Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 18.8.2009 9:27:11
|
|
|
|
Katjusa
|
zdle sem pa skor bruhala ko sem kakeca previjala kot je majchy napisala, če se katera želi pridružit na kampiranu rabi sam avto šotor imamo še en tak da ni problema.....
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 18.8.2009 9:34:51
|
|
|
|
črticaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy Jst bom explodirala!!! Od 0:15 pa do zdej se je režal in niti pod razno ni zaspal!!! Sm se odločla, da niti ne grem spat, ker bom počakala, da se zbudi za jest!!! A se grem lahk zajungat??? črtica - kaj nucaš??? Povej ime rcnije, da sploh lahk vprašam!? NITROFURATOIN prašek ali sirup,...kok stane in če ga imajo hvala
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 18.8.2009 9:37:29
|
|
|
|
simonakr
|
Evo tamala zunej spi pol greva pa v Kranstrdam po plenice pa mleko pa najbrž po postlco - uni ta zložlivo k bo potem tud za stajco uporablena. Moj zunej štema, je oblačno pa je čist premočen ! Pol popoldne mam pa puljenje AAVČČČ! Sam pravjo dsa je za lepoto treba trpet - BAJE! Majchy - tazga načina si pa še nisem umislila da bi kej dobila! Bom poskusla!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 18.8.2009 9:39:03
|
|
|
|
TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa zdle sem pa skor bruhala ko sem kakeca previjala kot je majchy napisala, če se katera želi pridružit na kampiranu rabi sam avto šotor imamo še en tak da ni problema..... a si naredila test držim pesti
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 18.8.2009 9:40:31
|
|
|
|
Čebel@
|
simona....jaz pri mojmu takrat vse dosežem .........je takrat zelo dojemljiv ......samo tvojmu ne povej da si to od mene pobrala,ker me bo naslednjič v atlantisu utopil
< Sporočilo je popravil majchy23 -- 18.8.2009 9:41:22 >
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 18.8.2009 9:42:58
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa zdle sem pa skor bruhala ko sem kakeca previjala kot je majchy napisala, če se katera želi pridružit na kampiranu rabi sam avto šotor imamo še en tak da ni problema..... a si naredila test držim pesti ne nisem in tud ne bom še ker še ni čas..... je ne pričakujem tam nekje do 4.9 (po zadnjih dolgih ciklusih) hvala za pestke jih bom porabla ko bom delala test (ko bo čas za to in ko bo upanje da je )
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 18.8.2009 9:44:29
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 simona....jaz pri mojmu takrat vse dosežem .........je takrat zelo dojemljiv ......samo tvojmu ne povej da si to od mene pobrala,ker me bo naslednjič v atlantisu utopil punce.... punce..... jst največ dosežem v porodni sobi sem mu rekla ko se je beni rodil če bomo mel še enega (prej je reku, da več k 2 ne) no in takoj po porodu je prvolu še v enega
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 18.8.2009 9:47:11
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 simona....jaz pri mojmu takrat vse dosežem .........je takrat zelo dojemljiv ......samo tvojmu ne povej da si to od mene pobrala,ker me bo naslednjič v atlantisu utopil punce.... punce..... jst največ dosežem v porodni sobi sem mu rekla ko se je beni rodil če bomo mel še enega (prej je reku, da več k 2 ne) no in takoj po porodu je prvolu še v enega pol bi mogla pa jaz še dolgo čakat na fotkiča
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 18.8.2009 9:51:38
|
|
|
|
TAMIKA3
|
majchy... tristan ti sporoča , da ima dva zobka; prvi 7.8 in drugi 18.8. moj ptiček skrbi, da ne boš brez dela
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 18.8.2009 9:52:51
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 simona....jaz pri mojmu takrat vse dosežem .........je takrat zelo dojemljiv ......samo tvojmu ne povej da si to od mene pobrala,ker me bo naslednjič v atlantisu utopil punce.... punce..... jst največ dosežem v porodni sobi sem mu rekla ko se je beni rodil če bomo mel še enega (prej je reku, da več k 2 ne) no in takoj po porodu je prvolu še v enega pol bi mogla pa jaz še dolgo čakat na fotkiča prej bi mogla na to mislt pa bi mu tam kr spisek prebrala... drgač pa take stvari morem pa jst nazaj držat mi je včeraj prišel z idejo, da bi si kupu novo kamero k pride čez 1000€ in imamo kamero pa je sploh ne uporabljamo a on bi imel novo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 18.8.2009 9:53:16
