Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 22.8.2009 19:48:44
|
|
|
|
Dudica1
|
ooo boga...kaj pol z morjem??
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 22.8.2009 19:51:22
|
|
|
|
maja1488
|
Ma noseča si V drugo so simptomi bolj čudni. Vsaj pri meni so bli.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 22.8.2009 20:00:47
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 Ma noseča si V drugo so simptomi bolj čudni. Vsaj pri meni so bli. ...ne ne hec kati ne mi zamerit
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 22.8.2009 20:06:08
|
|
|
|
mucka25
|
Živjo sam na hitro. Se morm pohvalt oz moram pohvalit Tino, ker se je danes prvič prevrnila na trebušček, sem mislila, da bo Nina prva pa jo je Tina prehitela. No Nina pa dobiva prvi zobek, temu primerno je tud njeno razpoloženje, kar naprej jokamo. lep večer
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 22.8.2009 20:49:51
|
|
|
|
Dudica1
|
ooo super za zobek in za obračanje
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 22.8.2009 21:17:39
|
|
|
|
Anonimen
|
mi smo tudi mislili, da bomo šli na morje - pa sem zjutraj pogledala ceste in zastoje - se mi je zasralo potem smo mislili na Šobec - pa bo vreme bolj za en drek mogoče bo pa kakšen arboretum padel sicer pa smo danes bili na Čukih, pa se je tako zooblačilo da smo jo kar na hitro popihali...škoda, pa Tristan se je tako veselil...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 22.8.2009 21:22:10
|
|
|
|
Dudica1
|
sej kokr sm zdaj jaz gledala bo tudi jutri za en drek vreme...mi smo se zdej odločil da gremo nekam na kosilo in potem v kakšne terme,toplice samo še ne vemo katere
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 22.8.2009 21:33:52
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 sej kokr sm zdaj jaz gledala bo tudi jutri za en drek vreme...mi smo se zdej odločil da gremo nekam na kosilo in potem v kakšne terme,toplice samo še ne vemo katere čateške, ptujske, laško, lahko tudi v Žusterno, Bernardin,.... mi gremo čez 14 dni v čateške, tako da se zdaj za toplice malo šparamo...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 22.8.2009 21:56:07
|
|
|
|
maja1488
|
Pri nas je blo pa cel dan 32 stopinj. Brez dežja, pa tko sem ga čakala. Sama sopara in švic. Bljak. Kje ste vse? Jst delam, moj spodaj neki snema, otroci spijo...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 23.8.2009 6:48:46
|
|
|
|
mani2
|
Dobro jutro čveke naš. Uspelo je . Poročena sem. Hvala vsem vam za lepe želje in da ste bile v mislih z mano. Je pomagalo. Ker sem vedela da mislite name sem vedela da kaj dosti ne more iti narobe. Dočakala sem tudi dež tako da zgleda da denarja bo pri naši hiši . vse kar je pokvarilo moj oz. najin dan je bila svakinja ki jo je zgleda mučilo lubusumje da ni bila v središču dogajanja in pa to da sta nama ravno ta dva (možev brat in njegova žena) v spalničo skrila 2 budilki ena za ob 2:30 drugo pa za 4:30. Maria pa spi zraven naju v spalnici. seveda se je zbudila pa Marko tudi. Slikice dobite ko jih jaz dobim. Zdaj pa grem moža cartat.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 23.8.2009 7:18:24
|
|
|
|
AKP
|
Dobro jutro! Mani2 čestitam . Pokica tudi moja rada gleda drevesa. Sdaj pa je alarm in bežim
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 23.8.2009 7:46:37
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Lina* IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 sej kokr sm zdaj jaz gledala bo tudi jutri za en drek vreme...mi smo se zdej odločil da gremo nekam na kosilo in potem v kakšne terme,toplice samo še ne vemo katere čateške, ptujske, laško, lahko tudi v Žusterno, Bernardin,.... mi gremo čez 14 dni v čateške, tako da se zdaj za toplice malo šparamo... DOBRO JUTRO LINA tud mi bomo šli v čatežke...ne vem a za 3 ali 4 dni MANI čestike za zakon...veliko sreče in ljubezni vama želim ...in super da se je vse izšlo tako kot si planirala....SVAKINJE pa itak pust na mir ... tisto budilko jima pa vtakni nekam
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 23.8.2009 7:53:51
|
|
|
|
Anonimen
|
dobro jutro, smo tako krasno spali. se pozna da se je osvežilo, kljub temu da nam je malo pokvarilo nedeljski izlet. bomo morali pa kaj novega pogruntat. naš otrok včeraj izjavi, da bo šel dojenček v očijev trebušček in da bo ven prišla punčka. seveda je bil oči ves blažen in je bil kar za akcijo . Mani - iskrene čestitke. Želim vama lep, dolg, romantičen, zaljubljen zakon. Kako se lepo sliši, da greš ''moža pockrljat '' ane ? Dudica - kdaj greste v čatež ? bi se lahko dobili, da se spoznamo ? mi bomo tam od 5-12.septembra.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 23.8.2009 7:57:40
|
|
|
|
Dudica1
|
lina kam pa greste to,v hotel ali apartma?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 23.8.2009 8:00:46
|
