|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2010
13.8.2009 8:21:34   
punsha
Dobro jutro

najprej ena user posted image za lepši dan.

Upam da ste dobro spale. Joj, mene je zjutraj ko sem še spala v nogo takooo krč prijel, da sem mislila, da mi bo kar nogo odtrgalo. Sem tako zavpila nekajkrat da sem še spodaj starše zbudila user posted image . me je mami sedajle spraševala kaj je bilo, ji povem, pa pravi, da je njo tudi celo nosečnost grabil krč v nogo, če se je samo malo pretegnila. Meni pa tole pretegovanje tako paše. user posted image

No se še kaj oglasim. Sedaj moram pa na zajtrk user posted image

(odgovor članu Lily86)
Neposredna povezava do sporočila: 1676
13.8.2009 8:42:49   
ninček1
Dobro jutro!

Tudi jaz bom počasi v kuhinjo odpeketala in si naredila zajtrk in sevedauser posted image .
Meni tudi paše to pretegovanje, vendar me zaenkrat hvala bogu še ni krč prijel   user posted image .Ponoči sem dobila sms od kolegice, da je rodila in so vsi okej-kako fajn ko lahko napišeš taki smsuser posted image .

Busybee, jaz sem iz Maribora, pa vse teste večinoma pošiljajo v Ljubljano, zato traja po mojem tako dolgo.

Tin, rojen 25.1.2010

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 1677
13.8.2009 8:45:31   
amelie010
Jutro user posted image ..
Upam, da ste vse dobro..

Javljam se žal samo zato, da napišem, se me lahko briše iz seznama nosečk.
Na nuhalni smo ugotovili, da je najinemu sončku srček nehal biti pred štirimi tedni. Včeraj sem prišla iz bolnice in sem neutolažljiva. V sekundi se nama je sesul svet..
Saj nimam več kaj za povedat..

Pazite nase in lepo dočakajte februar.

Lep pozdrav..

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 1678
13.8.2009 8:47:17   
bili83
jutrouser posted image
vidim, da ste se spet ful razpisale, pa samo včeraj nisem bralauser posted image

jaz sem že v službi in že navsezgodaj me je sodelavec uspel razpi....user posted image user posted image
resnično ne razumem takšnih ljudi, ki verjamejo, da so edini na svetu, ko pa jim dokažeš, da se motijo in to na več načinov, pa te začnejo zmerjatuser posted image  pa sem mu enkrat že zagrozila, da ga bom prijavila za mobing. morda bi pa res morala to naredit... kaj mislite? eno je debata, ki prinese rešitev, drugo je pa žaljenje in zmerjanje, ko človeku dokažeš, da se moti...

danes zjutraj sem se tehtala. v treh tednih sem pridobila 40 dag, skupno pa že 2,7 kguser posted image  pa zanimivo, ker po kosilu ne jem nič drugega kot samo še sadje ali pa kakšno solato. no, če je user posted image  zadovoljen, potem že tak mora bituser posted image

nič, grem zdaj na kavico, da ohladim živce, se beremo kasnejeuser posted image user posted image

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 1679
13.8.2009 8:51:53   
bili83
amelie, sem ti že drugam napisala....
zelo, zelo mi je žal za tvojega user posted image  zares upam, da ti bo kmalu bolje in da boš z optimizmom šla v prihodnost.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu amelie010)
Neposredna povezava do sporočila: 1680
13.8.2009 9:06:45   
ninček1
Amelieuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tin, rojen 25.1.2010

(odgovor članu bili83)
Neposredna povezava do sporočila: 1681
13.8.2009 9:11:38   
Aja1
Amelie user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ninček1)
Neposredna povezava do sporočila: 1682
13.8.2009 9:12:38   
ninček1
Glede kil pa, zdaj sem šla na vago in se kazalec ne premakne, danes zjutraj mi celo kaže kiloo manj.Trebušček se mi vidi čisto mičkeno, ampak mi res ni jasno.Res da se ne bašem več tako kot sem se na začetku ko mi je blo slabo, ampak vseeno sem pričakovala, da bom šla vsaj 1 kilo gor.
Nič, grem jest.user posted image

Tin, rojen 25.1.2010

(odgovor članu ninček1)
Neposredna povezava do sporočila: 1683
13.8.2009 9:27:04   
Astralis
user posted image user posted image user posted image Amelie
Tega nikomur ne privoscim.

Nihce ne ve, zakaj se to dogaja. Nihce ni kriv za to.

Vcerajs so mi na genetiki rekli, da zenska, ki ne splavi vsaj 1x, danes ni normalna. Homosapiens je ze degenerirana rasa, nas genotip je tako izrojen, da je vse to posledica naravne selekcije in da nimamo kaj. Doba v kateri zivimo in nacin zivljenja nase reprodukcije ne podpira.

