|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2009 2.del
10.8.2009 17:11:53   
Aniiita
pataya,

na tem llinku spodaj je nekaj več o starševskem dodatku..na koncu strani pa tudi obrazec:

http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/starsevskiDodatek.asp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 676
10.8.2009 17:17:21   
rolika
Ojla user posted image samo berem berem, pisat pa se mi ne da user posted image lena sem kot user posted image
kako ste vse pridne z pranjem in ostalimi opravili, jaz pa nič ne počnem, samo lenarim user posted image nekdo mora tudi to počet user posted image glede obrazca za starševski dodatek... jaz bom šla kar na czs in tam vse uredila z obrazcem vred saj ga jaz tudi na internetu nisem zasledila. Pattaya zdaj si pa še meni voljo dala, da bi tudi jaz malo prebarvala predalnik, ki ga bomo vrjetno v previjalno predelali user posted image Pri meni pa je ravno obratno, do zdaj je bil user posted image manj aktiven sedaj pa je kr nekam bolj user posted image user posted image kje še je moj pregled.....user posted image
Pravoda, vse bo super in vredu user posted image
Lep dan vsem pa več počivat in manj delat (moj moto)user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 677
10.8.2009 17:19:46   
Anonimen
Rolika si prav želim ,da se tale tvoj moto tudi mene počasti dotakneuser posted image Hvala za lepe želje...

(odgovor članu rolika)
  Neposredna povezava do sporočila: 678
10.8.2009 17:45:16   
september25
Ojla, souser posted image !

Februarka tebe moram pohvalit k si res tak pridna... sej ok tud js že mam cunjice oprane in zlikane, ampak ker je to moja prva nosečnost ne pazim na nobenga malega škratka. Pa še tašča zdej skoz kuha, tak da sem totalno razvajena. Res, vsaka čast ti!

Drgač pa sn js skoz utrujena... in to ful! Ne vem kaj mi je, js bi sam spala! Čist sem brez energije, ful sem slabokrvna, ampak odkar jem neke tablete (železo) je blo mal bolš, zdej pa spet kriza. Odvajam se od kave in mogoč je to posledica!

A še katera ni prebolela toksoplazme? Js grem ju3 tretjič dat kri in sam upam, da se nisem okužila! Sej ful pazim, ampak nikol ne veš...

Naš user posted image je pa še vedno ful aktiven, zna zelo boleče brcnat, še vedno pa se ful obrača. Ko pride pa ati zraven in se mal pogovarja s trebuščkom se pa vedn umiri...

Lep dan želim vsem! Joj se spet neki k nevihti pripravlja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 679
10.8.2009 17:58:55   
najčka
Ojla souser posted image sem komaj preletela mal za nazaj. Evo prvi del dopusta je za mano, v sredo pa spet nazaj. jutri imam pregled, pa vam javim kako pa kaj. Drugače pa je na morju prav fino, sam vroče ko user posted image , tko da se bolj sence držim pa kar nekak gre. 

(odgovor članu september25)
Neposredna povezava do sporočila: 680
10.8.2009 18:20:18   
Nej@
Se še jaz javim po čudovitem vikendu in delovnem ponedeljku - še samo 3 dni potem pa pregled in zasluženi dopust. Sva se odločila, da bova šla v Turčijo (razen če ginekologinja izrecno prepove) itak pa imava all inclusive v hotelu s 5 zvezdicami, mi ne bi smelo nič manjkati user posted image . Bom poročala kako se bo to izšlo.

Vidim, da si že vse urejate papirje, jaz pa še pojma nimam kaj vse moram narediti user posted image vem samo da se mi porodniška začne z 12 septembrom. Moram to posej kakšen papir nesti v službo? Kako je z očetovstvom, to samo greš pa podpišeš?
Pa pri naju je tako, da bo očka na porodniški, jaz bom samo tiste tri mesece koristila. Kako je s tem? Komplicirajo kaj? ker sem nekaj brala, da je lahko oče doma na porodniški le če mati zapusti otroka ali ni sposobna skrbeti za otroka.

