|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :))
14.8.2009 11:37:48   
mafi
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Noč je bila pri nas mirna s strani Alje, je pa Andraž nekaj godel in sva ga morala mirituser posted image  Zadnje 2 tedna se mu to kar pogosto dogaja, da zabluzi s postelje in šeta po sobi ne da bi vedel kje jeuser posted image

Pri nas še spijo, čeprav bi se počas morali odpraviti v PO. Si grem naštimat kavico in jo v miru popit.

pa kaj ga luna nosi???

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 4601
14.8.2009 11:49:41   
aurora28
Mafi zanimivo kako deluje mirena, ti si jo nenehtno imela, jaz pa nič user posted image Glavno, da se nama je zdaj uredilo.

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 4602
14.8.2009 11:51:31   
mafi
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28

Mafi zanimivo kako deluje mirena, ti si jo nenehtno imela, jaz pa nič user posted image Glavno, da se nama je zdaj uredilo.

in da sve zadovolniuser posted image user posted image user posted image user posted image , sa zdej bo pa treba mal pazit, da ne bo še kakeuser posted image , no ti lahko, jaz mam pa za enkrat dost dva pajacmanauser posted image

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 4603
14.8.2009 11:53:44   
mafi
Nč mačkice uživajte jaz se počasi pokam domov, počakam user posted image in pol po otroke pol pa direktiva na morje.

Pa upam, da pridete do 2.dela dokler se vrnemuser posted image

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 4604
14.8.2009 11:55:40   
aurora28
S katerim programom si dol potegnete otroške risanke?

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 4605
14.8.2009 11:58:16   
aurora28
IZVIRNO SPOROČILO: mafi

in da sve zadovolniuser posted image user posted image user posted image user posted image , sa zdej bo pa treba mal pazit, da ne bo še kakeuser posted image , no ti lahko, jaz mam pa za enkrat dost dva pajacmanauser posted image

Mi pazimo, ker še ne nameravamo imeti vsaj 1,5 leto še enega otroka, potem pa verjetno.

Uživajte na morju user posted image

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 4606
14.8.2009 12:32:37   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Ma na digitalcu so samo slike iz hotelauser posted image  tako, da s palže ne moram nič napopat. Šele sedaj sem vidla kako žalostno delujeta moja user posted image  na slikiuser posted image

user posted image

iiiiiiiiiiiiuser posted image user posted image user posted image user posted image .kok ste lušni

mogoče sta pa pogrešala rovteuser posted image user posted image

Res ste vsi luštni. Samo vsem manjka neka energija, ne samo otrokoma.

user posted image user posted image user posted image user posted image  za minimalno pridobljeno "gramažo" user posted image  Kilažo glih ne morem rečt.

Žal samo na slikiuser posted image  Dejansko jo imata preveč z mano vretuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 4607
14.8.2009 12:37:52   
Estrella*

Pšššššt o takih stvareh bodi raje malo zadržana. Saj veš, tisto česar si najmanj želiš, pride ravno takrat ko ni trebauser posted image

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 4608
14.8.2009 12:37:58   
Estrella*

Noč je bila pri nas mirna s strani Alje, je pa Andraž nekaj godel in sva ga morala mirituser posted image  Zadnje 2 tedna se mu to kar pogosto dogaja, da zabluzi s postelje in šeta po sobi ne da bi vedel kje jeuser posted image

Pri nas še spijo, čeprav bi se počas morali odpraviti v PO. Si grem naštimat kavico in jo v miru popit.

pa kaj ga luna nosi???

Včasih so se taki pohodi pojavljali 3-2 dni pred polno luno, sedaj pa skoraj vsako nočuser posted image Nimam pojma kaj bi botrovalo temu. Sam parvi, da ne ve kje je in ga rata strah. Zakaj pa v spanju okoli bluzi pa res ne vemuser posted image  Upam, da je samo prehodno obdobje.

< Sporočilo je popravil Estrella* -- 14.8.2009 12:38:50 >

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 4609
14.8.2009 12:40:23   
Estrella*

Nč mačkice uživajte jaz se počasi pokam domov, počakam user posted image in pol po otroke pol pa direktiva na morje.

user posted image user posted image user posted image  ne bodi tako prepričana, ker jaz sem se fajn vštela glede 2 dela

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 4610
14.8.2009 13:37:21   
Srčekgirll
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll

Jutro!

