Anonimen
|
matcar - Kakšen pravi dedc je že Saš, bravo mami in oči! Pa ti tako pridna, da že delaš, dobra si, da ti uspe. klavdyk - Vi imate že dva zobeka? Yeah! Jaz sem tako nestrpna, kdaj bo Eli prvi pokukal na dan. Sva se z mojim že ful presmejala na ta račun, češ kaj ji bo samo en zobek, ji bo bolj v napoto kot v korist . Glede "dogodivščin" v toplicah pa sem brez besed . Ljudje so res postali tako egoistični in se kao v nič ne vtikajo, da bi poleg njih lahko človek umiral, pa ne bi nič naredili. Katastrofa! Nalini - Super za prijateljčka za Alekseja in moje sožalje za babico . Kako so zanimivi ti življenjski cikli, a ne? Nekdo se rodi, nekdo drug umre ... mišk - Hvala za link za Fredov obroč. Vidim, da ga bomo mi tudi mogli nabavit, saj planiramo, da bi septembra vsi trije šli na tisti tečaj plavanja za dojenčke na Fakulteto za šport. Čeprav tam tako ne bomo rabili obroča, a ne? A pa dojenčki gredo kar z glavo pod vodo, al' kaj? Vidim, da bo to bolj očka tam akter kot mamica . drugi dojenček - Midva zaradi CR in druge operacije sploh še ne smeva, nekako potihoma pa računam, da bi začela na novem delat drugo poletje. No, vadimo veselo že zdaj , toda to je le vaja . detelja - Bravo za nogice v ustih! Mi še nismo tako daleč, toda bo pa kmalu . Pa kakšna frajerka je Maja s sončnimi špegli . Se pa tudi Ela strinja z izbiro očal Iana od ninice23 . Pa čestitke za krst, madonca si se namatrala, a ne? sonček85 - Vidiš, temu jaz rečem uspavanje: ga daš v posteljico na bok, pleničko in zaspi . Pri nas to ne gre tako zlahka . Metod imam pa tudi že za knjigo napisat . Pa hvala za spremenjeno fotko . Pa seveda super za Aleksa, da ste že zdravi in se že veselo prekucavate (joj, nekam čudno se to sliši, ajmo slavistke hitro me popravite )! Vidim, da že pridno papcate kašice. A pa mu kaj vplivajo na prebavo? Pa super za seznamček, super je! nočna zbujanja - Baje je lahko več razlogov: poskok v rasti, cepljenje, nasploh razvojni mejnik, zobki ... HB mi še vedno pridno spimo od 9h do 6h in potem še do 9h zjutraj, da je mamica fajn naspana . veronikab - Ko boš iznašla recept za večerno uspavanje, mi ga kar posreduj, ga bom zelo vesela, ker pri nas je zvečer tudi jokec, saj je Ela zaspana, toda ne bi spala. Na koncu je že tako zaspana, da se joka tudi, če jo nosim, saj gleda naokrog in jo vse moti, vsesti pa se itak ne smem, ker znori. Toda na koncu vedno pristaneva v gugalniku, se nekaj minutk joče, toda potem omaga, ko je že tako zaspana, da niti jokati več ne more in samo nekaj jamra . Jaz sem poskusila že vse možno in imam vedno bolj občutek, da je morda resnična tista teorija, da mora zvečer z jokom dati ven odvečno energijo in da ni važno, kaj bom storila, bo malo jokala. Si pa srčno želim se otresti tega večernega joka, danes nama je recimo čudežno uspelo, toda se ne bom hvalila prehitro, ker se je vmes že enkrat zbudila, sva popili malo vode in sem jo uspela brez joka uspavati nazaj, toda čisto možno, da bo še enkrat auf. Držim pesti, da ne! Univerzalen nasvet za uspavanje pa je sledeč: Že pol ure prej je potrebno ustvariti mirno vzdušje: brez hrupa, kakšna mirna glasba, zatemnjena svetloba, umirjen pogovor, mogoče kakšno skupno gledanje knjigice, da se otroček čim bolj umiri. Pa fajn ga je treba zmatrat recimo s pasenjem kravic, da je res utrujen. Pa še to: jaz sem ugotovila, da je Ela zvečer fuuul žejna in mi pije vodo tudi po 4-krat v pol ure. Kaj pa če je Jakob morda žejen in zato tako joka, ker hoče sporočiti: Dajte mi vode! otroci in samozadovoljevanje - Uf, to bo kar težka naloga . Jaz sem prepričana, da lulike in lulčki ne smejo biti nekaj, česar mama in očka ne bi omenjala, bog ne daj, da bi govorila, da je to fuj (madona, kako so ga včasih sračkali ), toda hkrati pa verjamem, da otroci še niso seksualna bitja in za njih ugodje, vezano na genitalije ni nič drugačno od ugodja, če ga božamo po rokici. Zato se po mojem mnenju otrok itak ne bo dlje zadrževal na tem področju oziroma ga preferiral, razen če bo ugotovil, da okolica skoči v zrak, ko je z roko "tam", kar mu bo seveda finta in potem bo zato to počel pogosteje. Starejši otroci (pred puberteto) se pa po mojem mnenju samozadovoljujejo zato, ker dobijo premalo ljubezni in jim to postane nek način samoljubja. Puberteta pa je seveda čisto druga stvar, saj takrat začnejo delovati hormoni in se tudi genitalije začnejo prebujati na nov način. kpmk - Kako luškane fotkice Iana, ki je korenčkovo kašico ! Pa čestitke za 4 mesece ! ninca19 - Lepo, da si se javila . Pa čestitke za kmalu 4 mesece! Blancica - Iiii, kakšen lep Aprilski krofek. Bravo za mere! Pa vse najboljše! L&L - Mi že od drugega meseca ne podiramo več kupčkov, ker se je Ela jezila in sem enostavno prenehala. Pa nič več ne poliva, bruhamo pa itak ne. brigita23 - Ooo, pozdravljena po dolgem času , vidim, da ste na morju uživali sto na uro! Smo te tudi me pogrešale, sem ravno hotela vprašati, kje se skrivaš . Glede nohtka ti ne znam pomagat, mi je pa P rekla, da nohtke na nogah lahko strižemo, toda ne na lunico, ampak ravno, zaradi vraščanja predvidevam. Poskusi z Justovo Tea Tree kremo, pa namoči mu nogico, da se mu fajn zmehča nohtek (itak imajo mehke) in poskusi odrezati koničko, ki je šla pregloboko. Mogoče pa vama uspe vse urediti doma brez obiska pri dr. Držim pesti! Pa nimam te še med frendi na FB, kje se skrivaš? Adelina - Lepo, da si se javila in super za vse napotke glede obračanja in večernega uspavanja. Pri nas se še kar ne obračamo iz hrbta na trebušček, bolj glavo tiščimo v blazino in potem, ker ne more dihat, hitro nazaj na hrbet . Sem pa tudi jaz že posumila, da je večerna sitnobica zaradi prepoznega uspavanja oziroma, da je potrebno vse urediti prej. Toda če jo uspavam prehitro, pa je spet jok. Pa smo tam . Pa sem priromala do konca . Če me ve ne boste enkrat nekam nagnale s temi dooolgimi posti . Lepo noč, naj vaši mucki pridno spijo , da se mamice spočijejo, pa se tipkamo jutri, NenaLena
|