|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2009 - part. III
23.8.2009 9:18:15   
polari
Dobro jutro!

Pri nas zvečer sploh ni bilo nobene sile, samo rahlo je deževalo.....ohladilo se ni nič kaj dosti, jaz sem se zbudila premočena....pa še moj user posted image me je zbudil ob 4h ko je prišel domov, pa nisem zaspala vsaj tričetrt ure....danes pa grema na piknik....mi vsaj ni treba skrbet, kaj bom kuhala...user posted image

Tamika, držimo pesti! user posted image

Danes bo bolj miren dan......za nič mi ni.....sem se včeraj dovolj nadelala...

Enej: 21.9.2009: 3880g, 53cm

Klara: 21.12.2010: 3480g, 53cm

(odgovor članu eva Ana)
Neposredna povezava do sporočila: 2476
23.8.2009 9:28:00   
tulpek
Tamika user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Držim pesti! 

(odgovor članu polari)
Neposredna povezava do sporočila: 2477
23.8.2009 9:30:53   
Tanik
oj,

danes sem pa tako spala,en obisk WC ob 5.pa tako lepo hladno je bilo user posted image

tamika user posted image

Žan
4.10.2009:50 cm, 3050 g
6.11.2009:55 cm, 4320 g (1 mesec)
30.11.2009:58 cm,5080 g (2 mesec)
11.1.2010:63,5 cm,6140 g(3 mesec)

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 2478
23.8.2009 9:44:27   
baby blue
Jutro

Prav prijetna je tale ohladitev je res pasala... Pri nas je sicer zdej sonček ampak je zaenkrat še prijetno hladno zunaj... Spanje je bilo tudi prijetno in osvežujoče... Preden sem zaspala sem šla dvakrat na wc potem je bil pa celo noč mir... Opazila sem edino da se je mala od včeraj zvečer malo umirila... Tudi danes še ni bilo konkretnih gibov... Mogoče bo sedaj ko je sonček kaj ker je bolj vremenska tako kot mami user posted image user posted image

Torba za user posted image je zdej dokončno pripravljena sem mogla dat notr še tetra pleničke potem dam pa samo še oblačila za iz P pa smo zmagali... Moja potovalka je pa tudi pripravljena user posted image

Se že kaj ve kako je s Tamiko?

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 2479
23.8.2009 10:02:49   
indy0024
jutroooouser posted image ,prav fino,ko se je malo ohladilouser posted image ,spala ko topuser posted image razen ko sem ustala ob pol petih mi je krulil v zelodcu,sm mogla nekaj pojest!!!!vila malina vse najboljse z zamudo,veliko zrdavja,srece in predvsem cartanja z svojimuser posted image !!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image TAMIKA tebi pa veliko srece v P in da se bo vse lepo koncalo pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za sreco,DRZIMO PESTKE!!!!!!!

(odgovor članu baby blue)
Neposredna povezava do sporočila: 2480
23.8.2009 10:07:51   
indy0024
BABY BLUE tudi jaz imam potovalko ze pripravljeno za v puser posted image .punce nekaj me skrbi mojauser posted image je lahka samo 2100 ampak vse kaze da se normalno razvija in g. reku da naj me ne skrbi,omenil je pa tudi da se bo porod pri meni hitro zaceu,jaz bi pa raj vidla,da je ona se u busiju,da mal na kilazi dobi!!!!bomo videli sicer imam ze lazne krcke in mala se je ze obrnila z glavico navzdol.

(odgovor članu indy0024)
Neposredna povezava do sporočila: 2481
23.8.2009 10:14:46   
tulpek
Barika, a si prišla včeraj iz Avstrije v enem kosu ali cartaš kje v P user posted image

(odgovor članu indy0024)
Neposredna povezava do sporočila: 2482
23.8.2009 10:55:47   
barika

IZVIRNO SPOROČILO: tulpek

Barika, a si prišla včeraj iz Avstrije v enem kosu ali cartaš kje v P user posted image

Se sem tu, samo ne pridem do rac. sem hotla ze vceraj kaj napisat, pa smo zabluzli pri nas doma, potem me je pa se glava bolela. te dolge poti niso za mene,sem potem se 2 dni fuc. bom proti veceru se kaj napisala, ko bo rac. fraj.

