Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 20.8.2009 8:25:42
|
|
|
|
Erdbeere
|
IZVIRNO SPOROČILO: polari IZVIRNO SPOROČILO: Erdbeere Polari ti maš tud fleten trebušček, prav nič "gorenjski" hehe, kaki pa so te 'gorenjski' trebuščki? Moj je taki obilni.....je pa fajn, da sem se razlezla samo naprej in nič na stran...mi rečejo, da se od zadaj sploh ne opazi, da bi bla . majhni, kot je moj...za več je škoda dnarja mal heca
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 20.8.2009 8:28:43
|
|
|
|
polari
|
IZVIRNO SPOROČILO: Erdbeere IZVIRNO SPOROČILO: polari IZVIRNO SPOROČILO: Erdbeere Polari ti maš tud fleten trebušček, prav nič "gorenjski" hehe, kaki pa so te 'gorenjski' trebuščki? Moj je taki obilni.....je pa fajn, da sem se razlezla samo naprej in nič na stran...mi rečejo, da se od zadaj sploh ne opazi, da bi bla . majhni, kot je moj...za več je škoda dnarja mal heca Ajaaaaaaa...
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 20.8.2009 8:31:43
|
|
|
|
barika
|
jutro spala sem bolj tako, ...malo me boli križ,,,polari, jaz tudi ne vem, ali je od prepiha, ali kaj druga Erdbeere, kaj pa če nimaš menstrualnih krčev , s temi krči je meni prvič težila ginekologinja, pa bolj ko sem ji govorila, da nikoli nisem imela problemov, bolj je bila tečna , pred menstruacijo sem vedno dobila migreno ... groza. gre malega nafojtrat,,,,
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 20.8.2009 8:45:02
|
|
|
|
eltea333
|
Dobro jutro ! Se samo javim, da povem, da sem vredu. Spala sem tudi ok - kriterij o tem, kaj je dobro spanje se mi itak iz dneva v dan niža . Zdaj pa pehlat!
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 20.8.2009 8:45:41
|
|
|
|
Erdbeere
|
barika, če jih pa nimaš potem pa tvojo migreno počakaj , ja ne vem, pol pa res ne vem...ma ko se v enakih zaporedjih nelagodno počutiš je to to...pa sej barika ti si že rodila, enkrat boš že vedla, da morš it
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 20.8.2009 8:50:15
|
|
|
|
barika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Erdbeere barika, če jih pa nimaš potem pa tvojo migreno počakaj , ja ne vem, pol pa res ne vem...ma ko se v enakih zaporedjih nelagodno počutiš je to to...pa sej barika ti si že rodila, enkrat boš že vedla, da morš it sem ja, z umetno pospešeno in samo z umetnimi popadki ...se pravi, nič sen i prej dogajalo ko bo hotel ven, bo že povedal
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 20.8.2009 8:53:35
|
|
|
|
tažana
|
Dobro jutro. Očitno tale mlaj res nekaj dela . No, ampak jaz sem kar vredu. spim zadovoljivo, trebuh še nosim okrog . Danes grem v laboratorij jutri imam pa G. Končno je moja G po dopustu in me ni strah da me kam pošlje . komaj čakam, da mi naredi ultrazvok da malo vidim našega . Sem se kar malo razvadila, ker mi je prej vsakič delala UZ sedaj ko je bila pa na dopustu pa mi ga ni nihče. Za razmak mišič na trebuhu imam jaz podobne težave. fizioterapevtka mi je rekla, da je razmak prevelik vendar ni točno poznala vaj in je rekla da me bo poslala v Lj. Ampak iz tega ni bilo nič. jaz bi mogla G za napotnico rečt pa sem pozabila, pa še potem me je tako križ bolel, da se mi ni zdelo pametno. sedaj pa nič ne sprašujem. Itak sem sklenila, da o teh težavah (roke, hrbet) ne bom razlagala G. če sem zdržala do sedaj bom pa še tele 5 tednov. Samo da me kam ne pošljejo . če bi me sedaj poslali v porodnišnico ležat bi se mi zmešalo. itak ne morem dolgo ležat ker me potem roke tako bolijo... Bom kar doma lepo pridno čakala in cunjice prala .
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 20.8.2009 8:57:43
|
|
|
|
Nepoznana
|
Dobro jutro! Da se ne pofočkam samo kadar sem slabe volje in se moram "spovedat"... Spala sem super. Brez hujšega premetavanja z enega na drug bok, brez obiskov wc-ja . Za seznam: ker ginekologinje (spet) ne bo, so mi prestavili naslednji pregled in s tem tudi CTG - imam ga 1. septembra, pri letih mi pa tud lahko 27 napišete. Mlade mamice: Čestitke vsem, ki že veselo pestujete Rubin: Človek v takem primeru ne najde primernih besed... Iskreno sožalje!