Ja, danes sm zelo zgodnja, saj nism skor nč spala. Vid je od kar sm ga dala prat pa do zjutraj  čist skoz neki jokal. Men je ppritrsk narastu na 500. Pa sm ga pocartala, moj mu je probal dat po noč pit vodo, pa je ni hotu, pol mi je tolk dopizdlo, da  sm mu rekla naj ga da k nama na sredino, pa ni nč zaleglo. Al je brcal al je jokal,.....user posted image Od kar je v vrtcu (ta teden k je začel tam spat), je OBUPEN.user posted image Morem vprašat kaj se dogaja kej v vrtcu tazga, da pol on ne spi. Neki mu ni ok. Al mu pa zobje zdej nagajajouser posted image . Zdej vsak čas bo še leva zgornja trojkica vn pokukala.
Nč, grem jst počas se do konca zrihtat pol pa v šiht.
NOČKO

SG: sigurno ima more zaradi vrtcauser posted image , moja miška je bila enaka, smo rabili skoraj 2 meseca da se je stanje izboljšalouser posted image

za VIDKAuser posted image user posted image user posted image

kaj pa vzg. pravi: a veliko joka?

Ne sploh ne joka, ful je priden in za spat tudiuser posted image , sam doma je o,jojuser posted image

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4611
14.8.2009 13:49:44   
jana81

Jana: a Nejc še vedno tako hitro raste?

mislim da ne, je še vedno nekje 85 cm..

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

Neposredna povezava do sporočila: 4612
14.8.2009 13:49:49   
jana81

IZVIRNO SPOROČILO: nia5

Jana81 a Nejc ti tako lepo spi odkar je v svoji sobici? Mi smo se malo ustavli pri Niini sobici user posted image , bo treba spet v akcijo

no ja, je spal lepo 3 dni, včeraj pa tako tako.. zgleda da če gre kasneje spat, spi celo noč, včeri ga je pa zamnjkalo ob 19.30 (ker ni čez dan nič spal) in je ob 3h jokal..

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 4613
14.8.2009 13:49:51   
jana81

e mule, čeprav moj jih non stop kupuje, pravi da tistih dvx -ov ne bo gledal.

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 4614
14.8.2009 13:51:40   
Čmrlika
Hojla punce moje...
Upam, da me spet ko sem prišla malo pogledat ne preseneti kak slaba novica...user posted image
Ma ne, hvala vsem za izrečene sožalje pred dnevi...ej nisem si mislila da me bo smrt te gospe tako pretresla...in potem sem še jokala kot dež ob govoru na pogrebu..Eh user posted image

Grem na vesele teme...Naša Taja pa je res taka zlatika da jo moram kr pohvait...zna se sicer malo po svoje kdaj obnašat,ampak drugače res...papa ful pridno in res je skoraj vse, pa večino že sama! user posted image  user posted image  user posted image

In začela je tako neumorno govorit, da je sploh ne dohajam več... celo šumniki grejo z jezika!user posted image user posted image

Drugače pa sem malo žalostna, ker z službo ne bo nič, tole ki sem jo čakala...me je "kolegica" dala na ignore, kar se mi zdi tako ne fer in sem prav užaljena...saj je ona mene iskala najprej, pa...eh user posted image user posted image
Ma bo že, se kaže pa sonček na drugih področjih...
Včeraj smo vplačali kratek 4 dnevni oddijh v bohinju konec avgusta pa za par dni bomo še ka babici v portorož skočli in je to to za letos..user posted image  

Drugače pa je novo še to, da bova najino poroko prestavila za nedoločen čas .

Ok,toliko,grem malo čitat.

< Sporočilo je popravil Čmrlika -- 14.8.2009 13:52:00 >

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 4615
14.8.2009 13:54:56   
Čmrlika

Pšššššt o takih stvareh bodi raje malo zadržana. Saj veš, tisto česar si najmanj želiš, pride ravno takrat ko ni trebauser posted image

Aha...user posted image

Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

Neposredna povezava do sporočila: 4616
14.8.2009 13:54:59   
Čmrlika

IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

Jutro!

Ja, danes sm zelo zgodnja, saj nism skor nč spala. Vid je od kar sm ga dala prat pa do zjutraj  čist skoz neki jokal. Men je ppritrsk narastu na 500. Pa sm ga pocartala, moj mu je probal dat po noč pit vodo, pa je ni hotu, pol mi je tolk dopizdlo, da  sm mu rekla naj ga da k nama na sredino, pa ni nč zaleglo. Al je brcal al je jokal,.....user posted image Od kar je v vrtcu (ta teden k je začel tam spat), je OBUPEN.user posted image Morem vprašat kaj se dogaja kej v vrtcu tazga, da pol on ne spi. Neki mu ni ok. Al mu pa zobje zdej nagajajouser posted image . Zdej vsak čas bo še leva zgornja trojkica vn pokukala.
Nč, grem jst počas se do konca zrihtat pol pa v šiht.
NOČKO

SG: sigurno ima more zaradi vrtcauser posted image , moja miška je bila enaka, smo rabili skoraj 2 meseca da se je stanje izboljšalouser posted image

za VIDKAuser posted image user posted image user posted image

kaj pa vzg. pravi: a veliko joka?

