Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 17.8.2009 12:34:23
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa ja mi2 bi potrebovale eno ono sportbili torbo kakšno? a veš tista risanka k je bla sportbili (ne vem kak se prav napiše) k je mel tako torbo pa vse not od avta dalje
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 17.8.2009 12:35:20
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Ajvy, Katjuša Majcy čist u akciji ...... ....men se dons nč ne da......pa še obiske mam in se še kopat ne morem vroče za znoret....tastar bo šel verjetno spet na njivo....neki morm pogruntat...... Grem zdej gledat, kaj bo za kosilo... imava hude priprave jaz svoj obisk še čakam-upam da ne pride glih na morju ....in kaj moraš pogruntat? mene pa moja heca.... sicer bi jo naj po zadnjih ciklusih dobila v zečetku septembra vendar me že par dni zvija in včeraj sem imela mal rjavega izcedka sam če bi zdej že bla je pa spet mal hiter ker sem imela zadnjo 26.7. če bo pa na morju pol pa res nimam sreče z morjem ker sem zadnjo dobila ravno ko smo šli na morje drgač pa imam to menstrualno skodelico in sme ful zadovolna na morju sploh nisem vedla da mam jaz jo bom verjetno res drug teden dobila
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 17.8.2009 12:37:06
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa ja mi2 bi potrebovale eno ono sportbili torbo kakšno? a veš tista risanka k je bla sportbili (ne vem kak se prav napiše) k je mel tako torbo pa vse not od avta dalje jaz sem malo mlajša od tebe,in se ne spomnim te risanke samo bi bilo pa fajn da bi jo imeli če lahko vse notri pospraviš pol bi lahko še desce sabo vzele
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 17.8.2009 12:39:05
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa ja mi2 bi potrebovale eno ono sportbili torbo kakšno? a veš tista risanka k je bla sportbili (ne vem kak se prav napiše) k je mel tako torbo pa vse not od avta dalje jaz sem malo mlajša od tebe,in se ne spomnim te risanke samo bi bilo pa fajn da bi jo imeli če lahko vse notri pospraviš pol bi lahko še desce sabo vzele če bi lahko dece s sabo vzele pol pa nebi blo težav s plecem k b ti mela avto al pa mi 2
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 17.8.2009 12:40:29
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa ja mi2 bi potrebovale eno ono sportbili torbo kakšno? a veš tista risanka k je bla sportbili (ne vem kak se prav napiše) k je mel tako torbo pa vse not od avta dalje jaz sem malo mlajša od tebe,in se ne spomnim te risanke samo bi bilo pa fajn da bi jo imeli če lahko vse notri pospraviš pol bi lahko še desce sabo vzele če bi lahko dece s sabo vzele pol pa nebi blo težav s plecem k b ti mela avto al pa mi 2 ja pol bi šla midva z đipom
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 17.8.2009 12:55:28
|
|
|
|
simonakr
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa majchy sej si vidla kak prtlažnik je in not mormo spravt..... mizo 3 stole, gobo (120x200), šotor hladilno torbo (za sedeži k hana in beni še tak nimata nog dol) prtljago (vajn kufer pa naš kufer) spalke, 2 vozička posodo (ne bom vzela veliko sam nekaj pa mora bit) če šotor nima v predprostiru podna še za tja neki paviljon in napihljive blazine za spat (vsaj zame in odvisno kaj boš vzela ti) pa pol verjetno še en kup drobnarij (bazenček, namesto stajice, da ne bosta skos v vozičku) to kar je z debelo bo mogoče šlo v kovček na strehi... ma bo kr eno zakomplicirano pakiranje Če bosta vse notr spravle in uspele normalno sedet
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 17.8.2009 12:58:37
|
|
|
|
simonakr
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 katjuša.......glej kaj sem najla: http://www.genspot.com/Video/ShowVideo.aspx?video_id=38767 ti si faca si mogoče našla kje se da to kupit O hudo kolk stara risanka! Pa se jo spomnem! Katjuša mislm da se jo na gori Olimp dobit! Kaj pa ti pravš?
