|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski sončki 2009
19.8.2009 13:00:22   
lino
tečka HVALA TI, si me pomirila, glavno, da ne more škodit sončku...jst pa izgleda tudi nisem alergična (tok, tok), ker bi se mi verjetno že začelo kaj dogajat...

CD ti pošljem najverjetneje ju3, ko grem na pošto...upam, da ni poznouser posted image

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 1851
19.8.2009 13:33:49   
lenika
Lino dobra si. Jaz bi znorela, če bi imela še tretjega otroka in bi morala še možu streči in za njim pospravljat.

(odgovor članu lino)
Neposredna povezava do sporočila: 1852
19.8.2009 15:05:11   
Naty*Taja
Lino, čebula na pik od ose pa ful pomaga!!

MONTIGNAC

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 1853
19.8.2009 15:16:18   
Tira
Ojla!

Naš sonček je danes spal do 5.30 in potem še do 8.30 user posted image  No sedaj ima pa itak popoldanski počitek...spi user posted image  Jz pa študiram, da se bom mogla začet učit, pa ne vem, če se mi da user posted image

Mojjaka jz malčka ne bi dala v bazen. Sem že večkrat premišljevala, kako bi se šla kakšen vikend kam namočit, pa me potem, ko pomislim na Marcela mine. Men je patronažna rekla, da v bazen ne... sploh pa ne v otroškega. Kaj vse je v tisti vodi, večina malčkov se pomoje še polula noter. Ga dam veliko raje v morje, pa čeprav je hladnejše. No, to je moje mnenje.

Morje... tud mi gremo drugi teden v sept. Gremo pa v Umag, k je blizu. Sicer nisem še nikoli bla, ker sva midva vedno hodila bolj v Dalmacijo... je bolj čisto morje, pa lepše mi je. Tud otoki so mi super. Letos pa sva se zaradi Marcela odločila, da greva malo bližje in gremo v Camp park Umag - v mobilne hiške. Opis na netu je bil ful dober, več pa lahko povem, ko bridemo nazaj user posted image

Tecka ne sekiraj se zaradi takih bednih komentarjev... kaj pa je narobe s tem, če ga crkljaš za uspavanje. Zdej so še tko majhni, da se bo vse še 100x spremenilo. Jz tud hodim popoldne z Marcelom spat, pa ne zato, k bi on to potreboval... jz rabim... všeč mi je, da se mal crkljava v postelji, se pogovarjava in na koncu oba zaspiva. Potem pa on spi ene 4 urce, jz pa kakšno uro user posted image  Pa sem tud že poslušala od moje mami, da to ni prov, da hodim z njim... bla, bla, bla. Zakaj ni prov? Res ne vem, pa saj so komaj dobra dva meseca stari... kdaj jih bomo pa crkljali, če ne sedaj user posted image

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 1854
19.8.2009 15:55:03   
MIŠEL09
lino, ti verjamem da je čisto drugače ko si sama s tamalim, moj je končno šel delat(konec dopusta) in imamo spet nekakšen red, ko pa je bil doma pa je bilo raspad sistema, me pa zanima kako ti uspe dvakrat na dan kuhati, pri nas samo enkrat na dan kuham in že to mi je preveč, zvečer pa mojuser posted image  in tavečji sinek si morata sama vzeti za jesti.
Ali še katera od vas dela doma, jaz sicer imam s.p. in po dveh tednih odkar se je mali rodil sem začela delati od doma in mi je za znoret , zraven vsega dela po hiši še to.

(odgovor članu Tira)
Neposredna povezava do sporočila: 1855
19.8.2009 16:13:47   
mk8
Ojla punce, mam eno vprašanje. Kako vi vašim user posted image  čistite noske. Jaz imam baby vac, pa me zanima, če moram poleg tega uporabljati tudi fiziološko raztopino? Berem o raznih vnetij ušesk, ki so baje posledica zamašenega noska, pa ne bi rada, da nas še to doleti. Čistite samo, ko imajo zamašene, ali tudi preventivno, npr. zvečer pred spanjem?

