|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2010
11.8.2009 19:11:04   
niwci
Bauky dobrodošla. Jst sem kar povedala domačim po prvem pregledu. Nisem se nič pripravljala, ker sem nedolgo nazaj to v prvo počela (takrat je bilo malo težje). Zdaj pa sem že v 13t in se počasi že kr vidi, tako da ostali kar nekako vprašajo,.... pa nima več smisla skrivat. Če kdo vpraša povemo, razlagamo pa lih ne user posted image Kar pogumno! user posted image

Tudi tiste, ki morate še povedat na delu, kar korajžno. Enkrat boste morale, čene se bo pa itak hmali vidlo user posted image Jst bi počakala še na rezultate NS, pol pa ni več kaj skrivat! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Bauky)
Neposredna povezava do sporočila: 1651
11.8.2009 19:21:15   
elaaa
Bauky-dobrodošla.

Včeraj je bil neverjetno naporen dan. Od jutra do večera me je mučil strašen glavobol. Ob dveh popoldne sem vzela Lekadol (na splošno poskušam brez tablet, a sem res upala, da bo bolje) in ni prijel, čez dobri dve uri pa nesladkano kavo brez limone - malenkost bolje a ne za dolgo. HB sem se danes zjutraj zbudila brez glavobola in svet je lepši.

seznanjanje z novičko
Jaz sem domačim in bližnjim znancem povedala po NS. Ne štejem več, ampak najmanj tri so rekle, da se jim je kar nekaj zdelo. Naj bi bila v obraz spremenjena in širša od zadaj. Po trebuhu se mi res ne vidi, ker sem imela vedno mal "vampka". Je pa res zanimivo, ko ugibajo, kaj bomo imeli. Eni pravijo user posted image drugi user posted image . Za enkrat še ne vem.

Lep večer user posted image .

(odgovor članu niwci)
Neposredna povezava do sporočila: 1652
11.8.2009 19:23:31   
elaaa
Oh, nesladkano kavo z limono. (nesladkano kavo brez limone?!?) user posted image

(odgovor članu elaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1653
11.8.2009 19:48:37   
Bauky
IZVIRNO SPOROČILO: *dotika*

O, pozdravljena Bauky in čestitke!

Ne morem, da ne bi komentirala; tudi jaz imam 17.8. ob 17.00 NS v ZD NM. Kdaj pa ti?

Lp

jaz imam pa ob 15.30 - mogoče se pa vidimo user posted image

(odgovor članu *dotika*)
Neposredna povezava do sporočila: 1654
11.8.2009 19:58:44   
Aja1
Nas je pa kar nekaj iz Dolenjske. user posted image

Jaz sem šefu kar sms napisala (včeraj) user posted image . Sploh nisem našla prave prilike da bi mu povedala. Se mu je stalno mudilo. Potem sem pa sms napisala v smislu, da mi vedno uide...blablabla. Je full dobro reagiral (poklical, čestital in še par besed). Ostali bodo pa itak kmalu opazili.

(odgovor članu Bauky)
Neposredna povezava do sporočila: 1655
11.8.2009 20:00:42   
Aja1
Sem zdaj pa sama doma. Tamala je šla na počitnice k našim (do jutri), mož še dela, jaz pa samevam...ampak kar paše občasno. user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1656
11.8.2009 20:13:02   
Bauky
Ker sem tok dolg čakala, da sem se "prikonektala", se bom danes malo več razpisala. 
Kolikor sem vas brala, ste (bile) nekatere kar ubožice in so vas tipični user posted image  znaki  dohiteli in prehiteli. Jaz se moram malo pohvaliti, da je to moja 1. user posted image  in da do sedaj (tok, tok) nisem imela nobene slabosti in slabe izkušnje. Vse lahko pojem, nič mi nima drugega okusa ali vonja.  Opazila pa sem samo, da so mi nohti na rokah začeli hitreje rast (sicer sem jih grizla oz. lomila, zdaj pa imam dolge kot še nikoli).  No sicer pa, da vem, da nosim  user posted image , pa me spomni le utrujenost, ki se me loti, ko pridem iz službe in se mi ne da NIČ ( le poležavam in brskam po netu).

