Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 11.8.2009 9:47:17
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 katjuša......preveč sva zagrete-je mlea nama ušla ne ne šteje kolk postelj ima
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 11.8.2009 9:47:27
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea Ok DOGOVORJENO!!!!!!!!!!!!! Sam povejte mi kdaj bi šle..... v začetku septembra, ste za????? Tok da vem koliko hitr morva z mojim še en avto kupt, ker je on pač odvisen od avta!!!!! jaz imam septembra šolo siceer še ne vem kdaj ampak ..
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 11.8.2009 9:48:01
|
|
|
|
Urša08
|
Punce moj res štrajka Včerej k sem rekla da mam povabilo je bil kr žalosten da mu bom otroka za cel teden odpeljala. No sej potem se je strinjal, sam za še en tak teden pa ne bo Sem mu jaz tud rekla da se bo spočil, pa ograjo bo lahko farbal,...sem mu vse naštela
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 11.8.2009 9:48:24
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: mlea Ok DOGOVORJENO!!!!!!!!!!!!! Sam povejte mi kdaj bi šle..... v začetku septembra, ste za????? Tok da vem koliko hitr morva z mojim še en avto kupt, ker je on pač odvisen od avta!!!!! jaz imam septembra šolo siceer še ne vem kdaj ampak .. kaj pa zadni teden avgusta?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 11.8.2009 9:48:41
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa majchy če iz tega ne bo nič gremo pa v kamp ne:) jap 10€ je nočitev-otroci zastonj-pa na plažo je treba z avtomobilom
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 11.8.2009 9:49:24
|
|
|
|
Onasiss
|
Za prespat: Imamo torej širok pograd to pomeni da je širina 120 in dolžina 2 m. Potem imamo pa še eno zakonsko posteljo, ki je široka 140. To je u bistvu vse v enem prostoru samo, da je ločeno z eno steno. Potem pa imamo na koncu parcele še uporabno prikolico 2x2 ležišča. Lokacija: blizu POREČA, smer celina vas KOSINOŽIČI cca 3,5 km iz Poreča.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 11.8.2009 9:49:46
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Punce moj res štrajka Včerej k sem rekla da mam povabilo je bil kr žalosten da mu bom otroka za cel teden odpeljala. No sej potem se je strinjal, sam za še en tak teden pa ne bo Sem mu jaz tud rekla da se bo spočil, pa ograjo bo lahko farbal,...sem mu vse naštela moj pa men reče ja pejt pa uživajte...... ma ve da nam bo lepo.... in sem mu zdej rekla za september pa je rezku zakaj pa ne.... sem pa rekla ker je uvajanje on pa aja.....
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 11.8.2009 9:50:23
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 katjuša......preveč sva zagrete-je mlea nama ušla ne ne šteje kolk postelj ima Nč ne bom ušla.....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 11.8.2009 9:50:33
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa majchy če iz tega ne bo nič gremo pa v kamp ne:) jap 10€ je nočitev-otroci zastonj-pa na plažo je treba z avtomobilom ja lahko to lahko pa jst šotor postavim ob obali:)
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 11.8.2009 9:50:36
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: mlea Ok DOGOVORJENO!!!!!!!!!!!!! Sam povejte mi kdaj bi šle..... v začetku septembra, ste za????? Tok da vem koliko hitr morva z mojim še en avto kupt, ker je on pač odvisen od avta!!!!! jaz imam septembra šolo siceer še ne vem kdaj ampak .. kaj pa zadni teden avgusta? sicer ima moja sestra RD,ampak mi dol visi-tko da jaz sem za samo je še ena težava-jaz sem brez avtomobila-moj ga nebi mogel pogrešati cel teden
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 11.8.2009 9:51:28