Cunjic pa pri nas še sploh nimamo, razen tetra pleničk in povijalnih pleničk, bomo počakali, da vidimo kako veliko bo to najino dete user posted image

Brcike pri nas jih je veliko in na veliko se vidijo, se moj dragi kar zgraža, ko vidi kako mi strese trebuh user posted image pa veliko je obračanja in to je edina neprijetnost, ki jo imam v nosečnosti ker mi je to tak neprijeten občutek kot da bi se mi želodec obračal user posted image

(odgovor članu september25)
Neposredna povezava do sporočila: 681
10.8.2009 18:48:33   
Meliitak
hej hoj...

jaaa ene ste pa res pridne v pripravljanju in pospravljanju za user posted image ...pr nas smo sredi priprav bi rekla...svakinja in sodelavka sta mi prinesli nekaj cunjic in opreme, malo sem jih že sortirala, nekaj bo treba dokupit, voziček mamo, posteljico tud dobil, sam še novo vzmetnco je treba kupit...a ma katera kak predlog katera vzmetnica je dobra razen dormea recimo?...ma še nekaj mam dela, katerga se bom pa lotila ko grem na dopust...

...zdej mam pa itak polhn letanja...zjutrej(ta teden) služba, popoldan materinska šola, vmes še kak opravek...jao, jao...pol ni pa nč čudnga da sam padem v postlo...imam tudi kot mnoge med vami probleme s spanjem, ker me vse boli, ko sem na levem boku predolgo, mi leva stran začne štrajkat, ko na desnem, desna, pol pa še boli med nogami in včasih hodim kot račka, čeprav nerada he, he, ampak tko pač je...in potem sem utrujena tudi od ležanja uff...hodit dolg pa ne zmorem ker sem vsa razbolena...kaj mi je torej rešitev?...sam svoj mojster he, he...

...drugač pa danes bili vsi trije: moj user posted image , moj buši in jaz na kontroli rasti (samoplačniško)...meli bomo user posted image , je pa malce majhna za svojo starost, tko da se je neuradno termin premaknil, kar pa mojo G to ne bo zmotilo in bom furala verjetno še vedno isti datum, saj imam že dokumente za CSD in za v službo, kjer je PDP že napisan...smo se pa fino meli, je bejbika malo zabrcala, kot je rekla zdravnica (sama sm bolj mal čutila, kot že mnoge to omenjate, mam tudi jaz podobne bojazni)...za spol prej nismo vedli, pa je nehote rekla, da je punčka težka okoli 1409 g...midva pa sva se samo spogledala, češ saj ne veva za spol...potem se je opravičila ker tega ni vedela, ampak nama je vseeno glavno da je otrok zdrav...je blo spet fino vidit mal našo bejbiko v trebuščku...aja se še ni obrnila na glavo in je še vedno z ritko navzdol...pa saj bo kmalu v položaju ane?...drugač pa kakor vem, lahko otroka tudi umetno obrnejo,če se sam ne a ni tako...potem šele sledi CR...mislim, pa rodit naravno, če se le da...

...no zdej pa že nakladam...bom v prihodnje probala bit bolj pridna tako tukaj, da več poročam, kot tudi doma, kjer je kot bi bomba padla, a se ne sekiram, saj se bo vse uredilo (optimistka kaj čem he, he)...

...lepo bodite in rade se mejte!!!

(odgovor članu Nej@)
Neposredna povezava do sporočila: 682
10.8.2009 18:48:34   
lindi1
Neja na center za socialno delo moraš  iti,in tudi tam   vse poveš,da bo tvoj koristil porodniško,koliko časa jo boš ti, ker je važno zaradi plačila porodniške,potem so tudi paketi ali denar,za to tudi dobiš obrazec,za očetovstvo pa tudi urejaš na centru,morata imeti osebne dokumente s sabo,midva sva uredila takoj,pa tudi v službi ti morajo vpisati v list S1 plače za nazaj,pa predno to dobišuser posted image ,malo se pozanimaj na centru za socialno delo,kako in kaj..V GLAVNEM  RAZLOŽIŠ,PA ITAK VEJO KAJ TI MORAJO DATI...

(odgovor članu Nej@)
Neposredna povezava do sporočila: 683
10.8.2009 18:58:56   
Anonimen
Meliitak ... moja kolegica je rodila naravno, pa je bla tamala tut z ritko navzdol. Ni nujno CR!

(odgovor članu Meliitak)
  Neposredna povezava do sporočila: 684
10.8.2009 20:15:05   
Februarka08
Evo še mene spet malo...
Sva ble s tamalo pri naših mal popoldne, da so mal tekali za tamalo, ker jaz ne folgam večuser posted image zdaj sem bla spet sama, sem mogla tamalo zrihtat, mojemu večerjo narest (ma 2 večerji pripravljeni, pa naj vzame kar hoče...) sem klicala samo toliko taščo, da mi je tamalo nesla v postlo...
Spet mi dol teče, komaj čakam tuš, zdele gre moj gor, da se stušira in povečerja, potem pa samo dol padem. Sem mislila it peglat ker mam 1 stroj še obešen, pa res ne gre danesuser posted image mogoče jutri takoj zjutraj ko še ni toliko vroče...

