|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mamice iz Obale 2009
11.8.2009 12:42:43   
supernova2002
ja lahko se tudi v izoli dobimo. sam naša spi do 9h ali 10h...dokler jemo in to...nam ne boste že vse zbežale?????

tečaja plavanja se bomo tudi mi udeležili. sam nekje oktobra ali novembra...bomo še vidli kako bo. začnem neki študirat, delat 3urce in bit z marušo...tko da bom vidla kateri mesec bo manj zaseden pri nas...

ja je res prezgodaj. ma delo je lepo-tako kot sem si želela...ne smem še povedat... je pa sam 3urce...itak bo une tri ure spala ;) tako da ni take panike. pa bo imela 4mesece...in itak jaz bom tudi po končani porodniški delala sam po 3 ure...in jo bom lahko gledala in se igrala vsak dan z njo, ko boste ostale delale :P

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 376
11.8.2009 13:04:06   
BIA79
Prvi tečaj,vsaj pri tej punci,ki jo poznam, začne zadnji teden v septembru,pole pa ne znam...

Kaj boš študirala?Mene tudi mama prosi da končam, kar imam za dokončat...ma ne vem kdo me bo spravil se spet učit...

Delat 3 ure magari...žal si pri nas skrajšanega delovnega časa (in temu primerne plače) ne bi mogli privoščit... tako da upam, da mi bo uspelo vsaj za 6 ur lahko šla delat..

(odgovor članu supernova2002)
Neposredna povezava do sporočila: 377
11.8.2009 13:07:23   
Belen
ok, kadarkoli...meni je wseeno user posted image
kot wečini odgowarja user posted image

*** Live life with no regrets, it's to short to wine for past, live for now, and don't look back! NEWER!!!! ***

Neposredna povezava do sporočila: 378
11.8.2009 13:08:15   
BIA79
Še to supernova! Kaj ste se prvič cepili? Kako je bilo?

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 379
11.8.2009 13:27:05   
supernova2002
ja smo se že cepili. in je pol cel dan ful slabo jedla. drugače vročine in raznih alergij na to ni dobila.

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 380
11.8.2009 17:58:52   
momacus
jaz bi raje popoldan kr mi jutra minejo prehitro user posted image in po možnosti v izoli kr mam kje parkirat user posted image

naše vesolje pa ima dva sončka Tjaš & Gašper

Neposredna povezava do sporočila: 381
11.8.2009 18:41:49   
momacus
JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOJ TA BO FROST!!!!
lih sem hranila Gašperja ko ej šel ta user posted image kombi po ulici in valda tulil pa se je bogi mali tako ustrašil, da se je skoraj zadavil in zdaj noče več jest !!!! joj spet bom user posted image user posted image user posted image že tako so križi in težave s hranjenjem kr mu ta hrana ni dobra user posted image user posted image sm že vsa v paranoji, še malo pa grem v idrijo user posted image

(odgovor članu momacus)
Neposredna povezava do sporočila: 382
11.8.2009 21:56:12   
BIA79
Momacus ne deiii..bomo postavili žeblje,ko bo šel bo frost mimo? al je bil family frost?

Pa sej se kljub temu pridno redite ne? Vi ste se že cepili?

Jaz sem pa vesela da obstaja duda user posted image  koliko manj joka je sedaj pri nas doma,čeprav imam občutek,da jo "zatiram" tako....

(odgovor članu momacus)
Neposredna povezava do sporočila: 383
11.8.2009 23:02:50   
momacus
bia79 ne vem kateri frost je bil, ma da bi ga vzel user posted image !!! ja redimo na srečo se, pa tudi vse ostalo štima, samo ki delam paranojo ko primerjam koliko je pojedel prvi sin v primerjavi s tem in je razlika kar dobra

kar se pa dude tiče: nobelovo nagrado tistemu ki jo je izumil user posted image , zato noben slabe vseti user posted image

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 384
12.8.2009 8:13:17   
BIA79
Momacus...veš kako pravijo...nikoli ne primerjat otroka z drugimi, še posebej ne z lastnim. Vsak je svoja zgodba.Važno je da vi pridno rastete in se redite! To poplača vse muke :)

(odgovor članu momacus)
Neposredna povezava do sporočila: 385
12.8.2009 8:23:19   
nena30
Se povsem strinjam s tabo Bia!
Aja, pa dobro jutro vsem.
Danes gremo bolj pozno na sprehod, ker čakamo atija in gremo pole skupaj na UE papirje zrihtat. No, potem bomo pa res tudi uradno koprčaniuser posted image .
Ža naju z Liso žal kavica ne pride v poštev, ker ne bo miru. Razen če naj ati pripelje pa gre potem z malo na en giro in jaz z vami mal poklepetam. Bomo vidli kako bo ati s cajtom. Drgač se pa lepo imejte in mal dežja naštimajteuser posted image !

