![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 20.8.2009 20:59:49
|
|
|
|
leo**tia
|
punce meni pa se danes spet neki dogajalo...mala se je ponoč zbujala,nisem se naspala pa sem jo ob 6dala k meni spat...in potem nekje ob 9-tih slišim tisto panično zvanje---mama,mama..nisem se ozirala takoj ker sem to slišala v spanju,nisem sploh registrirala da me mali kliče ...no in pol pogledam in vidim tija na trebuhu leži-noge in pol trebuha visi dol s postelje,mali pa jo drži da nebi padla...e skoraj me je kap ...sem ga pol vprašala zakaj je ni dal na posteljo-pa pravi da je pretežka ...mater,nikoli več ne gre na našo posteljo..pa saj 2minute in je na tleh..obrne se na trebuh in šiba dol s postelje ...si ne prestavljam kaj bi bilo da ni leo prišel
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 20.8.2009 21:00:48
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Najaa se spomniš, da se razlagala, kako so V. ponoči napikali komarji? No te tri pikice so sedaj nastale še kar trde in v njo se vidi, kot da bi bila v njej voda. A je možno, da gre za vodene koze? Veš, da ne bi vedla. Mogoče bo kera druga vedla, drugače ga pa kar h P pelji pokazat.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 20.8.2009 21:01:42
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Punce, nas na piknik ne bo.. Bomo pa prišli na silvestrovanje So tete prevladale, Tasa? Kako je danes šlo sestri? Kokica tudi ja Sara pa je naredila
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 20.8.2009 21:02:57
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Punce, nas na piknik ne bo.. Bomo pa prišli na silvestrovanje So tete prevladale, Tasa? Kako je danes šlo sestri? Kokica tudi ja Sara pa je naredila Bravo za Saro!!!!! in seveda njeno sestro, ki jo je tak lepo naučila!
< Sporočilo je popravil KOKICA32 -- 20.8.2009 21:03:30 >
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 20.8.2009 21:06:03
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Punce, nas na piknik ne bo.. Bomo pa prišli na silvestrovanje So tete prevladale, Tasa? Kako je danes šlo sestri? Kokica tudi ja Sara pa je naredila Bravo!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 20.8.2009 21:07:04
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Najaa se spomniš, da se razlagala, kako so V. ponoči napikali komarji? No te tri pikice so sedaj nastale še kar trde in v njo se vidi, kot da bi bila v njej voda. A je možno, da gre za vodene koze? Veš, da ne bi vedla. Mogoče bo kera druga vedla, drugače ga pa kar h P pelji pokazat. sem malo čitala sedaj po netu, pa piše, da se začne po lasišču, telesu in na koncu po udih....on pa nima nobenega v lasišču, dve na rokici in eno na čelu, ter še eno na nogici na prstku, ki pa še nista trdi, še vedno zgledata kot pika od komarja...je pa bil pred približno 3 tedni za 1,5 minute v družbi z eno deklico, ki jih je baje ravno prebolela in se ga ni nič dotikala ampak sem prebrala, da se prenaša tudi po zraku... Pa v ponedeljek gremo na morje...pa to ni res!!!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 20.8.2009 21:09:56