Meliitak super za punčkouser posted image user posted image itak UZ tud mal lažejo glede kilaže, mene so skoz strašili da bo Larisa en shiranček, no pa je mela ravno prav na koncu za rodituser posted image (3100g, 51cm) glede lege je pa mene tud strah... ker naš user posted image je še vedno počez (vsaj mislim) in sem zadnjič čez vikend že ˝probavala˝ (tako kot so mi naročili pri Larisi) da bi se obrnil, pa se nočeuser posted image no, bomo videli v petek.
Tane, ja, mislim da lahko komot sprintaš obrazec doma in neseš v službo, potem pa šele na CSD. Ostale info. boš pa na CSD-ju zvedla ker jaz jih 100% ne vemuser posted image

Lep večer, pridem rečt še lahko nočuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 685
10.8.2009 20:41:47   
Crystall
Ola!

Mi smo danes dali kri ... tisto, kar sem se nabolj bala, je OK user posted image user posted image user posted image . Sem prav vesela user posted image . Imam pa znižane vrednosti K-Erci, K-Hb, K-Ht in K-MPV. Sem šla do ginekologa, pa je na dopustu. Bom najbrž šla do osebne zdravnice, da mi pove kaj to sploh pomeni in kaj lahko naredim, da se mi vrednosti popravijo. Se morda katera od vas spozna na to???

Drugače sva bila pa danes v Zagrebu. Sva kupila lupinico Cabriofix in Easyfix ... sva dala za oboje skupaj 200 eur (davek, ki sva ga dobila nazaj sem že odštela). Mislim, da se splača ... sploh zato, ker imava do Zg 20 min - nama je bližje kot NM ali CE.

Tudi mene nekaj zanima. Jaz sem mislila koristiti porodniško do začetka julija, potem prepustiti porodniško mojemu fantu in ta čas do septembra, ko se začne šola vzeti dopust (25 delovnih dni). Ali je to možno, da si s partnerjem tako razdelliva porodniško? Jaz do julija, on potem od julija pa do konca septembra. A ima on potem plačano porodniško te tri mesece (na podlagi svojih plač) ali ne?

Pa res HVALA vam, ker ste mislili na nas user posted image user posted image user posted image user posted image

Od 4.11.2009 najino življenje bogati BLAŽ :)

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 686
10.8.2009 20:46:49   
Anonimen
Crystall super, da se je tako izteklo in, da se sedaj lahko malo bolj sprostiš. Glede porodniške in delitve s partnerjem pa res ne vem. Odvisno kako je pri njemu v službi ali kako. Res ne vem. Upam, da ti bo katera druga lahko pomagala.

Nič punce jaz grem počasi malo počivat. Jutri moram vstati ob pol 6 pa v laboratorij in na pregled, potem pa v službo. Upam, da se vam oglasim dobre volje.

Lepe sanje vsem pa lepo božajte svoje bušije.

(odgovor članu Crystall)
  Neposredna povezava do sporočila: 687
10.8.2009 21:17:45   
rozilu
IZVIRNO SPOROČILO: Crystall
Mi smo danes dali kri ... tisto, kar sem se nabolj bala, je OK user posted image user posted image user posted image . Sem prav vesela user posted image . Imam pa znižane vrednosti K-Erci, K-Hb, K-Ht in K-MPV. Sem šla do ginekologa, pa je na dopustu. Bom najbrž šla do osebne zdravnice, da mi pove kaj to sploh pomeni in kaj lahko naredim, da se mi vrednosti popravijo. Se morda katera od vas spozna na to???

Pa res HVALA vam, ker ste mislili na nas user posted image user posted image user posted image user posted image

Znižane imaš vrednosti eritrocitov, hemoglobina in hematokrita (to je volumski delež eritrocitov). Verjetno boš dobila za papcat kaj železa , odvisno koliko so vrednosti znižane. Jaz imam HB 114, pa mi še ni nič predpisala, je rekla da do 110 je za nosečnice normalno. Zadnja kratica je baje volumen trombocitov, kaj bi pa pomenila znižana vrednost, pa pojma nimam, najbrž nič hujšega. Tako kot si sama rekla, najboljše iti do zdravnika, da te pomiri user posted image .

(odgovor članu Crystall)
Neposredna povezava do sporočila: 688
10.8.2009 21:17:57   
Februarka08
Crystall super da je vse okuser posted image user posted image

Grem počasi v mižule... zdaj sem brala eno zgodbo, pa sem samo slabe voljeuser posted image

Lahko noč!

