Meliitak
|
hej hoj... jaaa ene ste pa res pridne v pripravljanju in pospravljanju za ...pr nas smo sredi priprav bi rekla...svakinja in sodelavka sta mi prinesli nekaj cunjic in opreme, malo sem jih že sortirala, nekaj bo treba dokupit, voziček mamo, posteljico tud dobil, sam še novo vzmetnco je treba kupit...a ma katera kak predlog katera vzmetnica je dobra razen dormea recimo?...ma še nekaj mam dela, katerga se bom pa lotila ko grem na dopust... ...zdej mam pa itak polhn letanja...zjutrej(ta teden) služba, popoldan materinska šola, vmes še kak opravek...jao, jao...pol ni pa nč čudnga da sam padem v postlo...imam tudi kot mnoge med vami probleme s spanjem, ker me vse boli, ko sem na levem boku predolgo, mi leva stran začne štrajkat, ko na desnem, desna, pol pa še boli med nogami in včasih hodim kot račka, čeprav nerada he, he, ampak tko pač je...in potem sem utrujena tudi od ležanja uff...hodit dolg pa ne zmorem ker sem vsa razbolena...kaj mi je torej rešitev?...sam svoj mojster he, he... ...drugač pa danes bili vsi trije: moj , moj buši in jaz na kontroli rasti (samoplačniško)...meli bomo , je pa malce majhna za svojo starost, tko da se je neuradno termin premaknil, kar pa mojo G to ne bo zmotilo in bom furala verjetno še vedno isti datum, saj imam že dokumente za CSD in za v službo, kjer je PDP že napisan...smo se pa fino meli, je bejbika malo zabrcala, kot je rekla zdravnica (sama sm bolj mal čutila, kot že mnoge to omenjate, mam tudi jaz podobne bojazni)...za spol prej nismo vedli, pa je nehote rekla, da je punčka težka okoli 1409 g...midva pa sva se samo spogledala, češ saj ne veva za spol...potem se je opravičila ker tega ni vedela, ampak nama je vseeno glavno da je otrok zdrav...je blo spet fino vidit mal našo bejbiko v trebuščku...aja se še ni obrnila na glavo in je še vedno z ritko navzdol...pa saj bo kmalu v položaju ane?...drugač pa kakor vem, lahko otroka tudi umetno obrnejo,če se sam ne a ni tako...potem šele sledi CR...mislim, pa rodit naravno, če se le da... ...no zdej pa že nakladam...bom v prihodnje probala bit bolj pridna tako tukaj, da več poročam, kot tudi doma, kjer je kot bi bomba padla, a se ne sekiram, saj se bo vse uredilo (optimistka kaj čem he, he)... ...lepo bodite in rade se mejte!!!
|