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 2483
23.8.2009 11:21:29   
altaja
Tamikaa user posted image  user posted image , komaj čakam novičke.....

Za miren odhod v porodnišnico moram samo še okna pomit in sem ready... Tko da bom jutri preverila, če teorija o pomivanju oken drži. Moji sosedi je takoj ko je končala odtekla voda in je šla user posted image . Sem namenoma odlašala toliko časa... Čeprav se mi kljub nekim lažnim "popadkom" čedalje bolj dozdeva, da bom kak dan čez rok user posted image . Se tolažim da me lahko vsak moment zgrabi user posted image .

Še 5 dni do PDP user posted image

Spala super...danes ni vroče, tako da bom zapustila svoj brlog in šla malce na okoli... No, in sem se spomnila..Tulpek, ti si bla včeraj 6 ur v šopingu???? Kako ti pa to rata? Uf, še nenoseča bi znorela. Nisem za po trgovinah. Razen če je vsako uro postanek na pijački ali malici user posted image Če v 1h ne najdem tistega po kar sem prišla odneham in grem domov. Tko da...svaka čast user posted image

Kepica: je ta noč prinesla kak sms z novičkami?

you're so funny, you're so fine, you're so perfect, you're so mine...
-------------------------------

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 2484
23.8.2009 11:26:18   
baby blue
altaja zanimivo... Potem bom pa jst pomivanje oken tudi za konec pustila user posted image user posted image ... Mi tudi samo še to manjka no pa brisanje prahuin sesanje ki je pa itak na sporedu skoraj vsak vikend... user posted image user posted image

uuuuuuu še manj kot en teden imaš... Fejst držim pesti da bo kmalu user posted image user posted image ... Mene tudi vedno bolj daje da bi šla rodit pa ne vem zakaj... user posted image user posted image

Trgovine... uhhhhh meni je dolgo pohajkovanje kar malo prehudo... Pa mi je vroče pa mi trebuh otrdi pa gužva mi ne paše več... user posted image user posted image

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2485
23.8.2009 11:32:12   
kepica
Dobro jutrouser posted image

Potrebno bo odpreti part IV.user posted image user posted image user posted image

Včeraj sva z možem naredila generalko v stanovanju. Se vse sveti, kot da smo na novo vseljeniuser posted image Delala sva cel dan od 7h zjutraj do 5h popoldan, potem pa samo pod tuš in na moževo žurko za 30. let. Smo žurirali do 2h zjutraj. Noge sem imela tako zatečene, da me je koža tiščala, čevlje sem komaj dol dobila, potem sem pa še krče dobila ali popadkeuser posted image Kaj pa vem, kaj je bilo, ko pa ne vem, kako zadeva zgleda, če se naravno začne.
Sem imela prvič samo umetne in je verjetno precej drugače. Imam pa v torek pregled in komaj čakam, da pogledajo, kaj se dogaja. Upam vsaj na CTG.

SMS-a danes nobenega nisem dobila, pa sem pričakovala kakšnegauser posted image Punce, tako blizu smo že, da nas lahko vsak trenutek zašraufa. Kar ne morem verjeti in me včasih kar malo panika zagrabi,ko pomislim, da smo že na cilju.