Niwci: po prvem pregledu, sem poleg mojemu , povedala le še mami, on pa je svoji sestri, vsem ostalim, pa bova povedala naslednji teden po NS.
Sicer, pa mislim pri sebi, da se mi že kar malo pozna, vendar me ni pa še nihče vprašal (tudi najožje sodelavke, ne) . 
Moram pa tudi  z vami delit, da imam že od kar vem,  da sem user posted image ,  močan občutek, da bo punčka .   A ima še katera tak občutek, da ve, kaj nosi pod user posted image
Sicer pa sva se z mojim zmenla, da ne bova zdaj še nič posebej spraševala,  kaj bomo pestovali (če se bo slučajno pa vidlo, pa tud prav, a ne?).
LP

(odgovor članu Bauky)
Neposredna povezava do sporočila: 1657
11.8.2009 20:55:47   
Alanis
IZVIRNO SPOROČILO: elaaa

Oh, nesladkano kavo z limono. (nesladkano kavo brez limone?!?) user posted image

user posted image

(odgovor članu elaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1658
11.8.2009 21:00:25   
Alanis
Pri meni v službi ne ve še nihče, razen šefice. Trenutno so vsi že 2 meseca na dopustu (počitnice). Mi je zoprno pomislit, da bom čez 10 dni po skoraj letu in pol prišla na uvodno konferenco in padla v zbornico pred cca 50 ljudi, ki se jim bo pogled najprej obesil na moj trebuh in potem reakcije: A spet si noseča?Matr, se lahko kako temu izognem??

(odgovor članu Alanis)
Neposredna povezava do sporočila: 1659
11.8.2009 21:02:30   
Alanis
IZVIRNO SPOROČILO: valentinčica30

Živimo blizu Črnomlja. nisem domačinka, tu kjer živiva sva sicer prijavljena cca. 10 let vendar šele zadnja 3 leta živiva tu. Obnovila sva 300 let staro hišo njegovega očeta in nebi verjela koliko časa ti to vzame. Še vedno nisva gotova, vendar že vse skupi dobiva obliko.

Kje pa (če ni skrivnost)? Ker sem tudi jaz včasih živela blizu Črnomlja, sedaj sem poročena v Lj.

(odgovor članu valentinčica30)
Neposredna povezava do sporočila: 1660
11.8.2009 21:05:17   
Alanis
Še zadnji post za danes, potem pa neham smetit... Jutri imam nuhalno, tako sem nervozna... Dajem kar sama sebi eno slikico za upanje na dobre rezultate:

user posted image

(odgovor članu Alanis)
Neposredna povezava do sporočila: 1661
11.8.2009 22:33:11   
Nattasha
Oj!

Ja tudi jaz imam zelooo močan občutek, da bo punčka, moj pa vztrajno pravi, da bo fantek;) no midva bova vprašala, ko bo čas, ampak pomoje nič prej kot na morfologiji, če bo seveda pokazal;)

Drugače pa meni še vedno smrdi vso meso in to ravno zdaj, ko je čas piknikov in to da sem včasih lahko umrla na perutničkah, zdaj pa vztrajam pri zelenjavi in kakih testeninskih solatah, ki jih seveda jaz prinesem na piknik;) Mal pa moram zase poskrbet;) Aja pa pomfriiiii, mmmm, pomfri bi...dan in noč...zdaj taakojjj;)))

13022010146331538 (datum, število, lokacija)

(odgovor članu Alanis)
Neposredna povezava do sporočila: 1662
11.8.2009 22:48:56   
Astralis
Ahoj, drage user posted image

najprej se vam moram zahvalit za neverjetno spodbudne besede in vso podporo, ko ste odreagirale na mojo nosecnisko depresijo. Par dni se nisem oglasila, ker me je spet zdelala migrena, tokrat (samo) za 2 dni in pol... Mislim, kdaj se bo to nehal?
user posted image

Drugace pa se javljam z zelo dobimi novicami, danes je namrec za mano NS in rezultati. Za mojih 36 let, user posted image
riziko mam na 1:2689, krvni testi zelo dobri, dete v vsem superfajn, svetlina 1,2 mm torej je test na DS negativen. Jutri grem se na genetski posvet, a v AC me ne mislijo siliti s takimi rezultati.