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 20.8.2009 9:02:57
|
|
|
|
baby blue
|
Juuuuuupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii včeraj sem dobila posteljnino za našo Lano... Prevleke se že perejo samo sem pa ugotovila da rjuha pa ni bila priložena ker je komplet ni vseboval tako da moram kupit samo še jogi rjuho... Prav lepa je...
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 20.8.2009 9:04:32
|
|
|
|
polari
|
Nepoznana, vse najboljše!
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 20.8.2009 9:05:39
|
|
|
|
kepica
|
baby blue kater vzorec si pa naročila? Čudno se mi zdi, da nisi dobila jogi rjuhe. Jaz sem nareočila 5 delni komplet, pa sem dobila rjuho zraven
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 20.8.2009 9:08:00
|
|
|
|
baby blue
|
Nepoznana vse najboljše in najlepše kepica naročila sem 5-delni komplet z motivom želvice... Vseboval pa je 3 delno obrobo, prevleko za kovterček in povšterček pa kovterček in povšterček to je pa vse... No saj nič hudega bom že nekje kupila jogi rjuho...
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 20.8.2009 9:09:45
|
|
|
|
Erdbeere
|
Nepoznan. iskrene čestitke ob rojstnem dnevu Joj punce blagor vam, ki imate UZ, jaz pa dvomim, da še katerega doživim....nazadnje sem ga imela samoplačniškega v 33t....jutri imam pa tudi jaz CTG, danes pa laboratorij...komaj čakam, no sej mogoče pa bo le malo prislonila un UZ na moj trebušček....poročam jutri
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 20.8.2009 9:12:22
|
|
|
|
baby blue
|
Meni UZ naredi vedno na vsakem pregledu... Ji moram sam za kakšno slikco rečt zdej že doglo nisem dobila nobene ker je otroček že tako velik da ne gre cel na tisti mali ekran Jst imam tudi laboratorij še prej... Samo vodo nesem potem pa hitro k moji G na pregled in na CTG... Me firbec matra kaj se dogaja
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 20.8.2009 9:25:15
|
|
|
|
altaja
|
Jutro.. da še jst malo potožim... še vedno me vse boli. Ampak začuda sem kar solidno spala...povšter med noge in je nekako šlo. Čeprav moj pravi da sem zelo nemirna. Hodim kot račka, na wc se komaj vsedem ker me vse boli..križ + celotna medenica. Ma ne vem, a je naš tak velikan al jst tko ozka . Polari, lep buši Nepoznana, vse najboljše! BabyBlue, ti pa le hitro posteljnino zrihtaj...al je tko lepo rihtat pa pripravljat...
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 20.8.2009 9:31:22
|
|
|
|
baby blue
|
altaja saj najbrž bom šla kar danes v BC po jogi rjuho da še to dam prat... Ostalo je pa že vse pripravljeno razen prevleke so še za oprat... Tako da potem je pa to res to... Čeprav bom kar pogrešala te priprave... Je bilo tak luštno kupovat pa postavljat pa premikat
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 20.8.2009 9:35:53
|
|
|
|
Bety11
|
Altaja....Jaz samo držim pesti, da bolečine prenehajo in ti rodiš brez njih....Kadarkoli... Kepica....Zelo slabo sem spala in če sem zaspala, sem sanjala, da si šla prej rodit.....Potem me je pa skrbelo, kako bo s sporočanjem na našem portalu.... .....Upam, da so to bile samo glupe sanje....Pozabila pa sem ti napisati, da se ti je trebuh vidno povečal od zadnje slikice, ko si prišla z morja.... Polari....tudi tvoj buše je velik, ni kaj... Lakota....mene je zagrabila ta lakota, pa samo jem..... Zdržimo samo še danes, pa se bo ohladilo....Jaz zaspim šele okrog 4h zjutraj, ko postane bolj mrzlo...Do takrat sedim, hodim, razmišljam, ležim, premetavam se......
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 20.8.2009 9:46:11
|
|
|
|
baby blue
|
Upam da bo res malo bolj hladno... Sicer sem prejle pogledala skozi okno in je oblačno tako da je prav fino... Lahko vsaj normalno diham... Kar se hrane tiče... Jst še vedno jem normalno sicer ne več po 3 - 4 obroke na dan ampak mi včasih zadostujete že 2 vmes pa kakšno sadje ali pa jogurt...
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 20.8.2009 9:47:12
|
|
|
|
altaja
|
Joj Bety, tele tvoje besede so pravi balzam za mojo dušo. Ko bi bilo vsaj tako Bom zaplesala en indijanski ples, sicer bolj štorasto, da vam pripeljem dež in željene ohladitve. Najprej grem pa jest, lačna kot volk!!!!!!!
