Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 22.8.2009 20:37:08
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you uf, kok se je dež ulil sedaj pri nas!pa grmi tudi. a---pri nas je že mimo....
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 22.8.2009 20:37:21
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you zakvačkala sem neki............hotla sem sam vprašat tebe bubi, če je prospan in materina dušica-just, okej?? Prospan ima bršljan not in olajšuje izkašljevanje. Je tudi za otroke (od 6m naprej). Materina dušica je tudi ok.
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 22.8.2009 20:38:29
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Me to you zakvačkala sem neki............hotla sem sam vprašat tebe bubi, če je prospan in materina dušica-just, okej?? Prospan ima bršljan not in olajšuje izkašljevanje. Je tudi za otroke (od 6m naprej). Materina dušica je tudi ok. jaz naši vedno dam bebivitin zeliščni čajek...,je notri slez...pa se kašelj zelo hitro umiri.
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 22.8.2009 20:38:45
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978 Upam, da v ponedeljek naredim ta izpit.
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 22.8.2009 20:39:26
|
|
|
|
arabela*
|
BUBIKA....za prve korake..... naša tud že gre tako.....jo še moram v kamero ujet....
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 22.8.2009 20:40:07
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Me to you zakvačkala sem neki............hotla sem sam vprašat tebe bubi, če je prospan in materina dušica-just, okej?? Prospan ima bršljan not in olajšuje izkašljevanje. Je tudi za otroke (od 6m naprej). Materina dušica je tudi ok. jaz naši vedno dam bebivitin zeliščni čajek...,je notri slez...pa se kašelj zelo hitro umiri. Ja, za pomirjanje suhega kašlja je ta čaj ful fajn. Če pa je treba sčistit, pa ne pride v poštev.
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 22.8.2009 20:41:44
|
|
|
|
*bubi*
|
Me ful veseli, MTY, da vam gre tako dobro z vrtcem. Upam, da bo pri bubiki tudi tako. Drug teden jo bom čim več v vrtec peljala. Uradno ne smem uvajat
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 22.8.2009 20:42:20
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: petra1978 Upam, da v ponedeljek naredim ta izpit. valjda
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 22.8.2009 20:42:41
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Uradno ne smem uvajat
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 22.8.2009 20:43:28
|
|
|
|
*bubi*
|
Pa še za Alenko, jih bo tudi rabla drug teden Poleg znanja seveda, v to itak ne dvomim, ko si tak pridna.
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 22.8.2009 20:45:19
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Uradno ne smem uvajat Ups - s tem sem mislila na drug teden, avgust torej. Ker se šele s 1.9. formirajo skupine in pridejo vse vzgojiteljice iz dopusta. Drug teden tam ne bo otrok, ki bodo potem skupaj z bubiko. Pa mislim, da vzgojiteljice tudi ni, samo pomočnica.
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 22.8.2009 20:45:44
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Me ful veseli, MTY, da vam gre tako dobro z vrtcem. Upam, da bo pri bubiki tudi tako. Drug teden jo bom čim več v vrtec peljala. Uradno ne smem uvajat zakaj??? aha. sem prebrala.
< Sporočilo je popravil Me to you -- 22.8.2009 20:46:32 >
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 22.8.2009 20:50:17
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Pa še za Alenko, jih bo tudi rabla drug teden Poleg znanja seveda, v to itak ne dvomim, ko si tak pridna. se podpišem.
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 22.8.2009 20:52:55
|
|
|
|
ključek
|
moja dva sončka že spita, jaz pa tuhtam, če bi pojedla en ogromennnnn kos pijane neveste..........
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 22.8.2009 20:59:09
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you moja dva sončka že spita, jaz pa tuhtam, če bi pojedla en ogromennnnn kos pijane neveste.......... jaz na tvojem mestu nebi tuhtala...
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 22.8.2009 20:59:32
|
|
|
|
arabela*
|
Jaz pa imam danes posteljo čist za sebe...
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 22.8.2009 21:00:52
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Me to you moja dva sončka že spita, jaz pa tuhtam, če bi pojedla en ogromennnnn kos pijane neveste.......... jaz na tvojem mestu nebi tuhtala... tu res ni kaj za tuhtat
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 22.8.2009 21:01:25
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Jaz pa imam danes posteljo čist za sebe... in si tega tako vesela?
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 22.8.2009 21:02:10
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Jaz pa imam danes posteljo čist za sebe... in si tega tako vesela? ja..malo paše....da se lahko po mili volji razkomotim...
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 22.8.2009 21:05:05
|
|
|
|
*bubi*
|
vidiš, jaz imam kar pogosto celo posteljo zase, pa se mi to ne zdi nič posebnega
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 22.8.2009 21:09:14
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* vidiš, jaz imam kar pogosto celo posteljo zase, pa se mi to ne zdi nič posebnega jaz pa zelo..zelo redko...
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 23.8.2009 8:14:53
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* No, pa sem jo ujela Malo bo treba še vadit, da bom lahko rekla, da je res shodila Super. Bravo bubika.
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 23.8.2009 8:17:12
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you zadnjič so imeli za zajtrk hrenovke, menda so jo komaj nafutrali. A taki mali že imajo tudi kar take zajtrke? Nič več keksolino, čokolino? No saj naša je že tudi jedla telečjo hrenovko, ampak ne za zajtrk.
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 23.8.2009 8:22:49
|
|
|
|
pf
|
Dobro jutro čveke. Včeraj sem bila na koncertu Eroike. Čudovito je bilo. L sem skopala, nahranil in dal spat jo je pa očka. Punce malo organiziram Lanin rojstni dan. Dajte mi povedati koga kaj boste povabile? Če ne povabim svoje ome in od mojega bo cela zamera, prijateljčke Lanine bi pa tudi rada, ampak to pol pride cela cifra, mislim z babicami in dedki vred. Mi je kar slabo postalo, ker je to 20 ljudi. Ful mi je to preveč, ker to ni veselica. Kaj menite?
< Sporočilo je popravil pf -- 23.8.2009 8:23:10 >
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?