|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo avgusta 2009
12.8.2009 14:22:27   
NATAŠA35
ej luna tud jaz držim pesti, da jutri zjutraj ugledaš močnejšo user posted image , samo povem ti, tudi sama se nisem mogla zadržat, ko se kupila test in ga sprobala in mi je pokazal zelo rahlo user posted image , potem pa čez nekaj dva dni že močnejšo...danes mi že drrugi dan zamuja, je prov fino, da se ni prikazala...
samo zate:
user posted image user posted image user posted image user posted image

javi, takoj ko narediš test...

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

(odgovor članu Chi_Pita)
Neposredna povezava do sporočila: 351
12.8.2009 14:32:15   
isabeaux
IZVIRNO SPOROČILO: dini

Hvala vam vsem, jst tudi držim pesti za vsako posebejuser posted image user posted image user posted image user posted image
Kaj pa je kl.?user posted image

klomifen diniuser posted image

Pa imamo tri lepe in zdrave sončke :-)

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 352
12.8.2009 14:34:20   
isabeaux
Luna držim pesti, da bo jutr močna user posted image  user posted image user posted image user posted image

Pa imamo tri lepe in zdrave sončke :-)

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 353
12.8.2009 14:53:06   
mica77
Luna držim pesti in ne boš verjela tudi jazsem naredila točno to kot ti in tud jaz sem vidla črtico...hmmm ponoviva jutri ok?

Objem in user posted image zate!

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 354
12.8.2009 14:54:01   
NATAŠA35
mica77 tudi zate držim pesti za močno user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mica77)
Neposredna povezava do sporočila: 355
12.8.2009 15:52:15   
kago
Čau klepetulje :D

Grem za en vikend se potepat po Zagrebu, me ni 4 dni, pa rabom pol dneva da nadoknadim user posted image Evo una krvavitev je bla menstruacija (sm se jest tko odločla) user posted image tak da se jutri naročim na septemberski UZ user posted image Mogoče mi pa zdele avgiusta uspe... če je Bono kaj pozitivno vplival na moja jajčeca user posted image user posted image user posted image

CJ: jest sm čisto zdrava, pa sem pila kar nekaj piva user posted image A ti je blo fino user posted image user posted image user posted image user posted image

sam to stari kozli že, res so user posted image

Ni ga mulca čez horjulca

(odgovor članu LUNA83)
Neposredna povezava do sporočila: 356
12.8.2009 15:52:28   
misk2
hejla.... dopustnik se je vrnil..( upam da z kepico v trebuhu) user posted image .. no ne prehitevajmo..jutri naj ne ni prisla al pa pojutrisnem... kako smo? kej novega?

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 357
12.8.2009 16:04:46   
mojca345
Jest imam pa slabo novičko...moj je danes prijavu, da se ne želi več trudit za otroka.... D on bi pa zdej počakal, da bi imel plačo, kot si je želi in da otroka si sicer ful želi,ampak zdej k so vsi te stroški, da pa finančno ne bo šlo skoz še otrok...

men pa ni mar za denar...nočem milijonov, hočem samo user posted image  in vem, da vse se bo zrihtalo, ker bom trdo delala na tem, ( to itak že zdej )...ne vem, enostavno verjamem, bo se bo vse izšlo...a je to 6 čut ali ne, ka te jaz vem....

sam me pa zlo boli, da je zdaj denar bolj v ospredju, kot pa otrok...in res ne vem kaj.....user posted image user posted image

žalostna sem...

in pol mi je jasn zakaj ne rata, če si ga on želi tok k jaz, oz ma ovire v glav... to si najbrž zdej lahko zahvalim tašči, k govori točno to, kar je zdej on reku...uporabu je še clo iste besede kot ona.

Hanika, čakava TE. Tvoja starša.

(odgovor članu misk2)
Neposredna povezava do sporočila: 358
12.8.2009 16:24:07   
LUNA83
Hvala vsem,.. nevem še vedno jo hodim gledat ali je privid ali resnična črtica,..nevem,.. jojj

mica77,.. ponoviva jutri zgodaj zjutraj!user posted image user posted image

mojca345 joj to je pa res slaba novica,.. pa daj probaj ga kak dan pustit na miru pa se bo mogoče premislil,..lahko je bil to samo trenutek,.. držim pesti zate,..

