|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2009 - part. III
20.8.2009 8:25:42   
Erdbeere
IZVIRNO SPOROČILO: polari

IZVIRNO SPOROČILO: Erdbeere

Polari ti maš tud fleten trebušček, prav nič "gorenjski" user posted image user posted image

hehe, kaki pa so te 'gorenjski' trebuščki? Moj je taki obilni.....je pa fajn, da sem se razlezla samo naprej in nič na stran...mi rečejo, da se od zadaj sploh ne opazi, da bi bla user posted image .user posted image

majhni, kot je moj...za več je škoda dnarja user posted image user posted image user posted image mal heca

(odgovor članu polari)
Neposredna povezava do sporočila: 2201
20.8.2009 8:28:43   
polari

IZVIRNO SPOROČILO: polari

Polari ti maš tud fleten trebušček, prav nič "gorenjski" user posted image user posted image

hehe, kaki pa so te 'gorenjski' trebuščki? Moj je taki obilni.....je pa fajn, da sem se razlezla samo naprej in nič na stran...mi rečejo, da se od zadaj sploh ne opazi, da bi bla user posted image .user posted image

majhni, kot je moj...za več je škoda dnarja user posted image user posted image user posted image mal heca

Ajaaaaaaa...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Enej: 21.9.2009: 3880g, 53cm

Klara: 21.12.2010: 3480g, 53cm

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 2202
20.8.2009 8:31:43   
barika
jutro

spala sem bolj tako, ...malo me boli križ,,,polari, jaz tudi ne vem, ali je od prepiha, ali kaj drugauser posted image

Erdbeere, kaj pa če nimaš menstrualnih krčevuser posted image user posted image , s temi krči je meni prvič težila ginekologinja, pa bolj ko sem ji govorila, da nikoli nisem imela problemov, bolj je bila tečnauser posted image , pred menstruacijo sem vedno dobila migreno ... groza.

gre malega nafojtrat,,,,

(odgovor članu polari)
Neposredna povezava do sporočila: 2203
20.8.2009 8:45:02   
eltea333
Dobro jutro user posted image !
Se samo javim, da povem, da sem vredu. Spala sem tudi ok - kriterij o tem, kaj je dobro spanje se mi itak iz dneva v dan niža user posted image user posted image .
Zdaj pa pehlat!

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 2204
20.8.2009 8:45:41   
Erdbeere
barika, če jih pa nimaš potem pa tvojo migreno počakaj  user posted image , ja ne vem, pol pa res ne vem...ma ko se v enakih zaporedjih nelagodno počutiš je to to...pa sej barika ti si že rodila, enkrat boš že vedla, da morš it user posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 2205
20.8.2009 8:50:15   
barika

barika, če jih pa nimaš potem pa tvojo migreno počakaj  user posted image , ja ne vem, pol pa res ne vem...ma ko se v enakih zaporedjih nelagodno počutiš je to to...pa sej barika ti si že rodila, enkrat boš že vedla, da morš it user posted image

sem ja, z umetno pospešeno in samo z umetnimi popadki ...se pravi, nič sen i prej dogajalouser posted image user posted image
ko bo hotel ven, bo že povedaluser posted image

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 2206
20.8.2009 8:53:35   
tažana
Dobro jutro.

Očitno tale mlaj res nekaj dela user posted image . No, ampak jaz sem kar vredu. spim zadovoljivo, trebuh še nosim okrog user posted image .

Danes grem v laboratorij jutri imam pa G. Končno je moja G po dopustu in me ni strah da me kam pošlje user posted image . komaj čakam, da mi naredi ultrazvok da malo vidim našega user posted image . Sem se kar malo razvadila, ker mi je prej vsakič delala UZ sedaj ko je bila pa na dopustu pa mi ga ni nihče.

