|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2009 - part. III
11.8.2009 12:31:36   
kepica
IZVIRNO SPOROČILO: Tanik

pa a zgledajo tko k boksarce te hlačke? veš da ne vem če so od tosame user posted image ker sem samo dva kosa vzela.

saj sem napisala da jaz namesto tebe poročam o rojstvih.

Hja, napol bokserice. Lahko jih poslikam, če te zanima.

Ja, tisto sporočilo o sporočanju rojstev sem pa tolk časa packala, da ste me že vse prehitele z informacijo, preden sem jaz uspela objavit, da me ti nadomeščašuser posted image user posted image

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 1276
11.8.2009 12:35:42   
Tanik
lahko poslikaš,če se ti da.

Žan
4.10.2009:50 cm, 3050 g
6.11.2009:55 cm, 4320 g (1 mesec)
30.11.2009:58 cm,5080 g (2 mesec)
11.1.2010:63,5 cm,6140 g(3 mesec)

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 1277
11.8.2009 12:36:27   
veselka
ojla,

mene dons še bl v križu štiha user posted image , ponoči me je pa v trebuhu špikal. sem dons zarad križa komi trgovino preživela, tko da zdej spet ležim, ampak to kr boli in boli... hodim pa ko pingvin user posted image

je pa moj lupček dons kr dopusta uzel. jutri se končno odpravlja v Banja Luko, mora uredit stvari glede smrti očeta. upam, da me ne prime pol ravno jutri user posted image
učer je namontiru vrtiljake nad postlco in previjalno. je kr v strop zašraufu, pa na laks in je zdej ful lušno user posted image . na steno nisva nič lepla al pa risala, je ena taka velika nočna lučka v obliki rožice iz ikeje in ful lepo zgleda. razmišljava, če bi komu naročila samolepilne rožice iz ikeje za na steno, so take velike, mislim, da v paketu 3, stanejo pa samo 10 eur.

torba za v P je pa zdej res pripravljena, no, tak mali kovček je, tko da sm tud za user posted image pol kr notr dala. sam še zame za iz P nimam pripravljeno, k ne vem, kako bo vreme.
za v P bom imela japanke teva (crocsi so men za bruhat grdi), sem jih učer oprala, ker imam en problem zdej med nosečnostjo - mi ful noge švicajo in smrdijo, tud v japankah, kjer se luftajo cel dan user posted image ... men je to ful grozno, ker nisem vajena. prej sm lahko sred poletja tenstala noge v npr. supergah, pa ni bilo nobenga vonja, ne iz superg, ne mojih "nogic". upam, da po porodu tole mine user posted image

31.8.09, 9.55 Aurora - 54 cm, 4100 g, og 35 cm.

11.10.11, 15.25 Gabriel - 55 cm, 3930 g, og 36 cm

(odgovor članu polari)
Neposredna povezava do sporočila: 1278
11.8.2009 12:43:00   
vila MaLiNa

IZVIRNO SPOROČILO: Erdbeere

mislim, da je larilu rekla, da bi bilo fino, če zdrži do 30t al pa mogoče klaja, druge pa ne vem, ena od teh dveh po mojem občutku.

Jaz pa gledam, če imam kaj šans, da greva s katero supaj v P, pa jih je za Lj v mojem času bolj malo, mogoče altaja, če mal zamudi pa jaz malo pohitim ali pa lubenička...vse ostale ste pa iz drugih koncev user posted image

Ja Larilu je to rekla. Cilj dosežen! user posted image

Jz sem tudi gledala, če se bom mogoče s katero od vas v porodnišnici srečala, pa glede na seznam nič ne kažeuser posted image user posted image .

Mrežaste hlačke sem si kupila v Tosami in mislim, da so prišle 2€ 5 kom, po toliko jih imajo namreč pakirane. Ne me pa za besedo držat...

Moja torba za v porodnišnico je že pripravljena. Manjka samo še prigrizekuser posted image .

No za tamalo torba pa še ni pripravljena... če bo nuja jo bo tudi mož spakiral.

