Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 14.8.2009 11:37:48
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Noč je bila pri nas mirna s strani Alje, je pa Andraž nekaj godel in sva ga morala mirit Zadnje 2 tedna se mu to kar pogosto dogaja, da zabluzi s postelje in šeta po sobi ne da bi vedel kje je Pri nas še spijo, čeprav bi se počas morali odpraviti v PO. Si grem naštimat kavico in jo v miru popit. pa kaj ga luna nosi???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 14.8.2009 11:49:41
|
|
|
|
aurora28
|
Mafi zanimivo kako deluje mirena, ti si jo nenehtno imela, jaz pa nič Glavno, da se nama je zdaj uredilo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 14.8.2009 11:51:31
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Mafi zanimivo kako deluje mirena, ti si jo nenehtno imela, jaz pa nič Glavno, da se nama je zdaj uredilo. in da sve zadovolni , sa zdej bo pa treba mal pazit, da ne bo še kake , no ti lahko, jaz mam pa za enkrat dost dva pajacmana
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 14.8.2009 11:53:44
|
|
|
|
mafi
|
Nč mačkice uživajte jaz se počasi pokam domov, počakam in pol po otroke pol pa direktiva na morje. Pa upam, da pridete do 2.dela dokler se vrnem
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 14.8.2009 11:55:40
|
|
|
|
aurora28
|
S katerim programom si dol potegnete otroške risanke?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 14.8.2009 11:58:16
|
|
|
|
aurora28
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Mafi zanimivo kako deluje mirena, ti si jo nenehtno imela, jaz pa nič Glavno, da se nama je zdaj uredilo. in da sve zadovolni , sa zdej bo pa treba mal pazit, da ne bo še kake , no ti lahko, jaz mam pa za enkrat dost dva pajacmana Mi pazimo, ker še ne nameravamo imeti vsaj 1,5 leto še enega otroka, potem pa verjetno. Uživajte na morju
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 14.8.2009 12:32:37
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Ma na digitalcu so samo slike iz hotela tako, da s palže ne moram nič napopat. Šele sedaj sem vidla kako žalostno delujeta moja na sliki iiiiiiiiiiii .kok ste lušni mogoče sta pa pogrešala rovte Res ste vsi luštni. Samo vsem manjka neka energija, ne samo otrokoma. za minimalno pridobljeno "gramažo" Kilažo glih ne morem rečt. Žal samo na sliki Dejansko jo imata preveč z mano vret
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 14.8.2009 12:37:52
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Mafi zanimivo kako deluje mirena, ti si jo nenehtno imela, jaz pa nič Glavno, da se nama je zdaj uredilo. in da sve zadovolni , sa zdej bo pa treba mal pazit, da ne bo še kake , no ti lahko, jaz mam pa za enkrat dost dva pajacmana Pšššššt o takih stvareh bodi raje malo zadržana. Saj veš, tisto česar si najmanj želiš, pride ravno takrat ko ni treba
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 14.8.2009 12:37:58
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Noč je bila pri nas mirna s strani Alje, je pa Andraž nekaj godel in sva ga morala mirit Zadnje 2 tedna se mu to kar pogosto dogaja, da zabluzi s postelje in šeta po sobi ne da bi vedel kje je Pri nas še spijo, čeprav bi se počas morali odpraviti v PO. Si grem naštimat kavico in jo v miru popit. pa kaj ga luna nosi??? Včasih so se taki pohodi pojavljali 3-2 dni pred polno luno, sedaj pa skoraj vsako noč Nimam pojma kaj bi botrovalo temu. Sam parvi, da ne ve kje je in ga rata strah. Zakaj pa v spanju okoli bluzi pa res ne vem Upam, da je samo prehodno obdobje.
< Sporočilo je popravil Estrella* -- 14.8.2009 12:38:50 >
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 14.8.2009 12:40:23
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi Nč mačkice uživajte jaz se počasi pokam domov, počakam in pol po otroke pol pa direktiva na morje. Pa upam, da pridete do 2.dela dokler se vrnem ne bodi tako prepričana, ker jaz sem se fajn vštela glede 2 dela
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 14.8.2009 13:37:21
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Jutro! Ja, danes sm zelo zgodnja, saj nism skor nč spala. Vid je od kar sm ga dala prat pa do zjutraj čist skoz neki jokal. Men je ppritrsk narastu na 500. Pa sm ga pocartala, moj mu je probal dat po noč pit vodo, pa je ni hotu, pol mi je tolk dopizdlo, da sm mu rekla naj ga da k nama na sredino, pa ni nč zaleglo. Al je brcal al je jokal,..... Od kar je v vrtcu (ta teden k je začel tam spat), je OBUPEN. Morem vprašat kaj se dogaja kej v vrtcu tazga, da pol on ne spi. Neki mu ni ok. Al mu pa zobje zdej nagajajo . Zdej vsak čas bo še leva zgornja trojkica vn pokukala. Nč, grem jst počas se do konca zrihtat pol pa v šiht. NOČKO SG: sigurno ima more zaradi vrtca , moja miška je bila enaka, smo rabili skoraj 2 meseca da se je stanje izboljšalo za VIDKA kaj pa vzg. pravi: a veliko joka? Ne sploh ne joka, ful je priden in za spat tudi , sam doma je o,joj
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 14.8.2009 13:49:44
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jana: a Nejc še vedno tako hitro raste? mislim da ne, je še vedno nekje 85 cm..
