|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del
11.8.2009 22:45:10   
Ploha
kiara: a že? supr user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3976
11.8.2009 22:46:07   
Anonimen
čak ulla, ne sledim, kje oz. pri komu si bla??

pri starimami in starmufotruuser posted image

kiara je faca malauser posted image pa a ono ogrlico ma skoz gor? kjut zgledauser posted image

(odgovor članu Ploha)
  Neposredna povezava do sporočila: 3977
11.8.2009 22:54:29   
kiara24
Ulla- ja skoz jo ima gor, sem rekla da dokler ne pogrunta naj jo ima kar gor, če jo bo pa začela vlečt ji jo bom pa dol dala. Saj se vsak vtakne joj a kar verižico imaš že....user posted image

No pa še eno takole ona meni pozira, ko zagleda fotoapratuser posted image

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3978
11.8.2009 22:56:25   
kiara24
Ploha  - Ja že nekaj časa sedi sama, no ok ne prav dolgo, v vozičku lah skoz ker se drži spredaj. Takole prosto pa jo včasih še malo vrže...

A je šla katera pofirbcat guno trgovino k srčekuser posted image al nekaj takega? Na netu?

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3979
11.8.2009 23:07:05   
kiara24
No nikjer nobene itak... vse so že mrknle jaz pa samvema tukajuser posted image user posted image user posted image user posted image

Še nekaj naložim na FB pol grem pa spat tud jz.

Mirno nočko vam želim.

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 3980
11.8.2009 23:08:28   
VRTNICA84
Dober večer!

Malo, da se vam javim. Se že dolgo nisem, Kaj počnete? Kako ste?

Mi smo super. Samo ponoči se še malo prebujamo in obračamo. Drugače pa je super.

Mene zanima kakšno mnenje imate o hojici?

Ko se otrok rodi, si ne moremo kaj, da ga ne bi ljubili in skrbeli zanj.
Epictetus

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 3981
11.8.2009 23:11:29   
kiara24
Vrtnica- jaz pravim nikar, hojice. To je najslabše za otroka, ker potem, če je predolgo časa v njej ne zna pasti oz. se ne zna lepo ujeti, če pade. Pa misilm, da je to potuha tudi staršem, da ne letajo z otrokom.... Jaz je sigurno ne bom imela. Naj ti pa še drugi povedo.

Itak še zdej nisem šla spatuser posted image

(odgovor članu VRTNICA84)
Neposredna povezava do sporočila: 3982
12.8.2009 6:58:22   
Anonimen

slabo.zlo slabo.
in svetovno združenje pediatrov si prizadeva, da bi jo čisto ukinili iz prodaje. v nekaterih državah je že prepovedana ( kanada recimo), gre pa bolj počasi, ker so to pač veliki denarji zadaj in proizvajalce baš boli, če je nekaj za otroke škodljivo.
konkreten primer je recimo moj brat, k je bil velik v hojci in on še dons ne zna past tko, da bi se na roke ujeluser posted image pade iz celga, kot snop in si valjda zmeri zobe razbijeuser posted image ker to, da se ujameš na roke, ni prirojen refleks, avtomatski, ampak se ga je treba naučit. in otrok k je v hojci, se ga ne more.
no, zadostuser posted image

dobro jutro.

mal boljš noč je blauser posted image grem ulo za v vrtec spakirat, mi že teži tamle pri vratihuser posted image (mami a grema, mami a zdej grema, mami pejma že, mami a bi že šle, mami a prideš...user posted image user posted image )

(odgovor članu VRTNICA84)
  Neposredna povezava do sporočila: 3983
12.8.2009 8:05:16   
krtekxx
dej krtekxx ti rajš povej če si kej biciklirala

Ja, v zadnjem mesecu sem naredila že ene 2,75km s kolesom in ta novim zicem. Pa ti?

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3984
12.8.2009 8:06:43   
Zvezdica

zvezdica: ni nobenga ZS, povej če še rebš, ker zutri me ne bo na rač.

eh ta RR. pa drugič :)

dobro jutro.

mal boljš noč je bla grem ulo za v vrtec spakirat, mi že teži tamle pri vratih (mami a grema, mami a zdej grema, mami pejma že, mami a bi že šle, mami a prideš... )

ma kok sta pridni, že tko zgodaj :) naš mali je zdaj doma, ko pa bo treba v vrtec o hodi ob pol devetih.