No jz sm pa danes h ginekologu klicala (sicer je na dopustu) in sem sestri povedala pač, da imam probleme z zatekanjem in da me je ginekolog opozoril, da naj pazim na visok pritisk. No pritisk mi je včeraj zvečer narasel na 100/150user posted image , danes je videti bolj "normalen" 90/130 in mi je vseeno rekla, naj se grem pokazat v porodnišnico, glede na to, da sem imela zraven še rahle glavobole... Ampak mene je strah. Jz še nočem rodit. Je treba še veliko zrihtat - previjalno, pa pobrvat do konca risarijo v sobici... Kar odlašam... Sej vem, bolj je da se zastonj tja odpravim, kot pa da bi bilo kaj resnega.

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 1279
11.8.2009 12:43:15   
baby blue
Mene je tudi prejle špikalo tam pri jajčnikih in sem malo dol legla pa je bilo boljše... Opažam pa da me vedno bolj neka panika daje kaj vzet s seboj v P, kdaj bom vedela da je to to, a imam vse pripravljeno, a mi še kaj manjka... Uhhh tole bo zdej pestro user posted image

Pripravljeno še vedno nimam nič sam na posteljici imam pokupčkano user posted image ...

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 1280
11.8.2009 12:47:10   
vila MaLiNa
Kepica me veseli, da je opreacija uspelauser posted image . Hitro se pocajtaj.

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 1281
11.8.2009 12:57:18   
baby blue
Nč grem kosilo skuhat do konca moj bo kmalu doma ves sestradan user posted image Jst pa samo na netu visim user posted image

Se tipkamo kasneje...

(odgovor članu vila MaLiNa)
Neposredna povezava do sporočila: 1282
11.8.2009 13:01:12   
Erdbeere
baby blue naj ti kosilo uspe

Jaz moram pa zdele mojga mulca spat spokat pa se mi tud nič ne da, potem moram pa kuhinjo pospravit pa iščem torbo za na voziček pa pojma nimam kam sem jo pospravila user posted image

Drugače bom pa novo kupila, nekaj bom že našla.

Sem se pa odločila, da danes pospravim še v spalnici po omari, ker to pa že skoraj en mesec odlašam, ampak danes pa bom user posted image

(odgovor članu baby blue)
Neposredna povezava do sporočila: 1283
11.8.2009 13:02:12   
SONČEK LARA
brala sem vas dva dni skp...zdele napisala cel roman in komentarje...pa ko pritisnem potrdi...me vrže vn...jezna sem ko user posted image user posted image user posted image

nič, delam še ta teden, potem pa mislim da je skrajni čas da preperem vse cotike, nakupim kar manjka...čisto ničesar še nimam. Grozna sem!!!

Pošljem kako fotko mojega velikega trebuška...pa glede strij, tudi jaz sem opazila dve majhni na trebuhu, sam mislim da ne bo krize MOČNO UPAM.

Komentarje pa napišem ko me tista jeza zgoraj mineuser posted image

čao

(odgovor članu baby blue)
Neposredna povezava do sporočila: 1284
11.8.2009 13:04:35   
Erdbeere
sonček lara, zato jaz preden pritisnem pošlji vedno prej shranim napisano, za vsak slučaj, ker sem bila že tudi jaz velikrat jezna..pa škoda živcev user posted image

(odgovor članu SONČEK LARA)
Neposredna povezava do sporočila: 1285
11.8.2009 13:08:33   
tulpek
So imeli en defekt, ker je meni tudi to naredilo, ampak vedno prej pritisnem Ctrl+C - copy, za vsak slučaj. Drugače pa dobim napisano nazaj tudi, če pritisnem na miški gumb za nazaj. Ampak ga nima vsaka miš. 

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 1286
11.8.2009 13:09:27   
Anonimen
ojla punce!
ja jaz sm tistauser posted image no vidite k se otroček odloči da bo notr zdržal bo bil not pa pika pa čeprav dohtarji govorijo drugačeuser posted image no zdele me zadnja dva dneva orng matra ampak opa sm še tleuser posted image ja bejba se ne da sam kaj k me muč s temi bolečinami da bi raj zdej že rodila k me matra zdej in še pol pr porodu mislimuser posted image

drugače sem pa tud komai tamalga uspavala k kr neki ni hotu it spat k je mami na obisku in pol je skoz babi babiuser posted image pa k ga odvajam od plenic sm že 2x lulanje pobrisala pa kakec pobirala,sam je pa škrat k zavpije mami pa steče na wc ko je že naredu vse skupuser posted image

nč zdele grem še mal pospravit pol bom pa vidla a se mi bo dal nardit luknjast peciv al bom sam puding skuhala

(odgovor članu SONČEK LARA)
  Neposredna povezava do sporočila: 1287
11.8.2009 13:10:01   
veselka
jaz, če mi zbriše text pri pošiljanju, grem v view in tam izberem show toolbars, da dobim tiste gumbke za naprej in nazaj in pol pritisnem nazaj, pa mi spet pokaže vse napisano. ne vem sicer kako je to v explorerju al pa firefoxu, ampak domnevam, da podobno.

