|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2009 - part. III
20.8.2009 10:22:49   
Anonimen
jutro!
jaz sm še zmer kinder jajček,spala itak skor nič ob pol 1 sm si šla lase sušit k sm bila čist mokra od bolečin tko da norouser posted image

(odgovor članu veselka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2226
20.8.2009 10:25:09   
veselka
Nepoznana vse najboljše user posted image

31.8.09, 9.55 Aurora - 54 cm, 4100 g, og 35 cm.

11.10.11, 15.25 Gabriel - 55 cm, 3930 g, og 36 cm

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 2227
20.8.2009 10:27:40   
škorpijončica

Hehe, kaj se je zdaj zgodilo... slišim trkanje in jst še naga v pojstli pošljem fanta odprt vrata. Bila je njegova zeeelooo verna in stara teta, ki ji 9 mesecev nisva povedala, da sem noseča, ker bi blo to ful narobe, ker nisva poročena, jaz pa nisem verna in ona pravi, da je dragi zaradi mene nehal hodit v cerkev... Cela familija ji je prekrivala to novičko. Takoj je vprašala po meni pa ji je rekel, da še spim. Ko je šel na wc mi je šepetaje prišel povedat:"Ne pridt v kuhno, ker nočem, da jo bo kap v našem stanovanju". Jst se pa oblečem in pridem zravn na kavico s svojim ogromnim bušijem :) Še vedno je živa, glede na to, da se niti ni tako razburila se mi zdi, da ji je moral kdo v njeni vasi povedat kaj se dogaja, čeprav je bila situacija vseeno malo neprijetna. Me je celo prosila, da naj pripeljem otročka kaj na obisk k njej ko bo dovolj velik. No, to je zdaj mimo, enkrat je mogla zvedet, tako ali drugače...

Zaradi vsega kar se je dogajalo na pregledu, sem pozabila povedat podatke za seznam; zredila sem se vse skupaj 10kg od začetka nosečnosti, naslednji pregled pa imam v sredo 26. avgusta.

Danes je pa mlaj..nikoli še nisem bla tok navdušena nad luno, ki je še vidt ne morš, če gledaš v nebo :) Me pa zanima, če bo res kaj na tem, oz. če bomo zaradi tega dobili še kakšnega septembrčka. Kakšne stave?

(odgovor članu baby blue)
Neposredna povezava do sporočila: 2228
20.8.2009 10:40:33   
polari
Škorpijončica, mate pa pestro pri vas...user posted image ...glavno, da se je vse v redu izteklo...user posted image

Meni se je pa zadnja dva tedna teža povečala za kaki dve kili.....pa ne vem...zdi se mi, da isto jem kot prej, zajtrki so isti, vmes sadje, pijem,.....kosilo....ne vem, zakaj mi gre tak gor.....mogoče zvečer preveč jem??? user posted image

Že vidim, da me bo danes G. čudno gledal. Ker zadnjič me je še pohvalil glede teže....tam pa mi bo itak še več pokazalo....tak da danes ne bom kaj dosti jedla. Zajtrk sem imela, zdaj si bom kako sadje še narezala, pa pol en mali košček ribice.

Za kosilo bomo imeli ribo! File pange (vitki som)-kak je to dobro!- pa krompirjevo solatko zraven....mmmm....bom se raje potem najedla (beri nabasalauser posted image ), ko pridem iz pregleda, heheuser posted image user posted image user posted image

Altaja, daj zapleši malo, pa prinesi nek dež.....zaenkrat je za vzdržat, no....vsaj sonca ni....napoved pa je vseeno 32 stopinj....

Prej sem gledala po seznamu, pa vidim, da še vas je res doooooooooosti pred mano.....meni bi pa kar pasalo kaki dan prej....user posted image ...no, saj se bo počasi začelo, samo da pride konec avgusta.....potem pa bo deževalo user posted image     user posted image user posted image user posted image

Erdbeere, kak si pridna...jaz dobim slabo vest, ko berem, kak pridno delaš in pospravljaš.....

Danes mi kar naprej otrdeva trebuh....samo ni boleče....pa mali user posted image mi bo rito ven porino!!!!user posted image

Enej: 21.9.2009: 3880g, 53cm

Klara: 21.12.2010: 3480g, 53cm

(odgovor članu škorpijončica)
Neposredna povezava do sporočila: 2229
20.8.2009 10:42:47   
polari
IZVIRNO SPOROČILO: škorpijončica

Danes je pa mlaj..nikoli še nisem bla tok navdušena nad luno, ki je še vidt ne morš, če gledaš v nebo :) Me pa zanima, če bo res kaj na tem, oz. če bomo zaradi tega dobili še kakšnega septembrčka. Kakšne stave?

