|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 2. del
17.8.2009 11:33:13   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488
Pa ne pozabit kopalk od moža user posted image Jst sem jih, pol si je mogu pa na fati pošti ene kupit user posted image

tega pa res ne smem pozabit,... ker naš bi to razumel, da gremo na nudistično:))

komarji, ja, se bom pripravila na boj proti tem teroristom! krvosesi!

(odgovor članu maja1488)
  Neposredna povezava do sporočila: 4076
17.8.2009 11:33:49   
Anonimen
Ojla

pri nas malo laufamo sem in tja. Je mel ati rojstni dan, pa tako...pa na tenis pa ne vem kam še vse. Sva začela športat...hihihi....kaki luzer semuser posted image , mah bo že boljše. Živa sem malo muči s krči...pa naj mi še kir reče, da nimajo kapljice nič s tem. Spet sem nehala z nimi, ker smo mel čez vikend fino epizodo dretja. Vsak dan neki...valda bo kamlu to prerastla.

IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

je dal dve leseni kocki eno na drugo in rekel, da sem to jaz, potem pa je začel graditi še bolnišnico in rekel, da grem v bolnico. sem ga vprašala, zakaj moram tja, je odvrnil po dojenčka... in sem rekla, no prav, pa greva z Urbanom v bolnišnico in on odkima ne, z novim dojenčkom,...
očitno bom po morju res morala preveriti, v kakšnem stanju je moje telo!

hehe kar preveri. Men je en mali takole našo Živo napovedal lani poleti. Otroci že vejo!

Drugače pa.....kej novega? Pri nas nič posebnega....

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4077
17.8.2009 11:35:14   
pokica_
Hellow!

Bo danes spet vroče očitno! user posted image  Men že ta vročina res preseda, komaj čakam jesen. user posted image  Najlepše obdobje leta, pisano, barvasto!

Anej spi, nekaj se zbuja vmes, pa kobaca, se je s pleničko čist pokril. user posted image  

Maja1488, to smo se cepili za vse otroške bolezni (ošpice, davica, oslovski kašelj...+rotavirus 1. doza), naslednjo dozo mamo pa 16.sept.

A vaši user posted image tudi v sanjah pol jokcajo? Anej velikrat joka, pa pol neha kr sam jokat. Če bi šla zraven takoj, bi se sam zbudil, pa ga pustim, da vidim kake vrste jok je. user posted image  

Mamice, kdaj boste pa začele z uvajanjem GH? Pr 4. mes, prej...ali šele pr 6. mes?

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 4078
17.8.2009 11:36:00   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

bom...zdej je reku da raje placa kazen kot pa nam regrese nakaze...ni problema...ampak bo se zmer regres placu

user posted image user posted image user posted image  pa kaj je s tem človekom user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KatMat)
  Neposredna povezava do sporočila: 4079
17.8.2009 11:36:03   
Anonimen
o bog...bo treba malo več na RR viset...kako tipkanje je pa to zdaj blo????? Kristus...same napake...do službe se moram v red spravit, ker takole pa ne morem tipkat..helooo?? WTF?!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4080
17.8.2009 11:37:04   
Anonimen
pokica_ sem Urbanu danes dala pol žličke jogurta, me je gledal kot boga in njegove učke "še še!" kaj več dobi šele po šestem mesecuuser posted image

(odgovor članu pokica_)
  Neposredna povezava do sporočila: 4081
17.8.2009 11:38:21   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: pokica_

A vaši user posted image tudi v sanjah pol jokcajo? Anej velikrat joka, pa pol neha kr sam jokat. Če bi šla zraven takoj, bi se sam zbudil, pa ga pustim, da vidim kake vrste jok je. user posted image  

Mamice, kdaj boste pa začele z uvajanjem GH? Pr 4. mes, prej...ali šele pr 6. mes?

Ja, naša tudi joka v spanju...mogoče se jim kaj sanja. Hitro neha. Čeprav Živa zajoka tako žalostno, da ne moreš samo poslušat. Grem pa jo malo pocartam, pa je hitro mimo.

Ja to slednje mene tudi zanima. Pravijo, da otroci, ki so na flaški lahko prej probajo. Torej?

