|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del
21.8.2009 21:40:07   
Jutta
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

jutta vidim te  že pečeš pazi, da ne zažgešuser posted image user posted image user posted image user posted image

Katjusa, a ti se ne spis? Kdaj startate jutri?

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3476
21.8.2009 21:40:32   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Jutta

IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

majchy, vi2 boste mogle uletet do mene, k jst nimam avta...Pelje "tašča"...

balonchy, jst sem Gaji v HM že kupla neki jesenskega...Majo tudi za fantke, sm vidla hlače žametne na naramnce, pa une bundice brezrokavnik v rjavi barvi (to v NG), majčke in trenirkice pa tudi majo. Grem pa jutri v Qlandijo in ti lahko počekiram če kaj majo pa ti pol povem?

jutta, a res si naletela na tako švoh robo? Jst pa full Gaji tam kupujem, pa se še ena stvar ni niti malo uničla, skrčla, zmuckala, cunje dam dam tudi v sušilca...Karkoli sem drugje kupla, al se je zmuckalo al pa so uni prtiskovci odleteli oz odtrgali in kaka stvar se je tudi pošteno skrčla...user posted image

Vidu sem v H&M kupila komplet bodijev (so po dnevih Monday, Tuesday...) - od sedmih sta se strgala že dva. Za poleti pa sem mu kupila tri kratke pižamice in je tudi ena žem strganauser posted image

Najbolj sem zadovoljna s stvarmi, ki jih naročim po katalogu La Redoute. So res ful kvalitetne.

pol imam jaz zgleda srečo z njihovimi izdelkiuser posted image ker je še vse celo kar imauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jutta)
Neposredna povezava do sporočila: 3477
21.8.2009 21:40:56   
sunny24
balonchy, majo spodnje dele trenirkic, bombažne, pa tudi une majčke navadne bombažne z dolgimi rokavi. Na fršlus pa majo majčke iz flisa...

katjusa, jst bi ti rade volje povedala, kje se točno dobimo, ampak vem samo to, da je kraj kamor gremo Červar in da je bol majhno mestece...Se bomo lsišale po telefonu al pa sms, da ne bomo prevč plačale...

Sii protagonista della tua vita e non spettatore della mia..
Te lo spiego meglio...FATTI I CAZZI TUOI!!

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3478
   [Brisano sporočilo]
21.8.2009 21:41:37   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Katjusa)
  Neposredna povezava do sporočila: 3479
21.8.2009 21:41:53   
Čebel@

majchy kufer je že na strehiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image a bi imele kako kolo jst sem rekla, da ne rabmo k tak mame vozičkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
a si ti že vse spakiralauser posted image user posted image user posted image jaz bom jutriuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3480
   [Brisano sporočilo]
21.8.2009 21:43:06   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3481
21.8.2009 21:43:34   
piskot
iiii, kolumbo a ti lohk martina za kaksen dan pripeljem. user posted image user posted image user posted image

no saj, ga moram pohvalit. zdajle smo 2 dni cele dneve sami in mu lepo zjutraj razlozim da me mora ubogat, pa kako in kaj bo, pa se imamo cist fino. tudi zadnjic ko smo sli sami 3je v hribe, sem mu ze v avtu povedala kako in kaj, pa se je ful lepo obnasal in ni skakal na cesto. ce nas je pa vec odraslih, se pa takoj zacne neki ven metat, pa preskusat kdo bo prej popustil. sploh ce sta dedi in babi zraven, pol je totalno sranje.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3482
21.8.2009 21:44:33   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Jutta

jutta vidim te  že pečeš pazi, da ne zažgešuser posted image user posted image user posted image user posted image

Katjusa, a ti se ne spis? Kdaj startate jutri?

ma bojda šele v nedeljouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ma sme mal zašuštrala dneveuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jutta)
Neposredna povezava do sporočila: 3483
21.8.2009 21:44:54   
Čebel@
kolumbo........meni je Šobec zakon........sva z mojim tja hodila špilat mini golf......pa pol obvezno še v Galo na južnouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3484
21.8.2009 21:44:56   
timy
IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy

Čer beybe..
Mi smo končno mal zadihali. Ko smo šli popoldan od doma sm pozabla klimo zakurblat in je blo k pr norcih prej k smo se domov vrnli user posted image  user posted image .

Spet mam en kueščn!!!
A majo u H&M-u že jesenske cotke za tamaučke? Naš ma sam ene dvoje kavbojke od dolgih hlač in ene par tenkih dolgih majčk. Morm vse še nabavit. Pa bi rada šla, ko bo še kaj na izbiro.

