|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2009 - part. III
20.8.2009 14:09:13   
kepica
IZVIRNO SPOROČILO: Bety11

Kepica....Zelo slabo sem spala in če sem zaspala, sem sanjala, da si šla prej rodit.....Potem me je pa skrbelo, kako bo s sporočanjem na našem portalu....user posted image .....Upam, da so to bile samo glupe sanje....Pozabila pa sem ti napisati, da se ti je trebuh vidno povečal od zadnje slikice, ko si prišla z morja....

Aaaaauser posted image Bety, jest še ne grem rodituser posted image user posted image Me je danes čist strah, da bi mogla kam letet. Kriza no....teli popadki ponoči so me čist iztirili in se moram najprej pomirit in prepričat, da ne bo bolel, pol pa lahko gremuser posted image user posted image Mislim, narobe svet. Pravijo, dfa na koncu strah popusti in nastopi pričakovanje. Ne vem...pri meni je ravno obratnouser posted image
Jap, trebuh se je res povečal. Se že napihujem, kar je značilno zame v zadnjem mesecu. Vzhajam kot testo, ki ga imam sedajle pripravljenega za picouser posted image Ampak k sreči me trebuh za enkrat še ne ovira preveč. Vseeno mislim, da ne bom dosegla obsega od prvič-115 cmuser posted image Se je pa mali danes nevarno umiril. Komaj kaj pomigauser posted image

Ni še čas za it rodit. Danes možek še posesa in pomije, pa okna so za pomit pa prah za pobrisat pa sobica do konca za porihtat, potem pa lahko grem. Prej pa držim noge skupaj in se ne dam kar tako.user posted image Upam, da ni to zarečen kruhuser posted image

Je pa danes fino oblačno in prav uživam, ker se vsaj da normalno dihat. Drugače pa imamo v stanovanju skoraj 30 stopinj, če je takšno vreme, kot prejšnje dniuser posted image Še dobro, da obstajajo klimeuser posted image Ampak prav zaradi nje verjetno že 3 tedne kašljamuser posted image

Hrana: jem 2-3x na dan, odvisno do vročine. Zjutraj se fino najem, potem imam okoli 3h kosilo in večinoma sem od kosila sita še zvečer, tako, da jem potem samo kakšno sadje. Če pa mi zapaše si pa tudi večerjo naredim-kaj mlečnega recimo. Obožujem mlečni gres, mlečni riž. Ponavadi jem kakšne ostanke za tamalimuser posted image

Nepoznana vse najboljšeuser posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: tulpek
Tanik, a mi pošlješ še ti svojo številko, če bo Kepica v P (ali pa, če bo dolgo spala ). Se mi ne da ZS pisat... matr, sem lena. Bom kar obema sms poslala.

Da bom v P se lahko zgodi, da bom pa dolgo spala se pa ni za bat, ker zadnje dni itak pol noči v luft gledam in bi zjutraj lahko že za šiht vstalauser posted image Vsak dan nestrpno čakam, če bo kakšen sms prileteluser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: veselka

mlaj že deluje... se je moj lubi zjutri enmu rahlo (že pri zaviranju/ustavljanju) v rit zakantu... ma mu skos govorim, da preveč okrog gleda, ko vozi. no, na srečo je z njim vse ok, ostalo bo pa šlo na kasko. sej ni nič kritičnega, tko da avto za v P bo, popravljen ali ne.

Pa to vsi moški počnejo. Moj pogosto še kaj na široko razlaga in krili z rokami js pa norim zraven, da naj vozi, če je za volanom. Pa samo, da ni bilo nič hujšega.

Nista edine. Jaz sem polna adrenalina, če kam gremo. Če ne gleda okrog, se pa pogovarja po telefonuuser posted image Ne bom govorila, kolikokrat sem nam že rit rešila. Ampak, takšni pač so. Ne morejo iz svoje kože. Naj še tako norim, ne pomaga NIČ. Privezuje se tudi ne. Sem že obupala in se poskušam čim manj obremenjevat. Ma pa res srečo, ker se mu nikoli nič ne zgodi.

