anchy_
|
IZVIRNO SPOROČILO: miapia IZVIRNO SPOROČILO: anchy_ ne vem no, tle skoraj vsi pljuvate po frogu, pa je revež samo vprašal če se pač zdi to fer, da ima zgolj ženska možnost odločitve. Če ga je speljala na led in mora sedaj pač celo življenje nosit se s tem. Se strinjam, kriva sta oba, odgovorna prav tako, ampak če mu je ona v osnovi lagala in posledično sta bila zaradi tega manj previdna, v tem primeru ni on čist nč kriv. Ja, lahko bi vseeno uporabil kondom, ker je očitno, da ni nobenmu za verjet. Tako da če ona kljub dejstvu, da ne želi otroka, le-tega obdrži in če se on odpove pravicam (kolikor sem prebrala, ima namen po svojih zmogljivostih plačevati za otroka), ne želi imeti kontaktov z njo, je to tako njegova odločitev kot njena, da ima otroka. Naj ga pusti pri miru in to je to. Če lahko on njeno odločitev spoštuje, je edino pravilno, da tudi ona njegovo. Ne rabite pa zato pljuvat po njem, odprite si novo temo in si tam dajte duška. Ne vem, kalbo in njemu podobni, eni pač plačujejo za napake in jih obžalujejo, pa zato še ne pomeni da so slabi ljudje. Kot vidim imaš blog, pa tam piši svoje mnenje, ne pa tle revežu k mu je že itak bad še bolj slabo vest zbujat. Madona, če bi bli v srednjem veku bi ga še linčal, tako se obnašate. anchy, tudi jaz se ti pridružujem, čeprav sem v takem smislu tudi ves čas pisala, pa so letele samo kritike. Tukaj so vsi popolni in perfektni. Vsaj tako se jim zdi. Napisala si pa zelo v redu in za moje pojme, upoštevajoč situacijo in vse razmere, edino pravilno. Če mora moški imeti dolžnost, naj ima pa še pravico. ja napisala sem kot se mi je zdelo oz. kot jaz razmišljam. Hvala, da še nekdo tako misli. Ja itak vsi najlažje sam čez druge tolčejo, sebe pa ne vidijo. Tako je najlažje. Jst pa tega ne prenesem, ok, je res da ima vsak pravico do mnenja in vse, ampak naj se potem pove mnenje, ne pa obsojat človeka, k je že itak v težki situaciji.