|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del
19.8.2009 8:20:52   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: simonakr

Tamika - mi spimo od cca 8.30 zvečer do 6.30 zjutrej od kar smo na flaši. se redko zbuja ponoč. Moti me samo ker je zgodna user posted image user posted image , če bi še kakšno uro potegnila bi blo čist fajn!

super user posted image user posted image user posted image . ja sam zdaj poleti bi res prav prišlo kasnejše spanjeuser posted image
kaj bi jaz dala user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 2926
19.8.2009 8:26:22   
Čebel@
user posted image

user posted image

- NEJC (urša08) --> 09.01.2007

user posted image

- MAJ (kolumbo) --> 15.02.2007

user posted image

- MARIN (tamika3) --> 22.03.2002

user posted image

- FLORJAN (katjuša) --> 24.04.2006

user posted image

- TARJA (ajvy) --> 16.07.2007

- LAURA (cita) -->  26.07.1999

user posted image

- MAI (tamika3) --> 03.08.2006

- NELI (birdy) --> 04.08.2007

- VITO (mlea) --> 17.08.2005

user posted image

- MARTIN (piškot) --> 13.10.2006

- ERIK (tanci29) --> 24.10.2007

- ANDRAŽ (bad girl) --> 24.10.2006

user posted image

- TIAN (tamika3) --> 25.12.2004

user posted image

AJVY-->user posted image  Neo (4.7.2006)

BARBARAGS-->user posted image  Ozzy (21.11.2004)

MILČI-->user posted image  Miško
           user posted image

KOLUMBO--> user posted image  
                 user posted image

SUNNY--> user posted image  Marko
                             user posted image  Šon (avgust 2005)

KAYICA-->user posted image  Rina
                 user posted image  Tomi
                user posted image

SURF/SALT-->user posted image  Tom
                    user posted image  Zoja

MAJCHY23--> user posted image  Lisa
                     user posted image  Pika
                     user posted image  Nežko

< Sporočilo je popravil majchy23 -- 19.8.2009 8:32:14 >

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2927
19.8.2009 8:27:32   
Onasiss
Mi tudi ne spimo....user posted image

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2928
19.8.2009 8:27:44   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

Grem peglat dokler se še da živet!

jaz sem na NULI user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

meni so pa včeraj samo 3 majčke ustale da jih še zlikamuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 2929
19.8.2009 8:28:36   
Čebel@

IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

simona.....ni za kejuser posted image
tamika......ja......spat gre ob 21.30(najkasneje) in jo ob 10.00 zbudim

user posted image

Tamika jest tud tko pravim! Majchy je v user posted image glede tega!
ja samo je ne smem preveč hvalit,ker se mi lahko kadar koli sfiži

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 2930
19.8.2009 8:32:55   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: mlea

Mi tudi ne spimo....user posted image

saj bomo že user posted image user posted image bomo takrat nadoknadili user posted image user posted image user posted image user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2931
19.8.2009 8:38:29   
Ajvy

LARISI in MAJU --> vse naj naj za pol tortice

user posted image

Se podpišem...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

vse naboljše user posted image user posted image user posted image user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2932
19.8.2009 8:38:58   
Ajvy
Majchy...krasni seznami user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image dobra si...res user posted image user posted image user posted image user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2933
19.8.2009 8:41:00   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

Majchy...krasni seznami user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image dobra si...res user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image ......tebe sem čakala da poveš glede tega seznamčka.......a je ok takole,ali kaj spremenim?

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2934
   [Brisano sporočilo]
19.8.2009 8:51:37   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Čebel@)
  Neposredna povezava do sporočila: 2935
19.8.2009 9:20:35   
Čebel@
a še vse spite???????

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2936
19.8.2009 9:23:52   
claud
Jutro!

No mi smo se zbudili! Od kar mal več jemo gh spimo super!user posted image

Tiste ki vam ne spijo...a ste kj razmišljale da je to mogoče zarad pomanjkanja hraneuser posted image .........no jst sm ugotovila da je bil ravno to vzrok.....očitno z mojim mlekom čist premal dobiva zdj in rada je na žlico....tko da se dojiva zjutri, pol poje en jogurt, dopoldne kakšno sadno malico, dojenje, popoldne zelenjavno kašico, dojenje, za večerjo mlečno ali riževo kašico in spet dojenje....
Pa mi je p rekla da je to čist ok, da zdj pač rabi več kalorične hrane.
Blo je res noro 2 tedna smo se zbujal na 1 do 2 ureuser posted image

Katjuša mi je poslala slike s srečanja....ma super ste!!!!! mi je hudo ker nism mogla pridt, pa bom drugič!user posted image

Nism vas nč brala, tko da trenutno nimam komentarjev.

Gremo zdj se mal spomnt kam bi šli dons....naše morje ma baje 27 stopinjuser posted image ...da se pogreješ namest shladišuser posted image

Lep dan vsem skup!

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 2937
19.8.2009 9:35:54   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: claud

Jutro!

