|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   JULIJ
3.6.2005 6:16:14   
petraCBU
Dobro jutro.
Že od 5.30 sem uspešno budna. Dovolj premetavanja po postelji (premetavanje je itak počasno, stokajoče obračanje... :( ...) - sem rajši vstala, pa bo daljši dan :) - da še kaj ustvarim po hiši, preden se mi zgodita moja :duda::duda:
Moram rečt, da že komaj čakam vse skupaj in če mi v ponedeljek rečejo, da naj kar ostanem na Zaloški, ne bom imela nič proti. S tem trebuhom sem že kot trojna slonica :sloncek::sloncek::sloncek: , moja dva :duda::duda: me pa že tok nenormalno tiščita, da sem polovico časa brez zraka in mi je prav slabo od te teže in pomanjkanja kisika :( Mogoče se ne spodobi javskati že navsezgodaj zjutraj, ampak res mi je že mal muka :hudicek: - zatečena sem pa tud tok, kot da prebolevam zelo redko in nalezljivo tropsko bolezen...
Moj :love: še uspešno spi, jaz si grem pa zajtrk delat (da bo moja :roza: dobila kakšen gram :) , če ji le ne bo :modri: vse pojedel :)- )
Opran in zlikan tonski kup cunjic, pleničk, brisačk, posteljnine (s pomočjo moje zlate mame), danes bom vse po omarah razporedila. Vse pripravljeno. Kuferček tudi nebogljeno čaka v kotu. Bom drug teden že mamica? :zmeden2: :) :zmeden2:
P.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   JULIJ
3.6.2005 7:31:36   
Dari
Jutro!
Petra zgleda da boš nas res vse prehitela za kakšen mesec ;). Še dobro, da imaš že vse pripravljeno. Če bi mene toliko prehitelo bi :duda: prišel na gradbišče :)-. Kdaj pa bi sicer imela rok?
Jaz sem ravno včeraj pisala kako nič mi ni, pa me je potem kot zanalašč po popoldanskem beljenju zagrablo v križu, da se je moral :love: zvečer kar potruditi, da me je popustilo. No, danes sem pripravljena na nove izzive urejanja stanovanja.
V ponedeljek imam pa pregled pri G. Tako težko že žakam, pa še :love: gre z menoj :bravo:. Me zanima, kako kaj raste naš :duda:, pa končno ga bom spet videla in upam da bo pokazal, ali je res :roza:, ali pa mogoče :modri:?
In veste kaj še? Danes je uradno moj zadnji delovni dan :bravo:. Sicer drug teden pridem še za kakšno urco, da otrokom zaključim ocene, potem pa na 15 mesecev dopusta :bravo::bravo::bravo:. Joj, to bomo uživali.

Lep dan, s soncem obsijan :metulj:

(odgovor članu petraCBU)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   JULIJ
3.6.2005 7:46:56   
CIPRESA
Joj Petra saj po eni strani pa je kar fajn tole da malo prej rodiš, z tvojima :duda::duda: je že tudi vse vredu, tudi če se rodita malo prej, pri meni pa pravi G da bo lahko še malo čez rok, ker je naš :duda: kar malo suhec.
Nevem že tako komaj čakam, kaj bo šele potem me bo kar kap. Če ne od te vročine pa od skrbi, pol bomo zmeri bolj živčne. Mene kar malo stisne ko pomislim na to da bom mogla jit rodit??? Pa nevem zakaj ker še nisem nikoli nimam razloga da bi me skrbelo, pa me vseeno mal stiska.

Pri meni je šele konec julija tisti dan torej še slabe dva meseca premetavanja pa otekanja, pa jamranja,.... ko bomo pa enkrat že imele naše štruce doma, bomo pa spet kar pogrešale naše bušije, pa to da se vsak čas lahko na kaj zgovoriš "sem pač noseča".
Pri meni je stavek "zato sem tako lačna, ker sem noseča" kar pogost, matr ga bom pogrešala.

Zdej grem pa res nekaj pojest pol pa na SONČKA.

