|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  190 191 [192] 193 194   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ribnica, Kočevje in okolica
13.8.2009 9:53:13   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: klavdi*

Sam se mi zdi,da ima Sayuri ravno takrat telovadbo v Kočevju.

A tako?? Jaz pa nisem nič na tekočem. Sayuri, kaj je zdaj to??! user posted image user posted image user posted image
Kdaj pa imaš FT??

(odgovor članu klavdi*)
  Neposredna povezava do sporočila: 4776
13.8.2009 10:08:02   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: pikica**

A tako?? Jaz pa nisem nič na tekočem. Sayuri, kaj je zdaj to??! user posted image user posted image user posted image
Kdaj pa imaš FT??

Jst tud nč ne vem, da imam jutri FT user posted image user posted image user posted image user posted image

Naslednji teden imam: To pa ja. Sicer pa...ne se sekirat zame. FT je najmanjši problem. user posted image  Bi že zrihtala, da bi bla za kafe frej user posted image  Mi tud pridemo jutri na kofetek. Aja ura..a je lahko kaj prej, kot ob 10h? user posted image

seny, lepo te je brat. Verjamem, da si ful zaposlena. Zdaj grejo dnevi še hitreje, kot na porodniški, a ne?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4777
13.8.2009 10:13:40   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

Kdaj pa imaš FT??

Naslednji teden imam: To pa ja. Sicer pa...ne se sekirat zame.

user posted image user posted image user posted image  Malo se pa mormo, nooo user posted image   user posted image

(odgovor članu sayuri)
  Neposredna povezava do sporočila: 4778
13.8.2009 10:16:00   
Anonimen

jutri na kofetek. Aja ura..a je lahko kaj prej, kot ob 10h? user posted image

Kar se mene tiče, lahko že takoj po 8-mi uri. To bi meni še posebej odgovarjalo user posted image  Alo ženske, kakšni so predlogi? Je pa v Golu ob tisti uri takrat fajn, se glih sonček lepo prebuja, in Goll v njem... (hahahhah, le kaj bom še našla, da bodo vse za??!) user posted image  

(odgovor članu sayuri)
  Neposredna povezava do sporočila: 4779
13.8.2009 10:17:46   
Anonimen

Edino, če ni klavdi kakšne druge telovadbe imela v mislih? user posted image
Saj bom dala mir, noooo, me nekaj danes razganja, očitno.. user posted image

(odgovor članu klavdi*)
  Neposredna povezava do sporočila: 4780
13.8.2009 10:35:05   
sayuri

Kar se mene tiče, lahko že takoj po 8-mi uri. To bi meni še posebej odgovarjalo user posted image  Alo ženske, kakšni so predlogi? Je pa v Golu ob tisti uri takrat fajn, se glih sonček lepo prebuja, in Goll v njem... (hahahhah, le kaj bom še našla, da bodo vse za??!) user posted image  

Glede na to, da sem bila danes že ob pol osmih na sprehodu user posted image , bi šlo tud po osmi uri user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4781
13.8.2009 10:38:40   
sayuri
Muklla evo, jutri maš možnost orng kofetkanja. Drug teden začneš z uvajanjem? Ja no...saj boš postopoma uvajala, tko da boš še na kak kafe lahko prišla. Pa vmes, ko boš Špelco za eno urco tam samo pustila, ti skočiš v Gol na kavico, pol pa po njo.... user posted image  Glede likanja te čist podpiram user posted image . Jaz sicer zdajle ne sušim v sušilcu, ker je tko lepo vreme, drugače pa tud jaz nič ne likam.user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 4782
13.8.2009 10:44:40   
Anonimen

Glede na to, da sem bila danes že ob pol osmih na sprehodu user posted image , bi šlo tud po osmi uri user posted image user posted image user posted image

Jeeee, fino. Se pravi, kavica ob 8h v Gollu;
- Sayuri
- pikica

(odgovor članu sayuri)
  Neposredna povezava do sporočila: 4783
13.8.2009 10:46:22   
Anonimen
Glede sprehodov, takih in drugačnih... jaz sploh nikamor več ne grem.. se mi zdi, da mi je vse "dol padlo". Samo še čakam, kdaj bom šla.. pa ne da se noro veselim, sploh ne, samo sem že vsa na trnih.
Mi je pa fino to, da bom šla tako zgodaj že od doma, da bo Zoja še spala, da ne bo nobenega poslavljanja, pa solzic.. upam, no..

(odgovor članu sayuri)
  Neposredna povezava do sporočila: 4784
13.8.2009 11:02:51   
Menčy

IZVIRNO SPOROČILO: Menčy

IZVIRNO SPOROČILO: seny

Mal vas moram pozdravit , vas res pogrešamuser posted image .