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Punce moj res štrajka Včerej k sem rekla da mam povabilo je bil kr žalosten da mu bom otroka za cel teden odpeljala. No sej potem se je strinjal, sam za še en tak teden pa ne bo Sem mu jaz tud rekla da se bo spočil, pa ograjo bo lahko farbal,...sem mu vse naštela še probavaj
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 11.8.2009 9:52:43
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea Za prespat: Imamo torej širok pograd to pomeni da je širina 120 in dolžina 2 m. Potem imamo pa še eno zakonsko posteljo, ki je široka 140. To je u bistvu vse v enem prostoru samo, da je ločeno z eno steno. Potem pa imamo na koncu parcele še uporabno prikolico 2x2 ležišča. Lokacija: blizu POREČA, smer celina vas KOSINOŽIČI cca 3,5 km iz Poreča. jaz sem lahko na tleh,samo Hana bi mogla biti na postelji,ali pa moram kupiti prenosno posteljo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 11.8.2009 9:52:57
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: mlea Ok DOGOVORJENO!!!!!!!!!!!!! Sam povejte mi kdaj bi šle..... v začetku septembra, ste za????? Tok da vem koliko hitr morva z mojim še en avto kupt, ker je on pač odvisen od avta!!!!! jaz imam septembra šolo siceer še ne vem kdaj ampak .. kaj pa zadni teden avgusta? sicer ima moja sestra RD,ampak mi dol visi-tko da jaz sem za samo je še ena težava-jaz sem brez avtomobila-moj ga nebi mogel pogrešati cel teden za enegha otroka in eno odraslo osebo imam jst plac sam čim manj prtljage v zadnejm primeru lahko damo pa kej na streho:)
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 11.8.2009 9:53:48
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: mlea Za prespat: Imamo torej širok pograd to pomeni da je širina 120 in dolžina 2 m. Potem imamo pa še eno zakonsko posteljo, ki je široka 140. To je u bistvu vse v enem prostoru samo, da je ločeno z eno steno. Potem pa imamo na koncu parcele še uporabno prikolico 2x2 ležišča. Lokacija: blizu POREČA, smer celina vas KOSINOŽIČI cca 3,5 km iz Poreča. jaz sem lahko na tleh,samo Hana bi mogla biti na postelji,ali pa moram kupiti prenosno posteljo a beniju je pa nebi zaupala
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 11.8.2009 9:54:04
|
|
|
|
Urša08
|
tole likanje pa čekiranje foruma nikamor ne pelje sem šele 5 majic zlikala
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 11.8.2009 9:54:21
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: mlea Ok DOGOVORJENO!!!!!!!!!!!!! Sam povejte mi kdaj bi šle..... v začetku septembra, ste za????? Tok da vem koliko hitr morva z mojim še en avto kupt, ker je on pač odvisen od avta!!!!! jaz imam septembra šolo siceer še ne vem kdaj ampak .. kaj pa zadni teden avgusta? sicer ima moja sestra RD,ampak mi dol visi-tko da jaz sem za samo je še ena težava-jaz sem brez avtomobila-moj ga nebi mogel pogrešati cel teden za enegha otroka in eno odraslo osebo imam jst plac sam čim manj prtljage v zadnejm primeru lahko damo pa kej na streho:) jaz sem 1 odrasla,Hana pa 1 otrok ja eno potovalko in voziček bi imela s sabo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 11.8.2009 9:54:59
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: mlea Za prespat: Imamo torej širok pograd to pomeni da je širina 120 in dolžina 2 m. Potem imamo pa še eno zakonsko posteljo, ki je široka 140. To je u bistvu vse v enem prostoru samo, da je ločeno z eno steno. Potem pa imamo na koncu parcele še uporabno prikolico 2x2 ležišča. Lokacija: blizu POREČA, smer celina vas KOSINOŽIČI cca 3,5 km iz Poreča. jaz sem lahko na tleh,samo Hana bi mogla biti na postelji,ali pa moram kupiti prenosno posteljo a beniju je pa nebi zaupala ju bom imela skos na uču
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 11.8.2009 9:55:02
