|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   jaz se bom en dan sam sesedla
2.6.2005 21:33:41   
mala maja
Joj morm vam mal pojamrat:zmeden::zmeden::zmeden:

A se še katera počuti tako brez energije in je tko sitna. Sem prejle ugotovila da mi gra vse na živce in da sem ratala pravi zmaj:((:((:(( Sam še vpijem, najhuje pa je da svojo jezo stresam nad svojimi miški, pa nad možekom ki revež ni nič kriv.

Vse me spravi v slabo voljo. Že zjutraj ko vstanem je letanje sem oa tja pa sem pa tja, pa naredi to pa ono. Nimam minute časa da bi se usedla dol pa v miru popila kofetka......:zmeden2::zmeden2::zmeden2: A more bit ta tempo življenja v taki hitri brzini. Kje so tisti brezkrbni časi?????
Neposredna povezava do sporočila: 1
2.6.2005 21:36:41   
Anonimen
si je treba vzeti čas.malo prej vstati se urediti v miru kafe spiti šele potem zbuditi:duda::love:pa ne bodo živčki trpeli.:kava:

(odgovor članu mala maja)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
2.6.2005 21:38:50   
Mina1
Ja, tudi jaz sem sila utrujena, pa sem drugača energična in tako.

Prvi, torej 3-letnik, ki je živ kot strela, zahteva veliko, pa piškotek tudi. Danes je bil tolk bogi, da sem mislila, da ga bo strgalo.

Kuhati sem itak skoraj nehala, enostavno ne zmorem. Pa še tele klime so mene in piškotka zdelale, sva oba bolj slaba in tako.

Ampak, tako smo hoteli oz. sva hotela, imeti dva. Pa saj je drugače lepo, ampak če sem iskrena, sem zelo fuč. Verjetno je tistim mamicam, ki imajo bolj pridene oz. pasivne otročke malo lažje:zmeden:

Hočem povedati, da pride dan ali dva, ko sem čisto na tleh, sitna, zajokam, stresam jezo na mojega, pa je tolk zlat... ampak tako pač je.

Ampak mi ni žal, da imamo doma dva črička, ki sem ju vesela najbolj na svetu.

pa-pa mina1;)

Neposredna povezava do sporočila: 3
2.6.2005 21:40:46   
ZARA
Joj,ja...men je včasih zjutraj prov slabo,ko se spomnem kaj vse mam za narest...skoz neki hitet...
Jst zjutraj vstanem vsaj uro prej,preden se Zara zbudi,da mal zadiham...rabm to pa konc!
In si tud vzamem...Sploh zdej k so jutra najlepša...
Dej probej...

Neposredna povezava do sporočila: 4
   [Brisano sporočilo]
2.6.2005 21:42:17   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 5
2.6.2005 21:43:53   
TaRe*
ja,takle mamo..:)-:)-:)-

Jaz sem tud taka:(Skoz nekaj brklam,pa spred ,pa vzad nč za pokazat...ne najdem knofa,da se ugasnem.Pa tko mi poskoči pritisk,če vsi ne skočijo takrat,ko jaz mislim,da morjo:grrr:....priznam,da mam dneve,ko me bi blo lažje nosit,kot pa prenašat:(:(

no,da ne bomo zmer descev šinfale,ne:)-:)-

Neposredna povezava do sporočila: 6
2.6.2005 21:48:10   
india
Ja, na žalost se res malo premalo zase brigamo :((.
Zara,akko naj zjutraj prej vstanem, ko pa takrat najlepše spim?? Enostavno, ne morem bit že ob 5h zjutraj auf! Mark namreč začne okrog 6h telovadit, pa če se naredim takrat, da še spim, se še vsaj polurce carta pri meni. Drugače pa ne pali in je naspidiran že navsezgodaj.

Neposredna povezava do sporočila: 7
2.6.2005 21:48:25   
Anonimen
Joooj, če jaz ne vstanem zjutraj pred Tiborjem in si ne skuham kave in njemu kakava, potem gre vse narobe. Dirkanje v napol budnem stanju res ni priporočljivo. Me takoj glava začne boleti. Daj to, daj uno, daj tretje, jaz naj pa dirkam, da bom lahko sproti ukazovala ukaze. Mi ne rata, pa tudi če tečem iz enega konca stanovanja do drugega.
Ne, saj tako dudo ni, no, malo se hecam. Čeprav bi, če se Tiborju ne bi po robu postavila, točno tako bilo. A veš, kaj lahko narediš? Jaz včasih posnemam mojega moža. Se lepo vležem na divan in malo počijem. Saj vse lepo počaka, nič se (na žalost) ne naredi samo in nič ne pobegne...