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Najaa se spomniš, da se razlagala, kako so V. ponoči napikali komarji? No te tri pikice so sedaj nastale še kar trde in v njo se vidi, kot da bi bila v njej voda. A je možno, da gre za vodene koze? Veš, da ne bi vedla. Mogoče bo kera druga vedla, drugače ga pa kar h P pelji pokazat. sem malo čitala sedaj po netu, pa piše, da se začne po lasišču, telesu in na koncu po udih....on pa nima nobenega v lasišču, dve na rokici in eno na čelu, ter še eno na nogici na prstku, ki pa še nista trdi, še vedno zgledata kot pika od komarja...je pa bil pred približno 3 tedni za 1,5 minute v družbi z eno deklico, ki jih je baje ravno prebolela in se ga ni nič dotikala ampak sem prebrala, da se prenaša tudi po zraku... Pa v ponedeljek gremo na morje...pa to ni res!!! Prenaša se tudi po zraku, ja. Sam men se zdi, da vodene koze zgledajo rdeče. A so rdeče pikice? Dej še na monu poglej.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 20.8.2009 21:17:46
|
|
|
|
leo**tia
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Najaa se spomniš, da se razlagala, kako so V. ponoči napikali komarji? No te tri pikice so sedaj nastale še kar trde in v njo se vidi, kot da bi bila v njej voda. A je možno, da gre za vodene koze? Veš, da ne bi vedla. Mogoče bo kera druga vedla, drugače ga pa kar h P pelji pokazat. sem malo čitala sedaj po netu, pa piše, da se začne po lasišču, telesu in na koncu po udih....on pa nima nobenega v lasišču, dve na rokici in eno na čelu, ter še eno na nogici na prstku, ki pa še nista trdi, še vedno zgledata kot pika od komarja...je pa bil pred približno 3 tedni za 1,5 minute v družbi z eno deklico, ki jih je baje ravno prebolela in se ga ni nič dotikala ampak sem prebrala, da se prenaša tudi po zraku... Pa v ponedeljek gremo na morje...pa to ni res!!! Prenaša se tudi po zraku, ja. Sam men se zdi, da vodene koze zgledajo rdeče. A so rdeče pikice? Dej še na monu poglej. niso koze ..to je od komarja,,tako moja skoz ima..patronažna pravi da taki mali imajo tako reakcijo na pik..moja ko je to prvič imela sem tud mislila da koze..pa niso..bo voda odšla sama od sebe ven..bez skrbi..koze so rdeče
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 20.8.2009 21:20:45
|
|
|
|
leo**tia
|
IZVIRNO SPOROČILO: leo**tia IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Najaa se spomniš, da se razlagala, kako so V. ponoči napikali komarji? No te tri pikice so sedaj nastale še kar trde in v njo se vidi, kot da bi bila v njej voda. A je možno, da gre za vodene koze? Veš, da ne bi vedla. Mogoče bo kera druga vedla, drugače ga pa kar h P pelji pokazat. sem malo čitala sedaj po netu, pa piše, da se začne po lasišču, telesu in na koncu po udih....on pa nima nobenega v lasišču, dve na rokici in eno na čelu, ter še eno na nogici na prstku, ki pa še nista trdi, še vedno zgledata kot pika od komarja...je pa bil pred približno 3 tedni za 1,5 minute v družbi z eno deklico, ki jih je baje ravno prebolela in se ga ni nič dotikala ampak sem prebrala, da se prenaša tudi po zraku... Pa v ponedeljek gremo na morje...pa to ni res!!! Prenaša se tudi po zraku, ja. Sam men se zdi, da vodene koze zgledajo rdeče. A so rdeče pikice? Dej še na monu poglej. niso koze ..to je od komarja,,tako moja skoz ima..patronažna pravi da taki mali imajo tako reakcijo na pik..moja ko je to prvič imela sem tud mislila da koze..pa niso..bo voda odšla sama od sebe ven..bez skrbi..koze so rdeče pa kot so ti napisale-začne se na lsišču...znaki so lahko tud temperatura in boleče grlo..ni pa nujno...ampak to mislim da je od komarja..moja vedno tako ima..ko jo piči je rdeče,potem pa se voda naredi..
