kepica
|
IZVIRNO SPOROČILO: škorpijončica Joj.. celo sporočilo pol pa we are sorry... Na hitro; Kepica, čimprej ozdravi, držim pesti, da se lepo zaceli s čimmanj bolečin, res si oga, smo prav mislile nate... Hvala za lepe želje in vaše misli. Dokazujem, da sem že precej bolje, ker že celo dopoldne sedim na riti in visim za računalnikom Ma, super sem, sedaj, ko me ne boli več. A ste kupile vlažn wc papir za v poronišnico? jst ga bom v hoferju, ker palomin je dražji.. a ta papir po uporabi vržeš v smeti al lahko v školjko tako kot navadnega? Zakaj pa bi ga rabila? No, če ga že rabiš, Nivea ima takšnega, ki ga lahko vržeš v školko. Toddies se imenuje. Drugače sem pa zadnjič videla eno reklamo, da ga ima tudi Hofer, verjetno je precej cenejši. Jaz ga uporabljam za našega malega, ker ga lažje obrišem z mokrim papirjem. Pa zase tudi včasih. Je kr fajn, ampak v P ga pa ne bom s sabo vzela. Itak se tuširaš stokrat na dan, sploh, če si šivan. Da vam povem kakšno ****rijo sm imela ponoči... s fantom gledava kriminalko pa pride kar tašča v sobo in se začne jezit, da kako sem lahko taka, da mora bogi dojenček v mojem trebuhu poslušat to kričanje iz televizije in da bi mogla it spat, da bo dojenček ko se bo rodil zaradi mene jokal cele noči.. moj fant jo je čist mirno pospremil iz sobe, češ naj se briga zase. Ko je blo filma konc, je šla tašča že spat jst pa sem šla v kuhno iskat kozarc vode...ampak sred hodnika je postavla el. pečko in jst sem se spotaknila ob njo, se fajn udarla v koleno, se zapletla v kabl..komaj sem se ujela za rob omare, da nisem cela zgrmela po tleh...v tem ropotu pritečeta fant in tašča pogledat kaj je narobe...Tašča je rekla, da je tisto el. pečko zanalač sred hodnika postavla, da bi jo moj fant zjutraj videl in jo odnesel v klet, ker jo do zime več ne rabimo... Pa kje ima ta ženska pamet?!... sred poletja jo je tista pečka tko motila, da jo je kar brez opozorila tja postavla in to ponoči, kot da ne bi mogla danes zjutraj fanta prosit naj jo odnese...in njo skrbi kako z gledanjem televizije škodujem otroku, to da bi pa zarad njene neumnosti lahko padla in res poškodovala otroka, na to pa ne bi pomislila, ne...in ker sem bla v šoku ter ker se nisem hotla nanjo čist razpizdit, sem se umaknila v sobo..pol pa pride moj fant za mano in mene nadere zakaj si nisem prižgala luči v hodniku?!! (..mogoče bi si pa jo, če bi mi uspelo pridet do stikala).... saj ne moreš vrjet!!! no in danes me koleno ful zaskeli vsakič ko gor stopim, samo sem rajši tiho, da ne bi še enkrat pogrevali kaj je bilo včeraj in kdo je kriv.. Ja, to so pa tašče. Včasih niti pomislijo ne, kaj delajo. Sploh pa se nimajo kaj vtikat. Te pa čisto razumem, da si razkurjena do konca.
|