IZVIRNO SPOROČILO: Erdbeere

jest pa rabim kakšno idejo kaj naj naredim zraven polpetov...nimam idej 

Jaz vedno zraven naredim zeleno solato s krompirjem. Mjamsi, mi je kar krulit začelo.
Pri nas bo pa danes picauser posted image

Baby blue user posted image za uspešen pregled. Zelo malo si se zredilauser posted image

(odgovor članu Bety11)
Neposredna povezava do sporočila: 2251
20.8.2009 14:31:08   
baby blue
Moja je prav živahna... Danes ima sploh tak dan user posted image

Erdbeere kaj pa kakšna krompirjeva solata ali pa zeljnata

Se mi pa še ne mudi rodit prav tako ne navihanki... Imava še malo fore user posted image user posted image

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 2252
20.8.2009 14:37:55   
Alma84
LPuser posted image

Eno vprašanje glede odtekanja plodovnice..
kako bom vedla da mi odteka če mi mogoče po kapljicah?? ker mam vsak dan mokre spodnje hlačke ampak ne vem ali od urina ali je to mogoče plodovnica?? ampak da bi mi tudi urin uhajal ne da bi čutila? ne vem no..

ponoči se vsako uro zbudim in grem na WC in to je za znoret! vstanem sigurno 10x in zraven me spodaj kosti took bolijo da se komi poberem iz pojsle..in pol se je seveda treba še nazaj udobno namestit in zaspat..katastrofa!!
in ne vem..sem samo jaz tko občutljiva al kaj je to??user posted image

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 2253
20.8.2009 14:43:24   
eva Ana
Evo mene doma!

Stanje se je umirilo...tako da spet čakamo...user posted image !

Punce v MB P je taka gužva, da so že mamice z dojenčki prestavili v 1. nadstropje, ker v 2. kjer je za njih prostor je vse polno. Zmankuje jim plenic in pajackov za user posted image , pravi kaos vam rečem user posted image !! Je ena sestra danes rekla, da se jim kaj takega zgodi mogoče enkrat na leto user posted image !

(odgovor članu Lubenička)
Neposredna povezava do sporočila: 2254
20.8.2009 15:15:09   
altaja
EvaAna: user posted image sam da si ok, čeprav...tud če bi se tvoj user posted image odločil da pride na svet ne bi blo nič narobe..si že čisto blizu...

Je pa baje v vseh porodnišnicah totalna norija...gužva za znort. A je bla res tako mrzla zima da smo se tolk fino stiskal? So bli mogoče izpadi elektrike? Hmm... user posted image Na naslednjih volitvah se bo pa vlada hvalila za porast rojstev user posted image

you're so funny, you're so fine, you're so perfect, you're so mine...
-------------------------------

(odgovor članu eva Ana)
Neposredna povezava do sporočila: 2255
20.8.2009 15:16:16   
kepica
eva Ana, samo, da si ok in da si ušla kaosu v P. Raje počakaj na kakšno drugo lunouser posted image Tale ima zgleda premočan vplivuser posted image

(odgovor članu eva Ana)
Neposredna povezava do sporočila: 2256
20.8.2009 15:20:53   
altaja
IZVIRNO SPOROČILO: Alma84

LPuser posted image

Eno vprašanje glede odtekanja plodovnice..
kako bom vedla da mi odteka če mi mogoče po kapljicah?? ker mam vsak dan mokre spodnje hlačke ampak ne vem ali od urina ali je to mogoče plodovnica?? ampak da bi mi tudi urin uhajal ne da bi čutila? ne vem no..

tole pa tud jst ne vem...že nekaj časa mam izcedek, pol pa ko munjena gledam u gatke kake barve je tekočina...a je ko voda al je belo... user posted image in ravno zato nimam dnevnega vložka da lahko na WC-ju delam analizo user posted image

Babe, men se čist trga...pa nisem pijana user posted image      mene LUNA trka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

you're so funny, you're so fine, you're so perfect, you're so mine...
-------------------------------

(odgovor članu Alma84)
Neposredna povezava do sporočila: 2257
20.8.2009 15:25:19   
barika
mater vola! RAC. mi je crknil-spet. se dobr da imam net na mobijuuser posted image

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2258
20.8.2009 15:31:13   
zadovoljnalana
Pozdravljene!

Se nisem oglasila od samega začetka, zato se sedaj javljam proti koncu, ko imam malo več časa in samo čakam.

Noči so hude, zbujam se non stop. PDP 09.09. Mislim, da še bo kar nekaj časa trajalo, saj sem bila na ctg-ju in ginekolog pravi, da je malček še živahen tako da nič ne kaže, da bo kaj v kratkem.

To bo moj drug porod. Doma imam 27 mesecev staro punčko Lano, ki že nestrpno pričakuje bratca Luka.

LP

(odgovor članu Lubenička)
Neposredna povezava do sporočila: 2259
20.8.2009 15:51:38   
baby blue
eva Ana super da si OK... user posted image Opa opa tale mlaj pa ima močan vpliv če je vse polno... Me prav zanima kako bo ko bo 4. lunauser posted image user posted image

(odgovor članu zadovoljnalana)
Neposredna povezava do sporočila: 2260
20.8.2009 16:50:08   
Bety11
Odtekanje plodovnice....V lekarni dobite vložke, ki se obarvajo, če vam odteka plodovnica.

user posted image  Za uspešen pregled in HB punce, na naši temi nič hudega sene dogaja, vsi user posted image user posted image user posted image  zdravi..user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baby blue)
Neposredna povezava do sporočila: 2261
20.8.2009 17:01:57   
baby blue
Bety se strinjam s tabo ja... HB da imamo zdrave otročke in da je tudi z nami vse OK...