(odgovor članu pokica_)
  Neposredna povezava do sporočila: 4082
17.8.2009 11:39:01   
ledenka

jokcanje - pri nočnem spanju počakam kako minuto, ponavadi neha sam. pri dnevnem spanju grem takoj k njemu, pomaga, če potegne pakrat mleko in spi naprej

uvajanje GH - načrtujem nekje po 5. mesecu, bolj proti 6. najprej menda riževo kašico, tako so nova navodila. sicer pa pride takrat tudi patronažna (vsaj naša) in bo dala podrobnejša navodila. moj mali se sicer najbolj oblizuje pri zrezkih user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 4083
17.8.2009 11:40:11   
ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

bom...zdej je reku da raje placa kazen kot pa nam regrese nakaze...ni problema...ampak bo se zmer regres placu

user posted image user posted image user posted image  pa kaj je s tem človekom user posted image user posted image user posted image

ta tvoj šef je pa res user posted image user posted image user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4084
17.8.2009 11:40:37   
Anonimen
tako - oborožena z urinom in blatom grem v ZD,... upam, da Oskar ne bo kričal, da ne da svoje krvi,...
lepo se imejte!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4085
17.8.2009 11:42:14   
ledenka

tako - oborožena z urinom in blatom grem v ZD,... upam, da Oskar ne bo kričal, da ne da svoje krvi,...
lepo se imejte!

uživaj user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4086
17.8.2009 11:44:02   
PapuaNG
pozdravček,

sem včeraj malo za nazaj prebirala in nekje proti koncu obupala user posted image Naš se je pa danes spet že ob 3:40 zbudil, pa potem ob pol sedmih...sicer je res, da je šel prej spat, tko da 7 ur v kosu je bilo. Pa še moji ta stari so prišli zvečer in so se na vsak način hoteli še mal z njim ukvarjat, tako da ni šel direkt po futranju spat. No ja, upam,da bo danes bolje. Sicer je pa itak priden, tako da ni panike. Sem mu prejle kratke pravljice pa pesmice brala in slikice kazala in je prav užival. Je skos brcal od veselja user posted image Mu bom vsak dan malo brala, da se navadi. Imam tut neke pravljice v hrvaščini, tako da bomo kar multilingualni user posted image

Sem na morju brala eno fino knjigo - 'v vrtcu bo morda že prepozno' od ustanovitelja sony-ja in je super. Je notri razloženo, da se 50% možganov razvije v prvih 6 mesecih, ter 80% do tretjega leta starosti in je ravno zato to kritičen čas za razvijanje domišljije, inteligence in vsega povezanega.

Sva šla pa včeraj spet malo na sprehod čez žale in sva zavila tudi na tisti del, kjer imajo raztros pepela in je blo na enem delu ful igračk pa ena otroška risbica. Ne vem, a je tisti del namenjen otrokom ali pa je samo kak otrok bil tam ratresen, ampak mi je bila že sama misel na tega otroka tako žalostna, da sem se kr zjokalauser posted image Me zdej vsakič, ko vidim ali slišim,da je kak otrok umrl, prizadene. Si sploh ne predstavljam, da bi se tamalemu kaj zgodilo....sej vem, da je o tem najbolje sploh ne razmišljat, a hočeš nočeš včasih tako pride...

Sem mu pa začela dajat ad3 kapljice in zaenkrat je ok. Sem mu včeraj dala dve kaljici, pa je čez par minut mal bruhnil, tako da sem mu potem še enkrat eno dala. Danes sem mu pa raje pred dojenjem, tako da ni možno, da bi zbruhal.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4087
17.8.2009 11:52:37   
pokica_
IZVIRNO SPOROČILO: Majch

Ja, naša tudi joka v spanju...mogoče se jim kaj sanja. Hitro neha. Čeprav Živa zajoka tako žalostno, da ne moreš samo poslušat. Grem pa jo malo pocartam, pa je hitro mimo.

Ja to slednje mene tudi zanima. Pravijo, da otroci, ki so na flaški lahko prej probajo. Torej?

Pol je pa to jokcanje nekaj običajnega.

P pravijo, da dojenčki hranjeni po flaški lahko začnejo že pr 4. mes, menda. Jst bom ziher začela pr 4. mes, počasi, postopoma. Z zelenjavnimi, sadnimi kašicami, gresom in riževimi kosmiči.

Drugače pa so naše mame že začele uvajat GH že s 3. mes. Kako se časi spreminjajo, ane? user posted image  Si ne predstavljam do 6. mes ga hranit samo z mlekom, ker ga že zdaj včasih ful zavrača,...je lačen, mu dam mleko,...pa začne jokat,..pa pol ga moram umirit, pa čez en čas mu spet ponudim, pa je. A ni to malo čudno??? user posted image  Prav histeričen jok,...se izteguje, pa maha z rokami, odriva flaško,...čez nekaj min pa si premisli in je! user posted image

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4088
17.8.2009 11:55:09   
lake
Sva iz trgovine, je vroče da se zuni ne da zdržat. Me je prejle mami klicala da st nekje na pod Mangrtom, kjer je lepo 12 stopinj, mal pihlja, bom se kr preselila na eno planino čez poletje.

Moja se včasih zbudi z histeričnim jokom. Gosto hrano bom pa pomoje začela uvajat pri 5-ih mesecih, čeprov se že zdej ful jeziček ven daje ko kdo je in čist otrpne zraven.