No mi smo se zbudili! Od kar mal več jemo gh spimo super!user posted image

Tiste ki vam ne spijo...a ste kj razmišljale da je to mogoče zarad pomanjkanja hraneuser posted image .........no jst sm ugotovila da je bil ravno to vzrok.....očitno z mojim mlekom čist premal dobiva zdj in rada je na žlico....tko da se dojiva zjutri, pol poje en jogurt, dopoldne kakšno sadno malico, dojenje, popoldne zelenjavno kašico, dojenje, za večerjo mlečno ali riževo kašico in spet dojenje....
Pa mi je p rekla da je to čist ok, da zdj pač rabi več kalorične hrane.
če pa noče odpret ust, jih tako skup tišči, da ne spraviš nič not

Blo je res noro 2 tedna smo se zbujal na 1 do 2 ureuser posted image
mi je znano user posted image user posted image user posted image user posted image

Katjuša mi je poslala slike s srečanja....ma super ste!!!!! mi je hudo ker nism mogla pridt, pa bom drugič!user posted image

Nism vas nč brala, tko da trenutno nimam komentarjev.

Gremo zdj se mal spomnt kam bi šli dons....naše morje ma baje 27 stopinjuser posted image ...da se pogreješ namest shladišuser posted image
uživajte user posted image user posted image user posted image user posted image

Lep dan vsem skup!

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 2938
19.8.2009 9:37:00   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

JUTRO

smo se zbudili tudi mi.....tastar je hotu ob 0 30 da ga peljem še na KEBAB u Medvodeuser posted image .....je bil pa sladek za polizatuser posted image user posted image user posted image ......

Dons mi je zgleda spet pritisk padu na minimum ker se mi spet u gau vrti že celo jutro....sm si ga šla merit, pa je 2 krat pokazal ERRORuser posted image user posted image user posted image ....no u ta tretje pa je nameril 90/65user posted image ...pulz 71......rabm 3 dozo kave...ajde

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
a še dihaš ?

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2939
19.8.2009 9:39:11   
TAMIKA3

kaj bi me brez tebe user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2940
19.8.2009 10:11:17   
Čebel@

kaj bi me brez tebe user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .....drugačne seznamčke bi imeleuser posted image user posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 2941
19.8.2009 10:12:12   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

halo halo

i am here

katjuša-dones sem bla pa v celju, sam ni blo cajta se oglasit...smo šli na otvoritev

kolumbo-recept spravljen v mapci, zdej pa prov študiram da jo bom za u ned. nardila k ma naša prabakica rd

birdy-superca za službouser posted image user posted image user posted image ...no se je kar hitro poštimal

GAJA IN ZARJA POLJUBČKE ZA MINI RD-SEM ŠE UJELAuser posted image

ja škoda, da me nisi poklicala.....
te pa drugič....

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2942
19.8.2009 10:12:15   
Katjusa

MAJCHY IN KATJUSA-

user posted image

nista še mal premajhnauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2943
19.8.2009 10:14:32   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

MAJCHY IN KATJUSA-

user posted image

nista še mal premajhnauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

bo benjamin hani rekel, da se z njegovim lulčkom ne bo igrala, ker je svojega že odtrgala
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2944
19.8.2009 10:16:52   
Čebel@

MAJCHY IN KATJUSA-

user posted image

bo benjamin hani rekel, da se z njegovim lulčkom ne bo igrala, ker je svojega že odtrgala
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 2945
19.8.2009 10:24:42   
simonakr

MAJCHY IN KATJUSA-

user posted image

user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2946
19.8.2009 10:38:48   
kayica24
Guten morgenuser posted image

Kolumbo hvala,hvala,hvala za recept...Saj to je pa potem takoj fertig...Sem mislila da je več dela s tem!!!HVALAN RES!!!bOM PROBALA..Po vsej verjetnosti v nedeljo, ko ima naša princesita 6 obmesečnicouser posted image user posted image user posted image

Danes je Marineli vročina padla..Zaenkrat....Upam da tako ostaneuser posted image user posted image user posted image

Majchy,Katjuša...Vidve sta pa res carice!!!Same na morje...Mene moj že ne bi pustil..Se mu zmeša brez naju..In nama brez njegauser posted image

Birdy no povej malo več o novi službi..Kje bo zaposlen tvoj možek???

23.2. nama je polepšala življenje lepotička Marinela...

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 2947
19.8.2009 10:42:30   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: kayica24

Majchy,Katjuša...Vidve sta pa res carice!!!Same na morje...Mene moj že ne bi pustil..Se mu zmeša brez naju..In nama brez njegauser posted image

gremo že v nedeljo in gresta možeka zraven za en dan(da postavita šotoruser posted image ),potem gresta pa onadva domov ,mi ga pa feštamo še 1 tedenuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sej se bomo mi tudi pogrešali med sabo,ampak imamo mobiteleuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kayica24)
Neposredna povezava do sporočila: 2948
19.8.2009 10:44:56   
Čebel@
kayica........full sem vesela da je marineli vročina padlauser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2949
19.8.2009 10:51:43   
kayica24
kayica........full sem vesela da je marineli vročina padla

hvalauser posted image

Upam samo, da se prehitro ne veselim....

Lep dan vsem,pa se tipkamo pozneje...

23.2. nama je polepšala življenje lepotička Marinela...

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?