Nekaj že imajo, sem kupla zadnjič eno trenirkico, pa bodije z dolgimi rokavi, pa pižamo in ene žametne hlačke. Za fante pa nisem nič gledala, samo kolikor sem opazila, mislim, da že imajouser posted image

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3485
21.8.2009 21:45:11   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

majchy kufer je že na strehiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image a bi imele kako kolo jst sem rekla, da ne rabmo k tak mame vozičkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
a si ti že vse spakiralauser posted image user posted image user posted image jaz bom jutriuser posted image user posted image user posted image user posted image

nč nimam sam v torbi imam nekaj svojih stvari pa kopalke imam na kupu, da jih ne pozabim k drgač vas pelem v fkkuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3486
21.8.2009 21:45:33   
Onasiss
Čer....
Kva je vroče...user posted image evo nas, smo bili v Ljubljani, smo se šli malo po promenadi šetat...user posted image user posted image user posted image Kva je gužva. Pol me je pa Onasis pelju k Skelet na en sex on the beach in grem zdele kar  pred kavč mal izležavat....

So what....

Neposredna povezava do sporočila: 3487
21.8.2009 21:47:19   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: mlea

Čer....
Kva je vroče...user posted image evo nas, smo bili v Ljubljani, smo se šli malo po promenadi šetat...user posted image user posted image user posted image Kva je gužva. Pol me je pa Onasis pelju k Skelet na en sex on the beach in grem zdele kar  pred kavč mal izležavat....
user posted image user posted image user posted image user posted image ....a je še tko da plačaš 1,dobiš 2?......men je tam motr full dober,samo vedno je gužvauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3488
   [Brisano sporočilo]
21.8.2009 21:47:57   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3489
21.8.2009 21:49:05   
Čebel@

nč nimam sam v torbi imam nekaj svojih stvari pa kopalke imam na kupu, da jih ne pozabim k drgač vas pelem v fkkuser posted image user posted image user posted image user posted image

ja,važne so kopalkeuser posted image user posted image user posted image user posted image ............sem se mojmu delala norca da bom poročno rinko doma pustila,pa mi je v šusu hotel narediti flek na vratuser posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3490
   [Brisano sporočilo]
21.8.2009 21:49:11   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Onasiss)
  Neposredna povezava do sporočila: 3491
21.8.2009 21:50:31   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

IZVIRNO SPOROČILO: mlea

Čer....

ne delaj mi skomine s Skeletovimi koktejliuser posted image user posted image user posted image .....
ko bojo otroci že veliki,bo tam srečanjeuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3492
   [Brisano sporočilo]
21.8.2009 21:50:44   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3493
21.8.2009 21:50:53   
Balonchy
A ma kera vozni red od našga kulikopterja???
Dans je Tanci v nočni al ma fraj???

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3494
21.8.2009 21:50:54   
sunny24
jutta, ja, La redoutte ma full fajn stvari...Gaja ima neki njihovih oblekc, jst pa full...user posted image user posted image user posted image   PA poceni so in full kvalitetne! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3495
21.8.2009 21:51:32   
Balonchy
Kolumbo - čer!

Neposredna povezava do sporočila: 3496
21.8.2009 21:52:50   
sunny24
kolumbo, ne, ne prijejo h meni v Gorico, ampak se dobimo dole na morji, k bomo sam enih 10 km narazn se mi zdi....user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3497
21.8.2009 21:52:57   
Katjusa

ja,važne so kopalkeuser posted image user posted image user posted image user posted image ............sem se mojmu delala norca da bom poročno rinko doma pustila,pa mi je v šusu hotel narediti flek na vratuser posted image user posted image user posted image user posted image  

sej se lahko nardiš da si jo zgubla... jst moje še nisem našla....user posted image
ja no si bom pa lahko na morju kej več prvoščla.... boš pa ti otroke merkala:))))

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3498
21.8.2009 21:53:01   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy

A ma kera vozni red od našga kulikopterja???
Dans je Tanci v nočni al ma fraj???

user posted image user posted image user posted image
tanci neki štrajkauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3499
21.8.2009 21:54:20   
Čebel@

sej se lahko nardiš da si jo zgubla... jst moje še nisem našla....user posted image
ja no si bom pa lahko na morju kej več prvoščla.... boš pa ti otroke merkala:))))

aja,zato me sabo vlečeš,da ga boš žurala,jaz ti bom pa otroke čuvalauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?