|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del
20.8.2009 11:38:58   
Katjusa
kovca mož:)
user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3126
20.8.2009 11:39:48   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

punce povejte kolk vas zdej gre z nami na morje?
birdy že vsete?

brkn se boš opugumla?

črticaa?

kaj pa na obisk kolumbo.....?

sam tolk da vemo kolk kumar s sabo vzet:)

ne upajo z namauser posted image user posted image user posted image user posted image a ne veš da grizevauser posted image user posted image user posted image -hec punceuser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3127
20.8.2009 11:40:38   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

jaz sem glihkar en sendvič zbasala..........pa kisle kumare notri.......se kateri luštajo?

user posted image

pa da vidimo če je katera nosečka?user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pol sem jst nosečkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image moj mi je včeraj reku, da sem pa sem rekla zakaj tako misli  pa je reku zato k si soseda sanjalauser posted image user posted image user posted image user posted image

če tvoj tako pravim,pol mogoče je že resuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kaj pa on veuser posted image user posted image user posted image user posted image sej ni bil zravenuser posted image user posted image user posted image user posted image

pol pejt pa soseda vprašatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

me njegova zadaviuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3128
20.8.2009 11:41:50   
Katjusa

birdy že vsete?

brkn se boš opugumla?

črticaa?

ne upajo z namauser posted image user posted image user posted image user posted image a ne veš da grizevauser posted image user posted image user posted image -hec punceuser posted image

pomoje sme res mal preglasne....  veš kak mir bo na forumu ko naju ne bo.... komi čakajo, da bodo mele mal mira:))

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3129
20.8.2009 11:41:54   
kayica24
Halo punce!!!

Evo, mi smo že ozdraveli, danes smo dobili edino izpuščaje po čelu in trebuhu, kar samo dokazuje, da smo resnično preboleli 6. bolezen....

Črtica..Jaz se glih ne strinjam s tabo, da je 6. bolezen kar nekaj....Res je, da je nova bolezen, ki je včasih niso poznali, zdaj pa je po izbruhu izpuščajev takoj prepoznavna..

Namreč otrok ima kake 3 dni vročino, vendar je njegovo počutje skoraj nespremenjeno, nima nobenih drugih težav in ko vročina pade, se pojavijo izpuščaji, predvsem po trupu in obrazu in trajajo nekje 2 dni....

Majchy...Zakaj pa bi kuhala breskvo...Saj če je fajn sladka, jo olupi, pa zmiksaj, boš vidla kak bo rada jedla...Jaz ji nič n kuham sadja, pa ni blo nič narobe..

Nevem no, saj se boš itak sama odločila, ampak mislim da je bolj okusna sveža breskva kot kuhana...

23.2. nama je polepšala življenje lepotička Marinela...

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3130
20.8.2009 11:42:43   
Čebel@

user posted image

čist je drugačenuser posted image čist drug dojenčekuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3131
20.8.2009 11:43:57   
Čebel@

birdy že vsete?

brkn se boš opugumla?

črticaa?

pomoje sme res mal preglasne....  veš kak mir bo na forumu ko naju ne bo.... komi čakajo, da bodo mele mal mira:))

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3132
20.8.2009 11:45:30   
kayica24
Benjaminček pa je res čiiiiiist drugi zdaj..Meni je tudi bolj všečuser posted image

Jaz pa sem naši danes čopka nardilauser posted image jo potem poslikam, ko se zbudi...

Katjuša..Daj mi povej, sem prepozna, če ti potem pošljem slikico za kolaž??user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3133
20.8.2009 11:46:17   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: kayica24

Majchy...Zakaj pa bi kuhala breskvo...Saj če je fajn sladka, jo olupi, pa zmiksaj, boš vidla kak bo rada jedla...Jaz ji nič n kuham sadja, pa ni blo nič narobe..

Nevem no, saj se boš itak sama odločila, ampak mislim da je bolj okusna sveža breskva kot kuhana...
prav zato jo (že ) kuham-ker ni sladka........pa še sokec bo zraven........bbom pa naribala jabolko in skupaj zmiksala-po moje bo full dober za jestuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kayica24)
Neposredna povezava do sporočila: 3134
20.8.2009 11:54:54   
kayica24
aha, to je pa drgo...kisle pa ziher ne bi jedla...Jaz mam pa zmeraj full sladke...

Danes ji moram zelenjavo pripravit, ker se mi zdi, da ji zadnje cajte samo sadje delam..user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3135
20.8.2009 11:55:04   
Maksi1
Majchy - meni je patronažna rekla, da naj en čas še lupim vse sadje. Pr grozdju (tega ji secer še nisem dala), pa nej pazim, da poberem ven tudi pečke. Kuham pa tisto sadje, ki ni mehko. No, jabolko ima ful rada kuhano, srovega naribanega pa ne mara.