Grem, se je ravno zbudil.

i belive i can fly....

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3985
12.8.2009 8:07:43   
krtekxx

Kt Ulla in Kiara. Menda so enkrat na DIF-u naredili eno raziskavo - sem enga poznala, ki je tudi nekaj imel prste vmes - porazno. Otroci padajo na glavo namesto da bi se z rokicami lovili.

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 3986
12.8.2009 8:19:19   
Anonimen
ma kok sta pridni, že tko zgodaj :) naš mali je zdaj doma, ko pa bo treba v vrtec o hodi ob pol devetih.

user posted image
ma jst jo načeloma morm do 8ih tja spravt, k majo zajtrk takrat. sam ona takoj k vstane, teži pri vratih, tko da če bi do osmih čakala, glih živčni zlom fašemuser posted image

(odgovor članu Zvezdica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3987
12.8.2009 8:24:58   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: krtekxx

Kt Ulla in Kiara. Menda so enkrat na DIF-u naredili eno raziskavo - sem enga poznala, ki je tudi nekaj imel prste vmes - porazno. Otroci padajo na glavo namesto da bi se z rokicami lovili.

sej pravim - moj bratuser posted image katastrofa, to morš sam videt kak on pade - ko bi mu roke zvezal ob telesu, sploh ne reagira. valjda. otrok v hojici ves čas, pol se ga še mal za roke vodi okoli, da se kao nauči hodit, kar se res, pol pa kr vidiš te siromačke kok grejo - nagnjen naprej, trebuškek ven in roke v luft in se ful zaganjajo ( navajeni iz hojce) in valjda ga usuje po parih sekundah direktno na zobeuser posted image
jst sam pogledam te tamale, k shodjo, pa točno vem, da je bil v hojci in da se ga je za roke vodlo okoliuser posted image

(odgovor članu krtekxx)
  Neposredna povezava do sporočila: 3988
12.8.2009 8:43:06   
kiara24
jutro,

super noč itakuser posted image .

Klara je že ustala sedaj se plazi in kotali po cei dnevni....user posted image grem jo nahranit pol pa ven k je ful super ni tolk vroče.

Ulla istega mnenja si kot jaz za hojico.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3989
12.8.2009 8:43:36   
kiara24
ja pa še tole za vse user posted image

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 3990
12.8.2009 8:56:58   
Zvezdica

IZVIRNO SPOROČILO: krtekxx

jap...

Jast se za nekaj takega nikoli ne bi odločila, ker že v osnovi zakaj bi rabil šibat okoli s tem, če se lohka splazi in bo slej ko prej shodil kot je normalno. Men se hojica že na pogled zdi nezdrava!

i belive i can fly....

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 3991
12.8.2009 9:16:11   
Zvezdica

IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

user posted image
ma jst jo načeloma morm do 8ih tja spravt, k majo zajtrk takrat. sam ona takoj k vstane, teži pri vratih, tko da če bi do osmih čakala, glih živčni zlom fašemuser posted image

bod vesela, mi mamo pa take ibunge vsako jutro.... no zdaj je večji pa ni žalosten ampak se pregovarjauser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3992
12.8.2009 9:18:23   
Anonimen
KLIK - tule je en meni osebno svetovn članek o motoričnem razvoju otroka. je pa članek strokoven, pa v hrvaščini, pa dost je slik za boljšo predstavo. o sedenju, hoji, hojci itd. splača prebrat.

(odgovor članu Zvezdica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3993
12.8.2009 9:32:40   
Anonimen
no, midva sma ravno  nadgradila uvajanje gh s papirjemuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3994
12.8.2009 9:45:16   
symona
dobro jutro!

