Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 10.8.2009 20:40:03
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Kako je kaj stanje? Jaz sem že ful v šiht not padla, pa L tudi v varstvo, tak da bomo nekak. Le kuhanje mi ni najbolj povšeči najprej, ko prideva domov. Glede kuhanja pa - kdo pa pravi, da mora bit vsak dan na mizi juha, 2 vrsti mesa, restan krompir, solata in sladica? Meni ful poenostavi, če vzamem kakega pečenega piščanca, pohane bedrce ali podobno, naredim prilogo, solato in je. Tudi od vikenda se še kaj porabi med tednom. Drugače pa je tako, da moj itak dela cel dan in gre na kosilo, otroka bosta imela kosilo v vrtcu, popoldan samo še kak jogurt ali sadna malica. Tak da kaj na veliko kuhali ne bomo. Vedno bolj pa razmišljam, da bi v službi vzela 2 topli malici za domov.
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 10.8.2009 20:42:43
|
|
|
|
petra1978
|
Čer babike! Evo, se še jaz malo javim. Tudi pri nas je bil vikend naporen. Poroka 2 dni. Zdaj pa spet vse po starem. Mi kar paše malo. Smo pa se v soboto zmenili, da prideta moja starša tja na poroko po Gala in ga odpeljeta domov, skopata in dasta spat. Pa mislim, da je revček čutil da mamica ne bo spala zraven njega in je tako jokal, da ga 20 minut nisem mogla pšomirit, tako da sem se na koncu jaz vsedla v avto in odšla domov ga porihtat. Ampak vseeno je spal pri babici (no, saj smo sosedje), tako da sma si še midva lahko malo privoščila. Sma ostala do 3h na poroki, drug dan pa spala do 11h . Vau, to se mi v času Gala še ni zgodilo. No, in ne vem kaj je babi delala z njim, ker danes ponoči je bila prva noč, ki jo je Gal prespal brez zbujanja in v svoji posteljici. Kar nisem mogla verjet zjutraj, ko se je zbudil in pogledam na uro - ura 5.45, Gal pa v svoji postelji . Čeprav mi je zelo lepo ko se pride ponoči k meni pocartat, samo vem da je bolje tako in upam, da se bodo takšne noči nadaljevale. Se tudi jaz malo bolj naspim. Zdaj sem pa se razpisala
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 10.8.2009 21:37:41
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978 Čer babike! Ampak vseeno je spal pri babici (no, saj smo sosedje), tako da sma si še midva lahko malo privoščila. Sma ostala do 3h na poroki, drug dan pa spala do 11h . Vau, to se mi v času Gala še ni zgodilo. in za spanje, naj se nadaljuje. Jaz sem že kar razvajena, se mi čudno zdi, če ji moram dat za pit ponoči Ta moja bubika je res cuker, kar se tega tiče. okoli 6ih flaška, pa potegne do 7.30. Jaz pa tudi
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 10.8.2009 22:22:57
|
|
|
|
arabela*
|
Mi pa smo bili danes kar leteči. Celo dopoldne smo po opravkih laufali, pa še A je imela zobarja....in je bila fulll pridna....je plombico dobila. Popoldne pa smo šli pod Pohorje, so full poštimali,zgoraj pri Areni imajo tam v gostilni super poštimano za otroke igrala,pa tud za malo manjše...pa tam na zelenici so trampolini in ostala igrala..res super... M ga biksa spet ponoči...se mi vseda nonstop in govori mamamam..hoče k meni in tako naprej....za znoret... grem na rolado....
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 11.8.2009 11:02:06
|
|
|
|
petra1978
|
Bom pa jaz prva zaželela dobro jutro (ob 11h ).
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 11.8.2009 13:47:34
|
|
|
|
tia
|
Dan, samo na prvo stran nas prestavim,pol pa grem počasi Maj-a v postljo dajat. lep dan
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 11.8.2009 14:34:32
|
|
|
|
taja1235
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: taja1235 a bo je kera dala za podaljsanje porodniske zaradi premalo pridobivanja teze... poznam eno tu z rr, ko je dobila podaljšano letos, pa eno, ko je dobila lani... glede teže je pa tak, da bi naj otrok porodno težo do prvega leta približno potrojil... če je večje odstopanje v minus ponavadi odobrijo..... samo, a nisi že malo pozna glede na to, da se vloga odda 30 dni pred potekom porodniškeuser posted image ... no, kakorkoli držim pesti, da ti rata.....pa da se tvoja miška poredi.... Če je temu tak, potem bi tudi jaz dobila podaljšano. Punce vlogo za podaljasnje lahko vlozis do otrokovega 18 meseca. Lahko gres vmes delat in potem korstis to porodnisko. Vsaj tko mi je rekla na sociali. Js poznam 2 k sva dobili zarad teze upam da bojo men podalsal ker se res matramo s kilami. Jih imamo zdej 7300.
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 11.8.2009 14:37:55
|
|
|
|
taja1235
|
punce ko se ta album dopolni z magnetki, a se dobi kaka nagrada???
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 11.8.2009 16:52:09
|
|
|
|
arabela*
|
Kje bi se dalo dobit tisti povodec za otročke,za učenje hoje?
