hel32
|
Dobro jutro Sem že vstala in spila kavico, spala kr dobro, no za lulanje sem 1x vstala, pa 1 pralni stroj perila sem dala prat, obesim, potem pa nič ne delam več danes, bo baje spet 33 stopinj, tk, da bom kr lepo v bajti s prižgano klimo. G me pelje dragi, popoldan, ja je rekel, da nej še mali počaka ta teden, potem pa ima on dopust, pa lahko rem rodit saj ima še itak očetovskega, pač deci. Arwen, tudi ti si še tu, jaz močno upam da se je vsaj malo prestavil proti izhodu naš princ, ker je danes še 15 dni do roka. Saj vem,da se ne mudi ampak, komaj čakam, da vidim, gdo me tako brca *anč*, imam večkrat podobne sanje, potem se zbudim, in nevem, al so popadki, al sanje, in čakam,.... Simonalokar, pozdravljena mamica, kako lepo, da je tvoja punčka tako pridna in nezahtevna, G pa le pojdi, nikoli ne veš, kaj je lahko narobe. Miška, kar mirno kri, saj itak nič ne spremeniš, tudi, če si živčna, pa srečno na pregledu, upam, da bo kaj vzpodbudnega. Tulpek, lepo, da se počutiš tako dobro, jaz se žal ne, me kr matra.Noge, pa križ, pa kolki, medenične vezi,.....oh ja. Aprilčica, Tulpek ja streha je finito,HB je pa lepa hiša zdaj! Jaz sem tudi imela včeraj1x noge kot buhtlje, res grozne, sem si jih malo knajpala, namazala in šibnila spat, verjetno zaradi vročine,pa še danes bo tako vroče. Jaz bi se ful rada še pred porodom uštimala nohte na nogi, sam moram k pedikerki, pa špice bi si rada postrigla, da bi bila lepa, pa nevem če mi bo uspelo, mogoče pa