Pa še eno vprašanje... glede na to, da dojim, verjetno ne bi smela uporabljati anticelulitnih krem? Imam še iz pred nosečnostjo oz. sem jih kupila, ko še nisem vedela, da sem noseča.

Pozdravček

In zdaj smo trije...
Veronika, 4.6.2009

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 1856
19.8.2009 16:24:02   
*blu*
Po enem mesecu na morju, smo pravkar prispeli domov. Imeli smo se super. Priporočam čimveč morja vsem dojenčkom, naša Hana je prespala skoraj ves mesec v senčki pod drevesi in med borovčki. Postala je pravi dobrovoljček, ves čas ko je budna se smeji in na veliko pogovarja. V morje je pa zaenkrat nismo namakali ampak ko gremo septembra in bo stara 3 mesece jo bomo pa sigurno.

Lep dan še naprej... grem še malo za nazaj prebrat.

Sprememba je kot vdih kisika, ki te poživi.

(odgovor članu 10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1857
19.8.2009 16:28:04   
*blu*
Torej polno dojimo :

-minča
-manna
-Mala_princeska
- Deja777
-Lenika
- Bjondi
- princ_princeska
-10ka
-lino
-Santa
-Mišel09
-mk8
-Naty-Taja
-Ovnica 78
-kalanteja
-*blu*

Sprememba je kot vdih kisika, ki te poživi.

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 1858
19.8.2009 16:54:31   
kalanteja
tole srečo pa moram deliti, moja punčka, poleg tega, da veselo čeblja in se smeji, strašno rada drži v roki tole zvezdico, full sem vesela....

sva bili v vozičku jo je skoz držala, pa malo ropota in ji je všeč

user posted image

a je katera pisala sporazum o preživnini na sodišče? ima katera kakšen nasvet????

Julija, 9.6.2009

(odgovor članu *blu*)
Neposredna povezava do sporočila: 1859
19.8.2009 17:05:31   
bjondi
IZVIRNO SPOROČILO: Tira

Tecka ne sekiraj se zaradi takih bednih komentarjev... kaj pa je narobe s tem, če ga crkljaš za uspavanje. Zdej so še tko majhni, da se bo vse še 100x spremenilo. Jz tud hodim popoldne z Marcelom spat, pa ne zato, k bi on to potreboval... jz rabim... všeč mi je, da se mal crkljava v postelji, se pogovarjava in na koncu oba zaspiva. Potem pa on spi ene 4 urce, jz pa kakšno uro user posted image  Pa sem tud že poslušala od moje mami, da to ni prov, da hodim z njim... bla, bla, bla. Zakaj ni prov? Res ne vem, pa saj so komaj dobra dva meseca stari... kdaj jih bomo pa crkljali, če ne sedaj user posted image

Tudi jaz tako delam,ker rabim počitek in to vsak dan...tko da tud naš oddrema 4 urce ,jaz malo man...edin dans tečko drencla že cel dan...upam da kej kmal ta vročina pojenja ker sem gotova...

(odgovor članu Tira)
Neposredna povezava do sporočila: 1860
19.8.2009 17:08:03   
bjondi
IZVIRNO SPOROČILO: mk8

Ojla punce, mam eno vprašanje. Kako vi vašim user posted image  čistite noske. Jaz imam baby vac, pa me zanima, če moram poleg tega uporabljati tudi fiziološko raztopino? Berem o raznih vnetij ušesk, ki so baje posledica zamašenega noska, pa ne bi rada, da nas še to doleti. Čistite samo, ko imajo zamašene, ali tudi preventivno, npr. zvečer pred spanjem?

Naš je bil en teden prehlajen,tako da sem mu čim večkrat vbrizgavala notri fiziološko ,da je šlo čez eno nosnico not .čez drugo pa ven...grozno zgleda ampak smo ga pocajtal in to čim večkrat čez dan...potem pa ko se razmehča pa ven potegnš-no tu smo bili manj uspešni...

(odgovor članu mk8)
Neposredna povezava do sporočila: 1861
19.8.2009 17:13:01   
bjondi
lino-ravno mojega očeta je včeraj osa v jezik vžgala...dali smo mu led,pa claritin-ker nismo vedl a je alergik al ne...potem je pa še neke tablete prot bolečinam vzel...

