|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 3.del
22.8.2009 19:48:44   
Dudica1
 ooo boga...kaj pol z morjem??

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 201
22.8.2009 19:51:22   
maja1488
Ma noseča si user posted image V drugo so simptomi bolj čudni. Vsaj pri meni so bli.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 202
22.8.2009 20:00:47   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

Ma noseča si user posted image V drugo so simptomi bolj čudni. Vsaj pri meni so bli.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...ne ne hec kati ne mi zamerit

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 203
22.8.2009 20:06:08   
mucka25
Živjo sam na hitro. Se morm pohvalt oz moram pohvalit Tino, ker se je danes prvič prevrnila na trebušček, sem mislila, da bo Nina prva pa jo je Tina prehitela. No Nina pa dobiva prvi zobek, temu primerno je tud njeno razpoloženje, kar naprej jokamo.

lep večer

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 204
22.8.2009 20:49:51   
Dudica1
ooo super za zobek in za obračanjeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mucka25)
Neposredna povezava do sporočila: 205
22.8.2009 21:17:39   
Anonimen
mi smo tudi mislili, da bomo šli na morje - pa sem zjutraj pogledala ceste in zastoje - se mi je zasralo user posted image

potem smo mislili na Šobec - pa bo vreme bolj za en drekuser posted image

mogoče bo pa kakšen arboretum padeluser posted image

sicer pa smo danes bili na Čukih, pa se je tako zooblačilo da smo jo kar na hitro popihali...škoda, pa Tristan se je tako veselil...

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 206
22.8.2009 21:22:10   
Dudica1
sej kokr sm zdaj jaz gledala bo tudi jutri za en drek vreme...mi smo se zdej odločil da gremo nekam na kosilo in potem v kakšne terme,toplice samo še ne vemo katereuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 207
22.8.2009 21:33:52   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

sej kokr sm zdaj jaz gledala bo tudi jutri za en drek vreme...mi smo se zdej odločil da gremo nekam na kosilo in potem v kakšne terme,toplice samo še ne vemo katereuser posted image

čateške, ptujske, laško, lahko tudi v Žusterno, Bernardin,.... mi gremo čez 14 dni v čateške, tako da se zdaj za toplice malo šparamo...

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 208
22.8.2009 21:56:07   
maja1488
Pri nas je blo pa cel dan 32 stopinj. Brez dežja, pa tko sem ga čakala. Sama sopara in švic. Bljak.

Kje ste vse? Jst delam, moj spodaj neki snema, otroci spijo...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 209
23.8.2009 6:48:46   
mani2
Dobro jutro čveke naš.

Uspelo je user posted image  user posted image  user posted image . Poročena sem. Hvala vsem vam za lepe želje in da ste bile v mislih z mano. Je pomagalo. Ker sem vedela da mislite name sem vedela da kaj dosti ne more iti narobe. Dočakala sem tudi dež tako da zgleda da denarja bo pri naši hiši user posted image . vse kar je pokvarilo moj oz. najin dan je bila svakinja ki jo je zgleda mučilo lubusumje da ni bila v središču dogajanja in pa to da sta nama ravno ta dva (možev brat in njegova žena) v spalničo skrila 2 budilki ena za ob 2:30 drugo pa za 4:30. Maria pa spi zraven naju v spalnici. seveda se je zbudila pa Marko tudi. user posted image

Slikice dobite ko jih jaz dobim. Zdaj pa grem moža cartat.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 210
23.8.2009 7:18:24   
AKP
Dobro jutro!
Mani2 čestitam user posted image user posted image user posted image . Pokica tudi moja rada gleda drevesa. Sdaj pa je alarm in bežim

(odgovor članu mani2)
Neposredna povezava do sporočila: 211
23.8.2009 7:46:37   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: *Lina*

čateške, ptujske, laško, lahko tudi v Žusterno, Bernardin,.... mi gremo čez 14 dni v čateške, tako da se zdaj za toplice malo šparamo...

DOBRO JUTRO
LINA tud mi bomo šli v čatežke...ne vem a za 3 ali 4 dni user posted image

MANI čestike za zakon...veliko sreče in ljubezni vama želimuser posted image ...in super da se je vse izšlo tako kot si planirala....SVAKINJE pa itak pust na mir user posted image user posted image ... tisto budilko jima pa vtakni nekam user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 212
23.8.2009 7:53:51   
Anonimen
dobro jutro,

smo tako krasno spali. se pozna da se je osvežilo, kljub temu da nam je malo pokvarilo nedeljski izlet. bomo morali pa kaj novega pogruntat.

naš otrok včeraj izjavi, da bo šel dojenček v očijev trebušček  in da bo ven prišla punčka. user posted image user posted image  seveda je bil oči ves blažen in je bil kar za akcijo user posted image .

Mani - iskrene čestitke. Želim vama lep, dolg, romantičen, zaljubljen zakon. Kako se lepo sliši, da greš ''moža pockrljat '' ane ?

Dudica - kdaj greste v čatež ? bi se lahko dobili, da se spoznamo ? mi bomo tam od 5-12.septembra.