No, ostali komentarji pa kasneje. Imejte lep dan.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3136
20.8.2009 12:02:54   
Čebel@
kayica.......imam domače breskve ampak so res bolj kisle,jabolka imam pa sladka in ji ga bom danes prvič narivala(do sedaj sem ga kuhala)

maksi.......hvala za odgovor-sem bila šlampasta in pozabila p uprašat glede Gh

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3137
20.8.2009 12:04:37   
črticaa

tanci.....verjamem da komaj čakaš morčita-ga jaz tudiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
mlea.......a Evita se sama dvigne iz sedečega na nogice?
cita.......te ima Lia že pod kontrolouser posted image .....zakaj bi samo ti tipkala,ona pa ne smeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...glede spanja:drugi bo lahko čisto kontra od Hane in iskoristim spanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
čticaa.......malo si mi zamorila s tistem da bo tvoj "znorel"user posted image .......pač napake se dogajajo in če ti in tvoj dragi tega ne zastopita,pol pa k.urcuser posted image

ne majči ni znorel,..napisala sm da če bi vidu,...k je ful alergičen da vsak drgač tamauga kliče,... učitelca v šoli ga je klicala adriano,....ji je reku nj gre nazaj u šolo, če ne zna brat

nism nč slabga misnla,..mogoče sm res tko smotan napisala sori,..res nism hotlauser posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3138
20.8.2009 12:06:35   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: črticaa

tanci.....verjamem da komaj čakaš morčita-ga jaz tudiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
mlea.......a Evita se sama dvigne iz sedečega na nogice?
cita.......te ima Lia že pod kontrolouser posted image .....zakaj bi samo ti tipkala,ona pa ne smeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...glede spanja:drugi bo lahko čisto kontra od Hane in iskoristim spanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
čticaa.......malo si mi zamorila s tistem da bo tvoj "znorel"user posted image .......pač napake se dogajajo in če ti in tvoj dragi tega ne zastopita,pol pa k.urcuser posted image

ne majči ni znorel,..napisala sm da če bi vidu,...k je ful alergičen da vsak drgač tamauga kliče,... učitelca v šoli ga je klicala adriano,....ji je reku nj gre nazaj u šolo, če ne zna brat

nism nč slabga misnla,..mogoče sm res tko smotan napisala sori,..res nism hotlauser posted image user posted image
ni panike,sej pravim vsak se lahko zmoti(ja tudi jazuser posted image )-bom popravila v kratkem na seznamu

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3139
20.8.2009 12:10:32   
brkn83
Pozdravljene.

Kako ste kaj? Mi smo super, zdele se odpravljamo počasi v Bohinj. Počakava še da ati pride iz službe in gremo. Še prej pa vse stvari spraviva v avto.

Zdej sem počasi zopet začela mal migati za faks, tk da poskušam zdej narediti še predzadnji izpit.  Upam, da mi zdej hitro uspe in da lahk potem naredim še enga v septembru.

Danes sem mal pospravljala, pa mal je bilo treba cote zložiti. Nik je prej spal, zdej pa bova počasi kosilo še pojedla.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3140
20.8.2009 12:11:18   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: kayica24

Benjaminček pa je res čiiiiiist drugi zdaj..Meni je tudi bolj všečuser posted image

Jaz pa sem naši danes čopka nardilauser posted image jo potem poslikam, ko se zbudi...

Katjuša..Daj mi povej, sem prepozna, če ti potem pošljem slikico za kolaž??user posted image

ja kr pošljiuser posted image user posted image

(odgovor članu kayica24)
Neposredna povezava do sporočila: 3141
20.8.2009 12:11:20   
BarbaraGS
Ojla punce :)
Sem vas full pogresala :). Smo bli pri tasci in tastu, pol pa pridem domov in net ne dela. Grrrrruser posted image . Pa sem se ze tako veselila, da vas malo berem.
V glavnem mi smo vredu, ce odstejem to, da se mi je zacela zbujat na uro in pol ponoci. Za znoret. Pa bo tudi to mimo.
Poskusali smo Gh korencek in krompircek in vse je taksen blekh, da se skoro davi zraven. Komaj cakam, da sprobamo se sadje. Ce pa bo se to blekh, pa res ne vem kaj bomo hehe. Ocitno je bolj po mamici, ki ji lezijo mlecne stvari hehe.

Zdaj pa si moram vzet malo casa in vas prebrat za nazaj!

lp

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3142
20.8.2009 12:12:22   
črticaa

birdy že vsete?

brkn se boš opugumla?