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 1862
19.8.2009 17:13:49   
bjondi
Torej polno dojimo :

-minča
-manna
-Mala_princeska
- Deja777
-Lenika
- Bjondi
- princ_princeska
-10ka
-lino
-Santa
-Mišel09
-mk8
-Naty-Taja
-Ovnica 78
-kalanteja
-*blu*
-tinca84

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 1863
19.8.2009 17:51:43   
manna
joj ne morm verjet da vaši otročki toliko spijo!!! po 4 ure popoldne?! Naša spi po 15 min in nič več pa tudi če jo imam v rokah ne !!Meni bi bilo sanjsko da bi spala vsaj eno urco popoldne da bi šla jaz malo počivat...  Hvala bogu da vsaj ponoči spi.

Oh 4 ure... bodte vesele!!

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 1864
19.8.2009 18:45:34   
majana79
manna, naš Jure tudi ne spi, on se še ponoči zbuja na 3 ure, tako da očitno midva zmagava v nespanju... user posted image

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 1865
19.8.2009 20:01:53   
tecka
Živ.
Se moram pohvalit (in trkat na les), da nam je tudi tretji dan uspelo dati dodatek v bočnem položajuuser posted image . Naš že spi in če je po mamici (mu sledi ob 21h), imamo do 2h zjutraj mir (trkam na les, večino dni je tako).

Aja, pa teti sem pozabila povedat, da ga zjutraj ob 4h, 5h, pri drugem dojenju, vzamem v taveliko posteljo in malo popije, pa spiva, pa spet malo vleče in lepo potegneva do ene 8h zjutraj. Mah, dokler imam še mleko, bom pač izkoriščala svojo joško.
Pa tudi opažam, če jaz spim poleg njega, tudi on dlje spi. Malo potapka, če sem v postelji in drnjoha dalje.

Lino, s pošto se pa nič ne mudi, lahko počakaš tudi do ohladitve - baje bo čez vikend.

Čiščenje noska: jaz načeloma najprej kanem malo fiziološke, npr. ob začetku previjanja, potem pa posesam na koncu previjanja, ko se smrkelj malo zmehča. Včasih je pa sila - se je gospod razvadil in stalno želi imeti prazen nos - ga pa posesam "na suho" in takrat se "mačka" kar težko odtrga od noska. Mi pa nikakor ne uspe Srečkota obdržati tako v bočnem položaju, da bi mu šla fiziološka čez drugo nosnico ven, ampak jo vedno popije. Pa ne protestira preveč. Meni se zdi bolj "zdravo", da gre ven. Sem včasih hodila k jogi in smo si tako čistili ne-vem-katero-čakro. "Grozno" je samo v toliko, ker je vsaj zame bilo nekaj novega, drugače je pa vse lepo prehodno in ni težav.
Ja, čiščenje noska zelo priporočajo, da se ne vnamejo ušeska. Le da jaz noska čistim po potrebi (to je na 2 - 3 dni, ko se nabere "mačka"). Sem že rekla, da se bom navadila vsako jutro ali zvečer kaniti malo fiziološke preventivno, pa mi še ni ratalo. Da bi pa kar tako sesala, se mi pa tudi ne zdi potrebno.

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1866
19.8.2009 20:16:53   
smrketa24
IZVIRNO SPOROČILO: manna

joj ne morm verjet da vaši otročki toliko spijo!!! po 4 ure popoldne?! Naša spi po 15 min in nič več pa tudi če jo imam v rokah ne !!Meni bi bilo sanjsko da bi spala vsaj eno urco popoldne da bi šla jaz malo počivat...  Hvala bogu da vsaj ponoči spi.

Oh 4 ure... bodte vesele!!

Moj tudi čez dan zaspi samo po kakšne 15min. Tako da sem zvečer že pošeno utrujena. Mi pa zato vsaj čez noč dobro spi (od 5-7 ur), tako da se vsaj takrat malo spočijem.