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 20.8.2009 21:24:45
|
|
|
|
leo**tia
|
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 20.8.2009 21:28:06
|
|
|
|
leo**tia
|
pa še par slikic od morja
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 20.8.2009 21:39:24
|
|
|
|
KOKICA32
|
Ja, te naše pikice pa so spodaj rdeče, tam ko pa se v njo vidi pa je tako rjavkasto...a to je od komarjev praviš leo**tia? Saj to sem tudi sama mislila na začetku...kaj pa vem...no, pa če bi bile koze bi jih verjetno sedaj bilo že kaj več, ne? Ker ti "komarji" so ga napikali iz nedelje na ponedeljek, pa jih do danes nima nič več. Leo**tia - ste pa uživali na morju ne? Kje pa ste bili? Kako se je pa Tia obnašala? Je bila dosti v vodi?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 20.8.2009 21:46:02
|
|
|
|
leo**tia
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Ja, te naše pikice pa so spodaj rdeče, tam ko pa se v njo vidi pa je tako rjavkasto...a to je od komarjev praviš leo**tia? Saj to sem tudi sama mislila na začetku...kaj pa vem...no, pa če bi bile koze bi jih verjetno sedaj bilo že kaj več, ne? Ker ti "komarji" so ga napikali iz nedelje na ponedeljek, pa jih do danes nima nič več. Leo**tia - ste pa uživali na morju ne? Kje pa ste bili? Kako se je pa Tia obnašala? Je bila dosti v vodi? rjavkasto je ker je že suho...po moje je voda že šla ven,če je rjavkasto...ni se tia kopala,men je bila hladna voda kaj pa šele njej.malo smo jo noge namočili..bili smo v maredi,pa novigrad,umag--vsak dan drugje ..bivali smo v maredi...super je bilo....če bi bile koze bi dete jokalo,ker to zelo srbi..tako da brez skrbi
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 20.8.2009 21:48:54
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Najaa se spomniš, da se razlagala, kako so V. ponoči napikali komarji? No te tri pikice so sedaj nastale še kar trde in v njo se vidi, kot da bi bila v njej voda. A je možno, da gre za vodene koze? Veš, da ne bi vedla. Mogoče bo kera druga vedla, drugače ga pa kar h P pelji pokazat. sem malo čitala sedaj po netu, pa piše, da se začne po lasišču, telesu in na koncu po udih....on pa nima nobenega v lasišču, dve na rokici in eno na čelu, ter še eno na nogici na prstku, ki pa še nista trdi, še vedno zgledata kot pika od komarja...je pa bil pred približno 3 tedni za 1,5 minute v družbi z eno deklico, ki jih je baje ravno prebolela in se ga ni nič dotikala ampak sem prebrala, da se prenaša tudi po zraku... Pa v ponedeljek gremo na morje...pa to ni res!!! Prenaša se tudi po zraku, ja. Sam men se zdi, da vodene koze zgledajo rdeče. A so rdeče pikice? Dej še na monu poglej. drugače pa slikaj,pa daj sem gor te izpuščaje- vseen je možno,da je pik,mogoče sam mal drugač reagira V na pike komarjev ;)
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 20.8.2009 21:54:37
|
|
|
|
KOKICA32
|
Bom jutri slikala, ja..sedaj že spančka....
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 20.8.2009 21:54:48
|
|
|
|
leo**tia
|
nekak sem prepričana da je od komarja,ker moja po piku ima tud vodo notri ..evo poglejte kak je leo bil na morju od morske trave--
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 20.8.2009 21:54:59
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: leo**tia oj.lahko gre tia< nazaj na seznam''?? boš morala še enkrat dati vse podatke, ker ne verjamem, da se kateri ljubi iskat po starih seznamih
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 20.8.2009 21:55:25
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania ojla...evo naš mačkon spančka....božček je...prej je pol urce po svečki bil še kar razposajen....muci.. sem ga hladila z mokro brisačko na glavi, pa nogice sva z mojo mami dale mu v kisove obkladke, razredčeno z vodo (1:1)...a to katera pozna?...ma jaz sem enkrat to poskusila pri taveliki, pa ni bilo kaj boljš...no zdej spi...ima nogice v vrečkah, čez pa hlačke....je imel pa 39.2....upam da bo jutri boljše... ja Nobady, ne hecaj se,,,jaz sem tudi včeraj eno pribila Felix na temo vročine, in evo smo jo fasali....a ne Feliška?.... Prej sem šla na hitro v Lidla..pa sem kupila en paket pleničk, št.3...a jih katera uporablja...a so za kaj?..se mi pa zdi, da je kar ugodno- 56 plenic je 7.30 E bogi malček, upam tudi jaz, da bo zjutraj že dober. Ti čmrlji se hitro pregrejejo, ampak tudi hitro pridejo k sebi. Ja, vidiš, včasih se pač zgodijo nepredvidljive stvari, ampak verjamem, da boste do piknika že dobri Te pleničke so pa res ugodne. Mullerjeve so 6.39 €, pa mislim, da jih je 42. Zdaj samo ne vem - a ful pohvalijo Lidlove al Hoferjeve? Nad Pamperskami sem pa tudi jaz čisto razočarana, da ne govorim o tem, kako je v njih ritka ves čas vlažna, v Mullerjevih pa čisto suha Drugače sem pa tudi jaz že slišala za kis, da je dober za zbijanje vročine.