Čakamo +

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 359
12.8.2009 16:28:27   
MiniMiska
Joj, Mojca, to pa je res slaba novica pravzaprav vprašanje, kaj je tvojega pičilo? Pogovor, pogovor, pogovor. Dejstvo je, da ZA otroka morata biti oba, ne le en, pa saj to veš ;) Hudo mi je zate, upam, da je res "ovira" le denar, pogovorita se s tvojim, nujno.

Luna, držim pesti, da je res. Babji fibec razumem user posted image

misk2, tud zate držim pesti! Pa za vse ostale tud, ki ste v pričakovanju user posted image oz. user posted image user posted image user posted image user posted image Gremo, bejbe, da bo avgust roza!!!

Pri meni kot kaže je bila tisto včeraj res vgenzditvena, tako da držite pesti user posted image Hvala user posted image

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 360
12.8.2009 16:31:35   
MiniMiska
Aja, vidim na seznamčku, da nas kar nekaj okrog istega datuma (18.8. tudi jaz) pričakuje plusek.

17.08. - Loni76 ( 1.krog )
18.08. - soncek_25
18.08. - nincy29 ( 2.krog )
19.08. - Tejchy25 ( 15.krog )

In punce, kako ste, kaj je novega?

(odgovor članu MiniMiska)
Neposredna povezava do sporočila: 361
12.8.2009 17:08:59   
ljupka
Živjo punce danes se je tudi zame zgodil čudež,ko sem prišla domov iz službe sem delala test First Sign duo in je pokazal user posted image !A lahko verjamem temu testu prvič sem ga delala?

(odgovor članu MiniMiska)
Neposredna povezava do sporočila: 362
12.8.2009 17:24:14   
barvar
Luna in ljupka user posted image user posted image user posted image .
Mojca345 zate pa en velik user posted image user posted image user posted image .
Jaz vas moram prositi, da me daste na seznamu "na čakanje". Moje user posted image še kar ni in tudi nič ne kaže da bo prišla. Je pa bil danes zjutraj še en urinski test pozitiven, pol sem šla pa na krvnega pa je sestra rekla da ni nič user posted image . Ma kdo bi vedel!?
Grem zdaj tako na morje in se vračam šele 31.8.. Bom šele takrat spet lulala če se user posted image vmes ne prikaže... Vam javim kakšen bo razplet.

Pa je prišel! Najin Maj - 6.5.2010

(odgovor članu ljupka)
Neposredna povezava do sporočila: 363
12.8.2009 20:26:28   
mojca345
IZVIRNO SPOROČILO: ljupka

Živjo punce danes se je tudi zame zgodil čudež,ko sem prišla domov iz službe sem delala test First Sign duo in je pokazal user posted image !A lahko verjamem temu testu prvič sem ga delala?

ja seveda....ČESTITKEuser posted image user posted image

(odgovor članu ljupka)
Neposredna povezava do sporočila: 364
12.8.2009 20:28:19   
mojca345
midva sva se dolgo pogovarjala danes o ..ma o vsem....denarju,kako bi bilo z časom....tko, da se je pol pomiril in je spet vse kul. user posted image   sem si oddahnila... sem bila pa že na robu strašnega joka...

zdej sem spet happy in komi čakam, da bo kaki plusek..user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 365
12.8.2009 20:44:07   
S*
evo še moje poročilo. Moja user posted image je prišla, tako da na čudež ne upava več. Včeraj sva bila pri Rešu in v sredini septembra štartava z najinim prvim ICSI-jem. Sedaj greva za 14 dni na morje, da si nabereva energije, potem pa greva novim zmagam naproti.
Vsem novopečenim user posted image iskrene čestitke.

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 366
12.8.2009 21:45:42   
pepca35
Lep dopust, S*. 

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 367
13.8.2009 1:05:43   
LUNA83
Ojla punce,..

ljubkauser posted image ,...čestitke

hja jaz sem prišla iz dela in še enkrat pogledala na test ki sem ga dopoldne delala in se vidi črtica,.. ne vem ali pa jo spet samo jaz vidim,.. mah vglavnem sedaj grem spat,.. jutri pa ga delam zjutraj z prvim urinom in vam seveda takoj javim,..

za vse nas držim pesti in grem sanjat kaj lepega ,.. nočka

Čakamo +

(odgovor članu pepca35)
Neposredna povezava do sporočila: 368
13.8.2009 1:06:59   
mojca345
IZVIRNO SPOROČILO: LUNA83

Ojla punce,..

ljubkauser posted image ,...čestitke

hja jaz sem prišla iz dela in še enkrat pogledala na test ki sem ga dopoldne delala in se vidi črtica,.. ne vem ali pa jo spet samo jaz vidim,.. mah vglavnem sedaj grem spat,.. jutri pa ga delam zjutraj z prvim urinom in vam seveda takoj javim,..

za vse nas držim pesti in grem sanjat kaj lepega ,.. nočka

upam, da bo user posted image .....če boš uspela sploh kaj spati od vzhičenja...

takoj javi, kaki je rezultat...

