tassika
|
lelyka jaz sem potem vzela magnezij od sansilab-a je tudi ok. Ja baje bo nedobalvjiv nekaj časa, ne vem zakaj, mi je pa mami rekla, da ga tudi na oddelku na pediatrični ne dobijo ker ga ni. Ah ja pa ta panika, sem ravno včeraj rekla moji mami, sem rekla, najprej me je bilo strah da ne bo ponovni SS, ker sem krvavela in vse ostalo, potem sem celo 1 mesec uživala, zdaj pa krašanje materničnega vratu in priznam, da nisem bila ravno pridna teh 14 dni in nisem ful počivala, res, da nisem hodila okoli, semp adoma malo pospravljala, tko na izi. Joj mene tko brca, enkrat čisto spodaj, da že mislim, da bo kakšna noga vn pogledala, potem čisto zgoraj, včeraj me je grozno špikalo v križu, tko da mislim, da je bila biba tja obrnjena, mehur je itak še vedno zakon, sem tolikokrat na wc-ju da me spodaj že vse peče k se brišem, ponoči tko ene 2x, čez dan pa ful, sam kaj pit moram pa tudi a ne Punce sem dobila za roj.dan laptopa in zdaj nalagam stvari gor, sem ratala moderna, ej moj rekel, da je to darilo zame, ampak da ga bomo pa skupaj uporabljali, ker tale najina škatla spet nekaj crkuje. Mi je že naložil telebajske