Grascakinja -> JULIJ (3.6.2005 9:42:01)
|
Ojla pupe, pokorno se javljam tudi jaz. Delovna zmaga, včeraj smo zabetonirali podložni beton in armaturo za temelje. Jaz sem pa skuhala kosilo za 6 in večerjo za 12 oseb, šla v šoping, po očeta 20km vožnje in nazaj odpeljat, po nečakinjo v vrtec in vmes še malo čekirala gradbišče. Ni blo nobenga, da bi mi lahko pomagal...:(( Hvala bogu, je tašča vsaj pomila posodo. Sem resno mislila, da me bo konc zvečer. Možek je že spraševal, kje je potovalka za porodnišnico, za vsak slučaj, me je tako dol tiščalo in trd trebuh sem imela, ko da bom šla rodit. Zdaj pa bi moj :love: rad kak suhi trening za odhajanje v porodnišnico... :)- Saj tudi če bi bilo treba, jaz včeraj ne bi mogla rodit, še obrnila sem se komaj v postelji! Pa kot da to ni blo dost, sem ponoči na 1 uro veselo maširala na wc, v spodnje nadstropje, da ne bo pomote... Ajoj. No danes imam v planu samo eno: POČIVANJE. Lenarjenje. Nič delat. Jest. Luftat. Pit. :morje: Anckabancka, ti želim veliko veselja v kinu. Pričakuj non stop vrtenje po trebuhu, ti bo Tinka74 povedala :)-. Moja pikica še gledališča ne prenese, pa je bistveno tišje - je imela tudi ona svojo predstavo tam not. Na poroki smo morali tudi base malo stišat, ker jo ful razburijo...:zmeden: Vsem vam želim lep dan, se dans pa še kaj beremo, ko počivam, :)-:)-:)-! Lp Pupa :rozica::rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|