Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 19.8.2009 15:39:49
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: lake Dudica je svojga najbrž od včeri kr prvezala, da nebi kam ušel. oh g. dudek bogi bogi....pomoje dons nc ne more....dudi taka opasna zgleda...je pomoje cist izmozgan hvala...hvala... evo jo, Dudi. Čist zadovoljna. Lejte kako lepo se smeje ne danes pa se bom nasmejala res ej...babe cool ste sm čist happy...čakam večer
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 19.8.2009 15:41:26
|
|
|
|
Dudica1
|
g. Dudek je tiho privezan zuni na soncu...jaz vsake tok časa pridem da mu dam vode...in da mal zalijem
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 19.8.2009 15:41:55
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake Ona se že smeje, kaj pa g. Dudek? K je revež prvezan? hehe so jima že všeč take igrice...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 19.8.2009 15:43:34
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 g. Dudek je tiho privezan zuni na soncu...jaz vsake tok časa pridem da mu dam vode...in da mal zalijem e vidiš..če dobor zalivaš...so rožice takoj pokonc
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 19.8.2009 15:44:03
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake Ona se že smeje, kaj pa g. Dudek? K je revež prvezan? G. Dudek pa itak nič ne more. Revež s štumfo v ustih ne more niti mal pojamrat...
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 19.8.2009 15:44:07
|
|
|
|
lake
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 g. Dudek je tiho privezan zuni na soncu...jaz vsake tok časa pridem da mu dam vode...in da mal zalijem Tko se deča z moškimi, a je na dost kratki ketni?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 19.8.2009 15:47:03
|
|
|
|
maja1488
|
A pa bi bil tale Dudek za par dni poštar?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 19.8.2009 15:47:13
|
|
|
|
Anonimen
|
mislim, da bo kmal še ta prišu cenzuro delat na rr...jao ko bi naši dedci to vse vedeli...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 19.8.2009 15:47:53
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 g. Dudek je tiho privezan zuni na soncu...jaz vsake tok časa pridem da mu dam vode...in da mal zalijem Tko se deča z moškimi, a je na dost kratki ketni? ajaaa!! To bo! Tapravo komando je treba dat, pa bodo pridni. Pomoje bodo jutri vsi na ketnah, usta zaprta, me pa s širooookimi nasmeški Meni bi prav pasalo, da je vsake toliko malo tiho. Tak fajni je, pa more potem neumnosti govorit da me vse mine
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 19.8.2009 15:48:57
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: lake IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 g. Dudek je tiho privezan zuni na soncu...jaz vsake tok časa pridem da mu dam vode...in da mal zalijem Tko se deča z moškimi, a je na dost kratki ketni? ajaaa!! To bo! Tapravo komando je treba dat, pa bodo pridni. Pomoje bodo jutri vsi na ketnah, usta zaprta, me pa s širooookimi nasmeški Meni bi prav pasalo, da je vsake toliko malo tiho. Tak fajni je, pa more potem neumnosti govorit da me vse mine ne zamerite jim, saj so samo moški
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 19.8.2009 15:49:25
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majch mislim, da bo kmal še ta prišu cenzuro delat na rr...jao ko bi naši dedci to vse vedeli... Moj bo kmal doma. Pomoje bom dobila po riti, ker ponavadi pogleda če ga kej biksamo, predno ugasne računalnik
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 19.8.2009 15:51:33
|
|
|
|
lake
|
Ugasni račualnik pred njim, drugače ti ga bo zaklenu, ker ti bo prepovedu na forum hodit.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 19.8.2009 15:55:40
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake Ugasni račualnik pred njim, drugače ti ga bo zaklenu, ker ti bo prepovedu na forum hodit. am... To naredi v službi... Nimam kaj Bom pač po riti dobila
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 19.8.2009 15:58:15
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majch IZVIRNO SPOROČILO: lake Ona se že smeje, kaj pa g. Dudek? K je revež prvezan? hehe so jima že všeč take igrice... sado-mazo IZVIRNO SPOROČILO: Majch IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 g. Dudek je tiho privezan zuni na soncu...jaz vsake tok časa pridem da mu dam vode...in da mal zalijem e vidiš..če dobor zalivaš...so rožice takoj pokonc IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 A pa bi bil tale Dudek za par dni poštar? NOOOOOO WAAAAAAAY!!!!!!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 19.8.2009 15:58:57
|
|
|
|
lake
|
Ja no če bo nežen ne bo panike.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 19.8.2009 15:59:26
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: lake Ugasni račualnik pred njim, drugače ti ga bo zaklenu, ker ti bo prepovedu na forum hodit. am... To naredi v službi... Nimam kaj Bom pač po riti dobila kaj šele mene čaka...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 19.8.2009 15:59:40