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 majchy... tristan ti sporoča , da ima dva zobka; prvi 7.8 in drugi 18.8. moj ptiček skrbi, da ne boš brez dela čestitamo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 18.8.2009 9:54:21
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 majchy... tristan ti sporoča , da ima dva zobka; prvi 7.8 in drugi 18.8. moj ptiček skrbi, da ne boš brez dela bravo za novga zobka se mu zahvaljujem ker me zaposluje kar tako naprej
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 18.8.2009 9:55:28
|
|
|
|
Katjusa
|
PUNCE DANES IN JU3 ŠE ČAKAM NA SLIKICE.... POŠLJITE JIH NA bpkatja2@gmail.com S PRIPISOM IMENA OTROČKA IN NICKA
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 18.8.2009 9:55:51
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 simona....jaz pri mojmu takrat vse dosežem .........je takrat zelo dojemljiv ......samo tvojmu ne povej da si to od mene pobrala,ker me bo naslednjič v atlantisu utopil punce.... punce..... jst največ dosežem v porodni sobi sem mu rekla ko se je beni rodil če bomo mel še enega (prej je reku, da več k 2 ne) no in takoj po porodu je prvolu še v enega pol bi mogla pa jaz še dolgo čakat na fotkiča prej bi mogla na to mislt pa bi mu tam kr spisek prebrala... drgač pa take stvari morem pa jst nazaj držat mi je včeraj prišel z idejo, da bi si kupu novo kamero k pride čez 1000€ in imamo kamero pa je sploh ne uporabljamo a on bi imel novo si me predstavljaš med porodom ko mu z listka berem kaj vse bi mela? midva imava tudi kamero,pa kar pozabljava nanjo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 18.8.2009 9:56:56
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa PUNCE DANES IN JU3 ŠE ČAKAM NA SLIKICE.... POŠLJITE JIH NA bpkatja2@gmail.com S PRIPISOM IMENA OTROČKA IN NICKA hedvigi sem poslala ZS in mi je napisala da ti bo poslala slike in da se bo probala tudi tukaj oglasit
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 18.8.2009 9:57:42
|
|
|
|
Čebel@
|
jaz spet shuko pogrešam!!!!
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 18.8.2009 9:58:33
|
|
|
|
TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 simona....jaz pri mojmu takrat vse dosežem .........je takrat zelo dojemljiv ......samo tvojmu ne povej da si to od mene pobrala,ker me bo naslednjič v atlantisu utopil punce.... punce..... jst največ dosežem v porodni sobi sem mu rekla ko se je beni rodil če bomo mel še enega (prej je reku, da več k 2 ne) no in takoj po porodu je prvolu še v enega pol bi mogla pa jaz še dolgo čakat na fotkiča prej bi mogla na to mislt pa bi mu tam kr spisek prebrala... drgač pa take stvari morem pa jst nazaj držat mi je včeraj prišel z idejo, da bi si kupu novo kamero k pride čez 1000€ in imamo kamero pa je sploh ne uporabljamo a on bi imel novo si me predstavljaš med porodom ko mu z listka berem kaj vse bi mela? midva imava tudi kamero,pa kar pozabljava nanjo saj bi šlo. mi2 sva zbirala ime kar med popadki, še dobro, da ni dolgo trajalo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 18.8.2009 9:59:51
|
|
|
|
TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa PUNCE DANES IN JU3 ŠE ČAKAM NA SLIKICE.... POŠLJITE JIH NA bpkatja2@gmail.com S PRIPISOM IMENA OTROČKA IN NICKA katjuša si dobila moj mail sem kar dva poslala, mi že emšo dela
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 18.8.2009 10:00:21
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 simona....jaz pri mojmu takrat vse dosežem .........je takrat zelo dojemljiv ......samo tvojmu ne povej da si to od mene pobrala,ker me bo naslednjič v atlantisu utopil punce.... punce..... jst največ dosežem v porodni sobi sem mu rekla ko se je beni rodil če bomo mel še enega (prej je reku, da več k 2 ne) no in takoj po porodu je prvolu še v enega pol bi mogla pa jaz še dolgo čakat na fotkiča prej bi mogla na to mislt pa bi mu tam kr spisek prebrala... drgač pa take stvari morem pa jst nazaj držat mi je včeraj prišel z idejo, da bi si kupu novo kamero k pride čez 1000€ in imamo kamero pa je sploh ne uporabljamo a on bi imel novo si me predstavljaš med porodom ko mu z listka berem kaj vse bi mela? midva imava tudi kamero,pa kar pozabljava nanjo saj bi šlo. mi2 sva zbirala ime kar med popadki, še dobro, da ni dolgo trajalo mi2 sma se tud med porodom odločala okol imena.... me neki je blo treba delat tisti 2 uri k smo bli v porodni