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: mlea Ok DOGOVORJENO!!!!!!!!!!!!! Sam povejte mi kdaj bi šle..... v začetku septembra, ste za????? Tok da vem koliko hitr morva z mojim še en avto kupt, ker je on pač odvisen od avta!!!!! jaz imam septembra šolo siceer še ne vem kdaj ampak .. kaj pa zadni teden avgusta? sicer ima moja sestra RD,ampak mi dol visi-tko da jaz sem za samo je še ena težava-jaz sem brez avtomobila-moj ga nebi mogel pogrešati cel teden za enegha otroka in eno odraslo osebo imam jst plac sam čim manj prtljage v zadnejm primeru lahko damo pa kej na streho:) jaz sem 1 odrasla,Hana pa 1 otrok ja eno potovalko in voziček bi imela s sabo a imaš velik voziček al maš kakega manjšega? rabiš, da se čisto poleže drgač lahko jst marelco posodim.... jst morem met čist ležečega k naš fant še vedno spi na trebuhu
< Sporočilo je popravil Katjusa -- 11.8.2009 9:56:04 >
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 11.8.2009 9:55:43
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 tole likanje pa čekiranje foruma nikamor ne pelje sem šele 5 majic zlikala pust majice,rajš tvojga prepriči da greš na morje
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 11.8.2009 9:56:22
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: mlea Ok DOGOVORJENO!!!!!!!!!!!!! Sam povejte mi kdaj bi šle..... v začetku septembra, ste za????? Tok da vem koliko hitr morva z mojim še en avto kupt, ker je on pač odvisen od avta!!!!! jaz imam septembra šolo siceer še ne vem kdaj ampak .. kaj pa zadni teden avgusta? sicer ima moja sestra RD,ampak mi dol visi-tko da jaz sem za samo je še ena težava-jaz sem brez avtomobila-moj ga nebi mogel pogrešati cel teden za enegha otroka in eno odraslo osebo imam jst plac sam čim manj prtljage v zadnejm primeru lahko damo pa kej na streho:) jaz sem 1 odrasla,Hana pa 1 otrok ja eno potovalko in voziček bi imela s sabo a imaš velik voziček al maš kakega manjšega? rabiš, da se čisto poleže drgač lahko jst marelco posodim.... jst morem met čist ležečega k naš fant še vedno spi na trebuhu je kar dost velik
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 11.8.2009 9:56:25
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 tole likanje pa čekiranje foruma nikamor ne pelje sem šele 5 majic zlikala pust majice,rajš tvojga prepriči da greš na morje ja pejt se mal plazit po njem
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 11.8.2009 9:57:13
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 tole likanje pa čekiranje foruma nikamor ne pelje sem šele 5 majic zlikala pust majice,rajš tvojga prepriči da greš na morje ja pejt se mal plazit po njem
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 11.8.2009 9:57:52
|
|
|
|
Čebel@
|
mora se čisto polešt ker Hana vedno zaspi v vozičku
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 11.8.2009 9:58:11
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: mlea Ok DOGOVORJENO!!!!!!!!!!!!! Sam povejte mi kdaj bi šle..... v začetku septembra, ste za????? Tok da vem koliko hitr morva z mojim še en avto kupt, ker je on pač odvisen od avta!!!!! jaz imam septembra šolo siceer še ne vem kdaj ampak .. kaj pa zadni teden avgusta? sicer ima moja sestra RD,ampak mi dol visi-tko da jaz sem za samo je še ena težava-jaz sem brez avtomobila-moj ga nebi mogel pogrešati cel teden za enegha otroka in eno odraslo osebo imam jst plac sam čim manj prtljage v zadnejm primeru lahko damo pa kej na streho:) jaz sem 1 odrasla,Hana pa 1 otrok ja eno potovalko in voziček bi imela s sabo a imaš velik voziček al maš kakega manjšega? rabiš, da se čisto poleže drgač lahko jst marelco posodim.... jst morem met čist ležečega k naš fant še vedno spi na trebuhu je kar dost velik zasede cel prtlažnik al pol ma bomo že zrihtal drgač pa na streho prvezat pa pokrit pa bo:) mlea kot vidiš smo se odločil za zadn tedn avgusta
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 11.8.2009 9:58:43
|
|
|
|
Urša08
|
Moj je v službi tako da ne bo nč s plazenjem
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?