LP CIPRESA:nosecka:

(odgovor članu petraCBU)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   JULIJ
3.6.2005 7:52:21   
petraCBU
Joj Dari, si ti faca, da še beliš po stanovanju in vse ostalo! :bravo: Jaz še posodo z muko pomijem :( Rok imam sicer uradno šele 13. julija, vendar se na to ni za ozirat. Večina dvojčkov se rodi med 35 in 37 tedni in mi smo danes načeli 35 teden!

Se mi zdi, da bom šla kar nazaj spat še za kakšno uro :zaspan: ...
Aja, vem da je že bila razprava o pleničkah, pa se mi ne da nazaj gledat - katere so že ugodne in fajne, zdajle za začetek? Po moderc za dojenje grem pa v Mullerja, a ne?

Imejte lep sončen dan!
P.

(odgovor članu petraCBU)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   JULIJ
3.6.2005 7:59:35   
petraCBU
P.S.
Cipresa, koliko pa tehta tvoj :duda: ? (da primerjam z mojo "suhico" )
P.

(odgovor članu petraCBU)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   JULIJ
3.6.2005 8:56:44   
Meceno
Dobro jutro punce , ker smo tako zgodnje pa jaz mislim da se vedno zadnja pofočkam , vas včasih komaj najdem , kar zlezemo z ikrana :)-:)-
Se dogaja na RR :bravo:
Zdajle zajtrkujem , potem pa se morem it učit , danes imam izpit ob 17h , tako da upam da mi bo uspelo 8)
Sicer jaz bi tudi full rada likala , pa pospravljala , belila ,....pa na sončku ajala , pa ne gre :( ah saj bo ,...
Sem pa nekako še kar :zaspan: , samo zato , ker se morem učit :)- , ja kaj čmo ,...

Mene ni pa nič strah poroda 9nebesa

Cipresa jaz tudi še ne bom tako kmalu rodila , mislim da bomo medve tazadnje tukaj jokale pa izkale JULIJKE , pa full bova že tečne , pa :pujs: ,.....

Imele pa bova eno prednost ,... DOLGO JULIJSKE TREBUHE :)-:)-:)-

Lp Meceno

(odgovor članu petraCBU)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   JULIJ
3.6.2005 9:24:24   
bobek05
Dobro jutro vsem skupaj :zaspan:

Danes pa se me je naš :duda: malo usmilil in mi pustil spati malo dlje.. :bravo:

Držim se še kar vredu (glede na vse nosečniške "radosti" :grrr: ), noge so sicer najbolj kritične, a bo že..

Zadnje dneve se mi zdi, da sem postala že kar malo paranoična - mi malo več trebuh otrdeva, pa krči so pogostješi in potem ves čas na uro gledam koliko je vmes presledka, pa na WC non stop čekiram če je kaj neobičajnega... :zmeden: Če imam pa tak blesav občutek, da bom šla vsak hip rodit... :zmeden: Pobožne želje...

Ta teden sem padla v rahlo depresijo. Od 4. meseca (ali pa celo že prej) si pridno mažem trebuh in prsi, da ja ne bi bilo kakšnih strij in res nobene ni, potem pa ugotovim, da so se mi naredle - na RITI!!!!! :hudicek: Se mislila, da me bo kap zadela... :(( Kaj naj se zdaj cela s kremo mažem??? :((

Danes je točno še 1. mesec do mojega PDP (3.7.), vendar imam občutek, da naš korenjak :duda: ne bo tako dolgo čakal.. Bomo videli, kako se bo odločil. Lahko pa da sploh ne bo po naravni poti :( , če se ne bo obrnil.

Že spet mi nekaj "ven tišči" ...Auuuu..

LP

Bobek v 36t

(odgovor članu petraCBU)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   JULIJ
3.6.2005 9:27:17   
anckabancka
Tudi jaz veselo odštevam dneve, ko spoznam malega :duda:

Danes zvečar greva z :love: gledat vojno zvezd. Kar naprej me sprašuje, če res mislim, da bo vse v redu s :duda: . Boji se da bodo basi, hrup... prehudi. Bolj mu govorim, da bo OK, da je že navajen od filmov, ki jih gledava doma, bolj me sprašuje: A bo res vse v redu? Je že prav smešen. Ful se boji, da bi prezgodaj rodila in bi bil on kriv za to.
Še seksat mi ne pusti več! :(( Ampak čist resno, ga ne morem več pregovorit. Nazadnje ko sva :sloncek: me je pol ponoč ful trebuh bolel in se je tolk ustrašil, da noče več... Men bi pa prov pasal včasih, ane...