Ne sploh ne joka, ful je priden in za spat tudiuser posted image , sam doma je o,jojuser posted image

Želim vama, da tole čimprej mine...user posted image

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 4617
14.8.2009 13:58:45   
Srčekgirll
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

na uTorrent ( http://www.soft82.com/download/Windows/uTorrent ) in men je fajn

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 4618
14.8.2009 19:43:00   
špelin@

na uTorrent ( http://www.soft82.com/download/Windows/uTorrent ) in men je fajn

Ja, tudi mi z uTorrent - zaenkrat smo našli lepo zalogo risank na partisu user posted image

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 4619
14.8.2009 19:44:09   
špelin@

Vsaj en pošten user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 4620
14.8.2009 19:44:20   
špelin@

ENJOY user posted image

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 4621
14.8.2009 19:45:11   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

Hojla punce moje...
Upam, da me spet ko sem prišla malo pogledat ne preseneti kak slaba novica...user posted image
Ma ne, hvala vsem za izrečene sožalje pred dnevi...ej nisem si mislila da me bo smrt te gospe tako pretresla...in potem sem še jokala kot dež ob govoru na pogrebu..Eh user posted image

Grem na vesele teme...Naša Taja pa je res taka zlatika da jo moram kr pohvait...zna se sicer malo po svoje kdaj obnašat,ampak drugače res...papa ful pridno in res je skoraj vse, pa večino že sama! user posted image  user posted image  user posted image

In začela je tako neumorno govorit, da je sploh ne dohajam več... celo šumniki grejo z jezika!user posted image user posted image

Drugače pa sem malo žalostna, ker z službo ne bo nič, tole ki sem jo čakala...me je "kolegica" dala na ignore, kar se mi zdi tako ne fer in sem prav užaljena...saj je ona mene iskala najprej, pa...eh user posted image user posted image
Ma bo že, se kaže pa sonček na drugih področjih...
Včeraj smo vplačali kratek 4 dnevni oddijh v bohinju konec avgusta pa za par dni bomo še ka babici v portorož skočli in je to to za letos..user posted image  

Drugače pa je novo še to, da bova najino poroko prestavila za nedoločen čas .

Ok,toliko,grem malo čitat.

user posted image user posted image user posted image
Žal mi je glede tele službe.

user posted image za Tajo in uživanje user posted image

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 4622
14.8.2009 20:46:33   
Anonimen
Čer
evo se mal javim po dolgem času. Se skoz potepava z Gajouser posted image , zvečer pa kr dol padm. Dons sva pa same, je šel moj na Triglav pa pride jutr.
Prejšnji vikend sva bla na morju mal, na Krku s kolegi, Gaja je bla pa na počitnicah pri tašči. Sva se mal spočila, no jest sm se, on se pomoje niuser posted image , so ga mal žural.
Drugač pa nč novga, še 14 dni pa gre Gaja v vrtec, jest bom pa začela sobico za user posted image  rihtat, mal prebelt pa te stvari.
BUši raste, tamal veselo brca, sploh ponoč je zakon to delatuser posted image .
S sosedi mamo še kr problemeuser posted image , je prejšnji teden počil, se z uno kuro sploh ne pogovarjamo več, ma še bolš, itak je adijo pamet. Eh, bo že.

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 4623
15.8.2009 7:58:35   
Estrella*
Jutro!

Včeraj sem bila jezna kot 300user posted image . Nikako  na forumuser posted image user posted image Kaj za vraga se je dogajalo????

Noč je bila OK, seveda Andrž je okoli 23h set imel pohode po sobiuser posted image . Drugače pa danes popoldan pride kolegica s 5 letno hčerko in bo prespala pri nas. Ju3 zjutraj pa z Andražom produžimo do Umaga na kopanjeuser posted image user posted image user posted image  Alja in ata bosta doma, ker naša pupa še vedno ni priša čisto k sebi od morjauser posted image

Da se pohvalim imam že 500g manjuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Grem hitro jest, ker mi kruliiiiiii.

nina7: user posted image user posted image  za uživantski vikend in da mali pridno brcauser posted image user posted image user posted image user posted image Jaz tud komaj čakam septemberuser posted image

jana81: Naša frača se mi zdi, da se je v rasti čist upočasnila. Sicer to ni nič čudnega. Sicer bomo pa pri 1,5l videli, če je kaj napredkauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4624
15.8.2009 7:59:56   
Srčekgirll
Jutro!

Kavicauser posted image
Danes smo spal SUPER.
Vreme je za en k...no, vsaj vroče ni.
Včeraj smo bli v bolnici na obisku pr mojmu starmu atu ( pa še B.Day je mel). Mogoče je Vid zarad tega dobr spal k je biu mal na "izletu"user posted image .Pol k smo pršli domov sm mela pa še obisk , sodelavka pa njen fant pa še ena kolegica.
Tko, da včeraj je blo kr fajn.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepša praznična hiša, ki osvetljuje spo...
Hiša Weingartnerjevih v Zagorcih je letos znova zasijala v več kot 100.000 lučkah. Družina je obudila tradicijo dedka Fr...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?