|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 14.8.2009 7:32:21
|
|
|
|
tims
|
Dobro jutrooooooo, pa smo spet v službi. Dons samo do pol treh . Včeraj sem ugotovila, da je moj dragi na bazenu pozabil dvoje Timove kopalke in Ninin klobuček Pa jest res tega ne štekam. A ni logično, da ko pakiraš domov, da okoli pogledaš, če si kje kaj pozabil? Mah.... Drugače sem pa ponoč mela prov more. Sanjala sem namreč, da sem mela ful razmetano stanovanje, polno enih kruhovih drobtin po pultu in tleh, oprano perilo je kr ležalo po tleh, med umazano posodo sem imela Ninine in Timove igrače , na pojstli sem imela razsut biskvit, k ga je Nina jedla...Ne morte si mislit, kok sem bla vesela k sem se zbudila Sem doma pogledala kok bomo kej dobil OD, pa se nam je kr zvišal . Skor enkrat več bom dobila . IZVIRNO SPOROČILO: ksenci oh te ose, kolk jih je vsepovsod. kaj šele bo jeseni Aljaža pe je ponoči napadel komar (mami ni vredu naštimala mreže na oknu ) pa ima še danes tako zateklo bulo na ličku in eno na prstu rokice. a pozna kira kakšno domače zdravilo za pike oz. otekline Jaz uporabljam Fenistil gel, drugače je pa od Justa dober olje 31. Oboje preverjeno. Klošarji - jaz sem med tistimi, k se mi ful smiljo. Vedno pomislim na to, kaj se je hudiča zgodl temu človeku, da je padel v to in upam, da ne bo nikoli noben od mojih pristal med njimi. Cigani so pa druga zadeva. Teh pa ne maram. Pa cigane na splošno, ampak pač te, k fehtajo. Tko kokr je Majuska rekla, po en stran te prosijo za denar, po drugi je pa baba okranclana z zlatom ko novoletna jelka. Bi jih sam tepla. Romana, boš vidla da bo šlo. Ko se boš spočila, bo to mala malca. Se boš po dveh mescih spraševala, kako je bilo samo enim . Kako se pa ti počutiš? Že normalno sediš? Si bila kej šivana? Netki, mi imamo bučke najraje v omaki. Malo čebulce popražiš, kakšen strok česna, vržeč bučke gor, podušiš, soliš, malo svežega peteršilja, zaliješ s sladko smetano... Mmmmm. Zraven pa pire krompir, pa mogoče polpeti in je pripravljen Timov najljubši obrok . Flower, tole z OD tud men ni logično. Ampak pri nas kar se takih zadev tiče marsikaj ni logično. BTW, ful lepo darilo za moža . Pa bod vseeno mal pozorna na kakšne nove člane . Men še zdej ne gre iz glave moj Vzdevek Populis, midva s tvojim bi pa prov fajn shajala . Nutela, kruh, mleko, Mleko imam rada toplo, hladno, vroče, s kakavom... Njami. Moj ga tudi ogromne količine popije. No, ja, moj pije mleko zraven krompirjevga golaža Rovar_ka, ojla. Bogica mal . Glede bronhitisa- hmmmm, jaz sem našga mazala z eno kremo, ki sem jo kupila v lekarni. Na podoben način kot materina dušica, samo da je mešanica večih rastlinic in mu je kar lajšalo dihanje. Neboglasnica, kdaj bomo pa lahko sprobal marmelado (v kakšnih buhtlih mogoče)? Zdaj pa le glej da boš mal tud počivala. HD, upam, da boš se boš lahko normalno zmenila. Pojstla - naša jo ima 60x120. Še kakšne pol leta jo bom pustila v njej, potem pa, ko bomo dali uvajanje v vrtec čez in bomo prišli na en tak ustaljen ritem, jo bom preselila kar na veliko v otroško sobo. Kupila bom pa uno zaščitno mrežasto ograjco za vsak slučaj. Se mi zdi kar fajn zadeva. Tko, zdej grem pa lahko delat, ker sem naredila domačo nalogo .
|
|
|