Pa hvala za info o teh vložkih... Mogoče si jih bom šla tudi sama kupit...

(odgovor članu Bety11)
Neposredna povezava do sporočila: 2262
20.8.2009 18:03:35   
tulpek
Hej nosečke. Js sem še kar v enem kosu, čeprav se 5 ur nisem javila user posted image user posted image user posted image . Nič novega, nobenih bolečin, plodovnice... nič.

Odtekanje plodovnice: tista, ki ima malo vlažne hlačke - lahko je tudi od švicanja, tam spodaj se tudi znojimo, sploh v tej vročini. Tak da če je samo malo vlažno po moje ni panike, sploh če je samo čez dan, ponoči pa ne.

(odgovor članu baby blue)
Neposredna povezava do sporočila: 2263
20.8.2009 18:15:16   
škorpijončica
IZVIRNO SPOROČILO: Bety11

Škorpiončica... hnmmmmm.....Jaz bi živela svoje življenje in drugim pustila njihove skrbi....Še posebej zarukanim staromodnim babam... Mater, pa sem mislila, da so vse že pocrkale...user posted image   Jezna sem na take doživljaje in potem izrazov ne zbiram..pardon!

Lep dan želim...

Haha Bety, saj zato sem pa šla pokazat svoj velik trebuh kljub temu, da mi je fant rekel, da ne.. Sm si mislila" pa kaj če jo bo kap, vsaj oporoke ne bo imela časa spremenit tko da mojga fanta izpusti vn, ker živi v grehu.." Ma, zelo je stara pa v eni krščankarski vasi živi in taka je tud miselnost..

Baby blue koliko utripov pri plodu je pa normalno? Moja je imela skoz 140, ko sem pa dobila popadek pa tja do 160 utripov.. hmmm

Nepoznana vse najboljše!

Da so porodnišnice tako polne? Jst ne bi šla v največji gužvi..
A je šla mogoče katera kupit vložke, ki pokažejo ali je plodovnica? Mene je strah, da me bodo v naši lekarni sam čudno gledal za kaj se gre, kot takrat, ko sem šla kupit malinov čaj... Bi jih pa res rabila, ker jst tud znanstveno preučujem svoje spodnje hlačke in ne vem zakaj so mokre...

(odgovor članu Bety11)
Neposredna povezava do sporočila: 2264
20.8.2009 18:20:29   
polari
Lep pozdrav!

Pa sem s pregleda...vse je okej, pritisk normalen, kile so sicer šle malo gor, dete je super......je pa kar veliki......imamo kar 3300g, v 36 tednu in 1 dan......malo me je groza...je G. rekel, da je velik, in zdaj se mi že meša.....jaz ne bom počakala do 16.9.....nočem rodit 5 kilskega otroka!!! Ne, midva se boma že zmenla, da recimo teden ali dva še okej, potem pa bo treba ven....user posted image user posted image user posted image

Za seznam: naslednji pregled: 31.8., kile: +10

Jutri si res grem po malinove liste, še zdaj nisem....pa presredek bomo začeli mazat...user posted image
Pa ateka bomo aktivirali...user posted image   user posted image user posted image

Saj ni nič narobe, če gre malo prej, ne? Saj ga ne tiram ven, samo.....po kilah je kar okej, kaj bo čez 27 dni, si ne upam pomislit, blizu 4.........al pa več....saj ne rabi met tolko......???

Eva Ana, super, da si nazaj in da je vse okej! Kdaj je naslednja luna? 4.9.? Dopade se mi ta datum....user posted image

Enej: 21.9.2009: 3880g, 53cm

Klara: 21.12.2010: 3480g, 53cm

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 2265
20.8.2009 18:34:39   
jullie

Odtekanje plodovnice: tista, ki ima malo vlažne hlačke - lahko je tudi od švicanja, tam spodaj se tudi znojimo, sploh v tej vročini. Tak da če je samo malo vlažno po moje ni panike, sploh če je samo čez dan, ponoči pa ne.

...pri meni je že tako v tej vročini...
..............................................................................................................................

..evo punce kaj se dogaja pri nas...v naši ulici...user posted image

http://www.delo.si/clanek/86630

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 2266
20.8.2009 18:36:32   
tulpek
Polari, tvoj user posted image je že zrel in še veliko kil ima za svojo starost, tak da bi bilo vse OK, tudi, če danes pride ven. In čestitam za pregled. 

