črticaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa punce povejte kolk vas zdej gre z nami na morje? birdy že vsete? brkn se boš opugumla? črticaa? kaj pa na obisk kolumbo.....? sam tolk da vemo kolk kumar s sabo vzet:) ej sori jz res ne vem,..sva mela dons z draqgijem mal problemov,...tko da nisva o tem govorila,.... ti povem poj ob 3eh k mam malico,......... evo dons sm jz jokala dominik se je pa smejal,...k da bi me hotu potolažit,...... joj včasih me kr mine vse skup in bi sam šla,..tud spokala ne bi,........ z andrejevo sestro ne govorim več, sm se odločila da noben več ne bo frustracij nad mano izživljal,...da ne bom več tih pa če kuj nimam nobenga znanca več,....sj pod prjatle lah sam še eno podpišem,..ostali so se pa slabo izkazal v zadnjih 6mesecih,.... res mam dost vsega in če kle napišem gre vsaj vn,.... sploh ne vem več kaj naj nardim,..vsakič k začnem o tem razmišljat se mi solze naberejo,..sm taka cmera k u ,........ šla bi nekam sam za 2 ure čist sama,...sm mojmu rekla dons nj mi sploh ne govori ko je tamau sitn in podobno, ker on itak gre na šiht in ma mir,..jz pa cel dan poslušam jiok ki ga ne morm umirit,..in poj mi še zvečer reče kaj mu je,....ja kako za vraga naj pa jz vem,..a je slučajno navodila za uporabo s sabo prnesu,.......ja zgleda da jih je pr men G u trwebuhu pozabu sj pišem brez repa in glave tko da najbol da smatrate to za brezpedmetno,........... grem se še mal smilt sama sebi
|