Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 21.8.2009 22:13:51
|
|
|
|
nanka
|
nočko punce, grem tudi jaz pod tuš sem čist zalepljena
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 21.8.2009 22:16:09
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 21.8.2009 22:17:41
|
|
|
|
glugluglu
|
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica Pazi, Metuljčica, sem ravno razmišljala, če si šla na morje, če sem kje spregledala, ali se z možem crkljaš, kliknem osveži in tvoj post. Pa lepa cifra bo vsak čas: 3030. No, jaz pa 4466. Ko bi bilo vsaj na TRR-ju tako stanje, oh. ouuujee almera, pa vseeno mu ni vroče? Mi imamo tudi okno odprto celo noč, ampak v spalnici je zadnje čase 26-27 stopinj tudi ponoči
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 21.8.2009 22:20:39
|
|
|
|
glugluglu
|
ja baje naj bi bilo bolje, če očetje uvajajo , ker so na mame bolj navezani in je težje. Pri nas bo tudi Mitja uvajal prve 4 dni, ampak zato, ker ima on še veliko dopusta, jaz pa še zelo malo.
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 21.8.2009 22:21:17
|
|
|
|
glugluglu
|
ja no pa lahko noč!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 21.8.2009 22:24:20
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 21.8.2009 22:26:55
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 21.8.2009 22:34:25
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 21.8.2009 22:36:40
|
|
|
|
Majuska
|
Jaz tudi z enim učkom spremljam Laro ... pa ne zaradi Angie, ampak zaradi Gerarda Butlerja - no, to je eden redkih igralcev, ki me ne pusti ravnodušne Gejša - film se niti slučajno ne more primerjati s knjigo. Preveč spremenjena zgodba, Američani sploh niso pogruntali poante. Me je pa tako kot vedno fascinirala Ziyi Zhang Saši - jooooj dobra si, takole sama z dvojčkoma ... kapo dol. Boš videla, toliko boš imela opravka z njima, da ti bo čas hitro mineval zimska - želim ti čim lepši vikend pred pričetkom dela ... dobro ga izkoristite metuljčkova gospa - uživajte v tujini! Todi - še enkrat hvala za vse Romana, kako imate luštno dojenčico sem tule tako začela vzdihovati in se topiti, da je dragi prišel preveri, kaj mi dogaja Almera, Bor je taakaaaaa faca, prav lušten fantič je
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 21.8.2009 22:37:14
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: zimska Kdo ugane kaj? ... štrik?
|
|
[Brisano sporočilo] 21.8.2009 22:38:18
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 21.8.2009 22:40:43
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 21.8.2009 22:42:43
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 21.8.2009 22:42:49
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 21.8.2009 22:43:42
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 21.8.2009 22:48:12
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 21.8.2009 22:50:21
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 21.8.2009 22:52:47
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 21.8.2009 22:54:02
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 21.8.2009 22:56:46
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 21.8.2009 23:00:56
|
|
|
|
lex
|
Helow joj kako je tale nova Zemljanka Klara fletna in res rabi že špangico Se opravičujem ker ne uteknem k vam, malo sem morala včeraj literaturo iz seminarjev predelat, ker sem dobila SVOJO skupino in mi je šefica naložila malo dela, da osvežim svoje znanje. Po 2,5 letih je kar pasalo, malo pokukat kaj se dogaja sem čist ven padla. In zadnjih par dni mi možgančki kar begajo sem in tja kaj bomo počeli to leto z našimi nadobudneži. Skupina je 2-3 leta in Aline k sreči ni poleg, ker bi se mi 100x na dan strmala in bi se samo kregali. Jaz bom raje krotila otroke drugih, ki v vrtcu bolj ubogajo in tud naša Alina bo bolj ubogala koga drugega kot mamo. Jah sem pač na 1. mestu mama vsem ostalim pa vzgojiteljica. res se že zelo veselim, da začnem. Trenutno čakam, da mi izpraznijo igralnico, da jo pripravim za svoje malčke palčke. Namreč ta moj oddelek se je letos odprl na novo in sedaj mamo malo zamenjav igralnic. jaz bi si šla kar mrdat tole mojo igralnico. Sicer sem drug teden še doma ampak kak popoldan mi ne uide, drugače v torek niti pod razno ne bo igralnica tipi top. Zimska ne se sekiraj par dni boš ful klicala potem boš pa videla, da se imata super in boš tud ti bolj mirna. Meni je super darilo. Mogoče se pa naveže nanj in ne bo mogla bit več brez njega. aja zakaj pa samo za 3 mesece? A sem kaj izpustila? Mi je kaj ušlo?
|
|
[Brisano sporočilo] 21.8.2009 23:04:45
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 21.8.2009 23:07:42
|
|
|
|
lex
|
Čestitke!!!!!!!! Se mi je kar zdelo, ampak ker nisem tolk pozorno spremljala sem raje vprašala. Upam, da bo 5.2. takrat ima moj Aleks roj. dan. zanimivi otroci so vodnarji zelo čustveni, vedoželjni in razumevajoči.
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 21.8.2009 23:08:01
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_ a mislite, da je zimski tipkovnica šla? zimska, samo skrbna mama si ... saj sem tudi jaz 1x ali 2x na dan v preteklih dneh klicala taščo, da je povedala, kako je z malčkom
|
|
[Brisano sporočilo] 21.8.2009 23:14:57
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pravice iz naslova krajšega delovnega časa Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?