Ampak, jaz imam stanovanje tipi top.To je vse, kar sem si želelauser posted image

Danes gremo spet žurirat popoldne. Pa naslednji vikend nas čaka še ena žurkauser posted image user posted image user posted image To še počakam, potem pa gremuser posted image

Se je pa fino ohladilo. Tako paše, da sem spala kot angelčekuser posted image

Lepo nedeljo vam želimuser posted image

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2486
23.8.2009 11:53:12   
baby blue
kepica super potem se sedaj vse sveti... user posted image user posted image

Ja ja vsak čas je lahko tisti... Jst že komaj čakam... Imam pa še točno 3 tedne do PDP-ja se pravi slabih 21 dni... Čeprav sem rekla naj počaka vsaj do 4. potem ima pa prosto pot če se bo tako odločila... user posted image

kepica a pregled imaš tu na Jesenicah al v Kranju?... Jst grem ta teden enkrat v porodnišnico na CTG ker moje ta teden ni pa me ne pusti tolko časa čakat user posted image user posted image

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 2487
23.8.2009 11:57:03   
Lubenička
Pozdravljene,

Pri nas v Lj je pa zelo pihalo, se bliskalo in se nato ulilo...in prineslo ohladitve zame, da sem zelo dober spala. user posted image

Pri nas ni nič novega...že par dni me neki trebuh boli, pa mal me šraufa, a ni nič kej vredno omembe. user posted image

Jaz bom danes naredila makarone s tuno...hitro, enostavno in dobro. user posted image

Tamika
...user posted image user posted image user posted image

17.9.09 je nasvet prijokal Arian...naša mala sreča!

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 2488
23.8.2009 12:06:11   
eltea333
Sama sebi sem danes preveč..
Kljub dežju, burji in ohladitvi sem tako slabo spala.. user posted image  Do 2.30 sem sproščala trebušne mišice - so me bolele kot ob menstruaciji, potem sem začutila nekaj mokrega - polulala se nisem, tako da je morala biti ravno plodovnica ali pa tekoča sluz user posted image  Potem še ti krči, ma nič takega, sem že prijela telefon, da bom gledala na uro, potem pa sem se raje skušala popolnoma umirit in sem celo do 7 zaspala - potem pa spet..
Ma še vedno čutim user posted image , je kar živahen, se mi naslanja na sramno kost, mi pritiska dol.. Nimam pojma, koliko časa se bo še pripravljalo.. Se učim potrpežljivosti in user posted image  ter sebi govorim, da naj si kar vzame čas in ko bo pripravljen - gremo!!
Grem ležečki - mogoče bom še kaj zaspala - sem res utrujena, pa trebuh me boli, pa križ in zato sem sitna..

Neposredna povezava do sporočila: 2489
23.8.2009 12:08:37   
Nepoznana
Spet jaz "špijuniram" o Tamiki:

Mamici v veselje in atiju v ponos sem se rodil danes, 23.8.09, ob 9.15. Ime mi je Jure, težek sem3840g in velik 53cm. Vsi trije smo super. Lp

Punce na "konkurenčnem" forumu, brez zamere!

Tamika, čestitke user posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu Lubenička)
Neposredna povezava do sporočila: 2490
23.8.2009 12:11:47   
baby blue
Tamika čestitke za  dečka Jureta user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Joj kakšna super novička... Vedno rajši pridem na RR in bolj pogosto da vidim če je kje kakšna takšna vesela novička user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nepoznana)
Neposredna povezava do sporočila: 2491
23.8.2009 12:21:03   
tažana
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image - tamika bravo za jureta!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 2492
23.8.2009 12:21:28   
dolenjka
Da se pofočkam, ker sem obljubila da se bom zdaj bolj redno javljala user posted image

Najprej iskrene čestitke Tamiki in dobrodošlica malmu korenjaku Juretu user posted image   user posted image  user posted image

Jaz sem spet pridna, včeraj sem oprala 1. žehto za user posted image , danes je ta že speglana (sem si za začetek naložila plenice in tiste zoprne zadeve user posted image ), danes pa sem 2 žehti že oprala, ena je že suha in jo zdajle likam (no, zdaj imam mal pavze user posted image ), druga pa bo pripla na vrsto zvečer, ko mala škratka zaspi.
Sem se odločila da moram danes in ju3 speglat kar imam, ker bo potem baje spet vroče user posted image  user posted image  V tej vročini se meni še rodit ne da it user posted image

Pa za seznam dodajam, da imam naslednji pregled ta torek, 25.8., pa UZ in meritve mi bo baje naredil in test za streptokok ga bom prosila da naredi user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

Neposredna povezava do sporočila: 2493
23.8.2009 12:23:20   
binči
Tamika čestitam za user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2494
23.8.2009 12:24:33   
klaja
Tamika iskrene čestitke in prijetno cartanje!!!

