|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del
18.8.2009 15:58:28   
brkn83
ne sej ni mislu tk, ampak sama brez njega.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2851
18.8.2009 16:09:12   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83

sej vemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image se bojijo, da se punce ne bomo znašleuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sej je prav, da jih skrbi za svoje družinice...

no bi blo fino, če greš nas bo več bo bolj luštno....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 2852
18.8.2009 16:27:13   
Katjusa
kje ste a pakirateuser posted image user posted image user posted image user posted image .... za Kolumbo vem, da peče tortouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2853
18.8.2009 16:27:55   
brkn83
mogoče bi mi ga pa še uspelo prepričati. Bi še kr mal pasalo iti na morje. No sicer v soboto gremo na morje mal na izlet - na slovensko obalo.

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2854
18.8.2009 16:32:33   
Katjusa

mogoče bi mi ga pa še uspelo prepričati. Bi še kr mal pasalo iti na morje. No sicer v soboto gremo na morje mal na izlet - na slovensko obalo.

ja ti ga kr dej.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tist za en dan ni to touser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 2855
18.8.2009 16:38:12   
črticaa
tamika se nč ne čudm da me kdaj ne zastopš,..1-k slepo tpkam,...2- k pišem gorenščino z močnimi primesmi jeseniške čefurščine....trudim se da ne bi, ampak ne uspe,..... **** šola je nardila svoje,..učasih komi znam najdt pravilno slovensko besedo

uuuuu dominik se je močno okakal,..sm slišala pa je 5m stranuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 2856
18.8.2009 16:44:54   
Čebel@

če bi rada šla,pejduser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ......še birdy verjetno dol pride,pa verjetno en dan kolumbo-tko res ne bo panikeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 2857
18.8.2009 16:45:37   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

kje ste a pakirateuser posted image user posted image user posted image user posted image .... za Kolumbo vem, da peče tortouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
jaz sem tukajuser posted image  

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2858
18.8.2009 16:52:23   
TAMIKA3
mi gremo pa na sončka user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2859
18.8.2009 16:57:20   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

če bi rada šla,pejduser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ......še birdy verjetno dol pride,pa verjetno en dan kolumbo-tko res ne bo panikeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kolumbo prpele tortouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2860
18.8.2009 16:58:47   
Katjusa
majchy si že pogledala šotor:)

a hana še spi? benjamin je šel pred 20 minutami spet ajatuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2861
18.8.2009 17:11:12   
brkn83
midva sva se pa zdele najedla in greva zdej mal ven. Potem pa kosilo narediti, oz. večerjo ker moj pride domov šele ob sedmih. Bodo danes kr jagodni cmoki in češnjev kompot - se mi ni dalo nič kej druga narediti.

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2862
18.8.2009 17:12:03   
Čebel@

a hana še spi? benjamin je šel pred 20 minutami spet ajatuser posted image user posted image user posted image

hana je glihkar vstala in bova jedli......nisem še prišla do šotora.....zdele gremo mogoče kupit fotkičauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2863
18.8.2009 17:13:37   
Katjusa

midva sva se pa zdele najedla in greva zdej mal ven. Potem pa kosilo narediti, oz. večerjo ker moj pride domov šele ob sedmih. Bodo danes kr jagodni cmoki in češnjev kompot - se mi ni dalo nič kej druga narediti.

mmmm jagodni cmoki a si jih sama delala?

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 2864
18.8.2009 17:13:56   
Katjusa

hana je glihkar vstala in bova jedli......nisem še prišla do šotora.....zdele gremo mogoče kupit fotkičauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

a si ga že pregovorilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2865
18.8.2009 17:26:02   
MIHAILO
Zivjo punce...Katjusa in Majchy se pripravljajo na uzivanje na morju in komaj cakajo-Lepo,verjamem ,da boste skrajno uzivali...
Kje pa je URSA???

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 2866
18.8.2009 17:30:05   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

Zivjo punce...Katjusa in Majchy se pripravljajo na uzivanje na morju in komaj cakajo-Lepo,verjamem ,da boste skrajno uzivali...
Kje pa je URSA???

ja pa brkn in birdy greta zraven..... pa kolumbo pride.... pa upam, da še katerauser posted image user posted image user posted image user posted image

Urše je na morjuuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 2867
18.8.2009 17:35:51   
MIHAILO
tako pancam...
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 2868
18.8.2009 17:38:33   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

tako pancam...
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

kot, da bi našega gledaluser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 2869
18.8.2009 17:42:46   
brkn83

mmmm jagodni cmoki a si jih sama delala?

ja seveda, jih nikoli ne kupim.

mihailo- ful lepe slikice user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2870
18.8.2009 17:47:09   
MIHAILO
user posted image
user posted image
user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 2871
18.8.2009 19:08:52   
Čebel@
katjuša.......ja sem ga pregovorilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image smo šli v big bang (sem ga hotla takoj) pa ga niso imeli ,tko da sem ga zdele naročila preko netauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
mihailo.......mali je pravi cukeruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 2872
18.8.2009 19:19:56   
simonakr
Oj! Jest nazaj in brez dlak! user posted image user posted image user posted image

Mihajlo tko ko bi našo gledovuser posted image user posted image ona tud počez spi!

Drugač pa že mal na kup mečem da ne bo jutr preveč za pakirat. Pa še zlikat morm user posted image user posted image user posted image user posted image

se pol še javim se larisa dere in hoče vn na sprehod da se bo kaj dogajalo! user posted image

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2873
18.8.2009 20:12:40   
MIHAILO

katjuša.......ja sem ga pregovorilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image smo šli v big bang (sem ga hotla takoj) pa ga niso imeli ,tko da sem ga zdele naročila preko netauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
mihailo.......mali je pravi cukeruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hvalauser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2874
18.8.2009 20:13:54   
MIHAILO

IZVIRNO SPOROČILO: simonakr

Oj! Jest nazaj in brez dlak! user posted image user posted image user posted image

Mihajlo tko ko bi našo gledovuser posted image user posted image ona tud počez spi!

Drugač pa že mal na kup mečem da ne bo jutr preveč za pakirat. Pa še zlikat morm user posted image user posted image user posted image user posted image

se pol še javim se larisa dere in hoče vn na sprehod da se bo kaj dogajalo! user posted image

ja tko spi sam normalno ne...gre cist na drugo stran posteljice in ma noge tam kjer naj bi bila glava user posted image

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 2875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?