|
|
|
Dudica1
|
lina a si ti iz lj.??...a mi predlagaš kam bi šli lahko na kosilo da bi bili zunaj zaradi otrok,da bi kolkr tolk v miru pojedla
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 23.8.2009 8:06:51
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 lina kam pa greste to,v hotel ali apartma? v apartma - v tiste hišice
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 23.8.2009 8:16:57
|
|
|
|
PapuaNG
|
jutro, pri nas je bila pa nočnadvse pestra, kljub temu, da se je končno shladilo in bi vsi spali ko bubice. Je tamalga očitno matrala prebava (ni včeraj nič kakakl) in se je skos zbujal in zvijal,pa sem ga nafutrala vmes dvakrat, da se je vsaj malo umiril....no, zjutraj pa na polno pokakana plenica, da je še mal čez prišlo (začuda ni šlo nč po postelji) Pa sem res mislila, da bo kaj bolj spal, ker je bil že čez dan ful pokonc. No, pa drugič Vmes sem že razmišljala, da bi mu dala bio gaia, pa se mi nekako ni dalo iz postelje... Sem pa vesela, da mi grejo spet kilce mal dol. Se pozna, če sladoled ob 11ih zvečer črtaš z jedilnika Sam še kakšne trebušnjake moram začet delat, pa bo. Upam, da bo danes kaj bolj pridno sračkal kot včeraj, da bo bolj mirno ponoči Aja, čestitke Mani
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 23.8.2009 8:31:37
|
|
|
|
Anonimen
|
dobro jutro pri nas je pa še vedno avto v okvari tako da ne gremo nikamer vreme je bolj tako tako, tak da bomo kr doma popoldne pa mogoče gremo na kakšen sprehod, pa bomo videl mogoče še k enem kolegu na obisk k je doma tuki v logatcu in ne rabmo avta mani: Ljubezen je potrpežljiva, je dobrotljiva in nevoščljiva, se ne ponaša se ne napihuje, ni brezobzirna. Ne veseli se krivice, veseli se pa resnice. Vse opraviči, vse veruje, vse upa, vse prestane. LJubezen nikoli ne mine. (mala) vso srečo v zakonu!!!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 23.8.2009 8:32:34
|
|
|
|
Anonimen
|
dudica - ti si z vrhniškega konca - sem si prav zapomnila ? mi bi šli v ZOO Rožman, pa bi si še kaj tam ogledali - ali kaj priporočaš ? Še kakšna gostilna okoli - z igrali seveda ?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 23.8.2009 9:03:26
|
|
|
|
PapuaNG
|
aja, mam eno vprašanje-moj tamal se zadnje dva dni čez dan pri dojenju tako zvija, da mu seveda premučka cel želodec in temu primerno pol bruhne ven, samo da ga z joške premakneš Ga ne morem umirit sploh. Ko bruhne, ga ne dam več nazaj na joško in ponavadi tudi neki ne sitnari pol. Zdej pa ne vem, a se preveč naje (to bi mi bilo malo čudno, ker časovno se ni nič spremenilo) al kaj. Se mi pa pol vedno smeji, ko ga odložim pa mal požgečkam
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 23.8.2009 9:20:38
|
|
|
|
lake
|
Dobro jutro! Mani Čim več romantike ti želim v zakonu, najprej pa uživej v prvem zakonskem zajtrku Modva sva pa hotla včeri v kino, sva vozila v najhujšem nalivu, pol pa kart ni blo več . Sva si pa prvoščla eno uro bilijarda, če sva že mela varstvo za Tajo. Je pa spala dons kot ubita do osmih, ker je včeri vsega skupi20 minut. Zdej sm pa za eno kavico pa čvek zmenjena, pol pa v nove boje.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 23.8.2009 9:37:41
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 Ma noseča si V drugo so simptomi bolj čudni. Vsaj pri meni so bli. ooo ne nisem.......dobila sem menstro!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 23.8.2009 9:42:26
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: mani2 Dobro jutro čveke naš. Uspelo je . Poročena sem. Hvala vsem vam za lepe želje in da ste bile v mislih z mano. Je pomagalo. Ker sem vedela da mislite name sem vedela da kaj dosti ne more iti narobe. Dočakala sem tudi dež tako da zgleda da denarja bo pri naši hiši . vse kar je pokvarilo moj oz. najin dan je bila svakinja ki jo je zgleda mučilo lubusumje da ni bila v središču dogajanja in pa to da sta nama ravno ta dva (možev brat in njegova žena) v spalničo skrila 2 budilki ena za ob 2:30 drugo pa za 4:30. Maria pa spi zraven naju v spalnici. seveda se je zbudila pa Marko tudi. Slikice dobite ko jih jaz dobim. Zdaj pa grem moža cartat. cestitike!!!!!!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 23.8.2009 10:02:37
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Lina* dudica - ti si z vrhniškega konca - sem si prav zapomnila ? mi bi šli v ZOO Rožman, pa bi si še kaj tam ogledali - ali kaj priporočaš ? Še kakšna gostilna okoli - z igrali seveda ? v tem zooju smo mi tudi že bili,vredu je ker je majhen da je večjemu še kolkr tolk zanimivo in se mu da hodit...glede gostiln je pa tko za vrhniko ne vem da bi bla prav kakšna taka z igrali...je pa veliko dobrih,drugače gremo dostkrat v ponvico v Lukovici pri Brezovici...lahko si zunaj kjer je tko ograjeno pa meni je ful dobra hrana...
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?