|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 11.8.2009 13:53:53
|
|
|
|
lili3
|
Kosilo se kuha, danes bo rižota, mali spi, jaz pa hitro malo na net. Umpa, Luka pa res veliko spi. Aljaž spi ponoči 10 ur, pa čez dan 2 - 3 ure in to je to. Vmes pa skoz akcija, tak da včasih že komaj čakam, da gre spat. Mojcek, super, da je Živa že bolje. So ji pa antibiotiki hitro prijeli. Almera, super da uživate. Bor je že čisto zdrav? Govor, Aljaž še skoraj nič ne pove, no ata, ada, ba ba. V glavnem samo še zloge, pa 1x mu je ratalo reči tudi mama, ampak pol pa nič več. Imamo eno sosedo punčko, ki je stara 1 leto in pol, ta pa govori kot navita. Vse že zna povedat, poje pesmice, res je faca. Inigo[b], nisem nič zasledila, kaj je pokazal test? Boste zibali spet? Zimska, mi smo šli letos tudi na morje tak da sploh nismo videli apartmaja prej, ampak so nam rekli po telefonu da je čisto nov in je bil res super apartma. Mislim da še nisem bila v boljšem na Hrvaškem. Sva si pa midva 1x ko sva bila še sama, tudi rezervirala en apartma, ki je bil katastrofa, ko sva ga videla in sva tudi pol drugega iskala. Je pa to dosti lažje, da greš na blef dol, ko še nimaš otrok in ko ni vrhunec sezone. Mojcek/Flower, a Živa in Lan še dobivata Controloc/Ranital? Mi smo pred kakšnim mesecem nehali in zaenkrat je kr ok. No včasih mu še pride gor kaj, ampak ni sile.
< Sporočilo je popravil lili3 -- 11.8.2009 13:56:10 >
|
|
|