Tale služba mi čist viška hodiuser posted image user posted image user posted image user posted image pa pravjo , da od viška ne boli glavauser posted image mene pauser posted image user posted image user posted image user posted image .Nekak še nisem ujela ritma in mi časa kronično primankujeuser posted image Dan bi lahko imel vsaj 30 uruser posted image .No ja , tudi ta kriza bo minila , pa bo lažje.user posted image
Sploh ne vem kaj naj vam napišem , ker sem že čist ven padla user posted image user posted image

Uživajte še teh nekaj prostih dni , izkoristite jih maksimalnouser posted image
Pozdravčke vsem.....

hvala za pozdravčke in res nam manjka tvojega user posted image humorja,
se vidimo na ZOJINEM IN LANINEM RD-ju??

Menčy, Seny dela ta teden dopoldan, zato jo najverjetneje ne bo na kavico za Lanin oz. Zojin rd user posted image

O, ŠKODA TOREJ SPET NE BOMO SKUPAJ KOFETKALI IN SE ZABAVALI ŠE S SENY IN TIJO user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4785
13.8.2009 11:05:17   
Menčy

- Sayuri
- pikica

ČIST OB 8.00 BOM TEŽKO, MORDA PA OB 8.30 ???

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4786
13.8.2009 11:06:40   
Menčy

Glede sprehodov, takih in drugačnih... jaz sploh nikamor več ne grem.. se mi zdi, da mi je vse "dol padlo". Samo še čakam, kdaj bom šla.. pa ne da se noro veselim, sploh ne, samo sem že vsa na trnih.
Mi je pa fino to, da bom šla tako zgodaj že od doma, da bo Zoja še spala, da ne bo nobenega poslavljanja, pa solzic.. upam, no..

MAŠ PROV, MENE TO KAR MALO SKRBI, BA SPOKAT ENGA V VRTEC , DRUZGA POŠTIMAT ZA DOMA JOJ, SLIŠIM JOK SE JAVIM KASNEJE

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4787
13.8.2009 11:30:38   
Anonimen

- Sayuri
- pikica

ČIST OB 8.00 BOM TEŽKO, MORDA PA OB 8.30 ???

ok Menčy, ti kar pridi ob 8:30 user posted image

(odgovor članu Menčy)
  Neposredna povezava do sporočila: 4788
13.8.2009 11:31:08   
Anonimen
Tudi jaz pogrešam Seny in malo Tijo.. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4789
13.8.2009 13:40:40   
Menčy
PRI NAS JE BILA DANAŠNJJA NOČ ČIST user posted image NORA- TOBIJA NI SPAL NIČ, KAR NAPREJ JE JOKAL, SE PREMIKAL V POSTELJI, IMEL JE DRISKO IN SEM GA MOGLA ŠE PREVIJAT, ZOBJE PA KAR NABITI, SKORAJ ŽE ZUNAJ,
BOGI REVČEK TUDI V NAJINI POSTELJI SE NI POMIRIL IN NIKAKOR NI MOGEL ZASPATI..
TAKO DA DANES SEM SPET NA DOZAH user posted image user posted image
Z ZARJO SVA IMELI MALO LIKOVNEGA USTVARJANJA PA KAJ KO SE JUTRO TAKO HITRO OBRNE, PREDEN OBA NAHRANIM PRIDE ŽE DRUGO HRANJENJE PA TO tOBIJEVO NESPANJE, KO NE MOREM NIČ-NIČ POSTORITI VMES ...
JA, ŽE ZARJA SE MI SMILI...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4790
13.8.2009 14:31:40   
sayuri
Če bo kateri dolgacajt in ne bo imela kaj počet...ena fajn stran za oči past.

http://www.mytoys.de/ 

http://www.gymboree.com//index.jsp?FOLDER%3C%3Efolder_id=2534374303003787&bmUID=1250091963406

< Sporočilo je popravil sayuri -- 13.8.2009 14:35:20 >

(odgovor članu Menčy)
Neposredna povezava do sporočila: 4791
13.8.2009 14:33:29   
sayuri
Menčy, jaz sem tud že čist obupala s tem spanjem čez dan. Dopoldne sta spala 40 minut. Zdajle pa spet nič nioč nič. SItna pa tko user posted image  Imata pa res oba take bule za zobke, da bi vsak cajt morali pokukat ven. Sam kaj, ko ima Lovro to že 3 tedne, pa še kr nič user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 4792
13.8.2009 16:01:08   
Muklla
Naša je tečna, da ni za opisat. Celo noč se je samo neki muvala po moji pojstli, pa po men, tako da sem šele okoli 4h zjutraj zaspala. Ima tudi malo povečano temperaturo, tako da mislim, da je reakcija na cepljenje, ki sva ga imeli v sredo (ošpice, mumps, rdečke). Pa ravno teden dni je od takrat. M je rekla, da če bo kaj bo čez teden kakšna vročina. Pa tudi čez dan ne spi. Mama mija.
Sicer sta mi pa danes še dve mamici rekli, da tamali niso spali, tako da je mogoče tudi neki v luftu.