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 20.8.2009 9:53:52
|
|
|
|
Tanik
|
Dobro jutro nepoznana vse najboljše jaz tudi pašem med tiste s trebuhi,ko zadaj ne vdiš, da je spredaj trebuh. sem pa ugotovila,da me ne sprašujejo kdaj imam rok, če pa že, pa me malo čudno gledajo jaz imam zaenkrat kompromis sklenjen,da dokler se OK počutim lahko počaka na rok nič punce, grem jaz mal po LJ se potepat. ne čvekajte preveč
Žan 4.10.2009:50 cm, 3050 g 6.11.2009:55 cm, 4320 g (1 mesec) 30.11.2009:58 cm,5080 g (2 mesec) 11.1.2010:63,5 cm,6140 g(3 mesec)
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 20.8.2009 9:56:00
|
|
|
|
Erdbeere
|
Tanik uživaj Jest sem pa končala s polpeti, zdej grem pa po hiški pometat...včeraj sem tak grozen žulj fasala...ampak vse, da se mi čimprej preselimo.
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 20.8.2009 10:03:00
|
|
|
|
baby blue
|
Tanik uživaj na potepanju Erdbeere ti si pa prav pridna... Jst pa še ne vem kaj bi danes za kosilo nardila... Bom videla mogoče bom potem kaj na hitro spacala ker imam ob pol dvanajstih pregled pa zna kar trajat glede na to da je CTG 20 - minutni Jst sem se tudi z otročkom dogovorila da naj kak teden ali dva še počaka... Glede na to da je moje počutje v redu... Bomo pa videli kaj se bo danes pokazalo ampak mislim da še nič ne kaže na to da bi šli kmalu v P...
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 20.8.2009 10:08:41
|
|
|
|
tulpek
|
Nepoznana, vse naj naj . Ko vas berem, vidim, da sem prav super in da me skoraj nič ne muči . Edino malo dete je vedno večje, kar čutim na trebušnih mišicah, ki pečejo in na teži trebuha. Če me pa slučajno malo zvije zaradi hrane (itak me je že prej pred po kavi z mlekom ) pa naredim celo paniko, ker nisem več navajena, da me kaj zvija . Poleg tega se lahko zdaj vsak trenutek kaj zgodi. Pri avgustovkah berem, da nekatere sploh niso imele kakšnih znakov prej, samo začelo se je sredi noči ali se je voda vlila... Tak da se psihično pripravljam na začetek... ampak se mi vseeno zdi še tako daleč in neresnično . Sem čudna, vem... nosečniški hormoni. Drugače pa, danes malo dete divja, ne da brca, ampak nori po trebuhu. Tanik, a mi pošlješ še ti svojo številko, če bo Kepica v P (ali pa, če bo dolgo spala ). Se mi ne da ZS pisat... matr, sem lena. Bom kar obema sms poslala. Js sem tudi skoz lačna zadnje čase in najbolj mi pašejo brezvezne sladkarije . Ps. zaenkrat me še niso odklopili iz neta in mislim, da ne bo treba .
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 20.8.2009 10:09:23
|
|
|
|
klaja
|
Dan! Nepoznana vse lepo ob prazniku!!!!! Slikice bušijev so vse zelo lepe! Jaz sem pa danes tako lena, da ne morem nič delat, samo spi se mi. Kaj bi dala, da bi še lahko šla malo spat, pa mi moji dve ne pustita. Hrana: sploh ne morem nič jest, samo pila bi, hrana se mi kar gravža.
< Sporočilo je popravil klaja -- 20.8.2009 10:10:46 >
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 20.8.2009 10:14:24
|
|
|
|
veselka
|
jutro, js sm že iz trgovine, pa sem si kr burek privoščla... se že prebavlja, sm ga zmazala na brzino spali smo delno uredu, moj je okrog 5ih okno zaprl, ker je nočna burja žvižgala in on ne more spat, če so kaki zvoki in pol je blo vroče in sm se ko mačka mogla na hrbet dat in vse 4 od sebe, da se nism stenstala pred tem sem spet iskala ustrezen položaj, pa me vse moti... povštri niso ok, pa ne vem kako bi bla na boku, pa če bi sploh bla na boku,.... zjutrej sm se pa z glavobolom zbudila , ampak je zdej že ok mlaj že deluje... se je moj lubi zjutri enmu rahlo (že pri zaviranju/ustavljanju) v rit zakantu... ma mu skos govorim, da preveč okrog gleda, ko vozi. no, na srečo je z njim vse ok, ostalo bo pa šlo na kasko. sej ni nič kritičnega, tko da avto za v P bo, popravljen ali ne.
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?