Mene še čaka vse za oprat pa za zlikat. Bi se prav rada lotila tega pa moram najprej še kako seminarsko za faks napisat... Tako da nisi sama Meceno.

LP vsem skupaj,

Anči :muca:

(odgovor članu petraCBU)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   JULIJ
3.6.2005 9:31:59   
Vrtnica1
Glede prebujanja imam pa danes jaz očitno rekord: sem bedela že ob 3 zjutraj in nisem več mogla spat :(. Groza. Sem imela ful čudne sanje in potem grde misli. Tudi en tak čuden občutek sem imela v trebuhu, nekaj me je ful špikalo, pa kosti me bolijo za znoret, da se komaj premikam z ene na drugo stran.
Naš :modri:je pa kuker mu paše. Včasih me brca v rebra, da mi sapo jemlje, včasih pa cel dan spi. Ja, mene pa tudi nenormalna lakota grabi, že ob 5 zjutraj bi najraje zajtrkovala.
Drgač pa cele dneve preležim, vsaj še kakšna dva tedna tako hudo, ker naš Žiga hoče ven, pa je imel na zadnjem pregledu komaj dobri 2 kilci. Zdaj pa mati je, da se Žiga poredi :)-
AMpak me, če stojim, tako vse dol tišči, da mislim, da bom kar junijka postala.
Lep petek vsem, V. :rozica:

(odgovor članu petraCBU)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   JULIJ
3.6.2005 9:34:37   
Dari
Mi smo tud z :duda: gledalo vojno zvezd, in se mi zdi, da bo čist po atiju, ki je nor na te filme ;). Je ob vseh delih (ki smo si jih ogledali doma preden smo šli gledat tega v kino) tko skakal (verjetno od veselja), da je blo prav neverjetno.
Moj pa zadnje čase tud noče več :sloncek:, ker pravi da mam nekaj tko čudnega not, da ga potem kar vse peče... Pa še boji se, da ne bi jaz spet kakšnega vnetja fasala... Tko da ga naštimujem, da bi spet začela prakticirat kondome... Ne vem no, men se zdi mesec in pol brez :sloncek: veliko, pa še po porodu verjetno nekaj časa pa res ne bomo mogli :zmeden:.

Lp :metulj:

(odgovor članu petraCBU)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   JULIJ
3.6.2005 9:42:01   
Grascakinja
Ojla pupe,

pokorno se javljam tudi jaz. Delovna zmaga, včeraj smo zabetonirali podložni beton in armaturo za temelje. Jaz sem pa skuhala kosilo za 6 in večerjo za 12 oseb, šla v šoping, po očeta 20km vožnje in nazaj odpeljat, po nečakinjo v vrtec in vmes še malo čekirala gradbišče. Ni blo nobenga, da bi mi lahko pomagal...:((
Hvala bogu, je tašča vsaj pomila posodo. Sem resno mislila, da me bo konc zvečer. Možek je že spraševal, kje je potovalka za porodnišnico, za vsak slučaj, me je tako dol tiščalo in trd trebuh sem imela, ko da bom šla rodit.

Zdaj pa bi moj :love: rad kak suhi trening za odhajanje v porodnišnico... :)-

Saj tudi če bi bilo treba, jaz včeraj ne bi mogla rodit, še obrnila sem se komaj v postelji!
Pa kot da to ni blo dost, sem ponoči na 1 uro veselo maširala na wc, v spodnje nadstropje, da ne bo pomote...

Ajoj. No danes imam v planu samo eno: POČIVANJE. Lenarjenje. Nič delat. Jest. Luftat. Pit. :morje:

Anckabancka, ti želim veliko veselja v kinu. Pričakuj non stop vrtenje po trebuhu, ti bo Tinka74 povedala :)-. Moja pikica še gledališča ne prenese, pa je bistveno tišje - je imela tudi ona svojo predstavo tam not. Na poroki smo morali tudi base malo stišat, ker jo ful razburijo...:zmeden:

Vsem vam želim lep dan, se dans pa še kaj beremo, ko počivam, :)-:)-:)-!

