![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 22.8.2009 22:28:45
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Ne, si jezna? Sem vedla, da boš to vprašala. Na tebe pa že ne!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 22.8.2009 22:30:18
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Ne, si jezna? Sem vedla, da boš to vprašala. Na tebe pa že ne! oooo, Najaa! Evo nazaj!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 22.8.2009 22:30:46
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 za vse! Pa ni gori hrana dražja? Jaz sem enkrat v Toysu plenice gledala, pa so bile krepko dražje. Za Ikeo pa vem, da v soboto ni variante ja. Najbolje je iti med tednom dopoldan. Ampak saj vem, službe tega ne dopuščajo. Sta bila z Lijo? Plenice imajo full drage. Jumbo pack (2*44 plenic) so iemli 26€, in pol moj pametni, ko reče: "uh, kak so poceni, jih bova vzela a ne?" Sem ga misla razbit sredi Toysa bom jaz dala njemu poceni. Sem mu sam rekla, da bova v Mullerja skup šla, pa bo vido kaj je poceni. Ma gori je vse dost dražje, sploh se ne splača kupovat pr njih otr. oblačil in podobnega. Ikea pa je men tak zakon..tam bi lahko zapavla dnara še pa još Z Lijo sva bila ja, je bila full pridna, ker se je nosla po rokah. Voziček sem imela pa v nakupovalnem vozičku v Ikei
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 22.8.2009 22:31:27
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: pocka na tem svetu ni pravice... http://www.arso.gov.si/vreme/napovedi%20in%20podatki/radar_animacija.html mi bi tudi radi kako kapljo!! ni nič pametnega po TV, Pocka? ah, moj neke bedarije gleda,pa se mi ne da Kaj nič ne pada dol?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 22.8.2009 22:32:13
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: pocka na tem svetu ni pravice... http://www.arso.gov.si/vreme/napovedi%20in%20podatki/radar_animacija.html mi bi tudi radi kako kapljo!! ni nič pametnega po TV, Pocka? ah, moj neke bedarije gleda,pa se mi ne da pravilna odločitev, mogoče pa ti bo zdaj naš čvek pomagal, da boš kaj dežja priklicala na vaše konce
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 22.8.2009 22:33:39
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 za vse! Pa ni gori hrana dražja? Jaz sem enkrat v Toysu plenice gledala, pa so bile krepko dražje. Za Ikeo pa vem, da v soboto ni variante ja. Najbolje je iti med tednom dopoldan. Ampak saj vem, službe tega ne dopuščajo. Sta bila z Lijo? Plenice imajo full drage. Jumbo pack (2*44 plenic) so iemli 26€, in pol moj pametni, ko reče: "uh, kak so poceni, jih bova vzela a ne?" Sem ga misla razbit sredi Toysa bom jaz dala njemu poceni. Sem mu sam rekla, da bova v Mullerja skup šla, pa bo vido kaj je poceni. Ma gori je vse dost dražje, sploh se ne splača kupovat pr njih otr. oblačil in podobnega. Ikea pa je men tak zakon..tam bi lahko zapavla dnara še pa još Z Lijo sva bila ja, je bila full pridna, ker se je nosla po rokah. Voziček sem imela pa v nakupovalnem vozičku v Ikei sem vedla ja...si potem kupila tiste Pamperske v Mullerju? Samo, da se nosijo, pa so srečni!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 22.8.2009 22:34:19
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: pocka IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: pocka na tem svetu ni pravice... http://www.arso.gov.si/vreme/napovedi%20in%20podatki/radar_animacija.html mi bi tudi radi kako kapljo!! ni nič pametnega po TV, Pocka? ah, moj neke bedarije gleda,pa se mi ne da pravilna odločitev, mogoče pa ti bo zdaj naš čvek pomagal, da boš kaj dežja priklicala na vaše konce to pa ziher
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 22.8.2009 22:35:21
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: pocka IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: pocka na tem svetu ni pravice... http://www.arso.gov.si/vreme/napovedi%20in%20podatki/radar_animacija.html mi bi tudi radi kako kapljo!! ni nič pametnega po TV, Pocka? ah, moj neke bedarije gleda,pa se mi ne da Kaj nič ne pada dol? ne, sploh ni zraka Grozno. Tu se pa kar da dihat.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 22.8.2009 22:37:14
