kepica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bety11 Kepica....Zelo slabo sem spala in če sem zaspala, sem sanjala, da si šla prej rodit.....Potem me je pa skrbelo, kako bo s sporočanjem na našem portalu.... .....Upam, da so to bile samo glupe sanje....Pozabila pa sem ti napisati, da se ti je trebuh vidno povečal od zadnje slikice, ko si prišla z morja.... Aaaaa Bety, jest še ne grem rodit Me je danes čist strah, da bi mogla kam letet. Kriza no....teli popadki ponoči so me čist iztirili in se moram najprej pomirit in prepričat, da ne bo bolel, pol pa lahko grem Mislim, narobe svet. Pravijo, dfa na koncu strah popusti in nastopi pričakovanje. Ne vem...pri meni je ravno obratno Jap, trebuh se je res povečal. Se že napihujem, kar je značilno zame v zadnjem mesecu. Vzhajam kot testo, ki ga imam sedajle pripravljenega za pico Ampak k sreči me trebuh za enkrat še ne ovira preveč. Vseeno mislim, da ne bom dosegla obsega od prvič-115 cm Se je pa mali danes nevarno umiril. Komaj kaj pomiga Ni še čas za it rodit. Danes možek še posesa in pomije, pa okna so za pomit pa prah za pobrisat pa sobica do konca za porihtat, potem pa lahko grem. Prej pa držim noge skupaj in se ne dam kar tako. Upam, da ni to zarečen kruh Je pa danes fino oblačno in prav uživam, ker se vsaj da normalno dihat. Drugače pa imamo v stanovanju skoraj 30 stopinj, če je takšno vreme, kot prejšnje dni Še dobro, da obstajajo klime Ampak prav zaradi nje verjetno že 3 tedne kašljam Hrana: jem 2-3x na dan, odvisno do vročine. Zjutraj se fino najem, potem imam okoli 3h kosilo in večinoma sem od kosila sita še zvečer, tako, da jem potem samo kakšno sadje. Če pa mi zapaše si pa tudi večerjo naredim-kaj mlečnega recimo. Obožujem mlečni gres, mlečni riž. Ponavadi jem kakšne ostanke za tamalim Nepoznana vse najboljše IZVIRNO SPOROČILO: tulpek Tanik, a mi pošlješ še ti svojo številko, če bo Kepica v P (ali pa, če bo dolgo spala ). Se mi ne da ZS pisat... matr, sem lena. Bom kar obema sms poslala. Da bom v P se lahko zgodi, da bom pa dolgo spala se pa ni za bat, ker zadnje dni itak pol noči v luft gledam in bi zjutraj lahko že za šiht vstala Vsak dan nestrpno čakam, če bo kakšen sms priletel IZVIRNO SPOROČILO: tulpek IZVIRNO SPOROČILO: veselka mlaj že deluje... se je moj lubi zjutri enmu rahlo (že pri zaviranju/ustavljanju) v rit zakantu... ma mu skos govorim, da preveč okrog gleda, ko vozi. no, na srečo je z njim vse ok, ostalo bo pa šlo na kasko. sej ni nič kritičnega, tko da avto za v P bo, popravljen ali ne. Pa to vsi moški počnejo. Moj pogosto še kaj na široko razlaga in krili z rokami js pa norim zraven, da naj vozi, če je za volanom. Pa samo, da ni bilo nič hujšega. Nista edine. Jaz sem polna adrenalina, če kam gremo. Če ne gleda okrog, se pa pogovarja po telefonu Ne bom govorila, kolikokrat sem nam že rit rešila. Ampak, takšni pač so. Ne morejo iz svoje kože. Naj še tako norim, ne pomaga NIČ. Privezuje se tudi ne. Sem že obupala in se poskušam čim manj obremenjevat. Ma pa res srečo, ker se mu nikoli nič ne zgodi. IZVIRNO SPOROČILO: Erdbeere jest pa rabim kakšno idejo kaj naj naredim zraven polpetov...nimam idej Jaz vedno zraven naredim zeleno solato s krompirjem. Mjamsi, mi je kar krulit začelo. Pri nas bo pa danes pica Baby blue za uspešen pregled. Zelo malo si se zredila
|