Oprosti za racionaliziranje,
zelo dobro vem, kako je to custveno za vsakogar, ki dozivlja tako izkusnjo.
A tudi iz tega ti bo slej ko prej uspelo ven in se bos spet veselila novih nacrtov.
user posted image

(odgovor članu amelie010)
Neposredna povezava do sporočila: 1684
13.8.2009 9:37:29   
bili83
pupe, kaj imamo še kakšno iz okolice ptuja tukaj?
no, ravno sem dobila nekaj informacij o telovadbi za nosečnice, ki jo vodi babica iz ptujske porodnišnice, ga. Ana Španinger. Bi katera šla pogledat?

(odgovor članu Astralis)
Neposredna povezava do sporočila: 1685
13.8.2009 10:20:35   
punsha
amelie user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bili83)
Neposredna povezava do sporočila: 1686
13.8.2009 10:21:02   
Alanis
Amelie user posted image user posted image user posted image   user posted image  

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1687
13.8.2009 10:22:30   
Alanis
Včeraj sem imela NS, dete se najprej ni pa ni hotelo premaknit (kljub žokanju, kašljanju, tekanju gor-dol...), videti je bilo nosno kost in svetlino, vse večje organe, poslušali smo srček, spola pa ni videla, ampak sumim da bo tokrat punčka.
Izvidi so 1: 3574, za moja leta (32) super. Šla sem še na polikliniko in dala kri za dvojni hormonski test (bolj natančen izračun za DS).

Dete je veliko 61 mm, baje ustreza tej starosti (12t5dni).

Počutim se kar ok, slabosti izginjajo, utrujena sem še vedno ko vrag. Dojim samo še 1x dnevno (zvečer in to minimalno). Utrudim se čez dan, ko letam naokoli in dvigujem našega 13 mesečnika. Ne morem se upret, da ga ne bi crkljala, ker me stiska pri srcu, da bom šla čez dober teden delat in konec lušnega (smrk, smrk).

(odgovor članu bili83)
Neposredna povezava do sporočila: 1688
13.8.2009 10:32:59   
mucica2
Lepo pozdravljene še z moje strani.

Tudi jaz bi se vam pridružila, sem namreč tudi februarka, in sicer PDP 16.02.2010. Sem iz Celja stara pa sem 25 let. Bila sem že na dveh pregledih in prav tako na nuhalni svetlini pri dr. Strah. Rezultati je rekla, da so zelo dobri, in sicer tveganje je 1:10350 pa tudi nasplošno je rekla da vse dobro zgleda. Spola pa mi žal ni povedala, ker se ne vidi. Naslednji pregled pa imam 8.10. in sicer morfologijo.

lp in se še javim kaj user posted image

(odgovor članu Alanis)
Neposredna povezava do sporočila: 1689
13.8.2009 11:39:12   
ursulina
pozdravljene!

evo, pridružuje se vam še ena srečka nosečka, 29 let, PDP po UZ 24.2.2010. sicer PDP ni čisto jasen, ker sem srečnica ponovno zanosila takoj po SS v sredini maja, rok bi imela na začetku januarja. NS je opravljena, rezultati zadovoljivi, verjetno bo punčka, doma pa že imamo živahnega 19-mesečnega navihančka.

amelie, bodi močna, na žalost ima nosečnost tudi temne plati, ne gre vedno vse, kot si želimo... tudi meni je G na zadnjem pregledu brez kančka sočutja povedal točno takole: vsaka ženska ima danes pravico vsaj do enega splava, ker smo kot vrsta zanič in to ni nič tragičnega...
no, pri nas se je resda TAKOJ prijela pikica, hitro okrevanje in pa ponovno nosečnost ti želim!!!

Moj januarski sonček 2008 je navihanček Lenart.
Februarja 2010 je dobil še ljubko sestrico Karlino.

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 1690
13.8.2009 12:11:28   
elaaa
Dan user posted image !

Dobrodošle novinke!

Amelie, enga user posted image pa user posted image za naprej.

Sporočam (hahahaha), da je moj trtobol prenehal. Očitno se je mehurček z user posted image le namestil tako, da paše tudi meni. Po mesecu in pol, od kar me je bolelo, je bil že čas.

Sedaj pa kuhat in jest. user posted image

Lp in user posted image vsem mamicam in tem, ki še bomo.

(odgovor članu ursulina)
Neposredna povezava do sporočila: 1691
13.8.2009 12:22:34   
Aja1
Dobrodošle nove user posted image  in čestitke vsem za dobro opravljene preglede in NS! user posted image

Pri nas je pa spet pestro. Po začetni boreliozi in vsem sranjem s tem povezanim (od infuzij naprej), včeraj izvem, da ima nečakinja vodene koze. Ja, to pomeni, da jih v kratkem pričakujemo tudi pri Neji. Jaz sem jih menda prebolela, ampak me vseeno malo črviči....

