Dulsineya
|
Dobro jutro! Jasmina tudi jaz sem še tukaj, čeprav je kazalo, da ne bo tak... v nedeljo ponoči me je v desni ledvici zabasalo in to taki krči, da se mi je bledlo... , pol se je situacija čez dan umirila in ponoči ponovno živ žav. Zjutraj me je moja osebna zdravnica kar v bolnico napotila, ker ni bila prepričana, situacija je pa kazala na ledvični kamen. No, po 4 urnem čakanju, mi še vedno niso znali povedat kaj je in predlagali naj ostanem v bolnici...bolečine so vmes izginile in se mi to res ni zdelo potrebno, ginekolog mi je rekel, da me lahko vredu zvije spet in to pripelje do začetka poroda in da se takrat vidimo ...no namen imam še vedno it rodit v PO, čeprav sem bla zdej v Izoli. So mi pa 1. delali CTG in je prav lepo poslušat konstanten utrip moje dojenčice , (je bil sicer malo visok, samo je to posledica, ker tut njena mama nima več kondicije ) pol me je pregledal in menda je spodaj vse tak kot mora bit, nič ne kaže začetka no, bomo videli...po UZ je mala že prav velika ima 3200g (toliko sem imela jaz ko sem se rodila) , obseg glavice in trebuščka pa menda ustrezata PDP...no, kak teden naj še počaka, zdej sma 37t 0d, pol pa kar, da ne bo res težkokategornica in da se ne bova preveč matrali med porodom nočni wc, no danes ponoči mi je uspelo samo z dvema obiskoma Jutri dobimo še Dormeo za našo , tak da bom danes še posteljnino oprala in pol vam pokažem končno slikice od sobice oz. kotička za našo pupo! Za objavo tudi jaz želim, da se objavi samo tukaj, joj Kepica ti morem še ZS poslat, da bom mela kam javit Rubin sem res vesela Evo danes šibam na CSD sem čakala še 7 plačo in jih bom že čula, ker se mi uradno jutri začne porodniška...sam je bla računovodkinja tudi 3 tedne odsotna, tak da itak ne bi mela kej prej...upam, da pridem nazaj še z dvema ušesoma no, se javim še kaj...uživajte!
|