črticaa?

ej sori jz res ne vem,..sva mela dons z draqgijem mal problemov,...tko da nisva o tem govorila,.... ti povem poj ob 3eh k mam malico,.........
evo dons sm jz jokalauser posted image user posted image user posted image dominik se je pa smejal,...k da bi me hotu potolažit,......
joj včasih me kr mine vse skup in bi sam šla,..tud spokala ne bi,........
z andrejevo sestro ne govorim več, sm se odločila da noben več ne bo frustracij nad mano izživljal,...da ne bom več tih pa če kuj nimam nobenga znanca več,....sj pod prjatle lah sam še eno podpišem,..ostali so se pa slabo izkazal v zadnjih 6mesecih,.... res mam dost vsega in če kle napišem gre vsaj vn,.... sploh ne vem več kaj naj nardim,..vsakič k začnem o tem razmišljat se mi solze naberejo,..sm taka cmera k u user posted image ,........ šla bi nekam sam za 2 ure čist sama,...sm mojmu rekla dons nj mi sploh ne govori ko je tamau sitn in podobno, ker on itak gre na šiht in ma mir,..jz pa cel dan poslušam jiok ki ga ne morm umirit,..in poj mi še zvečer reče kaj mu je,....ja kako za vraga naj pa jz vem,..a je slučajno navodila za uporabo s sabo prnesu,.......ja zgleda da jih je pr men G u trwebuhu pozabuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sj pišem brez repa in glave tko da najbol da smatrate to za brezpedmetno,........... grem se še mal smilt sama sebi

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3143
20.8.2009 12:25:52   
Katjusa
črtica sej bo minlo to tak hitro, da boš pol kr pozabla, da je kdaj blo mogoče ga dlesni matrajo.... ni nujno, da se sploh že kej pripravlja pa so lahko sitkani zaradi dlesni.... pa tud zdej ej obdobje k kr naprej gledajo kje je mami.... in kak greš iz prostora že jokajo. eni so celo tok razvajeni, da bi bli skos na rokah.... to bi tud naš pa ga nisem nikol veliko na rokah imela ampak mu ne pupustim.... ga zamotim se igrama, malo telovadima pol more bit pa tud mal sam ker drugače še na wc nebi smela....

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3144
20.8.2009 12:28:17   
MIHAILO

user posted image

čist je drugačenuser posted image čist drug dojenčekuser posted image user posted image user posted image

ja fulllllllllllllllllllllllll je srckan....men je ta frizura full dobra...srcek maliuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3145
20.8.2009 12:30:16   
Čebel@
http://www.ringaraja.net/forum/%C4%8De_dela%C5%A1_nekaj_dobrega_te_%25%25%25/m_4431143/tm.htm

TOLE SI PREBERITE-JE DOBRO VEDETI!!!

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3146
20.8.2009 12:39:06   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

user posted image

ja fulllllllllllllllllllllllll je srckan....men je ta frizura full dobra...srcek maliuser posted image

hvala.... zdej sem pa čist ponosna, da je moj, ker ga toliko hvalite..... sej sem skos ponosna, da je mojuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 3147
20.8.2009 12:40:24   
Katjusa
majchy ti čveka kdaj si prišla pa čez 7000 postovuser posted image si me prehitela pri 6000 sem bla za ene 5 postov pred tabo pa poglej zdejuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
čveka pejt že na morjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3148
20.8.2009 12:48:35   
MIHAILO

user posted image

hvala.... zdej sem pa čist ponosna, da je moj, ker ga toliko hvalite..... sej sem skos ponosna, da je mojuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3149
20.8.2009 12:51:02   
Ajvy

Jutro...mi smo imeli grozno noc...Mihaila je nogica po ceplejnju bolela in je komaj zaspal je skoz jokal in potem se je zbudil ob 1h ob 3h ob6h sm mu dala calpol sirup in mleko je pil in je nazaj zaspal,je pa boscek jokal...potem sva do 8h spala zjutraj zdaj pa je spet zaspal nazaj,jaz sem pa posesala,prah pobrisala,kopalnico zribala morem se kuhinjo....jutri dobimo obiske iz Avstrije(pride moj bratranec z zeno in 3 leta starim sinekom)komaj cakam ,da ppridejo ,ker jih mam full rada....vas grem malo prebrati

gazica...nanjo daš eno žličko alkohola (tistga iz lekarne.) in eno žličko prekuhane vode....in narediš obkladek..obkladke menjaš vsakič ko se previjeta...do večera bo že dobr.....za preventivo mu narediš še enega za ponoči

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 3150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?