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 17.8.2009 12:59:45
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: simonakr IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa majchy sej si vidla kak prtlažnik je in not mormo spravt..... mizo 3 stole, gobo (120x200), šotor hladilno torbo (za sedeži k hana in beni še tak nimata nog dol) prtljago (vajn kufer pa naš kufer) spalke, 2 vozička posodo (ne bom vzela veliko sam nekaj pa mora bit) če šotor nima v predprostiru podna še za tja neki paviljon in napihljive blazine za spat (vsaj zame in odvisno kaj boš vzela ti) pa pol verjetno še en kup drobnarij (bazenček, namesto stajice, da ne bosta skos v vozičku) to kar je z debelo bo mogoče šlo v kovček na strehi... ma bo kr eno zakomplicirano pakiranje Če bosta vse notr spravle in uspele normalno sedet bomo bomo drgač bomo pa vse rastavli..... sedeži pa motrjo bit frej..... mogoče bomo sam kej mel pri majchinih nogah ma ne se hecam razn osebnih torbic in pjače za otroke
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 17.8.2009 13:00:56
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: simonakr IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 katjuša.......glej kaj sem najla: http://www.genspot.com/Video/ShowVideo.aspx?video_id=38767 ti si faca si mogoče našla kje se da to kupit O hudo kolk stara risanka! Pa se jo spomnem! Katjuša mislm da se jo na gori Olimp dobit! Kaj pa ti pravš? men je blo vedno to fajn gledat k si gledu kaj bo iz torbe potegnu
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 17.8.2009 13:03:53
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 katjuša.......glej kaj sem najla: http://www.genspot.com/Video/ShowVideo.aspx?video_id=38767 ti si faca si mogoče našla kje se da to kupit sigurno lahko potegneš z neta dol
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 17.8.2009 13:04:05
|
|
|
|
BarbaraGS
|
o punce dober dan :) vidim da ste ze v pakiranju za kampiranje. Dobre ste...jaz si se ne upam s tamalo. Po prvem dopustuvanju bo verjetno malo lazje, zdaj pa si res ne znam predstavljat kako naj bi to izpadlo s tako malim dojenckom. Noci so pri nas se vedno . Mala se zbuja na pol ure dokler ji ne pustimo, da se cist prebudi in malo razgraja, pol pa spet zaspi za kaksne 3 urce. Midva sva res cist na koncu z energijo, jaz pa se z mlekom od utrujenosti. Nimam pojma kaj se dogaja z njo, da nam noce vec spat - zobki al kaj? Pa se resdrzimo rituala vsak dan istega in od 4-7h pm ne spi, tak da je ja zmatrana. Pol pa seveda kopanje, hranjenje in molitvica. Prav bojim se noci . Danes sem skoro zivce zgubla...varscine nam se vedno niso vrnili in danes jih klicem in mi vrze ven eno abnormalno nizko cifro. Meni se je kar zameglilo pred ocmi. Na sreco imava shranjene racune in lahko dokazeva, da je vse placano in da nama priprada celotna varscina. Sunny mi smo kar stolcek v bc-ju kupli. Sva imela se bone od krsta in rojstva. ajvy hvala :) ja sej ce nebi blo dobrih babic ne vem kak bi blo pri nas mlea jaz upam, da je ta nespecnost pri nasi zaradi zobkov, ker ce je to samo zaradi neke muhavosti smo v skripcih.
< Sporočilo je popravil BarbaraGS -- 17.8.2009 13:15:43 >
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 17.8.2009 13:04:47
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: simonakr IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa majchy sej si vidla kak prtlažnik je in not mormo spravt..... mizo 3 stole, gobo (120x200), šotor hladilno torbo (za sedeži k hana in beni še tak nimata nog dol) prtljago (vajn kufer pa naš kufer) spalke, 2 vozička posodo (ne bom vzela veliko sam nekaj pa mora bit) če šotor nima v predprostiru podna še za tja neki paviljon in napihljive blazine za spat (vsaj zame in odvisno kaj boš vzela ti) pa pol verjetno še en kup drobnarij (bazenček, namesto stajice, da ne bosta skos v vozičku) to kar je z debelo bo mogoče šlo v kovček na strehi... ma bo kr eno zakomplicirano pakiranje Če bosta vse notr spravle in uspele normalno sedet bomo bomo drgač bomo pa vse rastavli..... sedeži pa motrjo bit frej..... mogoče bomo sam kej mel pri majchinih nogah ma ne se hecam razn osebnih torbic in pjače za otroke se bomo že nabasali v avto-bomo ko čehi-naloženi do vrha
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 17.8.2009 13:06:39
|
|
|
|
Čebel@
|
barbara......o kakšni varščini ti govoriš? joj reveži ste s temle spanjem
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 17.8.2009 13:08:44
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 katjuša.......glej kaj sem najla: http://www.genspot.com/Video/ShowVideo.aspx?video_id=38767 ti si faca si mogoče našla kje se da to kupit sigurno lahko potegneš z neta dol misla sem torbico
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 17.8.2009 13:09:28
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 barbara......o kakšni varščini ti govoriš? joj reveži ste s temle spanjem upam, da se vam spanje hitro izboljša
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 17.8.2009 13:13:24
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 katjuša.......glej kaj sem najla: http://www.genspot.com/Video/ShowVideo.aspx?video_id=38767 ti si faca si mogoče našla kje se da to kupit sigurno lahko potegneš z neta dol misla sem torbico
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 17.8.2009 13:17:24
|
|
|
|
BarbaraGS
|
majchy zdaj smo se preselili in moramo dobiti nazaj varscino od prejsnjega tanovanja, pa nekaj zavlacujejo in si zmisljujejo. Oziroma njihova racunovodja ne zna racunat! ;)
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 17.8.2009 13:20:36
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa Hana za tvoj mini rd. benjamin ti pa pošilja kup mastnih poljubčkov:) tudi mi pošiljamo poljubčke
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 17.8.2009 13:26:56
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa Hana za tvoj mini rd. benjamin ti pa pošilja kup mastnih poljubčkov:) tudi mi pošiljamo poljubčke in od nas...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 17.8.2009 13:27:07
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: BarbaraGS majchy zdaj smo se preselili in moramo dobiti nazaj varscino od prejsnjega tanovanja, pa nekaj zavlacujejo in si zmisljujejo. Oziroma njihova racunovodja ne zna racunat! ;) ajej tole pa ni fajn .......držim pesti da se kmalu porihta in da dobite dinarčke
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 17.8.2009 13:29:56
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 17.8.2009 13:30:15
|
|
|
|
Katjusa
|
men se pa čokolade lušta sam ne vsake imam kup čokolad pa ni nobena mojga okusa vsaj ne zdajle grem iskat nekaj sladkega pol se grem pa mal z benjaminom igrat florjan je šel pa ajat se tipkamo kasneje
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 17.8.2009 13:31:30
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo SportBilly jeeeeee zakon http://www.youtube.com/watch?v=huJlDsfXf5U risnke naše mladosti, k je bla Majcy še u plenicah Jst morm pogruntat kva naj kuham pa kva nej dons počnemo....
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?