veselka
|
ojla, mene dons še bl v križu štiha , ponoči me je pa v trebuhu špikal. sem dons zarad križa komi trgovino preživela, tko da zdej spet ležim, ampak to kr boli in boli... hodim pa ko pingvin je pa moj lupček dons kr dopusta uzel. jutri se končno odpravlja v Banja Luko, mora uredit stvari glede smrti očeta. upam, da me ne prime pol ravno jutri učer je namontiru vrtiljake nad postlco in previjalno. je kr v strop zašraufu, pa na laks in je zdej ful lušno . na steno nisva nič lepla al pa risala, je ena taka velika nočna lučka v obliki rožice iz ikeje in ful lepo zgleda. razmišljava, če bi komu naročila samolepilne rožice iz ikeje za na steno, so take velike, mislim, da v paketu 3, stanejo pa samo 10 eur. torba za v P je pa zdej res pripravljena, no, tak mali kovček je, tko da sm tud za pol kr notr dala. sam še zame za iz P nimam pripravljeno, k ne vem, kako bo vreme. za v P bom imela japanke teva (crocsi so men za bruhat grdi), sem jih učer oprala, ker imam en problem zdej med nosečnostjo - mi ful noge švicajo in smrdijo, tud v japankah, kjer se luftajo cel dan ... men je to ful grozno, ker nisem vajena. prej sm lahko sred poletja tenstala noge v npr. supergah, pa ni bilo nobenga vonja, ne iz superg, ne mojih "nogic". upam, da po porodu tole mine