Za razmak mišič na trebuhu imam jaz podobne težave. fizioterapevtka mi je rekla, da je razmak prevelik vendar ni točno poznala vaj in je rekla da me bo poslala v Lj. Ampak iz tega ni bilo nič. jaz bi mogla G za napotnico rečt pa sem pozabila, pa še potem me je tako križ bolel, da se mi ni zdelo pametno. sedaj pa nič ne sprašujem. Itak sem sklenila, da o teh težavah (roke, hrbet) ne bom razlagala G. če sem zdržala do sedaj bom pa še tele 5 tednov. Samo da me kam ne pošljejo user posted image . če bi me sedaj poslali v porodnišnico ležat bi se mi zmešalo. itak ne morem dolgo ležat ker me potem roke tako bolijo... Bom kar doma lepo pridno čakala in cunjice pralauser posted image .

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 2207
20.8.2009 8:57:43   
Nepoznana
Dobro jutro!

Da se ne pofočkam samo kadar sem slabe volje in se moram "spovedat"...user posted image

Spala sem super. Brez hujšega premetavanja z enega na drug bok, brez obiskov wc-ja user posted image .

Za seznam: ker ginekologinje (spet) ne bo, so mi prestavili naslednji pregled in s tem tudi CTG - imam ga 1. septembra, pri letih mi pa tud lahko 27 napišete.

Mlade mamice: Čestitke vsem, ki že veselo pestujete user posted image

Rubin: Človek v takem primeru ne najde primernih besed... Iskreno sožalje!user posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 2208
20.8.2009 9:02:57   
baby blue
Juuuuuupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii user posted image user posted image user posted image včeraj sem dobila posteljnino za našo Lano... Prevleke se že perejo samo sem pa ugotovila da rjuha pa ni bila priložena ker je komplet ni vseboval tako da moram kupit samo še jogi rjuho... user posted image Prav lepa je... 

(odgovor članu Nepoznana)
Neposredna povezava do sporočila: 2209
20.8.2009 9:04:32   
polari
Nepoznana, vse najboljše! user posted image

Enej: 21.9.2009: 3880g, 53cm

Klara: 21.12.2010: 3480g, 53cm

(odgovor članu baby blue)
Neposredna povezava do sporočila: 2210
20.8.2009 9:05:39   
kepica
baby blue kater vzorec si pa naročila?
Čudno se mi zdi, da nisi dobila jogi rjuhe. Jaz sem nareočila 5 delni komplet, pa sem dobila rjuho zravenuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2211
20.8.2009 9:08:00   
baby blue
Nepoznana vse najboljše in najlepše

kepica naročila sem 5-delni komplet z motivom želvice... Vseboval pa je 3 delno obrobo, prevleko za kovterček in povšterček pa kovterček in povšterček to je pa vse... No saj nič hudega bom že nekje kupila jogi rjuho...

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 2212
20.8.2009 9:09:45   
Erdbeere
Nepoznan. iskrene čestitke ob rojstnem dnevu user posted image user posted image user posted image user posted image

Joj punce blagor vam, ki imate UZ, jaz pa dvomim, da še katerega doživim....nazadnje sem ga imela samoplačniškega v 33t....jutri imam pa tudi jaz CTG, danes pa laboratorij...komaj čakam, no sej mogoče pa bo le malo prislonila un UZ na moj trebušček....poročam jutri user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 2213
20.8.2009 9:12:22   
baby blue
Meni UZ naredi vedno na vsakem pregledu... user posted image Ji moram sam za kakšno slikco rečt zdej že doglo nisem dobila nobene ker je otroček že tako velik da ne gre cel na tisti mali ekran user posted image user posted image Jst imam tudi laboratorij še prej... Samo vodo nesem potem pa hitro k moji G na pregled in na CTG... Me firbec matra kaj se dogaja user posted image

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 2214
20.8.2009 9:25:15   
altaja
Jutro..

da še jst malo potožim... še vedno me vse boli. Ampak začuda sem kar solidno spala...povšter med noge in je nekako šlo. Čeprav moj pravi da sem zelo nemirna. Hodim kot račka, na wc se komaj vsedem ker me vse boli..križ + celotna medenica. Ma ne vem, a je naš tak velikan al jst tko ozka user posted image .