31.8.09, 9.55 Aurora - 54 cm, 4100 g, og 35 cm.

11.10.11, 15.25 Gabriel - 55 cm, 3930 g, og 36 cm

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 1288
11.8.2009 13:11:45   
kepica
IZVIRNO SPOROČILO: Erdbeere

sonček lara, zato jaz preden pritisnem pošlji vedno prej shranim napisano, za vsak slučaj, ker sem bila že tudi jaz velikrat jezna..pa škoda živcev user posted image

Tudi jaz vedno shranim in tudi tukaj obstaja past. Jaz označim besedilo, pritisnem ctrl+C a kaj hudiča, ko je takoj zraven C tudi D in če pritisneš ta D, gre tudi vse v franže, ker je ctrl+D-deleteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No, zdej pa k resnim zadevam.

Poslikala sem fensi šmensi mrežaste hlačke. To je to...
user posted image

< Sporočilo je popravil kepica -- 11.8.2009 13:26:11 >

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 1289
11.8.2009 13:12:09   
tulpek
Larilu, čestitam da sta tako dolgo ostali v enem kosu user posted image user posted image user posted image . Upam pa, da ne koncu ne bo zamujala user posted image user posted image user posted image . Sploh ne vem, zakaj sem včeraj zvečer začela razmišljat o tem, katera je bila to...

Ctrl+D mi ni pa še nikoli uspel. In bi bilo boljše, da sploh ne bi vedela, da se mi lahko to zgodi, ker zdaj se mi bo kmalu user posted image .

< Sporočilo je popravil tulpek -- 11.8.2009 13:13:54 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1290
11.8.2009 13:14:05   
sontschica
haj haj

danes se nisem imela prej časa javit ker sem dolgo spala, potem sem pa dobila obisk. je prišla prijateljica s svojim šestmesečnim user posted image , ki je tak cuker, da bi ga človk kar pojedu. njami

tulpek hvala za posredovane recepte, pa sploh nimaš tok groznega imena - prov luštno zveniuser posted image

kepica me veseli, da je "poseg" uspel in da si sedaj rešena muk.user posted image user posted image

mogoče si bom šla jaz tut neki mrežastih hlač kupit...bom vidla...potem za doma

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 1291
11.8.2009 13:16:54   
tulpek
IZVIRNO SPOROČILO: sontschica

tulpek hvala za posredovane recepte, pa sploh nimaš tok groznega imena - prov luštno zveniuser posted image

Ni za kaj. Saj meni ime ni grozno, ravno prav zame... ampak tistim, ki ne marajo pomanjševalnic za imena ni najbolj simpatiš user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu sontschica)
Neposredna povezava do sporočila: 1292
11.8.2009 13:18:40   
kepica
IZVIRNO SPOROČILO: tulpek

Ctrl+D mi ni pa še nikoli uspel. In bi bilo boljše, da sploh ne bi vedela, da se mi lahko to zgodi, ker zdaj se mi bo kmalu user posted image .

Tudi jaz nisem vedela in sem potem enkrat po nesreči sfalila C in je šlo vse skupaj.AAAAAAAAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 1293
11.8.2009 13:20:26   
sontschica
IZVIRNO SPOROČILO: tulpek

Ni za kaj. Saj meni ime ni grozno, ravno prav zame... ampak tistim, ki ne marajo pomanjševalnic za imena ni najbolj simpatiš user posted image user posted image user posted image .

a veš da poznam eno punco iz naših krajev s točno istim imenom (samo brez -ka) in istim priimkom, tako da sem bila kar presenečena, ko si me dodala na FBuser posted image user posted image

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 1294
11.8.2009 13:22:28   
kepica
Evo, ko sem bila že ravno v akciji s slikanjem, sem poslikala še našo sobico v delu.