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 20.8.2009 21:55:27
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa felix, si tukaj? zdej sem Jaz pa zdaj. Prej sem se pa šla kopat. V morje. morjeeeeeeeeeeeeeee, po tebi se mi sanja, morjeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 20.8.2009 21:55:58
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Najaa se spomniš, da se razlagala, kako so V. ponoči napikali komarji? No te tri pikice so sedaj nastale še kar trde in v njo se vidi, kot da bi bila v njej voda. A je možno, da gre za vodene koze? mislim, da so to komarji, ker Juretu isto rata. Prav trde pikice so in na vrhu se naredi rjav čepek...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 20.8.2009 21:57:29
|
|
|
|
Najaa
|
Jaz hvalim hoferjeve pleničke. Tako kakovost kot ceno - za 90 kom 13 evrov.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 20.8.2009 21:58:25
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa felix, si tukaj? zdej sem Jaz pa zdaj. Prej sem se pa šla kopat. V morje. morjeeeeeeeeeeeeeee, po tebi se mi sanja, morjeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee A boste šli sept. kam?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 20.8.2009 21:58:59
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: leo**tia punce meni pa se danes spet neki dogajalo...mala se je ponoč zbujala,nisem se naspala pa sem jo ob 6dala k meni spat...in potem nekje ob 9-tih slišim tisto panično zvanje---mama,mama..nisem se ozirala takoj ker sem to slišala v spanju,nisem sploh registrirala da me mali kliče ...no in pol pogledam in vidim tija na trebuhu leži-noge in pol trebuha visi dol s postelje,mali pa jo drži da nebi padla...e skoraj me je kap ...sem ga pol vprašala zakaj je ni dal na posteljo-pa pravi da je pretežka ...mater,nikoli več ne gre na našo posteljo..pa saj 2minute in je na tleh..obrne se na trebuh in šiba dol s postelje ...si ne prestavljam kaj bi bilo da ni leo prišel še sreča... no, Jure večkrat spi pri meni drugo jutranjo rundo, ampak spi na sredi postelje, z ene strani ga jaz ščitim, z druge pa možev kovter (moža pa ni več doma) Tako da ne more pasti dol, je pa tudi res, da se Jure še ne obrača, no, popravek, danes mu je nekako ratalo, da se je prevrnil na trebušček
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 20.8.2009 22:00:11
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Najaa se spomniš, da se razlagala, kako so V. ponoči napikali komarji? No te tri pikice so sedaj nastale še kar trde in v njo se vidi, kot da bi bila v njej voda. A je možno, da gre za vodene koze? mislim, da so to komarji, ker Juretu isto rata. Prav trde pikice so in na vrhu se naredi rjav čepek... a tudi...no, potem bo verjetno res to...če je tudi pri Juretu tako...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 20.8.2009 22:00:24
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Jaz hvalim hoferjeve pleničke. Tako kakovost kot ceno - za 90 kom 13 evrov. aha, sej potem so cenovno približno tam-tam z Mullerjevimi, no še malenkost cenejše so Hoferjeve.
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiVIDEO: Tudi carski rez je lahko čudovit porodSe tudi vi počutite nepopolno, ker je vaš otrok prišel na svet s carskim rezom? Ste razočarane, ker niste imeli možnosti...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.