|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 2. del
15.8.2009 10:19:43   
zoja10
dobro jutro....
mi že pokoncu, stroj zalaufan, avto se čisti :)
Maja ne poznam,..sem malo bolj daleč...user posted image

Moj ma danes rojstni dan,...bova mela piknik za našo družinico, upam da ne bo taja preveč čivapčičov pojedlauser posted image

smo meli podoknico s harmoniko ponoči so se mulci spomnli na rojstni dan, je blo res hecno,...user posted image

zdej grem nafutrat tajo in direkt na ležalnikuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3876
15.8.2009 10:25:30   
Biba Maja
Dudi za seznam: 2.mesec: 5.910 kg, 59 cm.

(odgovor članu zoja10)
Neposredna povezava do sporočila: 3877
15.8.2009 13:04:41   
mama11
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

plenice se je že lepo odvadil (danes je popoldne spal brez nje), pa vem, da se otrok drugje povsem drugače obnaša kot doma,... ampak skrbi me, ker včasih govori kot strgan pa ga nihče ne razume. (na igrišču včasih kakšnega otročka vpraša "bi se igjau?" pa ga le-ta samo čukasto gledauser posted image ...)
pa vzgojiteljica mi je sicer super delovala na prvem srečanju, a vseeno... če človeka vidiš samo 1x, mu težko zaupaš otroka, kljub temu, da je usposobljena in prijazna...

Uh, super, za Oskarja. Te pa potem še par stvar glede starejše pobaram. Čez nekaj dni bo stara 21 mesecev, čez dan je brez plenice že dober mesec, dober teden je, odkar smo imeli zadnje polulane hlačke, tudi sama pove, kdaj bi šla na stranišče. Zdaj me je pa soseda zmedla, ker mi je povedala, da bi jo morala tudi za spat dati brez plenice, da sicer otroka zmedem. Pleničko ji dajeva za dnevno in nočno spanje, parkrat se je že upirala plenici, pa sva jo prepričala. Nekajkrat se je tudi ponoči zbudila in zahtevala, da jo dava na stranišče, ampak ne vem... meni se zdi zgodaj. Je pa njen 7 mesecev starejši bratranec tudi zadnji teden med spanjem brez pleničke... kaj pa vem?

FLASK_A pridna tvoj Maja! pri nas bo verjetno kar trajalo in trajalo, da bo prespal vso nočuser posted image

Če tekmujeva, bom pa pri tem gotovo zmagala. Spat je šla malo pred 21h, jedla pa ob 1h, 4h in 6h, spala do 9h... Še lep, lep, lep čas ne bo prespane noči...

Moj user posted image  je pa od jutra na parceli. Količijo za hišo, ker bodo verjetno zelo kmalu izdali gradbeno dovoljenje user posted image . Je pa skoraj zaspal, ker je starejšo od pol petih zjutraj na pol ure do uro prepričeval, da je še noč in da je treba še spat user posted image . Ne vem, kaj je muli mali, ima zadnje čase takšne fore, da par noči prespi brez mu, potem se pa kakšno kar zbudi in misli, da je čas za zajtrkuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3878
15.8.2009 14:55:55   
KatMat
sej ni nobene tuki gor....joj sem jezna tv ne dela....

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 3879
15.8.2009 15:00:03   
FLASK_A
oj, Katmat. Kaj počneš?

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3880
15.8.2009 15:02:41   
FLASK_A

Dobro jutro!

FLASK_A pridna tvoj Maja! pri nas bo verjetno kar trajalo in trajalo, da bo prespal vso nočuser posted image

Sej zdaj podnevi hiti not prinašat. Je tečna ko user posted image user posted image user posted image user posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3881
15.8.2009 15:37:19   
maja1488
Čveka, KatMat, sem vidla, da imate UZ kolkov 7.9. A imata v Postojni?

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

v glavnem sem neki obnovila tale seznam...če sm katero spustila se opravičujem in dajte podatke še enkrat gor in jih odebelite da se bo videlouser posted image

PRIDNA DUDI!

Jst sem komi uspela mašo prepričat, da more mal spat. Oči komaj odprte ona pa vztrajno trdi da se ji ne nina, pa da ni lepo ninat, da je grdo in lumpasto... No zdej obe spita.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3882
15.8.2009 16:09:38   
girly
eko,slikca najinega krisija, starega 2 meseca

user posted image

< Sporočilo je popravil girly -- 15.8.2009 16:21:55 >

Kris je najin sonček :)

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 3883
15.8.2009 16:09:46   
Anonimen
odkar je moj odšel z Oskarjem v Atlantis, Urban stalno spi...
še jaz sem zalegla za 4 ure!

upam, da se ne bo poznalo ponoči.
ven še nisva uspela priti, pa tako lepo sonce je.

pospravljanje? lahko počakauser posted image

(odgovor članu maja1488)
  Neposredna povezava do sporočila: 3884
15.8.2009 16:13:21   
tea
Midva z Mihcem sva kljub lepemu vremenu kar doma - saj veste, imamo vodene kozeuser posted image  Se dnevi vlečejo kot kurja čreva. Komi čakam, da ostali 3 pridejo s Kuma, ker grem s fantoma v kino gleda Ledeno dobo. Mihca pa pustimo očiju.
Moram pa rečt, da je tale naš fant en zlati dojenkouser posted image  Čisto nič zahteven in prav nič siten, čeprav je bolan.
Drugi teden naj bi imela pregled in UZ kolkov, pa ne bo nič iz tega - da ne okužimo polovico trboveljskih dojenčkovuser posted image
Celo kopico imam za likat, pa se mi ne dauser posted image  Že cel dan neki berem, pa na FB visim, skratka nič pametnega ne pade od mene. Aja, pa jem in to napolitanke. Pa shujšala bi radauser posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 3885
15.8.2009 16:15:39   
tea

pospravljanje? lahko počakauser posted image

Se strinjamuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3886
15.8.2009 16:18:03   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mama11