user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 1295
11.8.2009 13:22:39   
sontschica
ja larilu super, da je punca ostala tako dolgo v maminem "hotelu", samo da te ne bo na koncu **** in bo hotela še po PDPju ostati notruser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1296
11.8.2009 13:23:31   
sontschica
joj kepica kok je luškana sobicauser posted image user posted image user posted image tako bi še jaz melauser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1297
11.8.2009 13:27:27   
škorpijončica

Joj.. celo sporočilo pol pa we are sorry...
Na hitro; Kepica, čimprej ozdravi, držim pesti, da se lepo zaceli s čimmanj bolečin, res si oga, smo prav mislile nate...
A ste kupile vlažn wc papir za v poronišnico? jst ga bom v hoferju, ker palomin je dražji.. a ta papir po uporabi vržeš v smeti al lahko v školjko tako kot navadnega?

Da vam povem kakšno ****rijo sm imela ponoči... s fantom gledava kriminalko pa pride kar tašča v sobo in se začne jezit, da kako sem lahko taka, da mora bogi dojenček v mojem trebuhu poslušat to kričanje iz televizije in da bi mogla it spat, da bo dojenček ko se bo rodil zaradi mene jokal cele noči.. moj fant jo je čist mirno pospremil iz sobe, češ naj se briga zase. Ko je blo filma konc, je šla tašča že spat jst pa sem šla v kuhno iskat kozarc vode...ampak sred hodnika je postavla el. pečko in jst sem se spotaknila ob njo, se fajn udarla v koleno, se zapletla v kabl..komaj sem se ujela za rob omare, da nisem cela zgrmela po tleh...v tem ropotu pritečeta fant in tašča pogledat kaj je narobe...Tašča je rekla, da je tisto el. pečko zanalač sred hodnika postavla, da bi jo moj fant zjutraj videl in jo odnesel v klet, ker jo do zime več ne rabimo... Pa kje ima ta ženska pamet?!... sred poletja jo je tista pečka tko motila, da jo je kar brez opozorila tja postavla in to ponoči, kot da ne bi mogla danes zjutraj fanta prosit naj jo odnese...in njo skrbi kako z gledanjem televizije škodujem otroku, to da bi pa zarad njene neumnosti lahko padla in res poškodovala otroka, na to pa ne bi pomislila, ne...in ker sem bla v šoku ter ker se nisem hotla nanjo čist razpizdit, sem se umaknila v sobo..pol pa pride moj fant za mano in mene nadere zakaj si nisem prižgala luči v hodniku?!! (..mogoče bi si pa jo, če bi mi uspelo pridet do stikala).... saj ne moreš vrjet!!!user posted image no in danes me koleno ful zaskeli vsakič ko gor stopim, samo sem rajši tiho, da ne bi še enkrat pogrevali kaj je bilo včeraj in kdo je kriv..

(odgovor članu chebelica21)
Neposredna povezava do sporočila: 1298
11.8.2009 13:28:46   
kepica
Ja, nekaj dela nas še čaka. Največ ga bo s pisalno mizo, ki jo moramo spremeniti v previjalno. Pa obrobe še manjkajo pri laminatu, pa elektrike še ni... Posteljnina je pa že oprana, pa čaka v omari, da se ne praši. Ja, počasi bo že. Priganjam vsak dan sproti, pa delamo so stvari naenkrat in gre bolj počasi.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1299
11.8.2009 13:33:12   
Anonimen

ja larilu super, da je punca ostala tako dolgo v maminem "hotelu", samo da te ne bo na koncu **** in bo hotela še po PDPju ostati notruser posted image user posted image

user posted image neeeeeeeeee jaz imam dovolj tko da jaz sm čist za da že kr vn pride lahk zdele takoj,tko da ne takih stvari govort k te bo še slišalauser posted image ma zdej me že tok dajejo te popadki in otrdevanje,pa slabost pa križ pa raj ne omenjam kaj še no,tko da jaz sm za da pride že na svet k drgač če bo še tkole res ne bom mela moči za porod,tko da sej je ful pridna da je tok zdržala sam zdej se pa že lahk poslovi od hotela mama all inclusive tko da lahk pride zdej v drug hotel ati all inclusiveuser posted image

kepica luštna sobicauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?