(odgovor članu LUNA83)
Neposredna povezava do sporočila: 369
13.8.2009 5:36:07   
CJ
...kago...bilo ful mega, res brez besed...kaj takšnega še nisem videla...user posted image ..glede alkiča pa je pri meni itak bolj slabo...ga sploh ne pijem...sem se tako odločila že nekaj let nazaj...pa mi ful paše...sem za žurko tudi z vodouser posted image user posted image user posted image ...verjetno sem fasala kakšen virus...kaj pa vem, ali pa me je user posted image hotela uničituser posted image ....bistvo...preživela sem...mojca345...nič se sekirat...očitno totim dedcem zvezdni utrinki nagajajo...user posted image ...mislim nate...včeraj si bila čisto out po telefonu za slišat...saj te kužim....ne kesiraj seuser posted image ....mislim nate in vse ostale moje babe žabeuser posted image user posted image user posted image ...lp CJ

(odgovor članu kago)
Neposredna povezava do sporočila: 370
13.8.2009 7:16:31   
LUNA83
Dobro jutro!

pa sem tukaj punce,..pred 15 minutami sem delala test! In danes je bla druga črtica za malenkost bolj vidna user posted image . Najverjetneje sem imela pozno ovulacijo ta mesec, tako da ni še full hormona. Še vedno se ne upam full veselit,..čeprav se mi kar smeje.

Vglavnem mislim, da danes ni bil privid in da sem res vidla blago drugo črticouser posted image . Zdaj grem kupit še kak drug test da vidim kaj tam pokaže,pa še en clear blue za čez kak dan ali dva bom kupila,..ker danes najverjetneje nebi nič pokazal če je že črtica na FS tako slabovidna?

Jooojj upam da je vse res in da ne sanjam. Lp

Čakamo +

(odgovor članu CJ)
Neposredna povezava do sporočila: 371
13.8.2009 7:44:02   
NATAŠA35
user posted image user posted image user posted image user posted image čestitke luna83user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz ti bom kar čestitala, ker je bilo tako tudi pri meni...jaz sem čakala, samo še user posted image in zdaj je že 3 dni user posted image user posted image , kar je dober znak...moram reči, da mi trebuh kar raste in se vidi, vse me tišči, pa še prsa so se mi povečala, pa že tako ali tako so dosti velika, zdaj se sprašujem kaka šele bodo...

kako ostale...

(odgovor članu LUNA83)
Neposredna povezava do sporočila: 372
13.8.2009 7:56:57   
LUNA83
Joj NATAŠA35 strah me je se veselit,.. bi počakala še kak dan da nardim Clear blue. Nevem,.o FS sem velik prebrala zato me je strah,.. V sebi se rahlo veselim,.

Čakamo +

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 373
13.8.2009 8:10:57   
NATAŠA35
ja vem, samo meni je isto pokazalo in zdaj že tri dni zamuja, tako da je kar zanesljiv...pa naredi jutri zjutraj še CB, pa je...

Kdaj je ne pričakuješ?

(odgovor članu LUNA83)
Neposredna povezava do sporočila: 374
13.8.2009 8:14:44   
mica77
Živjo so-borka(nosečka) Luna in ostale babnice!

Joj sem ponovila test dons zjutraj in se je pokazala druga zelooooo rahla črtica, ki bi jo lahko potrdil tudi neodvisni opazovalec . Tako da uf upam da je tokrat to res. Sam bi jo mogla dobit 8.8. in sem očitno imela bolj pozno O (hvalabogu da je vsaj bila). Bom pa ziher ko bo črtica močna, se prej ne bom veselila, ker drugih znakov razen čudovitega dekolteja nimam. Grem kupit BC in ponovim jutri...madona tale avgus bo najbl rozast mesec, boste vidle!

Luna bravo bravo!

(odgovor članu LUNA83)
Neposredna povezava do sporočila: 375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?