Ja jaz navijam lepo po vrsti: najprej za Altajo, pa Eternety in Tulpek....user posted image upam, da bo tak okej.....

(odgovor članu škorpijončica)
Neposredna povezava do sporočila: 2230
20.8.2009 10:49:45   
Erdbeere
hehe pridna, pa sej je treba, moram velik postorit preden grem rodit, ker potem ko rodim ne bom NIČ pospravljala vsaj 2 tedna, bom lepo počivala pa našga user posted image cartala, pa seveda še tavelika dva zraven...tko da če zdej ne bo tipi top vse porihtano, mi bo potem trda predla.

Joj saj pri nas tudi ni sonka je pa soparno za pop....

Zdaj sem pa dobila paket po pošti, sem za Tejo naročila en voziček za torbo in je prav super pa še popolnoma enake barve je kot njena torba, da ne bo revca tok težko torbo okol vlačila....se mi kar malo smili, sploh ker da eno naramnco bolj težko gor in potem običajno torbo kar v roki nosi, ne na hrbtu.

(odgovor članu polari)
Neposredna povezava do sporočila: 2231
20.8.2009 10:51:38   
Erdbeere
hehe sem šla zdaj pogledat...od 29.7. smo naklofale skoraj 100 strani...po moje bo res še par IV. padel ali bo pa ravno tok, da bomo šle na dojenčke potem user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 2232
20.8.2009 11:31:17   
tulpek
IZVIRNO SPOROČILO: veselka

mlaj že deluje... se je moj lubi zjutri enmu rahlo (že pri zaviranju/ustavljanju) v rit zakantu... ma mu skos govorim, da preveč okrog gleda, ko vozi. no, na srečo je z njim vse ok, ostalo bo pa šlo na kasko. sej ni nič kritičnega, tko da avto za v P bo, popravljen ali ne.

Pa to vsi moški počnejo. Moj pogosto še kaj na široko razlaga in krili z rokami js pa norim zraven, da naj vozi, če je za volanom. Pa samo, da ni bilo nič hujšega.

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 2233
20.8.2009 12:03:10   
altaja
IZVIRNO SPOROČILO: polari

Ja jaz navijam lepo po vrsti: najprej za Altajo, pa Eternety in Tulpek....user posted image upam, da bo tak okej.....

Ja, ja, tko je čist ok. Čeprav sta men sumljivi še EvaAna in Škorpijončica...pa Jasmina ki se ne oglaša user posted image

Sem patronažni povedala kaj me matra pa je rekla da "zorim" in da lahko traja nekaj dni. Ma ni panike, jst sem močna punca, vse zdržim user posted image . Dans sedim na žogi in vam povem da je super in da pomaga. Žogica marogica na žogici user posted image

Tulpek: tebi pa prav privoščim da se dobro počutiš.. ti si že odslužila svoje user posted image . Jst pa plačujem za nazaj ko sem bla ko srnca.

A je še kateri net nagajal pa ma Amis? Kr pri nas so ble neke motnje, net ni delal, tv pa na polno user posted image

you're so funny, you're so fine, you're so perfect, you're so mine...
-------------------------------

(odgovor članu polari)
Neposredna povezava do sporočila: 2234
20.8.2009 12:06:28   
tulpek
IZVIRNO SPOROČILO: altaja

Tulpek: tebi pa prav privoščim da se dobro počutiš.. ti si že odslužila svoje user posted image . Jst pa plačujem za nazaj ko sem bla ko srnca.

Hvala user posted image user posted image user posted image . Če bi mi bilo še sedaj tako mučno, bi verjetno ostala kar pri enem... tak so pa še možnosti za kakšnega user posted image ... To bo moj vesel, ko bo prebral user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2235
20.8.2009 12:11:55   
polari
IZVIRNO SPOROČILO: altaja

Ja, ja, tko je čist ok. Čeprav sta men sumljivi še EvaAna in Škorpijončica...pa Jasmina ki se ne oglaša user posted image

Sem patronažni povedala kaj me matra pa je rekla da "zorim" in da lahko traja nekaj dni. Ma ni panike, jst sem močna punca, vse zdržim user posted image . Dans sedim na žogi in vam povem da je super in da pomaga. Žogica marogica na žogici user posted image

A je še kateri net nagajal pa ma Amis? Kr pri nas so ble neke motnje, net ni delal, tv pa na polno user posted image

Upam, da se bo Eva Ana kaj javila danes....sumljivo je že to.....mam Amis, samo je vse OK...