Neposredna povezava do sporočila: 8
2.6.2005 21:48:43   
Mina1
ja ker ati se je pa zdej javil:zmeden2:. Moj se ni, ker gleda TV;)

Neposredna povezava do sporočila: 9
2.6.2005 21:50:01   
india
Tud naš ati ni,ker je bil dgovor pred mojim:zmeden2::zmeden2:

Neposredna povezava do sporočila: 10
2.6.2005 21:51:04   
mala maja
Moj tud ne ker je po novem ratal vrtičkar :)-:)-:)-

Neposredna povezava do sporočila: 11
2.6.2005 21:52:25   
Anonimen
Ma to je en dripec, ki danes večkrat to napiše. Potem se mu pa fino zdi, ker vse začnemo skakat.

Neposredna povezava do sporočila: 12
2.6.2005 21:52:31   
lutka
tud pri nas je ........za znoret. Non stop nekaj delam,pa laufam sem in tja........na koncu dneva pa ugotovim,da nisem naredla nič :((:((
:duda::duda:,sta full živa......zahtevata ogromno pozornosti , Manco meče že zgodnja puberteta:zmeden:,tako da mi včasih že zjutraj pobere vso energijo :(:(:(.............

Sva se z mojim odločila,da greva v soboto za en dan na morje.....SAMA :bravo::bravo:...........moram ,drugače se mi bo še strgalo :ups::ups:

komaj čakam 9nebesa9nebesa

Neposredna povezava do sporočila: 13
2.6.2005 21:53:15   
daisy
tudi jaz sem te dni čist zdelana. pa ne tolk fizično, ampak bolj psihično, ker nimam niti 5 min zase. No o.k. priznam - moj čas je zvečer, ko eno urico visim na RR. da bi pa vstajala uro pred tamalčkom, je pa nemogoče ... že tko vstajava ob 5:30, 6:00... takrat bi jaz še kake dve urici potegnila.

mala maja, nisi edina, zgleda da je bil dons res extra naporen dan - jaz sem se jokala, kregala, piz.... vse kar si želim je urica SAMO zame.

sej po mojem se sčasoma navadiš in določene stvari opraviš hitreje , bolj rutinsko, tako da ti na koncu ostane še kak trenutek zase. :rozica:

pa lep večer

Neposredna povezava do sporočila: 14
2.6.2005 21:54:36   
nejcko

Oh, ja ... kaj naj rečem? Men se itak na momente rola.
Pravjo, da bo bolš. Ja, bi rada vedla, kdaj!

Neposredna povezava do sporočila: 15
2.6.2005 21:59:41   
gamini

No, da se vam še jaz pridružim. Po eni strani sem kar potolažena, ker vidim, da nisem edina. Včasih pa se tud men zdi, da se mi bo zmešalo. No, potem pa vidim moje tri :metulj:, ki spijo kot :angel:, pa me kar malo mine.

Trenutno pa pospravljam in sem malo skočila na RR, da vidim, kva dogaja...

Neposredna povezava do sporočila: 16
2.6.2005 21:59:41   
gamini

No, da se vam še jaz pridružim. Po eni strani sem kar potolažena, ker vidim, da nisem edina. Včasih pa se tud men zdi, da se mi bo zmešalo. No, potem pa vidim moje tri :metulj:, ki spijo kot :angel:, pa me kar malo mine.

Trenutno pa pospravljam in sem malo skočila na RR, da vidim, kva dogaja...

Neposredna povezava do sporočila: 17
2.6.2005 22:00:54   
gamini

Še zdaj sem polna delovnega elana, da kar dvojno pošto pošiljam :)-

Neposredna povezava do sporočila: 18
2.6.2005 22:07:00   
mala maja
joj ste me kar mal potolažile ker vidim da nisem edina.