Polari, lep buši
Nepoznana, vse najboljše!

BabyBlue, ti pa le hitro posteljnino zrihtaj...al je tko lepo rihtat pa pripravljat... user posted image

you're so funny, you're so fine, you're so perfect, you're so mine...
-------------------------------

Neposredna povezava do sporočila: 2215
20.8.2009 9:31:22   
baby blue
altaja saj najbrž bom šla kar danes v BC po jogi rjuho da še to dam prat... Ostalo je pa že vse pripravljeno razen prevleke so še za oprat... Tako da potem je pa to res to... Čeprav bom kar pogrešala te priprave... Je bilo tak luštno kupovat pa postavljat pa premikat user posted image user posted image

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2216
20.8.2009 9:35:53   
Bety11
Altaja....Jaz samo držim pesti, da bolečine prenehajo in ti rodiš user posted image  brez njih....Kadarkoli...

Kepica....Zelo slabo sem spala in če sem zaspala, sem sanjala, da si šla prej rodit.....Potem me je pa skrbelo, kako bo s sporočanjem na našem portalu....user posted image .....Upam, da so to bile samo glupe sanje....Pozabila pa sem ti napisati, da se ti je trebuh vidno povečal od zadnje slikice, ko si prišla z morja....

Polari....tudi tvoj buše je velik, ni kaj...user posted image

Lakota....mene je zagrabila ta lakota, pa samo jem.....

Zdržimo samo še danes, pa se bo ohladilo....Jaz zaspim šele okrog 4h zjutraj, ko postane bolj mrzlo...Do takrat sedim, hodim, razmišljam, ležim, premetavam se......

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2217
20.8.2009 9:46:11   
baby blue
Upam da bo res malo bolj hladno... Sicer sem prejle pogledala skozi okno in je oblačno tako da je prav fino... Lahko vsaj normalno diham... user posted image

Kar se hrane tiče... Jst še vedno jem normalno sicer ne več po 3 - 4 obroke na dan ampak mi včasih zadostujete že 2 vmes pa kakšno sadje ali pa jogurt...

(odgovor članu Bety11)
Neposredna povezava do sporočila: 2218
20.8.2009 9:47:12   
altaja
Joj Bety, tele tvoje besede so pravi balzam za mojo dušo. Ko bi bilo vsaj tako user posted image

Bom zaplesala en indijanski ples, sicer bolj štorasto, da vam pripeljem dež in željene ohladitve. user posted image

Najprej grem pa jest, lačna kot volk!!!!!!!

you're so funny, you're so fine, you're so perfect, you're so mine...
-------------------------------

(odgovor članu Bety11)
Neposredna povezava do sporočila: 2219
20.8.2009 9:53:52   
Tanik
Dobro jutro

nepoznana vse najboljše user posted image

jaz tudi pašem med tiste s trebuhi,ko zadaj ne vdiš, da je spredaj trebuh. sem pa ugotovila,da me ne sprašujejo kdaj imam rok, če pa že, pa me malo čudno gledajo user posted image
jaz imam zaenkrat kompromis sklenjen,da dokler se OK počutim lahko počaka na rok user posted image

nič punce, grem jaz mal po LJ se potepat.
ne čvekajte preveč user posted image

Žan
4.10.2009:50 cm, 3050 g
6.11.2009:55 cm, 4320 g (1 mesec)
30.11.2009:58 cm,5080 g (2 mesec)
11.1.2010:63,5 cm,6140 g(3 mesec)

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2220
20.8.2009 9:56:00   
Erdbeere
Tanik uživaj user posted image user posted image

Jest sem pa končala s polpeti, zdej grem pa po hiški pometat...včeraj sem tak grozen žulj fasala...ampak vse, da se mi čimprej preselimo. user posted image

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 2221
20.8.2009 10:03:00   
baby blue
Tanik uživaj na potepanju user posted image

Erdbeere
ti si pa prav pridna... Jst pa še ne vem kaj bi danes za kosilo nardila... Bom videla mogoče bom potem kaj na hitro spacala ker imam ob pol dvanajstih pregled pa zna kar trajat glede na to da je CTG 20 - minutni user posted image

Jst sem se tudi z otročkom dogovorila da naj kak teden ali dva še počaka... Glede na to da je moje počutje v redu... Bomo pa videli kaj se bo danes pokazalo ampak mislim da še nič ne kaže na to da bi šli kmalu v P...