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majch IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: lake IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 g. Dudek je tiho privezan zuni na soncu...jaz vsake tok časa pridem da mu dam vode...in da mal zalijem Tko se deča z moškimi, a je na dost kratki ketni? ajaaa!! To bo! Tapravo komando je treba dat, pa bodo pridni. Pomoje bodo jutri vsi na ketnah, usta zaprta, me pa s širooookimi nasmeški Meni bi prav pasalo, da je vsake toliko malo tiho. Tak fajni je, pa more potem neumnosti govorit da me vse mine ne zamerite jim, saj so samo moški No ja... Včasih smo pa lahko mal hude Pride domov, ves fajni, lepo oblečen... Se zlekne k meni na posteljo, otroc' spijo... In ker mu je vroče, odpne pas (ker ve, da mi je to všeč ). In ker mu je toolk vroče, da dol hlače in obleži pri meni v črnih štumfih, gatah in majci Pa kdo za si je izmislil ŠTUMFEEEE!!!!!!!! Me je kar vrglo iz postelje
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 19.8.2009 16:00:19
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majch IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: lake Ugasni račualnik pred njim, drugače ti ga bo zaklenu, ker ti bo prepovedu na forum hodit. am... To naredi v službi... Nimam kaj Bom pač po riti dobila kaj šele mene čaka... komaj čakaš, ane
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 19.8.2009 16:02:59
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: lake Dudica je svojga najbrž od včeri kr prvezala, da nebi kam ušel. oh g. dudek bogi bogi....pomoje dons nc ne more....dudi taka opasna zgleda...je pomoje cist izmozgan hvala...hvala... evo jo, Dudi. Čist zadovoljna. Lejte kako lepo se smeje
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 19.8.2009 16:07:21
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 g. Dudek je tiho privezan zuni na soncu...jaz vsake tok časa pridem da mu dam vode...in da mal zalijem IZVIRNO SPOROČILO: Majch IZVIRNO SPOROČILO: lake Ona se že smeje, kaj pa g. Dudek? K je revež prvezan? hehe so jima že všeč take igrice... ti ti ti dudi!! IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: lake Ona se že smeje, kaj pa g. Dudek? K je revež prvezan? G. Dudek pa itak nič ne more. Revež s štumfo v ustih ne more niti mal pojamrat... IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 A pa bi bil tale Dudek za par dni poštar? dudi ,se mal pa te bodo demokraticno preglasili in ne bos vec mela izbire IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: lake Ugasni račualnik pred njim, drugače ti ga bo zaklenu, ker ti bo prepovedu na forum hodit. am... To naredi v službi... Nimam kaj Bom pač po riti dobila sam ne przna da to pocne namenoma...ti ti flaska!!!!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 19.8.2009 16:07:42
|
|
|
|
meduzica
|
že cel dan pomalem berem pa šele zdej mi je ratal prit do konca naš tamali ma zadnje dni zvečer neke nove fore .. med hranjenjem se mi začne zvijat tko močno, da ga držat ne morem... umiri se šele ko se uležem v posteljo pa ga v leže podojim ... nimam pojma zakaj ampak sumim da je povezano s tem da ni kakal že 3 dni a se vaši že tut kaj zvijajo?? naš prav "most" dela - ko mu kaj ni prav, ko je vesel, ... groza skoz morm bit zraven in ga popravljat pa predvčerajšnjem se je prvič po 1,5 mesecih sredi noči zbudil (ob 2) in bil lačen ... jutri gremo do pediatra ... nam je skoraj zmanjkalo D3 kapljic pa so samo na recept (mi je flaška enkrat na tla padla pa počila, pa zdej počasi curlja ven)
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 19.8.2009 16:11:18
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes KatMat jz mam tako a je to prasek??? men je sicer v drugacni embalazi prnesu pise pa isto...kako dajes to??koliko?? ja prašek je to... dajem ji pa zjutri eno žličko k naredim čaj (180ml) IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes jest bi bla tud tko na masazi! eeee ta je zame...bad boy.... sm vedla da ti bojo všeč-... sam si dolg rabila da si ji porajtala
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 19.8.2009 16:12:39
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: meduzica a se vaši že tut kaj zvijajo?? naš prav "most" dela - ko mu kaj ni prav, ko je vesel, ... groza skoz morm bit zraven in ga popravljat ja...našo malo ne morem več na rokah nahranit...se zvija, da jo odložim, pol pa normalno je dalje... ...najbrž samo kaka začasna fora...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 19.8.2009 16:12:56
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: Majch IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: lake Ugasni račualnik pred njim, drugače ti ga bo zaklenu, ker ti bo prepovedu na forum hodit. am... To naredi v službi... Nimam kaj Bom pač po riti dobila kaj šele mene čaka... komaj čakaš, ane jes...komaj, komaj....give it to me baby
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 19.8.2009 16:19:05
|
|
|
|
Blueeyes
|
zdej sm gledala en dobr dokumentarc The baby human - The walk
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?