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 213
23.8.2009 7:57:40   
Dudica1
lina kam pa greste to,v hotel ali apartma?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 214
23.8.2009 8:00:46   
Dudica1
lina a si ti iz lj.??...a mi predlagaš kam bi šli lahko na kosilo da bi bili zunaj zaradi otrok,da bi kolkr tolk v miru pojedlauser posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 215
23.8.2009 8:06:51   
Anonimen

lina kam pa greste to,v hotel ali apartma?

v apartma - v tiste hišice

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 216
23.8.2009 8:09:11   
Anonimen

lina a si ti iz lj.??...a mi predlagaš kam bi šli lahko na kosilo da bi bili zunaj zaradi otrok,da bi kolkr tolk v miru pojedlauser posted image user posted image

si pogledala tole ....

http://www.ringaraja.net/forum/Gostilne-picerije_z_igrali/m_1095677/tm.htm

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 217
23.8.2009 8:16:57   
PapuaNG
jutro,

pri nas je bila pa nočnadvse pestra, kljub temu, da se je končno shladilo in bi vsi spali ko bubice. Je tamalga očitno matrala prebava (ni včeraj nič kakakl) in se je skos zbujal in zvijal,pa sem ga nafutrala vmes dvakrat, da se je vsaj malo umiril....no, zjutraj pa na polno pokakana plenica, da je še mal čez prišlo (začuda ni šlo nč po postelji) user posted image Pa sem res mislila, da bo kaj bolj spal, ker je bil že čez dan ful pokonc. No, pa drugič user posted image Vmes sem že razmišljala, da bi mu dala bio gaia, pa se mi nekako ni dalo iz postelje...

Sem pa vesela, da mi grejo spet kilce mal dol. Se pozna, če sladoled ob 11ih zvečer črtaš z jedilnika user posted image Sam še kakšne trebušnjake moram začet delat, pa bo.

Upam, da bo danes kaj bolj pridno sračkal kot včeraj, da bo bolj mirno ponoči user posted image

Aja, čestitke Mani user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 218
23.8.2009 8:31:37   
Anonimen
dobro jutro

pri nas je pa še vedno avto v okvariuser posted image user posted image user posted image user posted image tako da ne gremo nikameruser posted image user posted image user posted image user posted image

vreme je bolj tako tako, tak da bomo kr doma popoldne pa mogoče gremo na kakšen sprehod, pa bomo videl mogoče še k enem kolegu na obisk k je doma tuki v logatcu in ne rabmo avtauser posted image user posted image user posted image

mani:
Ljubezen je potrpežljiva, je dobrotljiva
in nevoščljiva, se ne ponaša se ne napihuje, ni brezobzirna.
Ne veseli se krivice, veseli se pa resnice.
Vse opraviči, vse veruje, vse upa, vse prestane. LJubezen nikoli ne mine. (mala)

vso srečo v zakonu!!!

(odgovor članu PapuaNG)
  Neposredna povezava do sporočila: 219
23.8.2009 8:32:34   
Anonimen
dudica - ti si z vrhniškega konca - sem si prav zapomnila ?

mi bi šli v ZOO Rožman, pa bi si še kaj tam ogledali - ali kaj priporočaš ? Še kakšna gostilna okoli - z igrali seveda ?

(odgovor članu PapuaNG)
  Neposredna povezava do sporočila: 220
23.8.2009 9:03:26   
PapuaNG
aja, mam eno vprašanje-moj tamal se zadnje dva dni čez dan pri dojenju tako zvija, da mu seveda premučka cel želodec in temu primerno pol bruhne ven, samo da ga z joške premakneš user posted image Ga ne morem umirit sploh. Ko bruhne, ga ne dam več nazaj na joško in ponavadi tudi neki ne sitnari pol. Zdej pa ne vem, a se preveč naje (to bi mi bilo malo čudno, ker časovno se ni nič spremenilo) al kaj. Se mi pa pol vedno smeji, ko ga odložim pa mal požgečkam user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 221
23.8.2009 9:20:38   
lake
Dobro jutro!

Mani Čim več romantike ti želim v zakonu, najprej pa uživej v prvem zakonskem zajtrkuuser posted image

Modva sva pa hotla včeri v kino, sva vozila v najhujšem nalivu, pol pa kart ni blo več user posted image . Sva si pa prvoščla eno uro bilijarda, če sva že mela varstvo za Tajo. Je pa spala dons kot ubita do osmih, ker je včeri vsega skupi20 minut.
Zdej sm pa za eno kavico pa čvek zmenjena, pol pa v nove boje. user posted image user posted image

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 222
23.8.2009 9:37:41   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

ooo ne nisem.......dobila sem menstro!!!!!!!

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 223
23.8.2009 9:42:26   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: mani2

Dobro jutro čveke naš.

Uspelo je user posted image  user posted image  user posted image . Poročena sem. Hvala vsem vam za lepe želje in da ste bile v mislih z mano. Je pomagalo. Ker sem vedela da mislite name sem vedela da kaj dosti ne more iti narobe. Dočakala sem tudi dež tako da zgleda da denarja bo pri naši hiši user posted image . vse kar je pokvarilo moj oz. najin dan je bila svakinja ki jo je zgleda mučilo lubusumje da ni bila v središču dogajanja in pa to da sta nama ravno ta dva (možev brat in njegova žena) v spalničo skrila 2 budilki ena za ob 2:30 drugo pa za 4:30. Maria pa spi zraven naju v spalnici. seveda se je zbudila pa Marko tudi. user posted image

Slikice dobite ko jih jaz dobim. Zdaj pa grem moža cartat.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image cestitike!!!!!!

(odgovor članu mani2)
Neposredna povezava do sporočila: 224
23.8.2009 10:02:37   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: *Lina*

dudica - ti si z vrhniškega konca - sem si prav zapomnila ?

mi bi šli v ZOO Rožman, pa bi si še kaj tam ogledali - ali kaj priporočaš ? Še kakšna gostilna okoli - z igrali seveda ?

v tem zooju smo mi tudi že bili,vredu je ker je majhen da je večjemu še kolkr tolk zanimivo in se mu da hodit...glede gostiln je pa tko za vrhniko ne vem da bi bla prav kakšna taka z igrali...je pa veliko dobrih,drugače gremo dostkrat v ponvico v Lukovici pri Brezovici...lahko si zunaj kjer je tko ograjeno pa meni je ful dobra hrana...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?