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 386
12.8.2009 10:01:42   
Belen
jutro mame,
mi smo spet "pozno" ustale.... ob 21h user posted image ... zdej smo se umili, nahranili in gremo a passeđio ... čepraw je že mal toplo...ma se ne bomo stopili user posted image

nena30, walda boste prišli, če ne drugo prideš z rožico,da jo widimo, pole pa gre ati z njo na sprehod.... no saj da se mal spoznamo... user posted image

grem dokler ni wročineeeeeee

*** Live life with no regrets, it's to short to wine for past, live for now, and don't look back! NEWER!!!! ***

(odgovor članu nena30)
Neposredna povezava do sporočila: 387
12.8.2009 10:28:11   
momacus
eko nas iz trgovine ufff tej turisti grrrrrrrr samo za gužvo so dobriuser posted image

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 388
12.8.2009 12:01:24   
Belen
momacus....ja ma res...w sparu kot da dajajo kaj đabe user posted image  user posted image

powejte mi neki.... moje dwe rožice sm ugotowila,čepraw baje ni priporočljiwo.... spijo fulll lepo na trebuščku....iz boka se dajo na hrbet al na trebuh.... zdej dwa dni ko so spale na bušiju so spale 5-6 ur skupaj ponoči....

kaj je to fullllll narobe???????'' user posted image pa sej smo mi baje wsi kot dojenčki spali na bušu,al ne? user posted image user posted image
izkušene mamice...prosim za naswet user posted image

(odgovor članu momacus)
Neposredna povezava do sporočila: 389
12.8.2009 12:13:03   
momacus
ja spar je res graaaaaave.

alora glede spanja ti povem kar "vem" jaz sem delal tako. dokler se niso mulci samo obračali sem jih dala na bok in lepo podprla medenico in zgornjo nogico ( da ne visi in ne "zaspi") ko sem vidla da se sami nekako premaknejo na hrbet sem jih nehala dajat na bok. Gašper z veseljem spi na hrbtu in obrne glavco malo na levo malo na desno. ko bo dovolj močen da se bo začel samo obračat tudi na trebuh pa si bo itak sam izbral najbolj primerno pozo user posted image ga dam tudi an trebuh ampak ne spat - pase kravce.

preberi si to http://209.85.129.132/search?q=cache:hREdczOAkMIJ:www.mojmalcek.si/teme/dojencek/260/prava_lega_dojencka_med_spanjem.html+dojenček+spanje+trebuh&cd=6&hl=sl&ct=clnk&gl=si

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 390
12.8.2009 12:14:19   
momacus
ups...me je raztegnilo user posted image

(odgovor članu momacus)
Neposredna povezava do sporočila: 391
12.8.2009 13:17:15   
Belen
jap hwala za razlago in članek.... ja moje so ble oz.so še wedno podprte na hrbtu oz.medenici,ampak se takoj obrnejo najprej na hrbet... potem tudi na trebuh.... in w tej pozi najweč časa spijo (ponoči) user posted image kaj misliš da naj nardim??? da naj jih obrnem če se same obračajo na buš'????očitni jim paše.... user posted image user posted image

(odgovor članu momacus)
Neposredna povezava do sporočila: 392
12.8.2009 13:29:48   
momacus
kaj naj ti rečem belen....kaj pa če jih podpreš tudi spredaj v predelu kolkov.medenice. ne smeš jim podpret hrbta, kr potem začnejo stegovati glavico nazaj -eksteznijski vzorec
se mi zdi jo vseeno še malo premlade :) da bi spale na hrbtu...

čez 1 uro in 2 minuti bomo imeli 3 mesece user posted image

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 393
12.8.2009 13:46:32   
Belen
user posted image

ok.... user posted image

(odgovor članu momacus)
Neposredna povezava do sporočila: 394
12.8.2009 13:50:24   
momacus
ma pupa ne biuser posted image sicer pa je vsak otrok poseben . magari jih daš čez dan ko jih maš na uku na trebuh in ponoči na bok....user posted image

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 395
12.8.2009 13:57:19   
Belen
momacus...sej se hecam.... user posted image
ma ki widim da jim je tako lepo na bušu....in da fullllll weč (časowno) ninajo.... user posted image
sej wem, da za njihowo dobro je boljše na bok....

(odgovor članu momacus)
Neposredna povezava do sporočila: 396
12.8.2009 13:58:07   
Belen
p.s.aja čestitke za 3 mesce.... user posted image user posted image user posted image

mi pa čez en teden smo stari 2 mesca..........ufffffffff.... gre hitro user posted image

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 397
12.8.2009 16:49:11   
momacus
hvala za čestitke belen. je pa res dačas beži, še malo pa bojo hodili v gavioli ha ha hauser posted image

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 398
12.8.2009 16:52:49   
DannyS
Oj.

Belen moj nima niti še en mesec pa smo že pred kakim dobrim tednom in pol ugotovili, da mu ful paše spat na trebuščku... in zdaj ga pač dajamo spat tako, ker drugače jok in stok... še se mi zvije kot ena žabica... zdej sem brala nekaj po netu da nekje 15 let nazaj se je ful priporočalo spanje na trebuščku, zdaj na boku... user posted image

(odgovor članu momacus)
Neposredna povezava do sporočila: 399
12.8.2009 16:54:45   
momacus
dannys preberi si na tistem linku ki sem ga pripela malo višje o položaju spanja otrok nekoč in danes. stvari se spreminjajo....

(odgovor članu DannyS)
Neposredna povezava do sporočila: 400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?