|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del
20.8.2009 8:43:20   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

Aja, Majchy, men pod domače živali napiši še Puhko in Učko, to sta mački, letnik 2009, mesca pa nimam pojmauser posted image
a Medota tudi napišem?user posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3076
20.8.2009 8:45:16   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

ajvy.......pa tole tvoje spanje je pa grozauser posted image .......jaz nebi mogla živeti s tako malo spancauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sej se navadiš.....
Hvala za skrb

ja no veš da me skrbi.....upam da se čimprej pošlihtauser posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3077
20.8.2009 8:45:57   
timy
Slikca mojih treh srčkovuser posted image

user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3078
20.8.2009 8:46:21   
Čebel@

MAjchy---na seznamu ne bi ničesar spreminjala....popoln jeuser posted image user posted image

user posted image user posted image ......ampak bojo še spremembeuser posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3079
20.8.2009 8:48:25   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: timy

user posted image
user posted image user posted image user posted image .......kako je muckom ime?

(odgovor članu timy)
Neposredna povezava do sporočila: 3080
20.8.2009 8:53:08   
birdy

Aja, Majchy, men pod domače živali napiši še Puhko in Učko, to sta mački, letnik 2009, mesca pa nimam pojmauser posted image

Lahko tud žeuser posted image  Rojstni datum pa ti točen vešuser posted image user posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3081
20.8.2009 8:54:07   
Čebel@

Lahko tud žeuser posted image  Rojstni datum pa ti točen vešuser posted image user posted image
a bo Medo ustal ali mu napešen novo ime?ja RD jaz vem,ti pa verjetno neuser posted image user posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3082
20.8.2009 8:58:44   
Ajvy

ajvy.......pa tole tvoje spanje je pa grozauser posted image .......jaz nebi mogla živeti s tako malo spancauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sej se navadiš.....
Hvala za skrb

ja no veš da me skrbi.....upam da se čimprej pošlihtauser posted image

thx

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3083
20.8.2009 8:58:50   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: timy

user posted image

iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii... pa kako lepo že sedi punca tvoja

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu timy)
Neposredna povezava do sporočila: 3084
20.8.2009 9:09:51   
tanci29
jutro

ja jest sem se zjutrej javilauser posted image
erik je šel danes ponovno po treh tednih v vrtec in mal zdele mal cajta da vam voščim dobro jutro....

čestitke za obmesečnice za danes in za včeraj  mislm da sem učer spustila

moja čmrla je že pet minut na leh...ne morš verjet

ajvy-na ježici je res enkratno za mulčke...učeri med tednom je popoldanska 11 eur...sej september bo kmalu

mi pa gremo drug teden u soboto na morčita...komaj čakamo

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3085
20.8.2009 9:10:30   
Onasiss
Dobro jutro...dober dan....danes bo spet sončen dan....user posted image user posted image

Mi smo kr neki spali.... Se je zbudila, pa je bila lačna in žejna, pa je spet zaspala, pa je bila polulala, pa je spet zaspala, pa je bila pokakana....tako da sploh ne štejem več kolikokrat sem vstala.user posted image user posted image user posted image

MAJCHY-če boš delala seznam oz. na novo dodajala stvari napiš, da naša stoji na nogah (sicer ob opori) od 5,5 meseca. user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3086
20.8.2009 9:14:44   
Onasiss
Joj Ajvy- daj že nehi strašit ponoči tukaj gor in pejt spat al pa vsaj k možu se stiskat.user posted image  Sicer pa dobro vem kako je, če ne spiš. Jaz sem imela taka obdobja med nosečnostjo.

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3087
20.8.2009 9:26:02   
Jutro,

naša Lia je šla prvo kitico odkinkat...sedaj pa mami pije kavico in seveda bluzi po netu standrat namest da bi šla raje kaj koristnega nardituser posted image ...pa sej če preberem tle gor sem na tekočem in je to tudi koristnouser posted image user posted image ...

Katjusa joj kako paše Benjaminu nova frizurca sam res kot so druge rekle je še bolj podoben Florjanu...

Tanci lepo sta se uživali...naša tud ene pet deset minut ampak to more bit praznik da kje ob stoji ona bi sam po rokah ampak ne kr tko tle pr računalniku ker ko zagleda tipkovnico se začne frajla kar trest in če ne pustim tipkat je jok in stok ko da jo iz kože dajem že želi da je glavnauser posted image user posted image user posted image ...

Timy slikica je full lepa pa princeska že tako lepo sedi našo pa kar meče iz ene strani na drugo je tko hecnauser posted image user posted image ...