Larilu, ti tudi že čakaš dan D, ne?

Jaz pravkar delam paradižnikovo omako, pa jo bom dala v steklenice, pa ribice pripravljam....

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2236
20.8.2009 12:29:17   
Erdbeere
jest pa rabim kakšno idejo kaj naj naredim zraven polpetov...nimam idej user posted image

(odgovor članu polari)
Neposredna povezava do sporočila: 2237
20.8.2009 12:30:12   
Bety11
Škorpiončica... hnmmmmm.....Jaz bi živela svoje življenje in drugim pustila njihove skrbi....Še posebej zarukanim staromodnim babam... Mater, pa sem mislila, da so vse že pocrkale...user posted image   Jezna sem na take doživljaje in potem izrazov ne zbiram..pardon!

Lep dan želim...

(odgovor članu polari)
Neposredna povezava do sporočila: 2238
20.8.2009 12:41:28   
altaja
IZVIRNO SPOROČILO: Bety11

Škorpiončica... hnmmmmm.....Jaz bi živela svoje življenje in drugim pustila njihove skrbi....Še posebej zarukanim staromodnim babam... Mater, pa sem mislila, da so vse že pocrkale...user posted image   Jezna sem na take doživljaje in potem izrazov ne zbiram..pardon!

Lep dan želim...

user posted image user posted image user posted image

Se ne bi mogla bolj strinjat!

you're so funny, you're so fine, you're so perfect, you're so mine...
-------------------------------

(odgovor članu Bety11)
Neposredna povezava do sporočila: 2239
20.8.2009 12:48:16   
veselka

IZVIRNO SPOROČILO: tulpek

IZVIRNO SPOROČILO: veselka

mlaj že deluje... se je moj lubi zjutri enmu rahlo (že pri zaviranju/ustavljanju) v rit zakantu... ma mu skos govorim, da preveč okrog gleda, ko vozi. no, na srečo je z njim vse ok, ostalo bo pa šlo na kasko. sej ni nič kritičnega, tko da avto za v P bo, popravljen ali ne.

Pa to vsi moški počnejo. Moj pogosto še kaj na široko razlaga in krili z rokami js pa norim zraven, da naj vozi, če je za volanom. Pa samo, da ni bilo nič hujšega.

moj na blackberryju tud kak mail pregleda med vožnjo. in zmer čist znorim, ker ne razumem, da ne more počakat, da je vožnja mimo. na srečo se zarad tega še ni nič zgodil. zanč mi je celo dal prav in rekel da bo nehal. sam ko mene ni v avtu, bohve kaj počne user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 2240
20.8.2009 12:56:09   
veselka

IZVIRNO SPOROČILO: Erdbeere

jest pa rabim kakšno idejo kaj naj naredim zraven polpetov...nimam idej user posted image

krompirjevo solato?

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 2241
20.8.2009 13:02:19   
JaLuca
nepoznana vse najboljšeuser posted image

klaja - te prav razumem, taka sem jaz bila včeraj, bi spala, nobena pa ni dala miru, niti mlajša, sem zvečer v komo padla

L. pa je danes zaspala, J pa tak ne, grem zdaj z njo malo vaje delati za govor

punce držte se, jaz obakrat nisem imela nobenih znakov prej, pa me je sredi noči šraufalo(5x na wc, odluščil ščep), potem pa popadki....

jaz pa si še pravim, ta teden zdrži še, da mali razvadim user posted image

pa komaj čakam, da vročina mine, jem pa nonstop

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 2242
20.8.2009 13:09:08   
JaLuca
sem navalila na slive, da bi le tak na user posted imageuser posted image user posted image

(odgovor članu JaLuca)
Neposredna povezava do sporočila: 2243
20.8.2009 13:14:57   
baby blue
Poročilo s pregleda:

Najprej CTG - pokazal nič posebnega, bitje otrokovega srca do 140 udarcev na minuto, nobenih zaznanih popadkov - tako da še ne bomo šli kmalu rodit user posted image ... Potem pritisk 122/75, kg +1, jih je sedaj skupaj +8

Ultrazvok - vse super, gibov zadosti je zelo živahen otroček, plodovnice še zadosti, imamo cca 2700g...

