felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 IZVIRNO SPOROČILO: felix7 ma, sem se zdaj namučila, da sem našla zadnji seznam za piknik... No, vsaj upam, da je to tazadnji, pa da katera ne manjka na seznamu. Dodala sem še Nobady. Nobady, zraven tebe sem napisala pivo ali sadje. Predlagam namreč, da počakamo, če bo Taši šla na piknik. Če pride, potem prinesi sadje, če pa ne pride, nam pa manjka ena za pivo Zdaj se nam počasi oblikuje končno število udeležencev in lahko začnemo razmišljati o količinah. Trenutno kaže takole: 18 žensk 17 moških 28 otrok 1 pes moje razmišljanje glede količin: za pivo so zadolžene kar 4, predlagam, da vsaka prinese 2x six pack 0,33 l, Trezika in Taša Laško, Steffi in Trinity Union. Sok in voda - six pack po 1,5 l. Jaz bom prinesla nekaj kg nektarin, kar se lubenice tiče, je verjetno ena velika oz. dve manjši dovolj. Pri pecivu itak ni nobene znanosti, prinesete, kar spečete Trinity, ti imaš v seznamu pivo in še lubenico. A ti pivo črtamo, pa ga raje pišemo Nobady? Rada bi, da se stroškovno obremeni vse udeležnce kolikor toliko enakomerno. Evo, zdaj me pa zbombandirajte z mnenji No tole sem iskala ja ... če Nobady nima kaj proti bi ji jaz raje odstopila lubenico in nož (ker bomo v soboto na poroki, pol pa pri tašči prespimo in šibamo v nedeljo naprej na piknik, pa mi je lažje za pivo pokrbet, ker če ga pozbim ga še zmri lahko na zadnji črpalki kupim , sam predlog)drugače pa mi ni panike oboje prinest meni je itak vseeno, samo Nobady pošlji ZS, da ne bo kakšne zmede