Aja, PDP imam po njihovih izracunih, ko racunajo na 27-28 dni mens. ciklus 21.2.2010. Mens mam na 26 dni, torej bi moral bit tudi PDP prej, ne?
Dete ima v 12+2 dni 65 cm.

Jasno, moz je bil zraven, ponosen 1. ocka, jaz pa tako ali tako ob vsakem UZ puscam solze od ganjenosti. Ko smo pa srcek slisali, sem pa pozabila dihat.
Kako je to fantasticno!!!

Upam, da je depra mimo, tole me je strasno opogumilo in mi vrnilo voljo do zivljenja. Cudez! user posted image user posted image user posted image
Fajn, da smo v tem skupaj :))))

objem vsemuser posted image

< Sporočilo je popravil Astralis -- 11.8.2009 22:49:33 >

(odgovor članu Nattasha)
Neposredna povezava do sporočila: 1663
12.8.2009 7:39:09   
Anonimen

Dobro jutro,

Tako vesela sem, ko odprem računalnik in odkrijem cel kup sporočil. Tako punce, čim več čvekajte, da nam ne bo dolgčas.

Tako žal mi je, da ima Astralis takšne zoprne migrene. Jaz sem ugotovila, da mi ne ustreza preveč spanja. Sem na bolniški in kljub temu stalno utrujena, pa tudi ta vročina me zdela. Tako zelo veliko spim, če se uležem, kar zaspim, potem pa me boli glava. Tako poskušam čim dalj ostajati budna... Glede spopodanja z depresijo pa ji svetujem čim več aktivnosti (najbolje kakšni sprehodi - meni zelo pomaga) in druženja, če le zmore.

Tudi jaz že od začetka nosečnosti nekako čutim, kakšnega spola bosta otroka. Za enega je spol že potrjen user posted image .

Danes pa najbrž ne bo tako zelo vroče - fajn, pozdrav,

(odgovor članu Astralis)
  Neposredna povezava do sporočila: 1664
12.8.2009 13:37:57   
Astralis
No, pa sem bila danes se na genetskem posvetovanju - zaradi let, seveda.
Takole so mi razlozili (v cescini):

Glede na moje dobre izvide screeninga, lahko 90% izlocimo DS in variante trisomij. To ne pomeni, da ostaja 10% moznosti, da je lahko kaj... ker se to strokovno bojda preracunava se z nekimi drugimi faktorji (ki jih jaz zdajle niti ne znam agrumentirat), vendar kot pri vsaki nosecnici ostaja vsaj 5% moznosti, da bi slo lahko se karkoli genetsko ali razvojno po svoje... Z odvzemom plodovnice pa pri negativnih testih lahko od tega izlocijo max se do 3,7 % rizika.

Ponudili so mi moznost AC, a imam se 4 tedne casa, da se odlocim.

Z mozem sva pretehtala + in - in sva zaenkrat nekako zedinjena, da spikanje v trebuh ni nujno potrebno.

Mene pa vseeno zanima, ali ima katera izkusnje z AC. Na genetiki so rekli, da to vzame sestra ambulatno v istem oddelku kot delajo NS in da gre pacientka takoj domov. Ce si Rh- (kar jaz sem), pa ti za vsak slucaj dajo se injekcijo proti senzibilizacji (vsaj tko si jaz prevedem njihovo cescino).