Lp
Pupa :rozica::rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu petraCBU)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   JULIJ
3.6.2005 9:46:48   
lan
Ojla julijke!Zadnjic smo se pa videli pri Zabarju.Ste bile prav lustne.

(odgovor članu petraCBU)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   JULIJ
3.6.2005 11:14:03   
Anonimen
Ja, kot prvo...v kino sigurno ne grem več, dokler sem :nosecka: , ker to je pa tu mač :)- bogi mali se je dve uri premetaval, pa brcal pa pritoževal. Se mi zdi, da je frekvenca v kinu precej huda za naše male pingvinčke...no, moje mnenje :zmeden:

lan, zakaj ne pocukaš za rokav in poveš, da si ti tudi RRjevka? Smo ble luštne, ja :)- :)- jaz sem se basala s sladoledom...ostale bjonde pa Zalo pile...ajajaja bučmanke :)- :)-

Petra, jaz sem ravno danes kupila v DM BabyLove plenice Newborn. Enga jurja je 26 komadov od 2-5 kil. Bomo probali s temi, če se bojo obnesle, jih bomo pa kupovali naprej. Po moje morš itak sprobat ene par vrst, da vidiš, katere ti najbolj odgovarjajo.

Mi pa komaj čakamo, da bomo začel :sloncek: :sloncek: . Imamo zdaj tamalo na počitnicah, pa sama nisem ravno sproščena to delat, če otrok, ki ni moj, spi v sosednji sobi :zmeden:

KOmaj čakam, da bo konec meseca...joooj, še 4 tedne...ooo še 2x po 14 dni...jejžešna :ups:

Uživajte, drage Julke :rozica:

(odgovor članu petraCBU)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
   JULIJ
3.6.2005 11:35:38   
aprilka
lep pozdrav vsem skupaj. Če pa vse tak veselo razpravljate o dojenčkih in porodu pa naj še jaz kaj napišem. Čeprav imam rok komaj konec julija se mi zdi da je to premalo časa za urejanje stvari ki jih še imam. In imam občutek da bo mali korenjak prišel ven že malo prej jaz pa še vedno odlašam z določenimi stvarmi. Drugače pa je vse vredu le noge imam kot vzhajano testo in to me najbolj moti. Pa še ginekologinja se je križala ko jih je videla. MOgoče katera ve kaj pomaga da noge ne bodo zjutraj otečene in ne bo mravljincev v prstih? Lepo se imejte in pazite na male nagajivčke. lep pozdrav.:duda::sloncek:

(odgovor članu petraCBU)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   JULIJ
3.6.2005 12:13:09   
anckabancka
Dari tud moj :duda: bo očitno čist nor na tele vesoljske filme. Sva tud midva gledala vse dele doma, preden greva v kino na najnovejšo vojno zvezd. Sem mislila, da mi tamali kar ven skoču! Tko da danes zvečer bo žurka!

Ja, moj mož je čist utrgan na vse kar se tiče vesolja... Kar naprej gleda vse možne nadaljevanke, ki se jih da dol z interneta dat, da ga včasih kar pogrešam, ko je tako zatopljen v nezemljane, vesolje... Bi po moje šel najraje na počitnice na kakšen oddaljen planet ali pa se za nekaj časa preobrazil v kakšnega vesoljčka..

Kaj čmo, tud jaz mam svoje hobije. Npr. Ringaraja...

Ja, se mormo še kaj dobit. Tole pr Žabarju bi blo za ponovit... Tinka74, mi je še dans žal, da nisem sladoled jedla, tko da je treba nujno ponovit akcijo. Sem skor soseda od Žabarja, pa še nisem poskusla njihovega sladoleda... :ups: Bom se poboljšala.

(odgovor članu petraCBU)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   JULIJ
3.6.2005 13:38:14   
LONA13
Ojla beybe,

ful vas je simpatično brat, ampak nimam nikol tolk poguma da kej napišem, ker se mi zdi da se ful poznate med sabo.

Sem tud julijka 09.07. mam rok, ampak glede na to ta je moj:modri::duda:tolk živahen, vprašanje če ne bo že junija. Je bil že sred maja v nizkem štartu.:sloncek::sloncek:

Tiste k še študirate, kaj študirate - jest mam tud še dolgove na faxu, pa se mi kar ne ljubi!!!