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 689
10.8.2009 21:33:21   
Emilly
Crystall - ja tud midva mava namen korsititi porodniško podobno, jst do junija, ona pa od tam naprej (ker ima on pogodbo samo do junija). So nama kar v šoli tako predlagali (vodstvo šole), delava pa oba na isti šoli. Če bo šlo, pa še nevem!!!! Bi blo ful fajnuser posted image .
Upam, da nama uspe..ane...user posted image

Super za vse uspešne pregledeuser posted image user posted image .

A vse hodte tud na 3D? Js priznam da bi tud že počas kak UZ mela, pa kašne meritve, pa že od morfologije ničuser posted image ...A vam te meritve opravjo na navadnem prgledu? Jst mal upam, da mi ga naredi na naslednjem, ki je šele čez tri tedneuser posted image . Bom pa takrat v 32. tednu.

Papirje pa nisem še nič urejala, čakam na tistih 60 dni pred PDPjem, ja mam še kar nekaj časa...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 690
   [Brisano sporočilo]
10.8.2009 22:48:49   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Emilly)
  Neposredna povezava do sporočila: 691
   [Brisano sporočilo]
10.8.2009 22:51:31   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 692
10.8.2009 23:05:11   
rozilu
Vas samo še pozdravim preden grem user posted image ...

Malo smo zanemarile slikice bušijev, zato bom mojega kar sem prilepila... Je pa od četrtka, ko sem bila točno v 29t (se mi zdi user posted image ). Michelle, jaz sem tudi že zabluzila, pa nimam tega tickerja, ki mi pove koliko t sem noseča... Ma mislim da bo to prav user posted image

Evo bušija, mislim da je v dveh tednih ogroooooooomno zrasel... sem se tudi kar nekaj zredila user posted image (se mi zdi da na račun slonjih gležnjev user posted image )

user posted image

Pa da vidimo če dela. Nočko!

< Sporočilo je popravil rozilu -- 10.8.2009 23:06:05 >

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 693
10.8.2009 23:52:32   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: Aniiita

rozilu, joj, kakšna pripetija.. Zakaj nisi pa kar AMZS klicala? Meni je enkrat počila guma na avtocesti ponoči in sem kar tako nardila. Sem se tudi že hotela navaditi menjevati in potem videla, da ne bi imela dovolj moči niti za gumo odvit stran in mi tako vse znanje ne bi čisto nič pomagalo.

tole je kot nalašč zame napisano user posted image AMZS oglašuje pomoč na cesti 24/7... oba z možem sva člana... in včeraj sva jih potrebovala, ker sta nam na par sto metrih crnili obe prednji zasenčeni luči. sva sicer predelala navodila za menjavo žarnic, mož se lotil menjave, a ni šlo odvit vseh 5 vijakov za odstranitev blatnika, da bi sploh do lučke prišel. vglavnem kličeva amzs in ugotoviva, da med vikendih ne delajo user posted image user posted image user posted image in njihov pogodbenik nima navadnih h1 žarnic na zalogi, na benzi se pa ne more ustavit in jih kupit user posted image ok, sva koristila vlečno službo, ki so nama jo nudili do pol poti, naprej bi mogla pa plačat okrog 150€. če mau prehitim, dans so zamenjali žarnici na servisu in vse skup stalo 6€, pa s primernim orodjem je imel 10 minut dela. no, pa smo porabili skoraj 6 ur za pot, ki načeloma traja slabi 2 urci. user posted image in da ne povem, da je med vožnjo z vlečno službo sina držal mož v naročju, sicer bi morali sred noči nekoga iz lj prosit, da pride do mejnega prehoda dragonja po tamaučka in mene. user posted image vglavnem katastrofa. banda! in oglašujejo pomoč na cesti 24/7, midva jim pa vsako leto dava 2 letni članarini user posted image user posted image user posted image user posted image
sem prišla domov, mi zgleda vse skup mau vn udarlo in še 2 taka krča fasala, da nisem mogla imet oči odprtih... 2x 10 minut bla hin. zvilo me skup, nisem mogla nič, še dihala sem komi... dans bila cel dan kot cunja... besna sem kot user posted image

(odgovor članu Aniiita)
Neposredna povezava do sporočila: 694
10.8.2009 23:53:48   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: Emilly
Sicer je pa AMZS zakon!!! Ko sem mela še petko, sem ta klic večkrat opravila, takoj pridejo opravijo, daš kuponček in stvar je opravljenauser posted image user posted image . Res se splača (sploh za ženskeuser posted image user posted image ).
no, to ne drži več, ker čez vikende ni nobenga, ki bi ti lahk pomagal user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Emilly)
Neposredna povezava do sporočila: 695
11.8.2009 0:01:25   
frrrr
no, da ne bo sam user posted image prilepljenih... sicer smo pa čez vikend uživali... smo se fino spočili, samo pot domov je pobrala vso energijo.
je pa res vroče ob morju in se je prav fajn namakat v vodi... paše...

