eee35
|
Glede las: jaz sem si jih na kratko postrigla, da imam manj težav kao, pa mi grejo na živce, tudi imam skravžane, pa za poletje so fajn, samo umiješ, nič več ti ni treba z njimi počet. Pozimi več sra...ja. Pa si jih mijem vsak dan, že od srednje šole, tako, da malo časa rabim za vse to. Evo, sem šla na en kofe, malo sem matrana, ker sem spala samo kakšne 4 ure. Drugače nič slabega se tukaj ne dogaja - za jest dobiš, pa še okusno, vsi so prijazni, malo ležim, malo hodim, pa čakam, kdaj se bo ta mali za akcijo kakšno odločil. Zgleda mu je preveć udobno notr. Ponoči je bila tukaj močna nevihta, tako se je bliskalo, da je bilo čist svetlo v sobi. Aha, zdaj sem spet sama, me prav zanima, če mi bojo kakšno cimro spet uturili, ta prejšnja je bila prav fajn. Moj je vprašal za porod ta svojo kolegico, ki je babica, baje ta medenični traja povprečno 30% dalje časa kot normalen, zadnje dni pa so imeli tukaj 6 medeničk (tok o 4% populacije!!!!), pa vse so rodile po naravni poti. Itak te baje skoz spremljajo, če je kakšna stiska, letiš takoj na CR. Prerežejo te ponavadi, s tem se je treba raje sprijazniti.
|