Sem pa dobila napotnico za naslednji CTG in sicer naslednji teden v bolnišnici kjer mi bojo naredil tudi UZ in mogoče vaginalni pregled... Potem bomo pa videli ali bom šla k moji na CTG nazaj ali bom kar v porodnišnico hodila... Tako da za naslednji pregled nimam določenega datuma bom šla pa najbrž v torek ali sredo...

(odgovor članu JaLuca)
Neposredna povezava do sporočila: 2244
20.8.2009 13:16:32   
barika

Lep dan želim...

pa take babure so najhujše, najbolj verne in na najbolj žleht... preverjeno, jih poznam paruser posted image user posted image user posted image

jaz sem bila pa pri zobarjuuser posted image user posted image user posted image , nič bolelo, samo je dr. ugotovila da imam na zunaj zelo lepe zobe, od znotraj pa grozljivkauser posted image (kot lepo jabolko, na zunaj sijoče, znotraj pa gnilo), pa še brat  (ki mi pomaga) je od nekoga ---verjetno na treningu- fasal neko nalezljivo kožno bolezen, pa sem ga včeraj nagnala k zdravniku, danes pride in reče, da je zadeva nalezljiva, če se npr. pošlata okoli rane in potem še koga drugega primeuser posted image user posted image . Sem mu odstopla svoje antibakterijsko razkužilo za vsak slučaj.

pa svojega mrzlega sestriča sem vidla, star je 9 dni, pa je taaaak lepi mali drobžekuser posted image v tisti lupinici se je kar zgubil, pa je velik 50 cm... jooj, komaj čakamuser posted image

(odgovor članu Bety11)
Neposredna povezava do sporočila: 2245
20.8.2009 13:19:06   
barika
NEPOZNANA, VSE NAJBOLJŠE!!!user posted image
pa tudi moja tašča ima danes r.d, tak da danes ni primeren dan za rodit it....user posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 2246
20.8.2009 13:20:53   
veselka

IZVIRNO SPOROČILO: JaLuca

punce držte se, jaz obakrat nisem imela nobenih znakov prej, pa me je sredi noči šraufalo(5x na wc, odluščil ščep), potem pa popadki....

ko bi se le zgodilo, pa se vsako jutro mirno zbudim... pa sej vem, da imam do PDP samo še 11 dni... ampak se tole tkoooooooooo vleeeeeeeeeeče

sem čist neopravilna od te neučakanosti user posted image

(odgovor članu JaLuca)
Neposredna povezava do sporočila: 2247
20.8.2009 13:29:33   
veselka
barika jaz si moram po porodu tuki pri nas zobarja najt... no, sej samoplačniško verjetno ne bo problem, na koncesijo je pa itak utopično računat. je pa samoplačniško kr en strošek. v lj sem za plombo dala po 50 eur. samo nisem bla preveč zadovoljna s storitvijo user posted image . vsaj boli me nič. se mal tolažim s tem.

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 2248
20.8.2009 13:37:31   
Anonimen

Polari ja jaz bi šla zelo lepo prosimuser posted image po drugi strani pa še ne vem kako bi bilo doma s tamavčijem k dans se je ob 6 zbudil sam zarad tega da je vidu da bom doma vstala k včeri pa predvčerajšnim sm mogla vodo dat pa na pregled sem šla in k se je zbudil mene ni bilo,samo to me mal skrbi kako bo on to sprejel ko me ne bouser posted image drugače pa jaz bi že zdele šla če bi bilo po moje ampak morm zdele stanovanje spucat posesat,pomit okna sem že pomila končno mislim da po dobrem letu in poluser posted image user posted image tko da aja pa še torbo si morm zrihtat in sm res v fazi sam za ituser posted image

(odgovor članu polari)
  Neposredna povezava do sporočila: 2249
20.8.2009 14:06:26   
Lubenička

Lep dan želim...

se podpišem user posted image

nepoznana...vse najboljše!! user posted image

Punce, lepi bušiji!! user posted image

Bety...jaz tudi že nestrpno pričakujem vikend, ko bojo ohladitve. user posted image

Naslednje so: larilu, eva Ana in škorpijončica mi je tudi sumljiva user posted image Bomo videle, če je kaj od tega res. user posted image

Jaz sem bila danes že zelo pridna, zato grem v vzasluženi vodoravni položaj. user posted image

17.9.09 je nasvet prijokal Arian...naša mala sreča!

(odgovor članu Bety11)
Neposredna povezava do sporočila: 2250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?