Kak ste spali? Mi smo spali celo noč, zjutraj do 7.30, najprej se je zbudla amadeja, ob 8.00 pa še lucija. Tri teden še ma počitnic, potem pa nazaj v vrtec. Ma saj po eni strani mi je žal, da je bla cel julij in še zdaj avgust doma, ker me skoraj vsak dan vpraša, pa mama zakaj imam jaz počitnice, moje prijateljice pa so v vrtcu, jaz bi tudi šla. Tak da to reče skoraj vsak dan. No, in pol jih enkrat na teden grema malo v vrtec pogledat, da se malo igra z njimi.
Glede hojice: jaz je nisem pri luciji imela in je tudi zdaj ne bom imela. Vem, da sem za lucijo dobila novo hojico, in sem kar zapakirano še odpeljala v varno hišo, mi je blo škoda, da bi jo vstran vrgla.
Tak, zdaj pa gremo malo na zrak.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3995
   [Brisano sporočilo]
12.8.2009 10:09:38   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3996
12.8.2009 10:51:50   
krtekxx
GH: za pop****, jabolka ne mara več. Ne surovga ne kuhanega, ne z rozinami, ne s slivami, NIČ. Samo krompir, riž ali polenta + zelenjava.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3997
12.8.2009 11:09:44   
kiara24
Midve sva naredili že šetnjo pa k sosedi sva šli na kavico sedaj pa spi, Jaz grem pa gobelin delat za v njeno sobico.
Niia
- bravo že za 7 Muser posted image

Krtexx- saj bo počasi no. Pri nas tudi noče riža in pa polente jo bo že ko bo čas. Se ne sekiram. Zanimivo je pa to da riževo kašico pa jeuser posted image .

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3998
12.8.2009 11:18:28   
uršika***
Ojla. Jaz sem danes takšnaleuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Noč je bila zopet grozna.

joj, kdaj bo prišel taprvi zobek??????
tako je bogi tamal, da gre že sam sebi na živce in ne ve, kaj bi sam s sabo.
ponoči  pa zvečer ga tudi malo skuha- do 37,8, dlesni ga tako bolijo, da sploh ne pusti, da bi mu jih namazala. Božček je. Zdajle je pa celo mal zaspančkal.
Spi pa večino časa kar pri nama, ker drugače sem lahko jaz kar celo noč naslonjena na posteljico pa čakam, ko se zbuja vsake pol ure- do ene ure. Vem, da to ni ravno najbolj pametno, ampak tako se hoče skoz tiščat k men - čist se je spremenil odkar ga to tako matra. sam se sploh noče več igrat na tleh, takoj ko grem vstran joka. pa najrajš se samo stiska pa mucka pa nosi- v ležečem položaju(kar že od rojstva ne mara-samo za zaspat se tako nosi)user posted image
A bo to minilo, ko ga bo nehalo bolet??? ker prej je bil pravi korenjak.

Mi smo pa krst imeli. Zakaj?
hmmmm.... ne vem, če bi se dobro počutila, če ga nebi dala krstit. Ne da sem verna, ampak v ozadju pa vseeno tist glasek....kaj pa če je le nekaj na tem. ....
Saj mu ni bilo hudega- je tako lepo zaspal, ko smo prišli v cerkev, da sem samo debelo gledala- še ko ga je polil z vodo ni trznuuser posted image . Ma ne vem. imam dober občutek, ker sva se vseeno tako odločila. saj Alen se bo pa potem sam odloču, če bo želel hodit k maši pa te fore- no, če se bo zgledoval po nama že ne bouser posted image . Nočem ga pa prikrajšat za vse te verske praznike, ker so res fajn. Pričakovanje in ustvarjalnost- to mi je všeč, malim otrokom pa še bolj.

Krtekxx kaj pa z breskvo? ali banano? marelico? z dodatkom cimeta? s hruško?

Niia, ne jokaj, še malo pa bojo šli v šolo - dobra tolažba, hauser posted image
Ampak res čas tako hitro tečeuser posted image
kiara: velika punca, bo ziher model, k se zna takole lepo fotogenično nastavljatuser posted image

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 3999
12.8.2009 11:35:15   
uršika***
user posted image
takole je  Alen užival- preden so ga začeli zobki matrat

user posted image

(odgovor članu uršika***)
Neposredna povezava do sporočila: 4000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.
Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.