Kaj menite ve? Predsvem tiste, ki ste nad 34 let, gotovo ste ali razmisljate o AC?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1665
12.8.2009 15:16:17   
Anonimen
Pozdravljena Astralis,
Čestitke za dobre rezultate na NS. Jaz sem stara 36 let in so mi na NS izračunali verjetnost 1:1000, pa se nisem odločila AC. Zdravnica je rekla, da ni potrebno in sem ji kar zaupala. Kaj pa vem. Niti me niso napotili v genetsko posvetovalnico.
Nihče nam ne more garantirati, da bomo rodile zdravega otroka, pa če se podvržemo ne vem kakšnim preiskavam. Seveda, vsakdo naj ravna po svoji vesti in prepričanju.
Slišala sem za primer, ko se je v družini rodil prvi otrok z neko kromosomsko napako, potem so pri drugi nosečnosti opravili vse možne preiskave in bili zelo zadovoljni ob odličnih meritvah in bili prepričani, da sedaj pa bo otrok 100% zdrav. Potem pa se je rodil otročiček s hudo alergijo na veliko različnih vrst hrane. Upam, da nisem koga prestrašila ali spravila v slabo voljo.
Pozdrav, 

(odgovor članu Astralis)
  Neposredna povezava do sporočila: 1666
12.8.2009 15:16:21   
punsha
hoj hoj,

kako ste kaj danes?

Alanis, rezultati NS...kako si opravila, malo poročaj.

Jaz sem bila pa danes pri osebni zdravnici zaradi tistih neznosnih bolečin v zgornjem delu trebuha. Menda je kriva prebava. Me je prešlatala, pa pravi, da je v črevesju preveč zraka, da se delajo zastoji... in priporočala donat, čaj kumine,janeža in kopra. Sedaj sem vsaj pomirjena, da ni kaj drugega, čeprav so včasih bolečine take, da se ne smem niti premakniti. Upam, da bo tole pomagalo, moram še v nabavouser posted image

Me zanima, če ste ve že kakšno malenkost kupile za malčke? Meni se sicer zdi še malo prezgodaj, ampak je pa prav fletno malo pofirbcati, ko pa imajo toliko fuštkanih stvari. Komaj čakam da pride čas, ko bo treba kaj kupit user posted image

astralis, glede AC pa ti žal ne vem svetovati... držim pa pesti da je vse vredu.

bauky, dobrodošla med nami user posted image . Super, vedno več nas je. Tako bomo lahko klepetale da ne bo dolgčas

Glede tega, kako povedati v službi... Jaz sem povedala že prej. Pač sem bila na bolniški zaradi IVF postopka, pa sem kar povedala kaj se dogaja. Se pravi so vedeli še preden sem bila noseča user posted image . Meni se pa to zdi ena tako čudovita novica, da ne vem zakaj bi koga bilo strah to povedati šefu. Saj smo ženske, normalno je, da imamo otroke in gremo na porodniško. To pa vsi vedo. Pa ne povejte te novice s strahom pred šefom... povejte z nasmehom in veseljem na obrazu, želite si otroka. Tudi šef bo začutil vaše veselje ob pričakovanju.

(odgovor članu Astralis)
Neposredna povezava do sporočila: 1667
12.8.2009 18:27:47   
ninček1
Pozdravljene!

Zanimiva tema:kdaj povedati šefu oziroma zakaj s strahom povedati šefu

Pred približno slabim mesecem, sem v službi šefu povedala, da sem noseča. Odreagiral je zelo razumevajoče, češ da je vse skupaj tako in tako pričakoval, glede na to koliko sem stara in bla bla bla.Vse super in prav.Sicer je  moje delo dokaj odgovorno in zaenkrat sem edina na firmi, ki opravljam tovrstno delo.Za pomoč imam  še dva študenta.Vse vredu in prav.Na firmi sem že 5 let, od tega sem tri leta na tem , malenkost bolj odgovornem položaju.Nikoli ni bilo nobenih problemov, delo potekalo ustaljeno, le šef mi je dal vedet, da od mene pričakuje še več, kar pomeni, tudi v popoldanskem času kakšni sestanki, potovanja itd..Pred kakim letom dni sem mu povedala, da jaz sicer nisem oseba, ki bi potovala in ne vem kaj še vse, saj sem se lani poročila in je potem nekako logično kaj sledi. In dobro, je sprejel. Vse vredu in prav, da se vrnem nazaj.....pred slabim mesecem mu povem, da sem noseča in glej ga zlomka, ko dobim plačilno listo....user posted image Plačo mi je znižal za 300 eur, z razlago, da ne grem na teren itd., pogodbe mi ne misli podaljšat, ker mu kot nosečnica tako ne koristim kaj dosti...., ko mi je bilo 2 x v treh mesecih slabo in sem šla domov malo prej, ob predhodni obvestitvi odgovornega, da grem prej, je študentko spraševal, če sem slučajno na dopustu, da me ni....v glavnem.....pod nivojem.
Ne bom več izgubljala besed, samo hotela sem povedat, da vsi šefi niso ravno preveč naklonjeni nosečnicam, moj je očitno eden izmed njih, ampak dobro, moram se prisilit da ne razmišljam o teh stvareh, ker se samo sekiram, kar pa ne vpliva ravno dobro na mojega otročka.

