Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 20.8.2009 10:02:17
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: bad girl IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa a tisti k vam sedijo se sami vsedejo? kolk časa pa sedijo potem? no moja se ne usede sama če jo jz dam pa zelo lepo sedi.jo pa moram malo držat.v vozku pa sama lapo sedi. drugače je kar veliko v sedečem položaju.ali pa ležečem naš tud lepo sedi sam ga morem tud jst dat sedet.... ni pa ga treba dražat ampak po kaki minuti s epa prekucne če se pa kam daleč steguje po kaki igrači še pa prej..... sem misla da se sami vsedejo k beniju se še sanja ne kako bi to naredu
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 20.8.2009 10:11:45
|
|
|
|
Onasiss
|
Naša se sama vsede in sedi toliko časa dokler se ne vstane. Vsede pa se tako, da ko jo dam ležat na hrbet se obrne na trebuh, gre v položaj za plazenje in se potem sama vsede. Vstane pa tako, da se nečesa oprime in potegne gor in lahko stoji kar nekaj časa. Se pa tudi že iz stoječega položaja vsede na rit, se da v plazeči položaj in se odplazi NOVIM DOGODIVŠČINAM naproti.... Sama sedi kolikor pač sama hoče....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 20.8.2009 10:12:39
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: bad girl IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa a tisti k vam sedijo se sami vsedejo? kolk časa pa sedijo potem? no moja se ne usede sama če jo jz dam pa zelo lepo sedi.jo pa moram malo držat.v vozku pa sama lapo sedi. drugače je kar veliko v sedečem položaju.ali pa ležečem naš tud lepo sedi sam ga morem tud jst dat sedet.... ni pa ga treba dražat ampak po kaki minuti s epa prekucne če se pa kam daleč steguje po kaki igrači še pa prej..... sem misla da se sami vsedejo k beniju se še sanja ne kako bi to naredu Bo že pogruntu, je še čas.....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 20.8.2009 10:13:42
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea Naša se sama vsede in sedi toliko časa dokler se ne vstane. Vsede pa se tako, da ko jo dam ležat na hrbet se obrne na trebuh, gre v položaj za plazenje in se potem sama vsede. Vstane pa tako, da se nečesa oprime in potegne gor in lahko stoji kar nekaj časa. Se pa tudi že iz stoječega položaja vsede na rit, se da v plazeči položaj in se odplazi NOVIM DOGODIVŠČINAM naproti.... Sama sedi kolikor pač sama hoče.... vaša je tak razred zase.... pomoje se boš mogla preselit ti k decembrkam 2008
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 20.8.2009 10:14:35
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: bad girl IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa a tisti k vam sedijo se sami vsedejo? kolk časa pa sedijo potem? no moja se ne usede sama če jo jz dam pa zelo lepo sedi.jo pa moram malo držat.v vozku pa sama lapo sedi. drugače je kar veliko v sedečem položaju.ali pa ležečem naš tud lepo sedi sam ga morem tud jst dat sedet.... ni pa ga treba dražat ampak po kaki minuti s epa prekucne če se pa kam daleč steguje po kaki igrači še pa prej..... sem misla da se sami vsedejo k beniju se še sanja ne kako bi to naredu Bo že pogruntu, je še čas..... sej nima časa gruntat če kr naprej spi mal pred 9 se je zbudil zdej pa že spi
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 20.8.2009 10:16:24
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: mlea Naša se sama vsede in sedi toliko časa dokler se ne vstane. Vsede pa se tako, da ko jo dam ležat na hrbet se obrne na trebuh, gre v položaj za plazenje in se potem sama vsede. Vstane pa tako, da se nečesa oprime in potegne gor in lahko stoji kar nekaj časa. Se pa tudi že iz stoječega položaja vsede na rit, se da v plazeči položaj in se odplazi NOVIM DOGODIVŠČINAM naproti.... Sama sedi kolikor pač sama hoče.... vaša je tak razred zase.... pomoje se boš mogla preselit ti k decembrkam 2008 O ne to pa ne... Vas ne zamenjam za NIČ NA SVETU...... STE ENKRATNE, EDINSTVENE IN NEPONOVLJIVE.....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 20.8.2009 10:17:24
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: mlea Naša se sama vsede in sedi toliko časa dokler se ne vstane. Vsede pa se tako, da ko jo dam ležat na hrbet se obrne na trebuh, gre v položaj za plazenje in se potem sama vsede. Vstane pa tako, da se nečesa oprime in potegne gor in lahko stoji kar nekaj časa. Se pa tudi že iz stoječega položaja vsede na rit, se da v plazeči položaj in se odplazi NOVIM DOGODIVŠČINAM naproti.... Sama sedi kolikor pač sama hoče.... vaša je tak razred zase.... pomoje se boš mogla preselit ti k decembrkam 2008 O ne to pa ne... Vas ne zamenjam za NIČ NA SVETU...... STE ENKRATNE, EDINSTVENE IN NEPONOVLJIVE..... rade te imamo in te tak ne damo, sam mal te lahko pa dražmo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 20.8.2009 10:17:30
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa sej nima časa gruntat če kr naprej spi mal pred 9 se je zbudil zdej pa že spi Naša nima časa spat, zato pa je tok suhcana....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 20.8.2009 10:19:40
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa rade te imamo in te tak ne damo, sam mal te lahko pa dražmo Te pa tak vredi...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 20.8.2009 10:20:45
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa rade te imamo in te tak ne damo, sam mal te lahko pa dražmo Te pa tak vredi... sladkorno bom fasala
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 20.8.2009 10:22:34