Avjy
upam da boš lahko čim prej spala boljeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Kolumbo ti pa kar hlače viška sem se tko nasmejala zraven...kdor jih pogreša se bo že javiluser posted image

Majchy kok lepo da Hana spi tako dolgo si lahko vsak dan spočita in nabita z energijo...sej lepo to ko tebe berem si mislim in se spomnim da je bilo pr moji Lauri čist isti ona je spala ko hrček in to kr naprej jedla spala in obratno pač Lia mi ne da tega veseljauser posted image user posted image user posted image

Simona uživajte na morju uživajteeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image

Birdy bravo za službouser posted image user posted image in seveda da je vzgojiteljica tako odreagirala pr neli bočšek mali...user posted image user posted image

Pa čestitke za obmesečnice za nazaj in seveda za danes...[sm=bravo.gif]user posted image

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3088
20.8.2009 9:28:40   
črticaa
IZVIRNO SPOROČILO: boma2

IZVIRNO SPOROČILO: črticaa

majči a uno torbo k si mela sabo na srečanjo,..si u dm kuplauser posted image user posted image  kok si pa dala

ojla   kakpna torba... kakšna lepa?

ja men je,user posted image sem črno vzela , ne bežuser posted image user posted image praktični razlogi

KLARI --> vse najlepše za obmesečnico

user posted image

od ns tud

majči adrian je brez J-ja,... user posted image user posted image user posted image če bo moj to prebrel bo mene pa šđe tebe s hlač stresuuser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil črticaa -- 20.8.2009 9:29:18 >

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 3089
20.8.2009 9:31:14   
birdy

a bo Medo ustal ali mu napešen novo ime?ja RD jaz vem,ti pa verjetno neuser posted image user posted image

Bo Medo ostaluser posted image user posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3090
20.8.2009 9:38:11   
Čebel@
tanci.....verjamem da komaj čakaš morčita-ga jaz tudiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
mlea.......a Evita se sama dvigne iz sedečega na nogice?
cita.......te ima Lia že pod kontrolouser posted image .....zakaj bi samo ti tipkala,ona pa ne smeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...glede spanja:drugi bo lahko čisto kontra od Hane in iskoristim spanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
čticaa.......malo si mi zamorila s tistem da bo tvoj "znorel"user posted image .......pač napake se dogajajo in če ti in tvoj dragi tega ne zastopita,pol pa k.urcuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3091
20.8.2009 9:38:23   
Šaki
marija no kolk ve klepatate...uf......
norouser posted image user posted image user posted image user posted image

no mere moje lubice za 6 m so 7,9 kg
67cm
og.43 cm-.

upam da sm si prav zapomnila.

pa ve vidm da eni že fajn sami sedijo.pa plazjo se že eni.bravo!user posted image

aja še tov pregled mava 20,10.

< Sporočilo je popravil bad girl -- 20.8.2009 9:40:04 >

♥ moja dva zaklada ♥

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3092
20.8.2009 9:41:57   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: bad girl

marija no kolk ve klepatate...uf......
norouser posted image user posted image user posted image user posted image

pol ko bomo v službah pač ne bomo toliko klepetale,zato iskoristimo sedaj ko smo domauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Šaki)
Neposredna povezava do sporočila: 3093
20.8.2009 9:43:43   
Katjusa
Dobro jutro....
moj mali mšek je danes ful boljše spal (ni nič jamral zjutraj) pa ne vem če zaradi frizure al česa drugega....
ko se je zbudil okol 9 sem šla not in je bil tako drugačenuser posted image sem mu rekla ja kdo si pa ti in se mi je tako lepo nasmejal, da ni blo dvoma kdo je.... ampak mi je ful smešen bom rabla par dni da se ga navadimuser posted image
drugače pa je kot ste rekle ful se mu paše in mislim, da ga bo hana imela še rajšiuser posted image user posted image user posted image user posted image pa tud dost bolj sta si s florjanom podobnauser posted image user posted image user posted image user posted image
je pa florjan pri tej starosti se že plazil tko ornk.... čez 14 dni bi se pa že vstaluser posted image user posted image user posted image user posted image
florjan star 6,5 mesecev:
user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3094
20.8.2009 9:51:28   
Čebel@
katjuša...........če ima Hana kaj po meni,ji bo Beni zdej še bolj všeč,ker meni so všeč kratkolasciuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem mojga včeraj z mašinco pobrila in ima tako frizurico kot tvoj sinkouser posted image user posted image user posted image user posted image je rekel moj da mu je bilo že vroče v glavo-pa kaj naj jaz rečem s to grivouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .......neki ti bom predlagalauser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3095
20.8.2009 9:52:53   
Onasiss
Ja, majchy iz sedečega v stoječi sama od začetka..... user posted image

So what....

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3096
20.8.2009 9:53:01   
Katjusa
majchy, sam da ne bodo na morju misli da je beni njegov sinuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

takole pa je florjan pri 6 mesecih sedel
user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3097
20.8.2009 9:53:32   
Katjusa
a tisti k vam sedijo se sami vsedejo? kolk časa pa sedijo potem?

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3098
20.8.2009 9:58:18   
Čebel@
katjuša..........mislim da ne bojo ju povezaliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image je Hana čisti atiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3099
20.8.2009 9:59:45   
Šaki
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

a tisti k vam sedijo se sami vsedejo? kolk časa pa sedijo potem?

no moja se ne usede sama če jo jz dam pa zelo lepo sedi.jo pa moram malo držat.v vozku pa sama lapo sedi.
drugače je kar veliko v sedečem položaju.ali pa ležečemuser posted image

♥ moja dva zaklada ♥

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?