|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del
20.8.2009 12:51:43   
Maksi1
Malčk komentarjev:

Sunny - hvala za čestitke. Enako tudi tebi in Gajčiki. user posted image  za pohajanje pr Soči. A ste bli v kajak centru? Meni je tam full lepo, tudi muziko imajo tako fajno (samo za moje stare uhe je že malčk preveč naglas, amh kaj češ vsega ne moreš imet user posted image ) user posted image  tudi za mere in kratek obisk pri P

Katjuša - uau kako Benjaminu paše kratka frizurca

Majchy - kakšna grozna zgodba, ta od dohodnine. Je pa res fajn, da veš in v takem primeru, daš raje svojo davčno (problem pa je, če otrok reši kakšno nagradno križanko - itak da bo napisal svoje ime)

Brkn -uživajte v Bohinju in kar pridno delaj izpite. Bomo držale pesti zate.

Črtica - ti se kar razpiši. Me te bomo poslušale in potem bo bulši. Pa ne se sekirat - otročki imajo kar naprej neka obdobja in so sitni tudi kar tako. Moja se mi zdej tako smili, ker ji je vroče - ma sej je za vikend napovedano malček dežja.

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3151
20.8.2009 12:54:56   
Onasiss
HVALAAA KER STE DRŽALE PESTI ZAME V PONEDELJEK KAJTI Z VELIM VESELJEM VAM SPOROČAM, DA SEM NAREDILA IZPIT.......user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3152
20.8.2009 12:55:06   
Katjusa
maksi pssssst nobenga dežja nočemo sploh ne na primosrskem in ne v nedeljo in potem čez tedenuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3153
20.8.2009 12:55:26   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: mlea

HVALAAA KER STE DRŽALE PESTI ZAME V PONEDELJEK KAJTI Z VELIM VESELJEM VAM SPOROČAM, DA SEM NAREDILA IZPIT.......user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

jutri pridemo pituser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image aja pa na torto po kolumbinem receptu... (jst si ga nisem sprintala, ker se bom pr vas švercala na tortah sama jih ne delam)

< Sporočilo je popravil Katjusa -- 20.8.2009 12:56:17 >

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3154
20.8.2009 12:58:05   
MIHAILO

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3155
20.8.2009 13:03:32   
Onasiss
HVALA....user posted image

katjusa......Kolumbina torta...user posted image

< Sporočilo je popravil mlea -- 20.8.2009 13:04:02 >

So what....

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 3156
20.8.2009 13:05:32   
Katjusa

HVALA....user posted image

katjusa......Kolumbina torta...user posted image

in ti misliš, da bom jst s sliko zadovolna al kajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3157
20.8.2009 13:11:26   
Ajvy

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3158
20.8.2009 13:11:51   
Ajvy
Mihailo...si prebrala?????

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3159
20.8.2009 13:15:36   
tanci29

ČESTITKEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

< Sporočilo je popravil tanci29 -- 20.8.2009 13:16:10 >

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3160
20.8.2009 13:32:45   
Katjusa
jst sem misla, da mi moja mišeka spita in je florjan po pomoti malo poropotal in pridem not benjamin na hrbtu pa gleda okol, florjan se pa igra in seveda luč sta imela prižganouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem stopla not pa mi florjan reče mi2 sma se naajalauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3161
20.8.2009 13:45:10   
MIHAILO

IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

Mihailo...si prebrala?????

AJVY hvala sem zdaj prebrala...zdaj sem ga uspavala in mu dala obkladke...sm kr domaci snopc dala...mi je soseda rekla da to tudi fajn pomagauser posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3162
20.8.2009 13:46:13   
MIHAILO
seem mu naredila spinaco in pire pa je 2,3 zlicke pojedel ampak potem se mu je pa kr zacelo dvigovati da bo bruhal in je spukal tko da sem mu potem dala mlekoi n je popil vse

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 3163
20.8.2009 14:01:57   
kayica24
Jooooj kaka fajna torta..Komaj čakam, da jo nardim..

dajte mi edino povedat...Kaj so čokoladne oblate in v kateri trgovini jih kopujete?user posted image

23.2. nama je polepšala življenje lepotička Marinela...