26.05.2009 ob 23.56 sva postala ponosna starša malemu Mateju
23.10.2011 ob 02.25 pa je Matej dobil sestrico Mašo

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 1867
19.8.2009 22:34:37   
mojjaka
Jaka pa ponavadi dopoldne kaki 2urci odspi, pa potem še enkrat tako popoldne ali pa proti večeru, včasih tut 3urce skup, ponoči pa od4-6 ur skup spi, pa ziza, potem pa do kakih 7 zjutraj, včasih tut kr z mano v posteljiuser posted image
Me pa danes že malo skrbi, ker ni že 2.dan kakaluser posted image upam, da bo jutri polna plenička!
Res pa manj poje, ker rabi dodatek le 2krat dnevno, pa še to mi manj spije kot ponavadi...al pa mam jaz več mleka??? ne vemuser posted image nič grem spat, ker kar hitro bo treba vstat...
lahko in mirno nočuser posted image

(odgovor članu smrketa24)
Neposredna povezava do sporočila: 1868
20.8.2009 7:25:09   
Goldy
Jutro dekleta!

Evo kavice, čeprav je jaz ne pijem, sam naša Reby take fajne lima. Upam, da ne bo jezna, ker sem jo ukradla in še sem nalimala.
user posted image  

Grem jest in pakirat za dopust. Sicer še ne vem kako bi se lotila, a bo že...user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu mojjaka)
Neposredna povezava do sporočila: 1869
20.8.2009 8:22:02   
kaminek
lepo se imejte Goldy na morju, tukaj pa prilagam en link o potrebnem seznamu za na morje in je kr koristen, da kej ne pozabiš:
http://otrocarije.blogspot.com/2009/06/seznam-prtljage-na-dopustu-pocitnicah.html

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1870
20.8.2009 8:54:31   
Goldy
kaminek - hvala za seznam, sem ga že videla, pa ga nisem več našla. Gremo pa na Gorenjsko.

Pa smo 4!!!

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 1871
20.8.2009 9:54:10   
kaminek
oooooooooo, superuser posted image , se greste mal hladituser posted image

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1872
20.8.2009 10:36:46   
Anonimen
včeraj se nisem uspela niti javit, ker so nam končno sobico za Aneja zmontirali in sem popoldan kar veselo pucala in selila cote in igračeuser posted image .
za nazaj vas moram še prebrati tako, da sedaj ne bom nič komentirala, ker v bistvu ne vem o čem ste čvekale.

no včeraj sva imele P in ima moja pikica že 5440g in 62cm.user posted image user posted image user posted image user posted image
naslednji pregled in prvo cepljenje imava 09.09.09uz kolkov pa 07.09.09.

ne vem če sem vam že povedalauser posted image krst imamo 19.09.09. me pa zanima kake vabila ste dale delat oz. ste jih naredile?user posted image kak verz?

(odgovor članu kaminek)
  Neposredna povezava do sporočila: 1873
20.8.2009 10:47:26   
Goldy
kaminek  - hladit se gremo, upam samo, da ne bo zdej slabo vreme...

deja - mi nismo nič vabil delali, bomo sami domači. Sem že mislila, pa ni šlo, itak smo že vsem povedali, tak da... mogoče dobijo konfetke oz. slikco za spomin po krstu...user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1874
20.8.2009 10:54:47   
meti21
Ojla,

no mi smo pa včeraj zvedeli, da je tavelika punčara dobila vrtec in smo ful veseli.
Mali princ je pa včeraj kakal po 1 tednu in to zeloooo veliko, sem bila kar malo že zaskrbljena,čeprav je skoraj polno dojen, ker je bilo prvič tako dolgo. Sem mu dala 2x sladke kamilice pa ni bilo nič, mogoče so bile premalo sladke, pol sem mu pa včeraj dala 3 žličke donata-brez mehurčkov ga je pa pognalouser posted image

Za seznam še mankajoči podatki:
Gaj 3550g 52cm -ob rojstvu

Hvala že vnaprej za vse ki skrbite za naše seznameuser posted image
Pa še moj RD 21.1.1980, če se kateri da vnest seveda

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.