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 4089
17.8.2009 12:04:16   
zmajama
pozdravljene,

mal vas preberem za nazaj, velik pa tudi ne, se mi ne da. Sploh več ne morem sledit kaj dogaja na RR, zadnji čas, da se moj spravi v službo, ker je skos na tem compu, pa tečen že sam sebi, nam ostalim pa še bolj.

pri nas je pa spet vroče ko user posted image , pol pa še cesto asfaltirajo in grozno smrdi.

Tai je že pravi falot :) se skos samo gor dviguje, da bi on že sedel. Spimo pa tudi lepo celo noč user posted image user posted image , zdaj se je cel teden zbujal zjutraj ob 5.54, točno na minuto, pa se najedel, pol pa še do kakih pol osmih zaspančkal. Sem pa mu zdaj nehala dajat antiflat kapljice, da vidmo če bojo kaki krčki še.

jokcanje, je enih parkrat sred noči začel ful jokat, pa pridem do njega v sobico, pa lepo spi naprej, kot da ni nič blo, se mu verjetno kaj sanja user posted image .

uvajanje GH
bomo pa mi začeli po 6. mescu, zaenkrat še imam dovolj mleka, pa še naj kar to je, sicer mu je že ful zanimivo ko midva jeva, naju vedno opazuje, nobene žlice ki gre v usta ne spregleda user posted image je pa mi mami ravno včeraj pravla, da sem jaz pri treh mescih že žemljico jedla (sam skorjico) sam da je bil mir user posted image

k.tja sem bila jaz tud malo živčna, če se je mogoče kaj prijelo. Pa sem nardila test, pa je sam eno črtico pokazalo. Ma sem si oddahnila, sicer se ne bi branla še ene male pupe, sam je še prehitro, bomo še mal počakali.

aja, sem pozabila, naslednji pregled imamo 8.9..

uživajte, pa se še kaj javim, ko pridem do računalnika.

< Sporočilo je popravil zmajama -- 17.8.2009 12:07:24 >

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 4090
17.8.2009 12:13:36   
mama11
se mi zdi, kot da na vsaki strani zgoraj tipam š**** od trojkicuser posted image ... kaj ne prideta najprej spodnji enici?

Aha, trojke pridejo šele okoli 18. meseca - enke, dvojke, štirke in potem trojke... ni pa nujno.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4091
17.8.2009 12:17:37   
Blueeyes

IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

O Blue. Kako je blo?

kje??????

A nisi ti nekam šla za vikend? No morda sem kej zamešala user posted image

ne, doma smo bli... pa tašča je bila pri nas za vikend user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 4092
17.8.2009 12:21:39   
Blueeyes

jz pr 4.mes.. že zdej ji dajem mal banane, pa ji je full všeč, pa jogurti so ji tud všeč - bravo, to ma po mami - k ati nič od tega ne mara user posted image

se je prej tok posrala, da se mi ni dalo jo z robčki umivat, k bi zihr pol paketa ponucala.. sem šla kr pod tuš z njo, pa ji je full všeč k jo še masira zraven..,se je prov naglas smejala

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 4093
17.8.2009 12:27:20   
Blueeyes
ČE MOGOČE KATERO ZANIMA

http://www.ivz.si/index.php?akcija=novica&n=1782

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4094
17.8.2009 12:54:29   
Dudica1
povejte mi kaj naj si kupim za oblečt za na poroko???...al je ok če mam bele hlače in črno tuniko z belimi rožicami (malo vidne) user posted image ...kva nej mam pa obut??user posted image user posted image user posted image ...zmešal se mi bo 

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 4095
17.8.2009 13:00:40   
Dudica1
blue a se boš mogoče ti vpisala kot prva pod majčice 2010user posted image user posted image user posted image user posted image
k glih vidm da si začela temouser posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4096
17.8.2009 13:03:32   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

blue a se boš mogoče ti vpisala kot prva pod majčice 2010user posted image user posted image user posted image user posted image
k glih vidm da si začela temouser posted image

ne ne, sem odprla k jih že nestrpno pričakujem.. joj eno leto je že naokoli... ne morm vrjet user posted image  user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4097
17.8.2009 13:04:05   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

povejte mi kaj naj si kupim za oblečt za na poroko???...al je ok če mam bele hlače in črno tuniko z belimi rožicami (malo vidne) user posted image ...kva nej mam pa obut??user posted image user posted image user posted image ...zmešal se mi bo 

čigava poroka pa je

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4098
17.8.2009 13:04:52   
Blueeyes
dudi čestitam za 3 mesece in 3 tedne user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 4099
17.8.2009 13:09:04   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

dudi čestitam za 3 mesece in 3 tedne user posted image  user posted image  user posted image

aja hvala,hvala...sej sploh ne spremljam tolk user posted image
Poroka je pa od bratranca od mojga

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 4100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?