zmajama
|
pozdravljene, mal vas preberem za nazaj, velik pa tudi ne, se mi ne da. Sploh več ne morem sledit kaj dogaja na RR, zadnji čas, da se moj spravi v službo, ker je skos na tem compu, pa tečen že sam sebi, nam ostalim pa še bolj. pri nas je pa spet vroče ko , pol pa še cesto asfaltirajo in grozno smrdi. Tai je že pravi falot :) se skos samo gor dviguje, da bi on že sedel. Spimo pa tudi lepo celo noč , zdaj se je cel teden zbujal zjutraj ob 5.54, točno na minuto, pa se najedel, pol pa še do kakih pol osmih zaspančkal. Sem pa mu zdaj nehala dajat antiflat kapljice, da vidmo če bojo kaki krčki še. jokcanje, je enih parkrat sred noči začel ful jokat, pa pridem do njega v sobico, pa lepo spi naprej, kot da ni nič blo, se mu verjetno kaj sanja . uvajanje GH bomo pa mi začeli po 6. mescu, zaenkrat še imam dovolj mleka, pa še naj kar to je, sicer mu je že ful zanimivo ko midva jeva, naju vedno opazuje, nobene žlice ki gre v usta ne spregleda je pa mi mami ravno včeraj pravla, da sem jaz pri treh mescih že žemljico jedla (sam skorjico) sam da je bil mir k.tja sem bila jaz tud malo živčna, če se je mogoče kaj prijelo. Pa sem nardila test, pa je sam eno črtico pokazalo. Ma sem si oddahnila, sicer se ne bi branla še ene male pupe, sam je še prehitro, bomo še mal počakali. aja, sem pozabila, naslednji pregled imamo 8.9.. uživajte, pa se še kaj javim, ko pridem do računalnika.
< Sporočilo je popravil zmajama -- 17.8.2009 12:07:24 >
|