Bi pa tud jaz šla sam z možekem kam pa nimam kam dat :duda: pa :muca::muca:. Tašči vseh treh ne morem obesti za vrat ni več stara 50 let da bi sfolgala sploh odkar ima ful hudo sladkorno ji tud ne zaupam :((:((:zmeden2: je zdnjič ko je bil tavelik padla v hipo in dobr da je mulček tolk brihten da jo je k seb spravu ker ni blo nobenga doma, mami nimam več, naš po cele dneve visi na bajti al pa vrtička... Tko da jih vačim sabo kamor grem. Priznam res mi največ energije vzamejo, sej pospravlam sploh ne več.
Daisy tud jaz prizna da tisto urico prosto preživim na RR namesto da bi šla malo prej spat. No pa bom danes šla, vam bom pobegnila pa čeprav nisem :zaspan::zaspan:

Neposredna povezava do sporočila: 19
2.6.2005 22:11:31   
ZARA
MISKA, jst pa z lahkoto...mi je tko fajn k odprem okno in se mal 'nadoziram' s kisikom,pol pa še s kavo...;)

Neposredna povezava do sporočila: 20
2.6.2005 22:14:30   
muki1
huh,ravno prava debata za potarnat. naj vam opišem svoj dan.zjutraj vstanem ob 5.30 in se naštimam, zbudim malo in jo pripravim za vrtec. Tu mi mož še kaj pomaga,potem akcija čez hribe in doline,da sem ob sedmih narisana za mizo in potem hvala bogu nekaj minut zame ob kavi v službi in hitrem poskoku na RR. Z delovnimi obveznostmi se bojujem do treh,potem vrtec,domov,peskovnik,crkljanje,kopanje in spanje,danes se mi je ob šestih zalepila na joško in sem z njo zaspala,ko sem hotela pobegniti se je zbudila in ni hotela več zaspati pa smo se malo igrali in zaspala je pred petnajstimi minutami. Pospravila sem nazadbje v soboto,niti žličk nimam časa oprati. Pa lep pozdrav in lahko noč:zaspan:

Neposredna povezava do sporočila: 21
2.6.2005 22:55:46   
Gina
Ja, ne vem, kaj naj ti rečem. Mene rešuje to, ker moj mali spi od 21.-h do 9.00 ali kaj podobnega. Res mi da dihat. Pa še nekaj je razlika. Moja dva ta prva sta starejša in se res praktično vse sama uštimata. Sta ful samostojna, pa tudi jaz to od njiju hočem. Sem ju bila primorana vse sorte samostojnosti in odgovornosti navadit, ker smo nekaj časa živeli sami trije, pa ni šlo drugače. Sicer mi je bilo pa najtežje v življenju, ko sem imela dva majhna otroka. Ampak ti imaš najbrž vsaj dva majhna tudi zdajle, čeprav ne vem, koliko so stari tvoji otroci. Kdaj je minilo? Čisto je minilo, ko je bila ta majhna stara 4, večji pa 6 let. In to mi je že takrat, ko je bila mala stara 2 leti, večji pa 4 eni prijateljica isto odgovorila: Ne boš še čez najhujšo fazo, dokler ni mlajši otrok 4. In tako je bilo. Zdaj mi je lažje. V bistvu imam samo enega otroka, ki me zahteva fizično ves čas, ostalim je dovolj pogovor, pa usmerjanje in crkljanje. Ni mi treba kar naprej skakat tega nafutrat, onega previt, pa enemu naštimat za jest, drugemu vezalke zavezat, pa prvega ven peljat, drugemu rit obrisat, enega obleči, pa.....saj človek nima časa niti dihat.

Ampak mine. Sigurno mine. Drži se.:):):)

Neposredna povezava do sporočila: 22
3.6.2005 0:29:49   
Annny
Maja , raiš malo rekreacije in časa zase.
lp:rozica::rozica::rozica:

Neposredna povezava do sporočila: 23
3.6.2005 5:28:34   
Anonimen
No, mismo pa "iz tahudga" ven. Ni panik, časa dovolj zase, za deca, za otroka, za rekreacijo (če bi jo hotela :zmeden:), za kafe, za hobije...

Neposredna povezava do sporočila: 24
3.6.2005 6:32:09   
Primoza
http://www.preseren.net/slo/3_poezije/37_slovo.asp

Brezskrbnih časov ni več, je pa tudi res, da je obdobje tam okrog dveh mesecev najbolj sitno. Zdržite par tednov pa bo bolje.

Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?