irma78
|
Dan, za nami je tudi grozna noč. Niki se je zbudil ob pol dveh ves vroč. Sem mu zmerila vročino in smo bili spet na 39. Sem mu dala svečko, potem je bil pa ves naspidiran - kot da bi kakšen ectasy vzel. Je plezal po mojmu in meni, se postavljal na noge, govoril,... in to do petih, ko mi ga je končno uspelo uspavat. Se je zbudil ob devetih, spet vroč, ga grem previt in kaj ugotovim. Da mu je uspelo v času njegove nočne zabave svečko iz ritke ven spravt, saj je bila na plenici v miljion koščih. Sem mu potem ponovno dala svečko in ga držala, da se ne bi zgodba ponovila. Potem sva se še malenkost podojila in zaspala do enih. Drugače je dobre volje in lepo je in teži , tako da je verjetno tale vročina samo muha enodnevnica, ki verjetno spet kakšen zobek nakazuje. Moram zvečer prečekirat. Smo bili pa včeraj na roditeljskem za vrtec in sem zelo zadovoljna nad izbiro, vzgojiteljicami, načinom dela,... Vse mi je zelo všeč, samo cena bi bila lahko malo nižja. Moramo pa sami za plenice, oblačila in obutev poskrbet, robčke in hladilno dajo pa oni. 11 jih bo v skupini (razmerja žal ne vem), smo se pa zmenili, da že prihodnji teden začneva z uvajanjem in to v ponedeljek, da bo do 9. septembra, ko bom šla v službo, Niki že čisto samostojen. Ja takle mamo. Hvala punce za ideje glede stene, samo problem je, ker je stena lila barve in je ne morem glih prebarvat. Lovely, tudi jaz sem očitno spregledala tvoj post glede neuspešne . Moje sožalje. Verjetno si iz situacije vseeno potegnila le najboljše in si vse premislila, tako da si sedaj le še močnejša osebnost. Za prihodnji teden pa tudi jaz kakšen obisk ZOOja načrtujem, če bo Niki zdrav in če bo šlo z uvajanjem v vrtcu po načrtih.