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 11.8.2009 19:43:10
|
|
|
|
arabela*
|
Pa še eno vprašanje.... A je prepozno,če gre otrok na zdr.pregled za vrtec 14 dni preden začne hodit v vrtec??
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 11.8.2009 20:02:01
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Pa še eno vprašanje.... A je prepozno,če gre otrok na zdr.pregled za vrtec 14 dni preden začne hodit v vrtec?? Ne ni prepozno. A tavečja štarta s septembrom? Sigurno ji bo všeč.
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 11.8.2009 20:03:05
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Kje bi se dalo dobit tisti povodec za otročke,za učenje hoje? A ti bo hrbtenica dol padla? Veš kaj je meni oma pokazala? Tako malo večjo rutko ji daš pod roke oz. šal in normalno hodiš. Probajta.
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 11.8.2009 20:04:17
|
|
|
|
pf
|
Jaz imam devet magnetkov. Če jih katera rabi naj mi javi naslov na z.s.
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 11.8.2009 20:23:07
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Pa še eno vprašanje.... A je prepozno,če gre otrok na zdr.pregled za vrtec 14 dni preden začne hodit v vrtec?? Ne, ker mora biti potrdilo staro manj kot 1 mesec. Jaz ga tudi še moram it dvignit k P, bubika pa ne rabi tja prit
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 11.8.2009 20:25:18
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Jaz imam devet magnetkov. Če jih katera rabi naj mi javi naslov na z.s. Prinesi zraven na kavo - Qlandija v četrtek ob 10ih Eh, če pa si v službi
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 11.8.2009 20:27:00
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Eh, če pa si v službi Do takrat, ko boste ve srečnice začele delat bom jaz že prvo plačo spet dobila. Bog si ga vedi kako bo stanje, ker bo za šest ur?
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 11.8.2009 20:27:08
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Kje bi se dalo dobit tisti povodec za otročke,za učenje hoje? A ti bo hrbtenica dol padla? Veš kaj je meni oma pokazala? Tako malo večjo rutko ji daš pod roke oz. šal in normalno hodiš. Probajta. to smo že prakticirala...ampak je naša tak hud živec,da je to ne ustavi....bi povodec raje..
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 11.8.2009 20:30:48
|
|
|
|
pf
|
Ne morem si pomagat samo Naša mala klinika mi je pa tak mimo, da bolj ne more biti. A sem jaz čudna ali kaj? Jaz ne vem zakaj sučejo to vsak lubi dan?
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 11.8.2009 20:32:48
|
|
|
|
pf
|
A že gre kak septemberček čisto sam? Mislim da je Miša zadnjič pisala, da njej že gre. A še kateri drug? Naša ga šiba sama ob kavču, sedaj nekaj probava ob eni roki, na dveh pa itak že leti ko šus.
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 11.8.2009 20:43:59
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf A že gre kak septemberček čisto sam? Mislim da je Miša zadnjič pisala, da njej že gre. A še kateri drug? Naša ga šiba sama ob kavču, sedaj nekaj probava ob eni roki, na dveh pa itak že leti ko šus. Čer. L še ne gre sama, zaenkrat smo pri fazi, ko sama hodi ob opori, pa ene 3 sec. sama stoji. Ampak itak da je še ful časa za tovrstne podvige . Drugače bi pa bilo luštno se še kaj vidit, preden vse začnete spet delat . Kaj pravite?
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 11.8.2009 20:46:47
|
|
|
|
pf
|
Zdravo Jazzy. Kje so pa kaj Lara, Gold fish, Gloria, MTY, Leda, Olivija, Ain B?
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 11.8.2009 20:55:16
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Zdravo Jazzy. Kje so pa kaj Lara, Gold fish, Gloria, MTY, Leda, Olivija, Ain B? Pomoje da je čez poletje suša tudi na forumih... Septembra bodo/bomo pa spet "navalile." Drugače pa vem samo za AinB da je super in uživa v poletju .
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 11.8.2009 21:01:05
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Eh, če pa si v službi Do takrat, ko boste ve srečnice začele delat bom jaz že prvo plačo spet dobila. Bog si ga vedi kako bo stanje, ker bo za šest ur? Mislim, da bova midve kar na isti dan prvo plačo dobili Jaz sem namreč že na dopustu. V službi torej . Ja, bo malo nižja tudi pri meni, ker mi bo za 5 dni še CSD kasneje nakazal. Drugače pa priznam, da me je kar malo strah te prve plače. Se bojim, da ne bo taka, kot je porodniška Ne vem, kaj se je s to prenovo plačnega sistema JU zgodilo pri plačah.
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 11.8.2009 21:02:57
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Zdravo Jazzy. Kje so pa kaj Lara, Gold fish, Gloria, MTY, Leda, Olivija, Ain B? Saj Lara se še redno javlja. Gold fish mogoče spet šopingira. MTY pupo uvaja v vrtec, me prav znima, kako jim gre. Leda se je mogoče spet kje v divjini zgubila. Za ostale pa tudi jaz nič ne vem.
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 11.8.2009 21:06:04
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Leda se je mogoče spet kje v divjini zgubila.
|
|
|
Katero ime vam je všeč?lunca69Staša (
14%)
Žana (
29%)
Cynthia (
4%)
Neja (
52%)
Število vseh glasov: 248Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!