Polona :)-

(odgovor članu petraCBU)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   JULIJ
3.6.2005 13:49:53   
Grascakinja
Lona13 mi se večinoma ne poznamo med sabo (zadnjič je bilo prvo srečanje pr Žabarju, pa še to jih je blo sam ene par)- jaz sem v "pravem" poznanstvu samo s Tinko74.
Ampak že ene pol leta se skor vsak dan tuki tipkamo, pa že vemo, kaj ma katera, kako je z njo in to.
Welcome 2 the club, tudi ti kaj napiši, smo ful vesele, nas zanima, kako je z drugimi julijkami, kake težave in križe imajo in kako jih rešujejo in kako jim je fajn!:rozica:

(odgovor članu petraCBU)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   JULIJ
3.6.2005 13:53:00   
Anonimen
Anča Banča Pomaranča...kaj si se pa fino delala :)- :)-

Pa sam tolk...moj je tud čist nor na Vojno zvezd pa te stvari, in je zdej čist nesrečen, ker nočem it z njim v kino....mislim, halo?! kdo bi pa hotel gledat Vojno zvezd :zmeden: Ni to zame ;)

Mogoče bi se lahko dobile naslednji petek (10.6.), ko je naša Pupa tudi v LJ, pa še Dari ne bo več v službi.
:)- da še mal črnolask pridobimo, da ne bomo samo bjonde sestankovale :)-
Pa še, če bo Petra drug teden rodila, bomo lahko na njen zdravje in zdravje njenih dveh pingvinčkov, pojedle mal več sladoleda :bravo:

Za zmenit se je....:bravo:

(odgovor članu petraCBU)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
   JULIJ
3.6.2005 14:04:33   
LONA13
Se mi zdi da mamo kr vse približno iste probleme,...
če niso bolečine v križu, je prevroče. če je slab vreme nas pritisk matra itd.

V bistvu nam ni tolk hudo in dejmo uživat še ta mesec.

Jest sm vsak dan bolj lena in komaj čakam da pride julij, čeprav me je ful strah...........:(

Tole druženje ste se dobr spomnle:bravo::bravo:,
pa še lokacija je gut - sladoled je pa itak ta najbolj pomemben!

Polona

(odgovor članu petraCBU)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   JULIJ
3.6.2005 14:22:19   
lan
Tinka,naslednjic pocukam za rokav zagotovo.Se se kaj dobite?

(odgovor članu petraCBU)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   JULIJ
3.6.2005 14:29:28   
Anonimen
Ja, upam, da 10.6. na isti lokaciji :bravo:

Za zment se je :)-

(odgovor članu petraCBU)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
   JULIJ
3.6.2005 14:51:59   
bobek05
LONA13, jaz sem še tudi študentka - absolventka, pa mi manjkata še 2 izpita in diploma. Pri meni je isto. Sploh se mi ne ljubi nič delat - dnevi pa kar minevajo... :( Se tolažim, da še imam čas, pa da bom itak absolventa podaljšala, ampak ko pride :duda: bo po moje še manj časa :( ... Vendar mi ni žal, da sem :nosecka:

Bomo s faxom že porihtali :bravo::bravo:

Bobek v 36t (LONA13, jaz pa imam rok malo pred tabo - 3.7.) :)-

(odgovor članu petraCBU)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   JULIJ
3.6.2005 15:02:40   
LONA13
Bobek jest mam še par izpitov pa diplomo, pa absolventa sm tud že podaljšala, lena sem pa k ****s!:)-
Sem se na izpit 17.6 prjavla :zmeden:, sam mislm da bo bolš če se kar odjavim - gleda na mojo delovno vnemo. Vse kar delam sam še težim po okolici :hudicek:!
Kaj študiraš Bobek! A si iz Lj!

Polona

(odgovor članu petraCBU)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   JULIJ
3.6.2005 15:15:32   
bobek05
Študiram na Pef v MB - angleščino in pedagogiko... Živim tudi v MB..

(odgovor članu petraCBU)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   JULIJ
3.6.2005 15:19:42   
LONA13
:bravo:Pridna punca!:bravo:

Jest sm pa na turizmu....:zaspan:

(odgovor članu petraCBU)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?