Ja, ja, jutri prideva, če se ne zgodi čudež in bo spala. Bova pa malo zamudili.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 4793
13.8.2009 18:04:01   
Menčy

Menčy, jaz sem tud že čist obupala s tem spanjem čez dan. Dopoldne sta spala 40 minut. Zdajle pa spet nič nioč nič. SItna pa tko user posted image  Imata pa res oba take bule za zobke, da bi vsak cajt morali pokukat ven. Sam kaj, ko ima Lovro to že 3 tedne, pa še kr nič user posted image

ja, pa naš ma še močno drisko zdaj od včeraj pa čist vneto ritko
govoriš o dvojkicah spodaj ?
našmu je pršla ena, druga pa zdaj prebija

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 4794
13.8.2009 18:54:35   
klavdi*

Kdaj pa imaš FT??

Jst tud nč ne vem, da imam jutri FT user posted image user posted image user posted image user posted image SORY,POL SEM SE POŠTENO ZMOTILA.

Naslednji teden imam: To pa ja. Sicer pa...ne se sekirat zame. FT je najmanjši problem. user posted image  Bi že zrihtala, da bi bla za kafe frej user posted image  Mi tud pridemo jutri na kofetek. Aja ura..a je lahko kaj prej, kot ob 10h? user posted image

seny, lepo te je brat. Verjamem, da si ful zaposlena. Zdaj grejo dnevi še hitreje, kot na porodniški, a ne?

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 4795
13.8.2009 19:01:21   
klavdi*
Jutri,me verjetno žal ne bo,ker je ta ura zame pa za Zalo še prezgodaj.Imejte se kljub temu lepo.

(odgovor članu klavdi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4796
13.8.2009 20:00:23   
Anonimen
Ekola, jaz sem prečesala vsak kvadratni meter trgovin na Rudniku user posted image  Glava je polna vsega, vrečke kolikor toliko, denarnica pa prazna user posted image  Ampak nč bat, za jutrišnji kofetek še imam user posted image user posted image user posted image
Vsem, ki imate z otroci probleme s spanjem, želim, da se čimprej uredi. Vsaj ponoči!
Se vidimo jutri, katera lahko pride, naj pride, bom vsake vesela. Nogici bom pa zdaj sms poslala, ker vidim, da nič ne čekira...

(odgovor članu klavdi*)
  Neposredna povezava do sporočila: 4797
13.8.2009 20:01:15   
Anonimen

Jutri,me verjetno žal ne bo,ker je ta ura zame pa za Zalo še prezgodaj.Imejte se kljub temu lepo.

Saj res, tvoja Zala je velika zaspanka. Vi2 komaj za ob 10h sfolgata priti na kofetkanje, a ne?

(odgovor članu klavdi*)
  Neposredna povezava do sporočila: 4798
13.8.2009 20:33:53   
Menčy

Ekola, jaz sem prečesala vsak kvadratni meter trgovin na Rudniku user posted image  Glava je polna vsega, vrečke kolikor toliko, denarnica pa prazna user posted image  Ampak nč bat, za jutrišnji kofetek še imam user posted image user posted image user posted image
Vsem, ki imate z otroci probleme s spanjem, želim, da se čimprej uredi. Vsaj ponoči!
Se vidimo jutri, katera lahko pride, naj pride, bom vsake vesela. Nogici bom pa zdaj sms poslala, ker vidim, da nič ne čekira...

tudi moja se je bila spraznila user posted image , ko sem si nakupila nekaj nove garderobe za službo, no, ja,SEM SI REKLA: "JE TREBA DELAT, NE PA OKOL GA SRAT"..
user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4799
13.8.2009 20:50:22   
sayuri

tudi moja se je bila spraznila user posted image , ko sem si nakupila nekaj nove garderobe za službo, no, ja,SEM SI REKLA: "JE TREBA DELAT, NE PA OKOL GA SRAT"..
user posted image user posted image

Uf, jaz bom šla v nabavo konec septembra. user posted image  Če mi pa porodniško podaljšajo, pa šele konec decembra user posted image
Se vidimo jutri zjutraj. L&Z še zdaj ne spita user posted image  

(odgovor članu Menčy)
Neposredna povezava do sporočila: 4800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  190 191 [192] 193 194   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  190 191 [192] 193 194   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Otroci brez varstva
kili kili

Ali bi vozil-a otroka v varstvo v Kamnik ,če bi ga v prihodnosti kdaj odprli?

Ja (19%)

Ni pomembno kje je samo, da dobim varstvo (4%)

Mogoče (12%)

Nevem (13%)

Ne (38%)

Nikoli (13%)

Število vseh glasov: 52

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!