Tako, da sem zelo vesela, da še obstajajo šefi, ki gledajo na nosečnost, kot na nekaj lepega in svojih delavk zaradi nosečnosti ne šikanirajo.

Tin, rojen 25.1.2010

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 1668
12.8.2009 18:30:31   
busybee882006
Tudi jaz sem že čez NS - pri dr. Strah v Domžalah - na podlagi UZ je bilo razmerje 1:3000, potem sem dala pa še kri za dvojni hormonski test in se je razmerje spremenilo v 1:16000.
Tako, da kar se tega tiče je vse v redu.
Imam pa spet posteljico spredaj in še malo čez materični vrat, tako da mi je G svetovala da naj do 16. tedena bo vse bolj na easy - brez kakega dvigovanja ali nenavadnih hitrih gibov.

Aja! Najpomembnejše!  Naša enoletnica je danes shodila - točno danes je stara 14 mesecev - Jupi!

Lp Vsem

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 1669
12.8.2009 19:11:58   
punsha
busybee, user posted image bravo tvoji enoletniciuser posted image , super!

Ja, vem da se dogaja vse sorte na delovnih mestih, šefi so si pa seveda različni. Ma se mi zdi prav žalostno, da nekateri gledajo tako na negativen način na nosečnice. Mi je jasno ja, da za eno leto izgubi dobrega delavca, ampak ali morajo zato biti tako nečloveški do nekoga, ki si želi družine... Prav grozno. Mene je šefica objela in bila vesela zame.Normalno je da bom imela otroka...imam moža, lani sva se poročila in prav vsak normalen človek, če le ni čisti karierist si želi družine. In da ti nekdo tega ne privošči...egoistično... ali šefi nimajo otrok ali vsaj njihovi bratje, sestre, prijatelji... Oh ja, me kar malo jezi touser posted image . Pa bodimo še me malo egoistične in jim povejmo še z večjim veseljem. Če bodo že oni nejevoljni ob tem jim pa dajmo še toliko bolj kontra - bodimo še bolj veseleuser posted image (ok, sedaj sem odštela tole znižanje plače...hm, ki te pa res spravi v slabo voljo)... No pa sem se razpisala, je bolje da kar neham ane user posted image

(odgovor članu busybee882006)
Neposredna povezava do sporočila: 1670
12.8.2009 19:14:12   
niwci
Busybee kako lepo user posted image user posted image user posted image

Čestitke vsem za dobre rezultate na NS.

Cotke...jst bi tudi že kej kupla, k je use tako fletno... sam nismo še nič, bomo še kar malo počakali. Trenutno samo ogledujemo za opremo in mal primerjamo cene user posted image Meni se tudi zdi useskupi še malo prezgodi. Verjetno bomo počakali do morfologije, potem pa mogoče že počasi začeli user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1671
12.8.2009 19:31:17   
ninček1
Ja punsha, sej maš prav, najbolj jih zaj., če si ti vesela in zgledaš kot da ti ne morejo do živega, samo vseeno maš filing kot da si kaznovan, zato ker si noseč.
Ampak okej, je že mimo. Ne mislim si pokvarit najlepšega časa v mojem življenju zaradi enga takegauser posted image .

Ja, mene že tudi konkretno prsti srbijo, ko gledam po trgovinah oblekce za malčke.Moram priznat, da sem kupila že eno stvarco in sicer brisačko z uhicami, pa neke živalce so še gor.Zdaj pa res ne bom do 20 tedna nič kuplauser posted image .