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 14.8.2009 13:49:49
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Jana81 a Nejc ti tako lepo spi odkar je v svoji sobici? Mi smo se malo ustavli pri Niini sobici , bo treba spet v akcijo no ja, je spal lepo 3 dni, včeraj pa tako tako.. zgleda da če gre kasneje spat, spi celo noč, včeri ga je pa zamnjkalo ob 19.30 (ker ni čez dan nič spal) in je ob 3h jokal..
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 14.8.2009 13:49:51
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 S katerim programom si dol potegnete otroške risanke? e mule, čeprav moj jih non stop kupuje, pravi da tistih dvx -ov ne bo gledal.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 14.8.2009 13:51:40
|
|
|
|
Čmrlika
|
Hojla punce moje... Upam, da me spet ko sem prišla malo pogledat ne preseneti kak slaba novica... Ma ne, hvala vsem za izrečene sožalje pred dnevi...ej nisem si mislila da me bo smrt te gospe tako pretresla...in potem sem še jokala kot dež ob govoru na pogrebu..Eh Grem na vesele teme...Naša Taja pa je res taka zlatika da jo moram kr pohvait...zna se sicer malo po svoje kdaj obnašat,ampak drugače res...papa ful pridno in res je skoraj vse, pa večino že sama! In začela je tako neumorno govorit, da je sploh ne dohajam več... celo šumniki grejo z jezika! Drugače pa sem malo žalostna, ker z službo ne bo nič, tole ki sem jo čakala...me je "kolegica" dala na ignore, kar se mi zdi tako ne fer in sem prav užaljena...saj je ona mene iskala najprej, pa...eh Ma bo že, se kaže pa sonček na drugih področjih... Včeraj smo vplačali kratek 4 dnevni oddijh v bohinju konec avgusta pa za par dni bomo še ka babici v portorož skočli in je to to za letos.. Drugače pa je novo še to, da bova najino poroko prestavila za nedoločen čas . Ok,toliko,grem malo čitat.
< Sporočilo je popravil Čmrlika -- 14.8.2009 13:52:00 >
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 14.8.2009 13:54:56
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Mafi zanimivo kako deluje mirena, ti si jo nenehtno imela, jaz pa nič Glavno, da se nama je zdaj uredilo. in da sve zadovolni , sa zdej bo pa treba mal pazit, da ne bo še kake , no ti lahko, jaz mam pa za enkrat dost dva pajacmana Pšššššt o takih stvareh bodi raje malo zadržana. Saj veš, tisto česar si najmanj želiš, pride ravno takrat ko ni treba Aha...