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa rade te imamo in te tak ne damo, sam mal te lahko pa dražmo Te pa tak vredi... sladkorno bom fasala od samega lubusumja al kaj? sej tebe imamo tud rade.... sam pazi kak pišeš:) al pa kikle nos, da te kdo iz hlač ne strese
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 20.8.2009 10:23:32
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa rade te imamo in te tak ne damo, sam mal te lahko pa dražmo Te pa tak vredi... sladkorno bom fasala od samega lubusumja al kaj? sej tebe imamo tud rade.... sam pazi kak pišeš:) al pa kikle nos, da te kdo iz hlač ne strese
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 20.8.2009 10:35:24
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa rade te imamo in te tak ne damo, sam mal te lahko pa dražmo Te pa tak vredi... sladkorno bom fasala od samega lubusumja al kaj? sej tebe imamo tud rade.... sam pazi kak pišeš:) al pa kikle nos, da te kdo iz hlač ne strese Sam še vedno bo nosila hlače- ta spodnje....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 20.8.2009 10:37:55
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa rade te imamo in te tak ne damo, sam mal te lahko pa dražmo Te pa tak vredi... sladkorno bom fasala od samega lubusumja al kaj? sej tebe imamo tud rade.... sam pazi kak pišeš:) al pa kikle nos, da te kdo iz hlač ne strese Sam še vedno bo nosila hlače- ta spodnje.... kaj pa ti veš? mogoče bo pa brez.... kak pa veš, da jih sploh nosi? itak jo pa iz spodnjih lahko samo njen strese
< Sporočilo je popravil Katjusa -- 20.8.2009 10:38:44 >
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 20.8.2009 10:40:22
|
|
|
|
MIHAILO
|
Jutro...mi smo imeli grozno noc...Mihaila je nogica po ceplejnju bolela in je komaj zaspal je skoz jokal in potem se je zbudil ob 1h ob 3h ob6h sm mu dala calpol sirup in mleko je pil in je nazaj zaspal,je pa boscek jokal...potem sva do 8h spala zjutraj zdaj pa je spet zaspal nazaj,jaz sem pa posesala,prah pobrisala,kopalnico zribala morem se kuhinjo....jutri dobimo obiske iz Avstrije(pride moj bratranec z zeno in 3 leta starim sinekom)komaj cakam ,da ppridejo ,ker jih mam full rada....vas grem malo prebrati
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 20.8.2009 10:45:41
|
|
|
|
Katjusa
|
Mihailo a da ge je tolk nogica bolela boščka? a spi na trebuščku, al kako?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 20.8.2009 10:51:59
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa Mihailo a da ge je tolk nogica bolela boščka? a spi na trebuščku, al kako? rad spi na trebuscku ampak vceraj je kr na hrbtu obstal se sploh ni ppremikal...danes se tudi ne premika levo nogico,ce jo premakne zajokca...drugac gre vedno na bok in potem na hrbet sam zdaj pa ne more... KATJUSA zdaj sem vidla slikico Benjamina...kako mu pase ta frizura se mi zdi ,da mu to bolj pase kot ona stara...pa se Florjanu je CISTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT podoben ...kot bi bla dvojcka...tista slika k je bil Florjan 6m pa sploh..
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 20.8.2009 11:07:19
|
|
|
|
Katjusa
|
mihailo dej mu kake obhladke na nogico.... lahko kr mrzlo mleko.... upam, da bo kmalu boljše hvala za pohvale.... men je še vedno smešen pravkar sem ej zbudu in se smeje..... me bolj spominja na florija pri 4 mesecih
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 20.8.2009 11:21:04
|
|
|
|
Čebel@
|
jaz sem glihkar en sendvič zbasala..........pa kisle kumare notri.......se kateri luštajo? pa da vidimo če je katera nosečka?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 20.8.2009 11:24:02
|
|
|
|
Čebel@
|
ali moram breskvo predno jo dam kuhati olupit
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 20.8.2009 11:27:41
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 jaz sem glihkar en sendvič zbasala..........pa kisle kumare notri.......se kateri luštajo? pa da vidimo če je katera nosečka? pol sem jst nosečka moj mi je včeraj reku, da sem pa sem rekla zakaj tako misli pa je reku zato k si soseda sanjala
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 20.8.2009 11:29:56
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 jaz sem glihkar en sendvič zbasala..........pa kisle kumare notri.......se kateri luštajo? pa da vidimo če je katera nosečka? pol sem jst nosečka moj mi je včeraj reku, da sem pa sem rekla zakaj tako misli pa je reku zato k si soseda sanjala če tvoj tako pravim,pol mogoče je že res
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 20.8.2009 11:30:24
|
|
|
|
Katjusa
|
punce povejte kolk vas zdej gre z nami na morje? birdy že vsete? brkn se boš opugumla? črticaa? kaj pa na obisk kolumbo.....? sam tolk da vemo kolk kumar s sabo vzet:)
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 20.8.2009 11:33:23
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 jaz sem glihkar en sendvič zbasala..........pa kisle kumare notri.......se kateri luštajo? pa da vidimo če je katera nosečka? pol sem jst nosečka moj mi je včeraj reku, da sem pa sem rekla zakaj tako misli pa je reku zato k si soseda sanjala če tvoj tako pravim,pol mogoče je že res kaj pa on ve sej ni bil zraven
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 20.8.2009 11:37:21
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 jaz sem glihkar en sendvič zbasala..........pa kisle kumare notri.......se kateri luštajo? pa da vidimo če je katera nosečka? pol sem jst nosečka moj mi je včeraj reku, da sem pa sem rekla zakaj tako misli pa je reku zato k si soseda sanjala če tvoj tako pravim,pol mogoče je že res kaj pa on ve sej ni bil zraven pol pejt pa soseda vprašat
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?