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 18.8.2009 10:00:41
|
|
|
|
TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 jaz spet shuko pogrešam!!!! kaj pa je z majem
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 18.8.2009 10:00:43
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 simona....jaz pri mojmu takrat vse dosežem .........je takrat zelo dojemljiv ......samo tvojmu ne povej da si to od mene pobrala,ker me bo naslednjič v atlantisu utopil punce.... punce..... jst največ dosežem v porodni sobi sem mu rekla ko se je beni rodil če bomo mel še enega (prej je reku, da več k 2 ne) no in takoj po porodu je prvolu še v enega pol bi mogla pa jaz še dolgo čakat na fotkiča prej bi mogla na to mislt pa bi mu tam kr spisek prebrala... drgač pa take stvari morem pa jst nazaj držat mi je včeraj prišel z idejo, da bi si kupu novo kamero k pride čez 1000€ in imamo kamero pa je sploh ne uporabljamo a on bi imel novo si me predstavljaš med porodom ko mu z listka berem kaj vse bi mela? midva imava tudi kamero,pa kar pozabljava nanjo saj bi šlo. mi2 sva zbirala ime kar med popadki, še dobro, da ni dolgo trajalo .........jaz sem bila med popadki in porodom tiho(se mi ni dalo čvekati) ..........sem se pa po porodu pogajala da bi bila HANNA,pa mojmu ni všeč dvojni N
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 18.8.2009 10:01:58
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 jaz spet shuko pogrešam!!!! kaj pa je z majem kar naprej ima revček operacije
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 18.8.2009 10:02:24
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa PUNCE DANES IN JU3 ŠE ČAKAM NA SLIKICE.... POŠLJITE JIH NA bpkatja2@gmail.com S PRIPISOM IMENA OTROČKA IN NICKA katjuša si dobila moj mail sem kar dva poslala, mi že emšo dela ne nisem od tebe nič dobla
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 18.8.2009 10:04:31
|
|
|
|
TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 simona....jaz pri mojmu takrat vse dosežem .........je takrat zelo dojemljiv ......samo tvojmu ne povej da si to od mene pobrala,ker me bo naslednjič v atlantisu utopil punce.... punce..... jst največ dosežem v porodni sobi sem mu rekla ko se je beni rodil če bomo mel še enega (prej je reku, da več k 2 ne) no in takoj po porodu je prvolu še v enega pol bi mogla pa jaz še dolgo čakat na fotkiča prej bi mogla na to mislt pa bi mu tam kr spisek prebrala... drgač pa take stvari morem pa jst nazaj držat mi je včeraj prišel z idejo, da bi si kupu novo kamero k pride čez 1000€ in imamo kamero pa je sploh ne uporabljamo a on bi imel novo si me predstavljaš med porodom ko mu z listka berem kaj vse bi mela? midva imava tudi kamero,pa kar pozabljava nanjo saj bi šlo. mi2 sva zbirala ime kar med popadki, še dobro, da ni dolgo trajalo .........jaz sem bila med popadki in porodom tiho(se mi ni dalo čvekati) ..........sem se pa po porodu pogajala da bi bila HANNA,pa mojmu ni všeč dvojni N se nisva prej zedinila kako bo ime, pa sva se morala v porodni me je vprašal, če je že konec popadka, da se pogajava naprej
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 18.8.2009 10:05:12
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa iz previdnosti bom naredila seznam tistih, ki ste mi poslale slikice.... pikica_82 Mlea Malaflobe Rackova Barbara Balonchy Claud Majchy Urša08 Raisa Simonakr Milči Timy Rebeka84 Sunny Kolumbo Mihailo Črticaa Cita Lilcha tanci29 Maksi Brkn83 Če katera manjka pomeni, da mi ni poslala al pa sem jst kej zgrešila, ker je blo vmes kr nekaj povpraševanja tud po slikah iz srečanja.... se opravičujem..... torej vse k niste na seznamu do srede čakam na fotke vaših sončkov na mail bpkatja2@gmail.com pa prosim pripišite nick in ime otročka (se dogaja, da katera ne napiše potem pa iščem in gnjavim nazaj, vseh si žal ne morem zapomnt)
< Sporočilo je popravil Katjusa -- 18.8.2009 10:08:19 >
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?