papirji... js še nič nisem urejala... bom konec avgusta pričela s tem... zdaj sem tolk lena, da se mi ne da niti pogledat kaj vse je treba spedenat user posted image

vse uživačice na dopustu, koncertih... super za vas! le privoščite si, če vam dete v trebuščku to dopušča!
in super za vse ok preglede... naj jih bo v tem tednu še veliko več!

zlajala sem se, zdej lahk grem pa spat...

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 696
11.8.2009 7:13:55   
TRIŠ
meliitak jaz sem prvega rodila z ritko in je bilo lažje kot pa potem z glavico,le rezana sem bila za pop****.Pa čestitke za malo princesko

crystall
lahko sta izmenično na porodniški le na CSD moraš to povedat.Se pa računa porodniška zanj od njegovih plačuser posted image

rozilu lepa nosečka siuser posted image in trebušček je krasenuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 697
11.8.2009 7:51:25   
palegia30
Ojla, da se še jaz mao javim, danes imam 3d uz komaj čakam... Čeprav mi je moja ginekologinja v porodnišnici rekla da je to metanje denarja, ena nova je bila ker je moja na dopustu, me je kr zamorila čudna babnica in da podpiramo privatnike, kr neki - negativka. Kakorkoli jaz grem ker želim imeti lep spomin na bejbija ter da zvem ali je vse ok, predvsem da vidim prelepi obrazek...iiiiiiiiiiiiiii...

Glede papirjev moram jaz še vse urediti, zanima me če katera ve kako je s tem, ker moj ni prijavljen pri meni doma, kako je s priznanjem očetovstva?

Lep dan vsem ina se tipkamo...

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 698
11.8.2009 8:10:53   
rozilu
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

user posted image vglavnem katastrofa. banda! in oglašujejo pomoč na cesti 24/7, midva jim pa vsako leto dava 2 letni članarini user posted image user posted image user posted image user posted image
sem prišla domov, mi zgleda vse skup mau vn udarlo in še 2 taka krča fasala, da nisem mogla imet oči odprtih... 2x 10 minut bla hin. zvilo me skup, nisem mogla nič, še dihala sem komi... dans bila cel dan kot cunja... besna sem kot user posted image

Frrrr user posted image .  Upam da si zdaj prišla k sebi in si boljše user posted image

Je pa to eden izmed razlogov zakaj nisem klicala AMZS - oz. nisem članica, tako da bi klicala Triglav asistenco... samo une dobit in jim razložit s telefonom, ki je visel na nitki... Saj pol sem uspela nardit nekaj klicev in ko mi je brat rekel, da pride se sploh nisem sekirala več. Po pravici povedano me je bilo strah, da bom pol morala čakat kako uro do dve tam sredi ničesar, če bi jih sploh dobila user posted image ... No važno da se je pri obeh srečno izteklo!

Zdaj pa skočim v službo za 8 uric user posted image , papa

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 699
11.8.2009 8:24:48   
gorenka
jutro!

Se vam mal javim...se mi za vikend ni kej dost dalo sedet za računalnikom, no sej zdej sm mela pa kr nekej dela da sm čez pršlauser posted image

Karmen - ja super tole s koncertom. Sm ti kr foušuser posted image . Ma ne, sej ti privoščim, upam da si še zame uživala k je že tkooo dolg kr sm bla na U2 koncertuuser posted image

Lenika, Emily - Jst sm tista k ima tut r.dan na 10.10., moj PDP je pa 25.10.....Bomo mele mal gužve takrt a ne?user posted image

Papirologija - jst sm tut že gledala na spletni strani obrazce...pa mi nekej ni jasno pri vlogi za user posted image . A tut on vzame isto obdobje plač k jst? Kako je pa z očetovskim dopustom? Zadej je za označit datum nastopa očetovskega dopusta...a to pomen da on šele takrat nese papir na csd...sej prej ne morš točno vedt kdaj rodiš? Pa glede neplačanega očetovskega dopusta tut...a sam vpiše kolk dni misli koristit al mora točno opredelit kateri dnevi bodo to?? Mislm jst pa dokumentacija...to res ne gre skupuser posted image

Drugače pa user posted image za vse preglede ki jih mate zdej!

(odgovor članu palegia30)
Neposredna povezava do sporočila: 700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.