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 3164
20.8.2009 14:20:36   
kayica24
evo mojo čopkicouser posted image

user posted image

user posted image

Pa malo afnanjauser posted image
user posted image

Pa poljubček za vas dekleta
user posted image

Mihailo..Moja tudi že 2 dni štrajka z GH...Danes sem ji nardila zelenjavico...
Evo posnetek, kako "je bilo dobro"user posted image

user posted image

no in potem sva pristale na mlekcuuser posted image user posted image user posted image
user posted image

Lep dan vsem!!!

(odgovor članu kayica24)
Neposredna povezava do sporočila: 3165
20.8.2009 14:24:46   
kayica24
Katjuša, te lahko LEPO LEPO PROSIM, da slikico kar tu z RR vzameš za kolaž?
In sicer 1....Če pa je prva preveč motna, pa 2....

Javi kako in kaj, če ne ti pa pošljem na mail..

Hvala!

(odgovor članu kayica24)
Neposredna povezava do sporočila: 3166
20.8.2009 14:27:50   
birdy
Katjuša, verjetno gremo zraven ja. Sam bomo tud mi v nedeljo šele pičl, ker gre v petek avto na servis in ga šele zvečer dobimo. Pa montano tud šele v petek dobimo. Sobota bo pa peking dej. A bi se lohk še kej slišal, da midva mal veva kva še s sabo vlečt...

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu kayica24)
Neposredna povezava do sporočila: 3167
20.8.2009 14:35:46   
birdy
Punce, držte pesti da se bo dal zrihtat da dobimo vrnjen denar za na morjeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3168
20.8.2009 14:36:42   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: kayica24

Jooooj kaka fajna torta..Komaj čakam, da jo nardim..

dajte mi edino povedat...Kaj so čokoladne oblate in v kateri trgovini jih kopujete?user posted image

Oblati je tist biskvit v torti, vmes med filo pride.... Imajo jih v vseh večjih trgovinah, jaz sem jo zadnjič kupla v Sparu in so bli že razrezani.... Jih pa najdeš tam kjer so stvari za peko....user posted image

So what....

(odgovor članu kayica24)
Neposredna povezava do sporočila: 3169
20.8.2009 14:37:29   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

Punce, držte pesti da se bo dal zrihtat da dobimo vrnjen denar za na morjeuser posted image user posted image user posted image user posted image

ŽE DRŽIM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3170
20.8.2009 14:37:54   
Katjusa

Katjuša, verjetno gremo zraven ja. Sam bomo tud mi v nedeljo šele pičl, ker gre v petek avto na servis in ga šele zvečer dobimo. Pa montano tud šele v petek dobimo. Sobota bo pa peking dej. A bi se lohk še kej slišal, da midva mal veva kva še s sabo vlečt...

ja te pokličem al kako?

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3171
20.8.2009 14:38:00   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: kayica24

Katjuša, te lahko LEPO LEPO PROSIM, da slikico kar tu z RR vzameš za kolaž?
In sicer 1....Če pa je prva preveč motna, pa 2....

Javi kako in kaj, če ne ti pa pošljem na mail..

Hvala!

sem zrihtala:)

(odgovor članu kayica24)
Neposredna povezava do sporočila: 3172
20.8.2009 14:38:57   
Katjusa

ŽE DRŽIM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

stiskam...
a se bomo pol 3-je avti skupi vozl?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3173
20.8.2009 14:42:17   
birdy
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

stiskam...
a se bomo pol 3-je avti skupi vozl?user posted image user posted image user posted image

A se slišmo lohk kr zvečer? Zdele Nelči pride pa mamo pol pestro... Sicer mam zdele živ mir, pa bi kamot čvekala, sam telefona nimamuser posted image user posted image user posted image  Če boš še pokonc tam okol pol desete?
Bomo, dokler nas ne boste prehiteluser posted image user posted image  Ne, zna bit da se bomo mi mogl za kak hranjenje al pa lulanje ustavt...

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3174
20.8.2009 14:45:18   
kayica24
Mlea hvala..

Katjuša hvala...

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?