Če tekmujeva, bom pa pri tem gotovo zmagala. Spat je šla malo pred 21h, jedla pa ob 1h, 4h in 6h, spala do 9h... Še lep, lep, lep čas ne bo prespane noči...

user posted image

mama, super za hiško! so prav posebni trenutki, ne? kljub finančnemu ropu!
za pleničko so pa meni rekli, da mu jo ponoči ukinem, ko bo 3x suha. ampak za zdaj še nisem preverjala, se pa zjutraj vedno še polula vanjouser posted image  pridna tvoja punčka!

zoja, upam, da uživate na pikniku! bosanski čevapčiči so pa brez svinjine...

girly, kakšen skuštranček! (drugič ga malo počesi za slikanjeuser posted image )

(odgovor članu mama11)
  Neposredna povezava do sporočila: 3887
15.8.2009 16:20:54   
Anonimen
tea, meni sta se tudi dve kili nazaj prikazali,... in sem si prejle še vročo čokolado privoščila.

Ledeno dobo sva si tudi midva z Oskarjem ogledala (je bil prvič v kinu)... je kar tišina, ko ni starejših, ne?
meni je kar malo čudno...

(odgovor članu tea)
  Neposredna povezava do sporočila: 3888
15.8.2009 16:27:20   
girly
user posted image user posted image user posted image  če bi tok pogosto česali kot ga slikamo.... bi mel skoz glavnik v laseh,na vsaki sliki user posted image  

smo ravno uspavali našega fanta.no,ati ga je. zdej sva ugotovila, da je nekje 2 uri po hranjenju buden,ful aktiven,potem pa rata malo "sitkan" - je zaspan pa mora za ene pol urce malo zadremat in napolnit baterije, ma polnilne user posted image  in je spet kot nov.

Kris je najin sonček :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3889
15.8.2009 16:33:27   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: girly

user posted image user posted image user posted image  če bi tok pogosto česali kot ga slikamo.... bi mel skoz glavnik v laseh,na vsaki sliki user posted image   

user posted image

pri nas je tudi Urban običajno po hranjenju kakšno uro in pol pokonci, potem pa za pol urice zamiži,... ampak danes pa ne:))
pa včeraj je bil tudi bolj speč,...

koliko so se vaši otročki spremenili po cepljenju???

(odgovor članu girly)
  Neposredna povezava do sporočila: 3890
15.8.2009 16:37:39   
tea

koliko so se vaši otročki spremenili po cepljenju???

Še nismo bli cepljeni in verjetno še neki časa ne bomo. Kolikor se pa spomnim od ta večjih dveh - ne morem reči da kaj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3891
15.8.2009 16:53:27   
momacus
hauser posted image hauser posted image hauser posted image in jaz sem mislila da moj Gašper dosti kaka hauser posted image hauser posted image hauser posted image

naše vesolje pa ima dva sončka Tjaš & Gašper

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3892
15.8.2009 19:26:00   
Anonimen
samo toliko, da pridemo na prvo stranuser posted image

(odgovor članu momacus)
  Neposredna povezava do sporočila: 3893
15.8.2009 19:33:39   
Dudica1
no mi smo se imeli pa lepo...šli smo k sestri na obisk in potem še na sladoled in še za domov sem si vzela tortice tako da kg grejo danes za .....gor user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3894
15.8.2009 20:20:00   
meduzica
mi smo pa lih iz sprehoda .. smo zamudili običajni čas za kopanje, zdej se pa revček na ves glas dere user posted image , ko ga ati kopa

no ja ... je pa užival cele 4 ure sprehoda user posted image . smo šli peš do Tivolija, pa potem v staro Lj na koruzo, pa domov

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3895
15.8.2009 20:57:48   
Anonimen
Dudica, jaz bi tudi rada prodala svoje kilceuser posted image

Fanta končno zaspala,... Urban imel rahle težave, ker je večino dneva prespal, Oskar pa zato, ker je bil preutrujen.
Se moram pripraviti na jutri, ko bo moj delal ves dan in že premišljujem, komu bi se povabila na obiskuser posted image .

Jej, je bil danes lep dan! Baterije so se napolnile!

(odgovor članu meduzica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3896
15.8.2009 21:05:47   
Dudica1

Dudica, pridna siuser posted image

zdaj pa še nas nauči, kako se spreminja seznamčke (verjetno s citiranjem?)

hmm...ja citiraš...zbrišeš tist "quote" in napišeš mankajoče podatke in slikice user posted image

Super za napolnjene baterije user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3897
15.8.2009 21:12:14   
Anonimen
no babe,

otroc spijo, mož gleda fuzbal, moja malenkost pa si je pripravila večerjo, zdaj pa usekajmo eno debato....

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3898
15.8.2009 21:13:05   
Dudica1
user posted image user posted image user posted image v seznamih mi noče unih slik prilepit...sej mi že v prejšnjih ni če je kera opazla user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3899
15.8.2009 21:14:33   
maja1488
Maša spi, zarja pa noče user posted image
Upam da zaspi čimprej, da šibnem pod tu špol pa spat.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?