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 14.8.2009 13:54:59
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Jutro! Ja, danes sm zelo zgodnja, saj nism skor nč spala. Vid je od kar sm ga dala prat pa do zjutraj čist skoz neki jokal. Men je ppritrsk narastu na 500. Pa sm ga pocartala, moj mu je probal dat po noč pit vodo, pa je ni hotu, pol mi je tolk dopizdlo, da sm mu rekla naj ga da k nama na sredino, pa ni nč zaleglo. Al je brcal al je jokal,..... Od kar je v vrtcu (ta teden k je začel tam spat), je OBUPEN. Morem vprašat kaj se dogaja kej v vrtcu tazga, da pol on ne spi. Neki mu ni ok. Al mu pa zobje zdej nagajajo . Zdej vsak čas bo še leva zgornja trojkica vn pokukala. Nč, grem jst počas se do konca zrihtat pol pa v šiht. NOČKO SG: sigurno ima more zaradi vrtca , moja miška je bila enaka, smo rabili skoraj 2 meseca da se je stanje izboljšalo za VIDKA kaj pa vzg. pravi: a veliko joka? Ne sploh ne joka, ful je priden in za spat tudi , sam doma je o,joj Želim vama, da tole čimprej mine...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 14.8.2009 13:58:45
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 S katerim programom si dol potegnete otroške risanke? e mule, čeprav moj jih non stop kupuje, pravi da tistih dvx -ov ne bo gledal. na uTorrent ( http://www.soft82.com/download/Windows/uTorrent ) in men je fajn
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 14.8.2009 19:43:00
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 S katerim programom si dol potegnete otroške risanke? e mule, čeprav moj jih non stop kupuje, pravi da tistih dvx -ov ne bo gledal. na uTorrent ( http://www.soft82.com/download/Windows/uTorrent ) in men je fajn Ja, tudi mi z uTorrent - zaenkrat smo našli lepo zalogo risank na partisu
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 14.8.2009 19:44:09
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 S katerim programom si dol potegnete otroške risanke? e mule, čeprav moj jih non stop kupuje, pravi da tistih dvx -ov ne bo gledal. Vsaj en pošten
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 14.8.2009 19:44:20
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi Nč mačkice uživajte jaz se počasi pokam domov, počakam in pol po otroke pol pa direktiva na morje. Pa upam, da pridete do 2.dela dokler se vrnem ENJOY
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 14.8.2009 19:45:11
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Hojla punce moje... Upam, da me spet ko sem prišla malo pogledat ne preseneti kak slaba novica... Ma ne, hvala vsem za izrečene sožalje pred dnevi...ej nisem si mislila da me bo smrt te gospe tako pretresla...in potem sem še jokala kot dež ob govoru na pogrebu..Eh Grem na vesele teme...Naša Taja pa je res taka zlatika da jo moram kr pohvait...zna se sicer malo po svoje kdaj obnašat,ampak drugače res...papa ful pridno in res je skoraj vse, pa večino že sama! In začela je tako neumorno govorit, da je sploh ne dohajam več... celo šumniki grejo z jezika! Drugače pa sem malo žalostna, ker z službo ne bo nič, tole ki sem jo čakala...me je "kolegica" dala na ignore, kar se mi zdi tako ne fer in sem prav užaljena...saj je ona mene iskala najprej, pa...eh Ma bo že, se kaže pa sonček na drugih področjih... Včeraj smo vplačali kratek 4 dnevni oddijh v bohinju konec avgusta pa za par dni bomo še ka babici v portorož skočli in je to to za letos.. Drugače pa je novo še to, da bova najino poroko prestavila za nedoločen čas . Ok,toliko,grem malo čitat. Žal mi je glede tele službe. za Tajo in uživanje
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 14.8.2009 20:46:33
|
|
|
|
Anonimen
|
Čer evo se mal javim po dolgem času. Se skoz potepava z Gajo , zvečer pa kr dol padm. Dons sva pa same, je šel moj na Triglav pa pride jutr. Prejšnji vikend sva bla na morju mal, na Krku s kolegi, Gaja je bla pa na počitnicah pri tašči. Sva se mal spočila, no jest sm se, on se pomoje ni , so ga mal žural. Drugač pa nč novga, še 14 dni pa gre Gaja v vrtec, jest bom pa začela sobico za rihtat, mal prebelt pa te stvari. BUši raste, tamal veselo brca, sploh ponoč je zakon to delat . S sosedi mamo še kr probleme , je prejšnji teden počil, se z uno kuro sploh ne pogovarjamo več, ma še bolš, itak je adijo pamet. Eh, bo že.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 15.8.2009 7:58:35
|
|
|
|
Estrella*
|
Jutro! Včeraj sem bila jezna kot 300 . Nikako na forum Kaj za vraga se je dogajalo???? Noč je bila OK, seveda Andrž je okoli 23h set imel pohode po sobi . Drugače pa danes popoldan pride kolegica s 5 letno hčerko in bo prespala pri nas. Ju3 zjutraj pa z Andražom produžimo do Umaga na kopanje Alja in ata bosta doma, ker naša pupa še vedno ni priša čisto k sebi od morja Da se pohvalim imam že 500g manj Grem hitro jest, ker mi kruliiiiiii. nina7: za uživantski vikend in da mali pridno brca Jaz tud komaj čakam september jana81: Naša frača se mi zdi, da se je v rasti čist upočasnila. Sicer to ni nič čudnega. Sicer bomo pa pri 1,5l videli, če je kaj napredka
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 15.8.2009 7:59:56
|
|
|
|
Srčekgirll
|
Jutro! Kavica Danes smo spal SUPER. Vreme je za en k...no, vsaj vroče ni. Včeraj smo bli v bolnici na obisku pr mojmu starmu atu ( pa še B.Day je mel). Mogoče je Vid zarad tega dobr spal k je biu mal na "izletu" .Pol k smo pršli domov sm mela pa še obisk , sodelavka pa njen fant pa še ena kolegica. Tko, da včeraj je blo kr fajn.
|
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?