|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   splav z tabletko
10.8.2009 16:14:12   
Anonimen
do katerega tedna nosečnosti, je možen splav z tabletko? sprašujem v imenu prijateljicce, ki je 8m po CR zanosila vnovič.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: splav z tabletko
10.8.2009 16:33:30   
Anonimen

Sprva smo tovrstne prekinitve nosečnosti opravljali le do 6. tedna nosečnosti (do 49. dne od prvega dne zadnje menstruacije), zdaj pa v okviru novih raziskav SZO opravljamo prekinitve tudi do 9. tedna nosečnosti (do 63. dne od prvega dne zadnje menstruacije).

http://www.viva.si/clanek.asp?id=1940

kaj pa prej? ni pomislila na tabletke???user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
10.8.2009 16:41:48   
margot
tableto za jutranji splav moraš popit v 48 urah najboljše pa v roku 24 ur , mislim ,da je tako .Na daljšo dobo ne deluje.

kar se tiče tablet -so ženske ki ne prenesejo hormonske kontracepcije , sicer pa je to ,čisto osebna stvar in pravica
včasih je pač tako , da je potrebno splavit

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
10.8.2009 16:43:22   
špelin@
Tule pobrskaj ali vprašaj:
http://med.over.net/forum5/list.php?19

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
10.8.2009 16:45:12   
Anonimen
samo katero tabletko ona misli?
tisto, ko jo je potrebno vzeti takoj, al tisto kasneje, ki splav dejansko povzroci?

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
10.8.2009 16:47:25   
Anonimen
aja se nekaj....
ce je razlog za splav carski rez pred 8imi meseci naj se prvo posvetuje z zdravnikom. lahko, da ne bo nic narobe ce s5 zanosi. ne vem. samo nasvet.
sicer pa je to ,čisto osebna stvar in pravica

se strinjam in nikogar ne obsojam.

(odgovor članu margot)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
10.8.2009 16:50:44   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute

samo katero tabletko ona misli?
tisto, ko jo je potrebno vzeti takoj, al tisto kasneje, ki splav dejansko povzroci?

Čisto jasno piše:
"do katerega tedna nosečnosti, je možen splav z tabletko? sprašujem v imenu prijateljicce, ki je 8m po CR zanosila vnovič."

Anonimen: na forumu dr. Pušenjaka sem našla tole:
"V kolikor bi po naključju res bili noseči, je seveda možen tudi splav z abortivnimi tabletkami, vendar ne doma oziroma ne na recept. Omenjeni psotopek se prav tako izvede pod nadzorom v bolnišnici in ker zadeva še ni registrirana, niti ne povsod temveč za zdaj le na Ginekološki kliniki v Lj in še to ne do 10.tedna, dokelr je dovoljen spalv na zahtevo temveč le do 7. tedna, do kolikor vemo,da te tabletke dokaj zanesljivo učinkujejo. Tabletke delujejo tako, da prekinejo stik med nosečnostjo in rumenim telescem, ki prvih 10 tednov skrbi za vzdrževanje nosečnosti in če le to propade, propade tudi nosečnost."

Aha, še tole:
"abortivna tabletka je na voljo v večini bolnišnic z ginekološkim oddelkom, če ne v vseh (??), ni pa v ambulantni uporabi, torej v perifernih ambulantah ni na voljo."

< Sporočilo je popravil špelin@ -- 10.8.2009 16:58:09 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
10.8.2009 17:03:09   
Anonimen
na forum dr. Pušenjaka sem že postavila vprašanje, čakam še na odgovor ker pa sama o tem nevem nič, prijateljica pa je nestrpna, sem povprašala še tukaj. 
sem pa mislila na tabletko, ki povzroči splav in ne 24urno po SO.

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
10.8.2009 17:09:10   
Anonimen
kaj pa ce bi kar poklicala svojga ginekologa? bo navec zvedla po mojem

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
10.8.2009 17:11:44   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute

kaj pa ce bi kar poklicala svojga ginekologa? bo navec zvedla po mojem

je naročena v sredo pri osebnem, vendar verjamem, da se ji zdi do takrat neskončno dolgo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
10.8.2009 17:22:01   
Anonimen
ma par tednov je sigurno cas. do srede pa verjamem da se ji bo vleklo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
10.8.2009 22:13:04   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

na forum dr. Pušenjaka sem že postavila vprašanje, čakam še na odgovor ker pa sama o tem nevem nič, prijateljica pa je nestrpna, sem povprašala še tukaj. 
sem pa mislila na tabletko, ki povzroči splav in ne 24urno po SO.

Aha, sem videla, da je zdaj odgovoril glede CR-ja oz. zanositve po CR-ju. Glede abortivne tabletke sem ti pa prej že našla podatke - en post višje od tvojega, ki ga citiram user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.