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 2222
20.8.2009 10:08:41   
tulpek
Nepoznana, vse naj naj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Ko vas berem, vidim, da sem prav super in da me skoraj nič ne muči user posted image . Edino malo dete je vedno večje, kar čutim na trebušnih mišicah, ki pečejo in na teži trebuha. Če me pa slučajno malo zvije zaradi hrane (itak me je že prej pred user posted image po kavi z mlekomuser posted image ) pa naredim celo paniko, ker nisem več navajena, da me kaj zvija user posted image user posted image user posted image . Poleg tega se lahko zdaj vsak trenutek kaj zgodi. Pri avgustovkah berem, da nekatere sploh niso imele kakšnih znakov prej, samo začelo se je sredi noči ali se je voda vlila... Tak da se psihično pripravljam na začetek... ampak se mi vseeno zdi še tako daleč in neresnično user posted image user posted image user posted image . Sem čudna, vem... nosečniški hormoni. Drugače pa, danes malo dete user posted image divja, ne da brca, ampak nori po trebuhu.

Tanik, a mi pošlješ še ti svojo številko, če bo Kepica v P (ali pa, če bo dolgo spalauser posted image ). Se mi ne da ZS pisat... matr, sem lena. Bom kar obema sms poslala.

Js sem tudi skoz lačna zadnje čase in najbolj mi pašejo brezvezne sladkarije user posted image user posted image .
Ps. zaenkrat me še niso odklopili iz neta in mislim, da ne bo treba user posted image .

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 2223
20.8.2009 10:09:23   
klaja
Dan!

Nepoznana vse lepo ob prazniku!!!!!

Slikice bušijev so vse zelo lepe!

Jaz sem pa danes tako lena, da ne morem nič delat, samo spi se mi. Kaj bi dala, da bi še lahko šla malo spat, pa mi moji dve ne pustita.

Hrana: sploh ne morem nič jest, samo pila bi, hrana se mi kar gravža.

< Sporočilo je popravil klaja -- 20.8.2009 10:10:46 >

Neposredna povezava do sporočila: 2224
20.8.2009 10:14:24   
veselka
jutro,

js sm že iz trgovine, pa sem si kr burek privoščla... se že prebavlja, sm ga zmazala na brzino user posted image

spali smo delno uredu, moj user posted image je okrog 5ih okno zaprl, ker je nočna burja žvižgala in on ne more spat, če so kaki zvoki in pol je blo vroče in sm se ko mačka mogla na hrbet dat in vse 4 od sebe, da se nism stenstala user posted image pred tem sem spet iskala ustrezen položaj, pa me vse moti... povštri niso ok, pa ne vem kako bi bla na boku, pa če bi sploh bla na boku,....
zjutrej sm se pa z glavobolom zbudila user posted image , ampak je zdej že ok user posted image

mlaj že deluje... se je moj lubi zjutri enmu rahlo (že pri zaviranju/ustavljanju) v rit zakantu... ma mu skos govorim, da preveč okrog gleda, ko vozi. no, na srečo je z njim vse ok, ostalo bo pa šlo na kasko. sej ni nič kritičnega, tko da avto za v P bo, popravljen ali ne.

31.8.09, 9.55 Aurora - 54 cm, 4100 g, og 35 cm.

11.10.11, 15.25 Gabriel - 55 cm, 3930 g, og 36 cm

(odgovor članu Bety11)
Neposredna povezava do sporočila: 2225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?