Februarka08
|
Evo, tamala spi že nekaj časa, ker je bla sitna, jaz pa spet mal tukaj, da naberem moči da bom sploh lahko kosilo nardila za vse Joj, hvala vsem za pohvale, pa saj to nas vse čaka ene mal prej, ene kasnej, itak si vsaka na koncu zaploska da je narejeno in pripravljeno vse Stuhica vem kako je to... glede številk... jaz imam dosti bodijev in vsega št. 62, pa 62/68 in itak ogromno vsega št. 68. Št. 56 imam pa ful malo no, ostalo bom itak dobila od sosede, ker mi je tudi že v 1. posodila in ne bom nič kupovala... je pa pri naši hiši isto - samo da sem mojemu omenila, da bo treba kaj kupit, je bil ogenj v hiši, sva se že skregala, češ daj nehi, saj takoj prerastejo in bla bla... ah, pa ti desci... kot da bi oni kupovali aja, še glede roza cunc... joj, jaz mam tud večinoma roza pa ona je februar in je mela 68 že bolj pomladi, poleti, zdaj bo pa še mrzlo, tako da bo itak treba kaj kupit... če bo pa še toliko več saj kakšno stvar bo že ponosil, sam da bi bil pa potem skoz neki v roza, mi pa ni glih všeč Crystal držim pesti, da bojo izvidi ok oz. da ti najdejo vzrok bolečin... drži se Pravoda, jaz tudi zdaj ful manj čutim me je prav strah včasih in ne vem če naštejem 10 gibov/dan, sploh zato, ker sem skoz nekaj v gibanju in ne morm bit na to skoncentrirana... bojo pa zdaj bolj premiki kot pa konkretne brce, ker jim zmanjkuje prostora počasi... Lenika, zato so bli taki kupi, ker je to vse kar sem mela za tamalo do št. 68 (vsaj kar se bodijev in pižamic tiče...) da mam neki časa mir s pranjem Karmen, super da si uživala Zdaj me je pa zečelo nekaj špikat v nožnici... mogoče narobe ležim. Uživajte v tem dnevu, upam da čimprej pride petek