(odgovor članu polari)
Neposredna povezava do sporočila: 2267
20.8.2009 18:38:14   
tulpek
IZVIRNO SPOROČILO: jullie

A, z rogaške s. si... sem se spraševala in ugibala, ampak sem te malo bolj proti Šmarju umestila user posted image user posted image user posted image .

Sicer pa - groza, česa vsega so ljudje zmožni user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu jullie)
Neposredna povezava do sporočila: 2268
20.8.2009 18:43:03   
polari

Polari, tvoj user posted image je že zrel in še veliko kil ima za svojo starost, tak da bi bilo vse OK, tudi, če danes pride ven. In čestitam za pregled. 

Jaz si zdaj malo želim, da bi prej prišel ven, samo jaz še niti podrazno nisem pripravljena na porod..............user posted image user posted image user posted image
Panika me bo začela grabit......še G. je rekel, da je kar veliki in da naj lepo raste, samo ven še tudi mora prit....user posted image joooooj, mene je že zdaj strah......

Pa ne, saj je fajn, da bo vlki fant.....user posted image

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 2269
20.8.2009 18:43:54   
polari

Misliš, da je res kaj na tem? Grozno.....

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 2270
20.8.2009 19:11:37   
jullie

A, z rogaške s. si... sem se spraševala in ugibala, ampak sem te malo bolj proti Šmarju umestila user posted image user posted image user posted image .

..bingo..  user posted image  (lahko bi me pa kar direkt vprašala user posted image )

IZVIRNO SPOROČILO: polari

Misliš, da je res kaj na tem? Grozno.....

..ja na Kanalu A so povedali, da so punco že odpeljali na varno, fotra pa na zasliševanje.. sicer pa je čisto možno...je cela familija bolj čudna...

(odgovor članu polari)
Neposredna povezava do sporočila: 2271
20.8.2009 19:14:06   
veselka
ravno nekaj dni nazaj sem na MMC strani rtvslo pri komentarjih enega izmed člankov zasledila post tega Andreja user posted image no, bila sta dva zaporedna, prvi in drugi, verjetno da bi bil bolje opazen. je blo kr nenavadno, ker je bil spodaj podpisan in telefonska zraven.

če je vse res, je res grozno, kaj se dogaja user posted image

< Sporočilo je popravil veselka -- 20.8.2009 19:16:11 >

31.8.09, 9.55 Aurora - 54 cm, 4100 g, og 35 cm.

11.10.11, 15.25 Gabriel - 55 cm, 3930 g, og 36 cm

(odgovor članu polari)
Neposredna povezava do sporočila: 2272
20.8.2009 19:17:42   
veselka
men pa nad sramno kostjo močno dol pritiska. sam boli me nič. neki je mal pošpikal, pa nehal. user posted image

31.8.09, 9.55 Aurora - 54 cm, 4100 g, og 35 cm.

11.10.11, 15.25 Gabriel - 55 cm, 3930 g, og 36 cm

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 2273
20.8.2009 19:30:46   
chebelzza
Živjo souser posted image ! Evo mene.Sma se zaenkrat v enem kosu,čeprav sem bila te dni v B,ker mi je v ponedeljek ctg take popadke pokazal, da sem mogla pod nujno it...sem misla da bom že kr šla rodit,pa so mi jih ustavli, ker še nisem v 37 tednu. Šele jutri bom.Torej, če mi jutri spet ctg pokaže popadke grem kr v B in hočem it rodit. Glede na to da se mi je čep že odluščil, so me vseen spustili domov, sam pod pogojem, da morem skos ležat, vstanem lahk sam takrat ko grem na wc...user posted image Pa saj po eni strani je boljše tako...upam da boma počakala še kak teden, sicer pa je že dovolj razvit in tehta 3100, kar je 500g več kot je imel moj taprvi.
Aja še to,  imam ful močem rumen izcedek, zdaj pa sem dobila kremo, da si jo morem not vbrizgat, zdaj bomo pa vidli kaj bo rekla moja g jutri.Imejte se lepo,pa držite pesti da boma še kak teden tako kot sma.....papa

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 2274
20.8.2009 20:15:01   
Lubenička
Chebelzza...bomo držali pesti user posted image za srečo... user posted image user posted image user posted image

polari...ne sekiraj se...moj je imel že v 34.tednu 3100g...sedaj je 4 tedne kasnej in še kar ne misli ven. user posted image imam v pon pregled in upam, da mi ga bo zmerila, da bom vedela pri čem sem. user posted image se bomo pa malo bolj namučile, čeprav nekaterim, če je tok težek otrok naredijo CR. Mah...jst sploh nočem razmišljat o tem...bo že kar bo. user posted image

< Sporočilo je popravil Lubenička -- 20.8.2009 20:17:00 >

17.9.09 je nasvet prijokal Arian...naša mala sreča!

(odgovor članu chebelzza)
Neposredna povezava do sporočila: 2275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?