(odgovor članu elaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1692
13.8.2009 12:23:35   
Aja1
Elaaa - super, da te trtobol prenehal. user posted image  Pa dober tek. Kaj bo na krožniku?

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1693
13.8.2009 14:20:27   
t*e*j*k*a
Amelie-user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , sej bo pa v drugo vse ok. Misli, da nas je tukaj na forumu kar nekaj takih, ki se nam je tudi to pripetilo, pa nismo obupale in zdej smo spet vesele user posted image !!!
Res pa je, da bo prvi mesec težak, ker boš imela v glavi samo to (vsaj pri meni je bilo tako).
jaz sem potem v drugi nosečnosti in zdaj samo to vedno upala, da bi bil srček, in smo vidli že tri vesele srčkeuser posted image user posted image . Prvič enega, zdej pa dva na enkrat!!!

Mi smo v polnem zagonu z opremljanjem hiše. Preseliti se moramo še letos. Moj sploh ne more spat ponoči ker smo razmišlja kje bova vzela toliko denarja. Eh, bo že, glavno da so otorci zdravi, ne?

čao

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1694
13.8.2009 15:08:22   
MANA 7
Lep in vroč pozdravček vsem nosečkam..predvsem februarčicam.
Želela bi se vam pridružiti tudi sama. Stara sem 26 let, doma že imam navihano 4-letnico, 9.2.2010, pa pričakujemo še drugo:)...Ja spol namreč že vemo, saj smo imeli prejšnji teden NS, kjer se je lepo videlo. Tveganje 1:9980, prvič je bilo 1:4500. slišali srček in si veselo ogledovali našo pikico tudi v 4D posnetku. Zares neverjetno kako se to vidi, bom v album nalepila slikice, ker je pa res fantastično in res nisem si znala predstavljati, da lahko svojega komaj 7 cm otročka tako natančno vidiš, se mi zdi, da bi kar lahko že rekel, komu bo podoben:))
kar pa se tiče počutja...še vedno sem zbita, križ me boli ko user posted image , pa tečna sem tako, da se kr skrivam pred drugimi...edino sreča je, da sem na bolniški. punce a ve tudi ponoči hodite na wc...js grem najmanj trikrat, pa ne vem če je to normalno za to obdobje, prvič namreč ni bilo tako. No tako nakratko, sedaj sem doma in bom z veseljem čvekala z vami v tem veselem pričakovanju.

(odgovor članu t*e*j*k*a)
Neposredna povezava do sporočila: 1695
13.8.2009 15:53:28   
elaaa
Aja1 - danes je bil na meniju krompir, bučke v omaki in solata. Odlično!

Mana7 - dobrodošla.

LPP - lepo popoldne

(odgovor članu MANA 7)
Neposredna povezava do sporočila: 1696
13.8.2009 16:16:36   
ninček1
Dobrodošla Mana7!

Lulanje ponoči je normalno.Jaz sem od začetka hodla 3-4 x, zdaj se je pa umirilo na 2x.V bistvu enkrat okrog treh ponoči pol pa okrog šestih zjutraj, vendar to pod pogojem, da zvečer ne pijem dosti, sicer je to 3 x.Je malo nadležno to , saj ne moreš celo noč v miru spat.
Imaš pa rok na isti dan kot jaz.Od kod pa si?

Tin, rojen 25.1.2010

(odgovor članu elaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1697
13.8.2009 16:49:27   
rosa 2
Lep pozdrav še tudi od mene. Tudi jaz bi se vam želela pridružit!! Že nekaj časa vas berem.... Sem iz Celja oz. okolice, PDP 8.02.2010. NS je tudi za mano 1.13800,spola pa še tudi ne vem...ker se je skril-auser posted image
Lep pozdrav in se še tipkamo kej

(odgovor članu ninček1)
Neposredna povezava do sporočila: 1698
13.8.2009 16:51:28   
rosa 2
aha.. pozabla sem napisat da sem stara 28 let in je to moja 2 nosečnost,prva se je končala letos v aprilu z IMN!!  LP

(odgovor članu rosa 2)
Neposredna povezava do sporočila: 1699
13.8.2009 17:38:48   
Bauky
Uhhh, koliko novih nosečk in koliko nas je že. 
Amelie, user posted image , po tvoji zgodbici sem se jaz kar malo zamislila, ker nimam jaz že od začetka  čist nobenih znakov, le utrujenost; tudi ponoči nič ne hodim na wc, slabo mi itak ni blo nič, paše mi vse .........
user posted image sem sicer vidla v davnem 8.tednu ( zdaj sem pa v 12.).  No, sej ne bom črnogledo mislila, bomo vidli v ponedeljek na NS, upam da bo b.p.

(odgovor članu rosa 2)
Neposredna povezava do sporočila: 1700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?