|
|
|
|
pocka
|
grem ven malo situacijo prečekirat ...pa bom indijanski ples zaplesala, če bo kaj pomagalo
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 22.8.2009 22:38:23
|
|
|
|
Najaa
|
Končno spita. Čakam na oceno avatarja.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 22.8.2009 22:38:53
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 sem vedla ja...si potem kupila tiste Pamperske v Mullerju? Samo, da se nosijo, pa so srečni! ne, ker ko sem prišla do Mullerja, mi jih je ena gospodična odnesla pred nosom. Imela je že 3 pakete pa je vzela še 4. Danes pa mi je tašča prnesla še Hoferjeve plenice, tak da imam zdaj spet zalogo. Zadnjič je mami L. kupila tud Hoferjeve, jaz pa en paket Pampers še imela, tak da mislim, da 3-ke nebomo več kupovali. Imam še okoli 250 plenic. Ko to porabimo gremo na 4 pa je kak je.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 22.8.2009 22:39:15
|
|
|
|
pocka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Končno spita. Čakam na oceno avatarja. iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 22.8.2009 22:39:20
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Končno spita. Čakam na oceno avatarja. lepi je..
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 22.8.2009 22:42:16
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka zdaj pa čisto zares, lahko noč! Naspi se, jutri bo dolg dan, poln čvekarije. Lahko noč.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 22.8.2009 22:42:17
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 sem vedla ja...si potem kupila tiste Pamperske v Mullerju? Samo, da se nosijo, pa so srečni! ne, ker ko sem prišla do Mullerja, mi jih je ena gospodična odnesla pred nosom. Imela je že 3 pakete pa je vzela še 4. Danes pa mi je tašča prnesla še Hoferjeve plenice, tak da imam zdaj spet zalogo. Zadnjič je mami L. kupila tud Hoferjeve, jaz pa en paket Pampers še imela, tak da mislim, da 3-ke nebomo več kupovali. Imam še okoli 250 plenic. Ko to porabimo gremo na 4 pa je kak je. Požrešnost! Kak je te nesla to do avta baba?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 22.8.2009 22:42:56
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Končno spita. Čakam na oceno avatarja. lepi je.. meni tudi! No, je blo težko nam ustreči?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 22.8.2009 22:43:26
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka zdaj pa čisto zares, lahko noč! lahko noč! Tudi jaz grem, sem komaj zdaj videla koliko je že ura. Če bo vse po sreči, bo gospodična čez urco že gor ..zadnje dni se zbuja od polnoči dalje na vsaki 2 urci . Lahko noč punce, jutri pa le uživajte na pikniku kokica..če se nič več ne tipkamo, UŽIVAJTE na morju, pa se spomnite kaj na nas garače, ki smo dopust že pozabili, ko je že taaak daleč nazaj
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 22.8.2009 22:44:48
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: pocka zdaj pa čisto zares, lahko noč! Naspi se, jutri bo dolg dan, poln čvekarije. Lahko noč. Da ne pozabim babike, JUTRI se RES imejte fenomenalno. Jaz pa se toplo priporočam, da mi katera na mail pošlje kakšno skupinsko slikico ali pač kakšno.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 22.8.2009 22:45:09
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Požrešnost! Kak je te nesla to do avta baba? je imela sina in moža zraven. Ona je itak bila te pa ne vem če je pričakovala king konga, da je kuj 3-ke kupovala? Namesto da bi vzela vsake št. po en paket, pa nekaj še za druge pustila.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 22.8.2009 22:45:19
|
|
|
|
yania
|
Grem tudi jaz...Timon je v spanju pocuzal 160 mlekca, niti kupčka ni bilo....pa spi dalje...samo v žabice sem ga dala, ko je bil le v kratkem bodiju-....danes bo pa luštno spat..no na koncih kjer imamo dež Nočko....zjutraj se slišimo....
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.