VilaMalina z zamudo ampak iz srca, vse najboljše ob tvojem minulem prazniku!!!

Včerajšnje padavine: smo spet dobili paket s točo in to konkretno, tako da nimam volje it na vrt gledat kako je. Še ta teden sem flancala solato, pa je baje ni nikjeruser posted image . Avto je HB vredu, ker je toča bila ful drobna, tako da ni nič vdolbin. Tako je lilo, da nam je pri vseh oknih voda pritekla noter, da sem laufala z brisačami po hiši in brisala mokre police. Pa na strehi je malo prišlo not, je v kuhinji en moker flek na stropu. Naj se gre vse skup solit!

Moje počutje: katastrofalno, ful me dol tišči, tako da niti hodit ne morem, v križu me boli in špika, trebuh mi otrdeva, slabo se počutim, user posted image čutim ful nizko, tako da komaj sedim, ker očitno nima prostora, tudi počepnit ne morem, tečna sem 100/h.... Ni da ni! Grem sedaj malo počivat, ker ne zdržim več pokonci.

Neposredna povezava do sporočila: 2495
23.8.2009 12:30:28   
altaja
Ooooo, novega dojenčka mamo...čestitke Tamikaa user posted image  

Jst bi tuuuuud user posted image

Kepica: uf si pridna..no, sta pridna, čist preveč user posted image ... zdej pa nogice u luft da ne bodo bolele. Trebušček ti je pa otrdeval ravno zaradi celodnevne aktivnosti. No, vsaj pri meni je tako.

Lubenička
: pri meni je isto...se nekaj dogaja, pa se u bistvu nič ne dogaja..kr neki vse skupi. Mali je pa včeraj tako divjal ene 5 ur skupaj da sem misla da mi bo trebuh raztrgal. Ne vem, zgleda da mu nobena poza ne paše več user posted image . Trebuh pa trd ko beton, pa je popustilo, pa spet in spet,... Dans pa spi. Se je včeraj zgleda čist zmatral, je bla akcija skoraj do 3h zjutraj..

you're so funny, you're so fine, you're so perfect, you're so mine...
-------------------------------

Neposredna povezava do sporočila: 2496
23.8.2009 12:35:47   
Pupček
Tamika čestitke za Jureta user posted image user posted image user posted image .

Ohladitve user posted image  včeraj jih ni bilo, padavin tudi ne. je pa pihat začelo, tko da ni tok soparno.

No, pri meni nič novega, še vedno se mi ne zdi da se d dan bliža. torbe še nimam čist pripravljene.

zdaj grem na plažo, mogoče kje Škorpijončico srečam user posted image .

uživaje!

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2497
23.8.2009 13:32:35   
Lubenička
Tamika...čestitke!!! user posted image user posted image user posted image

17.9.09 je nasvet prijokal Arian...naša mala sreča!

(odgovor članu Pupček)
Neposredna povezava do sporočila: 2498
23.8.2009 13:51:42   
Erdbeere
tamika cestitke za korenjaka jureta

(odgovor članu Lubenička)
Neposredna povezava do sporočila: 2499
23.8.2009 14:11:09   
Bety11
Tamika čestitke!!!user posted image user posted image user posted image  Pa velik je ta tvoj Jure..user posted image  Kdaj pa je imela rok spooh ona?

Klaja....Žal mi je resnično, ker letos vas vsak dež uničuje....Pri meni pa se jablane sušijo, tako je vse suho...žalostno...

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 2500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

VELIKOST OTROKA OB ROJSTVU
MYBABYGROW

KAKO VELIK JE BIL VAŠ OTROK, KO SE JE RODIL?

50- (26%)

50 (9%)

51 (26%)

52 (10%)

53+ (28%)

Število vseh glasov: 87

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!