Čestitam vsem za dobre rezultate NS. Jaz sem dala kri v ponedeljek, tako da bom še morala počakat kaka dva tedna za izvide.Upam, da se tudi pri meni dobro izteče.

Bauky dobrodošla!
Busybee, super da že hodite...zdaj se bo pa začelo laufanje za malo user posted image

Tin, rojen 25.1.2010

(odgovor članu niwci)
Neposredna povezava do sporočila: 1672
12.8.2009 19:54:06   
busybee882006
Ninček: jaz sem dala kri v petek, v ponedeljek sem imela pa rezultate. Zakaj pa pri tebi toliko časa traja?

Kljub temu, da gre z 3 user posted image , se mi zdi full dolg premor do naslednjega pregleda - šele 30.9. direkt na morfologijo. A ni to malo predolga? Saj mi pripada pregled nda 4 tedne, a ni tako?

(odgovor članu ninček1)
Neposredna povezava do sporočila: 1673
12.8.2009 20:25:35   
Bauky
Zdravo, 
jaz sem bila do zdaj šele samo na prvem pregledu v 8. tednu, na naslednji pregled  me je G naročila šele v 16. tedenu in mi seveda priporočila NS v 12. tednu (NS imam v ponedeljek);  ko pa vas berem, ste ble že nekatere na večih pregledih. Busybee, ti pa celo praviš, da nam pripada  na 4 tedne... Ugotavljam, da ima vsak G svoj protokol, tako da zdej itak nič več ne vem...user posted image .

Drugače pa današnji dan je bil res en čuden dan zame.... kr neki sem bla v službi zadirčna, vse mi je šlo na živce, sodelavki, ki je šefica drugemu oddelku, sem ji kar neki naprej metala ( pa sej itak eni delavci nč ne mislijo z glavo, pa čeprav  so v firmi že npr.5 let - npr. jo je ena delavka vprašala kako se sploh žaluzija dvigne - ob takih se ti lahk utrga)  Vglavnem, danes sem ful "naspidirana" tko da sem se mojga danes kar malo ogibala, da  ne bi on slučajno po nesreči kaj kasiral.

Glede cortkanih  cujc, pa vam moram priznat, da  ste me šele ve spomnile na to, tako da do sedaj nisem še nič gledala, sicer pa tudi nisem bogve kam šla - bomo imele še čas... takrat ko bomo imele že kar prijetne bušije...user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1674
12.8.2009 20:41:58   
Lily86
Ninček - kar ne morem verjet, da res obstajajo takšni šefi... GROZA!! No, še moja čisto kontra zgodbica kako sem povedala šefici: V bistvu nisem imela namena povedati vsaj do NS, pa je situacija tako nanesla, da se ni dalo počakati... Ena sodelavka gre namreč s 1.septembrom stran in je povedala šele 1 mesec prej. Šefica je bila seveda čisto divja, ker je poleti, ko so dopusti tako težko najti nekoga novega, tudi čas za uvajanje 1 mesec je pri nas čisto premalo... In me popoldan kliče po telefonu in me kar direkt vpraša, če mislim bit še dolgo pri njih, ali kako... Delam namreč že 3 leta polni čas preko študenta. Malo sem začela jeclat, potem pa sem ji kar povedala... In je super sprejela. Vesela, da sem ji tako zgodaj povedala, rekla da sploh ni problema, ker je še toliko časa, da se koga najde, pa še sama sem predlagala, da si za 1l poiščem zamenjavo, tako da oni ne bodo imeli problemov s tem. Ja, pa še zaposlili me bodo konec leta, tako da dobim porodniško. V glavnem - super se je izteklo! Kar kamen se mi je odvalil od srca... user posted image

Kar se tiče sorodnikov sva danes moji babici povedala da bo prababica, pa se je kar razjokala... Ful prikupno... user posted image  Za kolega pa imava v planu en malo večji piknik da jim poveva.

naše največje veselje se nam je pridružilo 28.2.2010

A mother's joy begins when new life is stirring inside... when a tiny heartbeat is heard for the very first time, and a playful kick reminds her that she is never alone.

(odgovor članu Bauky)
Neposredna povezava do sporočila: 1675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?